Jólenne tudni,hogy milyen beles és milyen venti van benne.Már megint az NVIDIA SLI-s minősités...Ez olyan mint a Vista-s monitor,csak egy matrica a reklám kedvéért...
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Jólenne tudni,hogy milyen beles és milyen venti van benne.Már megint az NVIDIA SLI-s minősités...Ez olyan mint a Vista-s monitor,csak egy matrica a reklám kedvéért...
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
TX750 CWT beles, akkor szerintem a TX850 is CWT-s.
12V ágon 70A, az szép!
Heggeszteni is lehetne már vele.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Sztem is CWT! Igen kicsit bika 

Pff és olcsóbb mint a pár hete megjelent 660as zalmi táp
Mondjuk abba szép a rézcsöves hűtés ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

Kár hogy most adták ki.
3hónapal ezelőtt kellet volna , és akkor nekem is ilyen lenne nem pedig tx650w 
[ Szerkesztve ]
cars1dA
A TX650 mire nem elég?
A TX750-es nem volt jó?
Different songs for different moods.

gondolom az usb-s grillezőhöz kellett volna

tx750-nek rosszabb belsője van mint a 650esnek.
Eleinte QX-re és x2 cfx re kellet volna.
cars1dA
rudi szerint semmivel sem rosszabb, a hűtés hangosabb picivel.

Minőségre értettem.
Más a belseje. Nem egy oldalon olvastam hogy a 750w-osnak is járt volna a seasonic belső is. ( tuningosoknak természetesen, meg 1-2 magyar is inkább a seasonic belsős tápra bízná a meghízott rendszerét.) a cwt-s belsős helyett.
Biztos jól teljesít a 750w-os is(ezt nem vitatom).
Ki mire használja ez itt a meghatározó.
De ez a 850w-os már keményebb dió, csak kár hogy most adták piacra
.
[ Szerkesztve ]
cars1dA
Lehet a 850-es is CWT belsővel készült 
Seasonic 650W amax amit gyárt...a 750es CWT beles..biztosan ez is.. ami nem rossz ugyan de a Seasonic mégis megbízhatóbb.
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Van 900W-os Seasonic is: Link

Remélem seasonic beles lesz.
Seasonic forgalmaz nagyobbat is tudtommal csak nem a sajátjuk-al adja el.
Ha jól tudom (de nem 100%) az enermax 1kw-s is seasonic-os belsős.
Most látom az adatlapodon tápos testvérek vagyunk
[ Szerkesztve ]
cars1dA
hmm..akkor kicsit le vagyok maradva
sorry 
Jó vétel volt ez a 650es... néztem nagyon amikor kiszedtem az uzsonnás zacsiból
tiszta fekete minden mellé...még a csavarok is
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Hát igen jóvétel volt.
Én még anno vettem 18k-ba 
cars1dA
Szép. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Már megint a felesleges "felső" kategóra fejlesztése...
Inkább csinálnának még 350-500W-ig tápokat.
Jobban kapdosná mindenki
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Most ez minek kell?
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

GTX 295 Tri-SLi-nek...bár lehet ahhoz kevés lesz... 

klassz ez a Nagyágyú a Corsairtöl a tápok terén...
biztos nem lesz gagyi , odafigyel rá a gyártó...
szerintem a következö dobás a Corsairtöl valami moduláris 800w-os kategoria lesz..
főleg, hogy abból igen nehézkes 3 utas sli-t építeni...
Én vagyok a PH! királya.

Enermaxban Seasonic bél?Ezt valahol nagyon félre olvastad......Enermax saját maga csinálja a beleket és nagyon else adja senkinek csak angyon ritkán,Seasonicnak tudtommal a legnagyobb tápja/bele, az 900W-os és 72A-t képes leadni a 12V ágán.Amúgy a TX650 egy nagyon jól összerakott táp, alig ha kivánhat az ember annál jobbat magának.Ez a 850-es modell már csak fölösleges szerintem, amire a TX650 nem elég az már nem normális dolog..... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ilyen teljesítményű tápegységeket mire használnak emberek ?
Az optimalízálatlan ,hanyagul megírt szoftverekhez ?

akár egy extrémebb tuning stabil alapzatához kelhet ilyen erömü..
Értem is meg nem is. 
átsiklottam véletlenül efölött a cikk fölött... de pont poén, hogy a gtx295 előtt ez lett postolva
aki megkérdőjelezi egy 850w-os táp szükségét, annak meg is lett válaszolva minden azonnal 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Kellet iyen is, ha már a normális embernek szánt kategóriát kipipálták 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Ezen hány vga tápcsati van? 2x6 és 2x8?
• De hova temetik a túlélőket? •
4x6/8
olyan csatis hogy 8asnak is használhatod a 6ost...van mellétéve 2 bizbasz 

