Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#2) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

GTX 295 és GTX 285 támogatás.

(#3) Versus válasza PH-User (#1) üzenetére

Versus
(senior tag)

Csodára számítasz ? :)

Premium Vintage

(#4) PH-User válasza Versus (#3) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talán. :B

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#5) gbors válasza PH-User (#4) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

erre én is kíváncsi leszek, le is mérem ízibe :)

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#6) Cadal válasza gbors (#5) üzenetére

Cadal
(őstag)

Helyes, lássuk milyen munkát végeztek az Nv emberei! :C :R

(#7) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na ez már kampány ... :DD

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#8) bolvar válasza Abu85 (#7) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

abu ha minden 2 ilyen mellű nő megkérdezné nvidiád van hazudnál?:D
jöjjön egy ati driver és akkor erszük össze őket újév alkalmából:)kiváncsi vagyok mit tud ez a 295 nevű godzilla:)

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#9) shteer válasza gbors (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jöhetnek az eredmények :) lehetőleg a a 180.48-hoz viszonyítva ;)

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Abu85 válasza bolvar (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, mert az én gatyámra "Got AMD ?" van írva. ;]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) shteer válasza Abu85 (#10) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hw-ütközés?;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12) Abu85 válasza shteer (#11) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Áhh ... az interfészeink kompatibilisek, csak szabványbéli ellentétek vannak. :DDD

(#13) bolvar válasza Abu85 (#10) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

ott a pont:)de innen látszik melyik tábor is a "fanatikus".:)

(#14) Blood Mage

Blood Mage
(senior tag)

Ez van az nV hivatalos olldalán: 181.20driver, This is a WHQL-certified driver for GeForce 6, 7, 8, 9, and 200-series desktop GPUs.. és a supported products-ban is a 6xxx szériától támogat mindent. akkor ez most, hogy van? mert elvileg csak a 8től kéne... :F

(#15) P00By válasza Abu85 (#12) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Micsoda duma :DDD

(#16) mephi666 válasza Abu85 (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

méghozzá 3 interfészen keresztül próbálkozhatsz... itt egy régi bizonyítás... kicsit off, de szerintem érdemes elolvasni...

Az emberiség a legnagyobb segességre törekszik. Az internet
esetében nagyon fontos dolog a sávszélesség. Sok éves megfeszítő munka
során éles elmék kiszámították a legnagyobb sávszélességet!

1. Az emberi test 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium (mivel a hímivarsejtből származik az utódláshoz
használt info fele) 37,5 MB-ot.
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
4.

Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.

Ebből kiszámítható a hímtag sávszélessége:

(37.5MB x 100.000.000 1/ml x 2,25 ml)/5 s=
(37.500.000 B x 100.000.000 1/ml x 2.25 ml)/5 s=
1.687.500.000.000.000 B/s =
1.687.500.000.000 KB/s =
1.687.500.000 MB/s =
1.687.500 GB/s =
1.687 TB/s

Tehát: 1.687,5 TerraByte/s!

Ez orgazmusonként több mint 2 millió CD lemez, vagy egymilliárd
floppy másodpercenként!

Ki kell tehát jelentenünk, hogy a leggyorsabb adatátviteli eszköz a
gatyánkban van, persze ehhez szükséges egy ezt fogadni képes
illesztőfelület is. Egy "informatikai oktatófilm"-ben egy hölgy
egyszerre három interfészen fogadott ilyen mértékű információhalmazt.

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Pár pillanat és csinálok egy Vantage tesztet: 185.20 beta vs. 181.20 :C

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#18) bolvar válasza mephi666 (#16) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

omglolrofl :C

(#19) Abu85 válasza mephi666 (#16) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

(#21) Franklin válasza mephi666 (#16) üzenetére

Franklin
(senior tag)

[ Szerkesztve ]

(#22) Elrood válasza mephi666 (#16) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Viszont óriási a packet loss, hiszen normális esetben csak egy packet ér célba ;] .

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#23) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Neee... emberek... ez igy este kemény... föleg amit mephi666 leírt... na meg ezek a képek...
Elrood se semmi packet loss-al :DDD

Ezt nektek:

;] ;] ;]

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#24) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Érdekes eredmény született, íme: 181.20 vs. 185.20 Beta :)
181.20-as driver-rel 3 tesztet futtattam és ez lett a legjobb :K

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#25) petakpa1

petakpa1
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak kicsit vég ide, de pár hete kerestem az akkor aktuális legújabb whql drivert (asszem 178.24 volt az), mégpedig az international verziót magyar nyelvi támogatással, de sehogyan sem találtam:(( Honnan lehet leszedni az internationalt? Vagy nem mindegyik verzióból jelenik meg ilyen?

"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

(#26) gbors válasza shteer (#9) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úgy lesz :)

Cadal: az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy ebben a driverben nem a teljesímény növelése volt a legfőbb szempont...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#27) tlac válasza petakpa1 (#25) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

english (uk)-t kell bejelölni az nvidia driver keresőjében

(#28) petakpa1:

így fogsz international-t kapni és van benne magyar általában

[ Szerkesztve ]

(#28) petakpa1 válasza tlac (#27) üzenetére

petakpa1
(senior tag)
LOGOUT blog

az tartalmazza a magyar nyelvet is?

"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

(#29) Sonja válasza petakpa1 (#25) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

...

[ Szerkesztve ]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#30) pilsner

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nos én csak két dolgot vettem észre, amióta fenn van (kb. 20perce):
1, a win 7 egy tized pontal lejjebb osztályozta a videokártyámat
2, a release notes-ban beígért 30-akárhány %-os javulás helyett most már szaggat a far cry 2... :(((

[ Szerkesztve ]

www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company

(#31) Madárpók válasza Elrood (#22) üzenetére

Madárpók
(tag)

Ja és nem optimális interfész használatakor nem lesz megfelelő a routing, emiatt 100% os packet loss lesz. Kivéve ha valamilyen routing hiba miatt paradox módon az optimális interfészre kerül az adatfolyam, ez főként az optimálishoz közeli, általában output interfész inputként való használatakor fordulhat elő.

[ Szerkesztve ]

(#32) ^Clown válasza Abu85 (#7) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég meggyőző! :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#33) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

3dmark06 140.48 vs 141.20

(#34) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdemes feltenni ha csak PhysX-nek használom a 8600GT-t?

(#35) shteer válasza kem (#34) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szvsz nem

(#36) Abu85 válasza pilsner (#30) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért olvassátok el a teljes szöveget. A javulás a 178-as driverhez van mérve. A legutóbbi két driverben is ugyanezek az értékek voltak, ugyanúgy a 178-as driverhez mérve. Gyakorlatilag az új driver nem hoz az előzőhöz képest semmi gyorsulást, de jobban mutat, ha odabiggyesztenek egy régi driverhez mért sebességnövekedést. ;]
A Far Cry 2 motorja pedig DX10-ben hibás ... korlátozd a sebességed 30-35 FPS-re, vagy tedd fel a legújabb patchet az ugyanezt csinálja.

[ Szerkesztve ]

(#37) shteer válasza Abu85 (#36) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

még, h nem hoz gyorsulást ;]

(#38) TTomax válasza shteer (#33) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Ezt kicsit elírtad...én is pislogtam , de 180.48 Vs 181.20 ;)

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#39) Oliverda válasza Abu85 (#7) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát ha ezeket adnák bundle a kártyák mellé akkor nekem már Tri-SLI 280 GTX-em lenne. :DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#40) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A GTA IV-ben lesz gyorsulás? :P Erre a H.264-re kiváncsi vagyok...

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#41) luw2win válasza Oliverda (#39) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD istenem, ez igy reggel fájt

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#42) wolruf

wolruf
(senior tag)

Nekem fel se ment Vista 32-bitre. Jogtiszta minden, ez meg közli (32-bites Vista driver), hogy nem 32-bites Vistan futtatom... Mondom jó. Hagyjuk. Úgyhogy én nem telepítem, nincs kedvem cumizni vele :)
Jó sok Vista szó lett ebben a postban nem? Remélem a M$ ad valami jutalékot nekem.
Vista...
:-D

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#43) IreN!CuS válasza mephi666 (#16) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

lehet csinálni ilyet h az év commentje....már most megnyerted volna :DD

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#44) shteer válasza TTomax (#38) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K :R
de a képeken látszik szerencsére

(#45) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

ez a mirrors edge physx prezentacio...elegge darabos. főleg mikor a csavo átesika folian. :) de lehet a képfeldolgozóegységem akadt meg :D

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#46) Lewzke válasza WonderCSabo (#40) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Lemérni nem mértem le , de nekem érezhetően javult a 180.48-hoz képest a GTA4-ben: pl. ha bekapcsoltam a hosszú fényt az autón 18 fps-re is leesett , most meg érezhetően jobb és már kevesebb helyen megy 25 fps alá , de sajnos ez a driver sem megváltás (ejnye bejnye Rockstar :U ).Amúgy az árnyékhibák ha jól látom javítva vannak .
Más játékba nem vettem észre gyorsulást.

[ Szerkesztve ]

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#47) gbors válasza gbors (#26) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt a grafikonok.

(#48) M107

M107
(senior tag)

A Need for Speed Undercover csak fekete képernyőt dob ki az új whql drivernél és a új bétánál is

180.70 drivernél tökéletes.

:( ennyit tudsz vidia

Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!

(#49) zevsenesca

zevsenesca
(újonc)

nekem elég érdekes dolgot produkált a driver install.feltettem a 181.20 WHQL-t . restart és a monitor sync probléma miatt kikapcsolt . áhh gondoltam nem para ,irány safe mode de ott a semmi állítási lehetőség ,mivel az nvidia drivert nem tölti be ,a monitor beállításnál bármit változtatok ugyan az a halál. Az F8 menüben a vistában van oan lehetőség h 640x480 video mód ,gondoltam kipróbálom hátha így elindul a rendszer és majd driverel együtt állítom a refresh rate-et vgy vmi hasonló ,de ekkor érdekes dolog történt . a windows logo megjelenik startupnál és amikor az következne h eltünik és bejön az asztal ,akkor halál ugyanúgy . gondoltam ez a driver nekem nem fog működni ,leszedtem ,safe modeban restart ,bejön az asztal felteszi a windows a kártyám (gtx260) plug&play driverét ,de ahoz h feltegyem az nvidiás drivert restartot akar . okaj ,restart . eltünik a windows logo ,bejön a tálca ,betölti a hangot és utána kipurcan nvidia driver nélkül is . 180.48 betával 1600x1200 65hz en semmi baj nem volt , akkor halt meg minden mikor feltettem az új drivert . ha leszedem akkor is halál van ,nem tom mit csináljak teljes tanácstalanság :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.