Ezek a tápok annyira fölöslegesek hogy az már hihetetlen... árasztják ezeket a 750-2000W-os erőműveket, mintha az ENIAC korában élnénk... Jó, egy GTX 295 SLI esetében szükséges lehet, de amúgy otthonra felesleges... inkább gyártsanak nagy hatásfokú (90 és felette a 80 és alatta helyett) 350 - 450W-osokat.
Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D
Ezt a Seasonic fétist el lehet nyugodtan feledni, a CWT semmivel sem gányabb megoldás. A Seasonic bele nagyon jól sikerült, de nagy teljesítmnyekre nem skálázható olyan jó eredménnyel, attól meg nem lesz jó, hogy rá van írva a Ss. CWT is egy nagyon tökös, jó bél, kisebb teljesítményen nem olyan jó a hatásfoka és ennyi az összes baj vele, slussz.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
Nem, nem az. Enermaxnak van saját, jól bevált megoldása.

azt a 6/8asat de gyűlölöm... ide-oda lóg
szerintem szuper megoldás
nekem bejön szépen el lehet hajtani..nincsen vele probléma 

De mindíg útba van. Gyorskötözővel vissza kell hajlítani, csak így meg félő , hogy megsérül :S
Mennyi bajod van vele, komoly
Azért nem vajból van, hogy a kábelbinder átvágja 

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

Nekem anno a Chieftec GSP-emen a 24pinből lecsatolható 4pin vissza volt hajtva ameddig nem volt rá szükség, semmi baja nem volt.
[ Szerkesztve ]
Tudom, hogy elcsépelt kérdés, de milyen konfighoz kell ilyen táp? Inkább a nagyobb hatásfokot kellene hajszolni, és nem a nagyobb táp watt számot.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

4870x2 CFX-hez 
Huhh ha iylen mozogna a gépembe akk huhh:d
anyám kinyírna . a számla. de én örülnék az sli-s vidkarik nem panaszkodnának
[ Módosította: Bordoi ]
Miért, mi köze a számlához?

Ülj le egy hősugárzó elé...érzed majd, milyen szép meleg
Aztán vedd elő ezt a tápot, és köss rá egy ventit (az egyszerűség kedvéért tegyük fel, hogy elindul, bár nagy valószínűséggel nem fog
). Nos, ha bekapcsolod a tápot, megy a venti, és ugyanolyan meleget érzel, akkor ismét a hősugárzó elé sikerült leülnöd.
Magyarán: attól, hogy 850W van ráírva, NEM annyi áramot fog felvenni.
Egyébként én is értelmetlennek tartom, 2 db GTX295-höz talán, de szerintem annak az erejét nincs az a játék ami kihasználná teljesen (meg a másik kérdés a kihasználtsághoz szükséges felbontású monitor megléte...full HD vagy fölötte
)
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Hát akkor meg már kinek számít a számla ha van FUll HD-m meg GTX295 SLi-m?
Igaz annyiban ha nem terheled meg nem lesz a legjobb a hatásfoka.De nem tudom, akinek ilyen tápra van szüksége az magára vessen és ne a villanyszámlán gondolkozzon, amire TX650 nem elég az már olyan gép amiben felesleges pénz van benne....... 

A Seasonic bele nagyon jól sikerült, de nagy teljesítmnyekre nem skálázható olyan jó eredménnyel, attól meg nem lesz jó, hogy rá van írva a Ss. CWT is egy nagyon tökös, jó bél, kisebb teljesítményen nem olyan jó a hatásfoka és ennyi az összes baj vele, slussz.
Nagy teljesitmenynel sem olyan jo a hatasfoka a CWT-nek.
HX620@750W 82.8%
TX750@750W 80.5%
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
A specifikált terhelés környezetében esik már a hatásfok, ez normális dolog.

Na jo, de a HX620-at 620W-ra specifikaltak gyarilag, ehhez kepest 750W-on meg mindig boven tulteljesiti a szabvanyban eloirt hatarertekeket, mielott a tulterhelesvedelme lekapcsolna, mig a CWT belu TX750 mar a specifikalt 750W-nal is alig fer bele a szabvanyba, akar a 80+-t, akar az egyes feszultsegek ingadozasat nezem...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?