Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

jofele

(#2) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

ideje volt mar, kicsit megkestek a fiuk, 21. van mar :) jobb kesobb, mint soha. :DDD

(#3) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Power Play 2.0-nak nyoma sincs. :W

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#4) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Várjuk a jövő havi teljesítmény növeló drivert :D

(#5) stevve válasza Skizz (#3) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kár érte :(

PH semleges

(#6) -XadAnuX+ válasza Skizz (#3) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Mikor várható kb?

(#7) szupi

szupi
(kvázi-tag)

uuuu, nekem lement 20 fokot az idle!!!

(#8) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valakinek tapasztalata, megis mivel sikerult tobb, mitn dupla tempot elerni a CoJ alatt? Es a tobbi gem alatt is kozel hasonloakat? Eddig volt ilyen szar, vagy msot "foton foldmuves szemebe"?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#9) Eagl3 válasza szupi (#7) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért, eddig 100volt? :)

(#10) Abu85 válasza Kopi31415 (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 8.3-as driverre újra lettek írva a kritikus részek, ezért jöttek a 20-30%-os boost-ok az utóbbi időben. Megtanulták használni az R600-at az AMD rendszerprogramozói (szvsz lehet, hogy volt egy kis segítség a transmetá-tól is, ők az élen járnak a statikus vezérlésű rendszerek programozásában).

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Rubynak eltört a karja?

Power Play 2.0?

[ Szerkesztve ]

(#12) szupi válasza Eagl3 (#9) üzenetére

szupi
(kvázi-tag)

nem. 35. igaz 88gt megy s1gyel :) :)

off: szoval a kerdes, 88gt-t erdemes cserelni most?

[ Szerkesztve ]

(#13) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"...ezenkívül az AMD 780G chipkészletben bemutatkozó Hybrid Graphics technológia mostantól Windows XP használata mellett is támogatott. "

Igeeeen! Nem gondoltam volna hogy ezt megcsinálják. Qrvajó! :D :C

mod: Mi az a Power Play 2.0 és miért hiányzik annyira?

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#14) mindfreak válasza Eagl3 (#4) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Egy ideje NV-m van, de látom ATI oldalon még mindig itt tartunk... várjuk a csodadrivert! :DDD

(#15) rup1u5 válasza szupi (#7) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

nem is tudtam, hogy 88gt-hez is jó a 8.8-as kata :DDD

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#16) Oliverda válasza mindfreak (#14) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hmmm?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#17) arpi6k válasza mindfreak (#14) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

:F

Intel & ATI

(#18) VaniliásRönk válasza mindfreak (#14) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Akadnak akik jobb helyen vannak odaát. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#19) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Nemgyenge az új Kata..
Genius007-nek 30-100fps-t hozott sourceban... zsír, énis feltolom ottun.. :D

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#20) KMT

KMT
(PH! addikt)

Szerintük van benne PP 2.0:
[link]

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#21) Oliverda válasza sNORh (#19) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem bizony. [link] :D

(#22) sNORh válasza Oliverda (#21) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

:DDD ^^

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#23) VaniliásRönk válasza Oliverda (#21) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nincs még korán ehhez? :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#24) marcee

marcee
(PH! addikt)

A 8.7-hez megszerkesztett XML profilom (manual/35%) nem működik 8.8 alatt! :F

Szerk: Alapbeállításon korábban 15%-ot pörgött a venti, ami 80 fokot jelentett idle-ben, a profil átírásával 8.7 alatt 35%-on ment és 50-55 fok körül mozgott, most meg nem veszi figyelembe a profilt és 20%-on pörög, ami 77 fokot eredményez. Köszi Ati!

[ Szerkesztve ]

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#25) nap

nap
(őstag)

Érdemes feltolni?

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#26) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mint a messiást, úgy várták a júzerek :) Várjuk a tapasztalatokat!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#27) Cagm^c válasza marcee (#24) üzenetére

Cagm^c
(kvázi-tag)

Unlockold az OverDrive-ot. ;)

WoT: CAGMC ; BF3: CptCagmc ; LoTRO: Cagmc

(#28) Kopi31415 válasza Abu85 (#10) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Es a juaresnel a 160%? Vagy az mi? ennyire szar votl a korabbi, vagy most hauzdnak hatalmasat? engem a 20..03% gyorsulas nem hatna meg, ha annyi nem lenne, akkor nem kene ujabb drivert kiadni. De a duplajara gyorsulasok es tarsai azok vaalhol mar valaminek a nagyon sulyos problemajat vetik fel, vagy az adatok baromsagok.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#29) rankesz válasza Kopi31415 (#28) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

tanulj már meg olvasni !
7.6-ról gyorsult annyit ami több mint egy éves driver, ki mondta hogy a két legújabb driver közt van ennyi? marketing a kép csak, de tényleg nem rossz ez a driver...!

MOD: visszábbvettem hirtelen felindultságomból :B

[ Szerkesztve ]

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#30) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

most akkor kell a hotfix a 8.8-as driver-hez (is), vagy sem? :B

I'm out.

(#31) Abu85 válasza Kopi31415 (#28) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az egyszerűen ennyit gyorsult. Én a Lost Planet-et próbáltam ki. Anno januárban, DX10-ben gáz volt a sebessége HD3850CF-fel (20FPS átlag), most meg 70-80 FPS-sel száguld.
A Call Of Juarezt azt nem próbáltam, de az utóbbi teszteket látva elhúztak a konkurens GF kariktól.
Egyszerűen megtanulták programozni az R600-at, így jól vannak a Szuperskalár egységek párhuzamosítva. Az architektúrát figyelembe véve ez simán hozhat 160% plusszt.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#32) Dashes válasza westlake (#30) üzenetére

Dashes
(őstag)

Szvsz nem, 8.6-hoz van, csak VR-Zone-on újra linkelték.

8.8 Performance (Xp, Vista)

[ Szerkesztve ]

(#33) Raymond válasza Kopi31415 (#28) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A gyorsulashoz a regebbi driverekhez kepest egy 1950XTX-el: [link]

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#34) TTomax válasza westlake (#30) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

nem kell... :)

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#35) marcee válasza Cagm^c (#27) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Köszi, láma voltam!

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#36) Levin01

Levin01
(őstag)

A Hybrid Graphics 780G chipsetes lapnál egy 3870-essel és az integrált 3200-assal működik? Mondjuk kétlem, hoyg egy 3870-es teljesítményén sokat dobna egy 3200-as integrált vga :DDD

(#37) Oliverda válasza Levin01 (#36) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

HD 24xx illetve HD 34xx kártyákkal tud együttműködni. A 3870-en még lehet hogy lassítana bizonyos esetekben.

(#38) Daveedka

Daveedka
(tag)

töltöm is le az x1950xt-hez :DDD xD

(#39) wolfblind

wolfblind
(lelkes újonc)

Mielőtt felrakom az a 8.8-at el kell távolítanom a 8.7-etet?

Gigabyte P35-DS3, Quad Core Q8400@4Ghz, 4GB DDR2-1066 Geil Ultra, Ati Radeon 4870, Chieftec 500W

(#40) TTomax válasza wolfblind (#39) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

ha nem valami buherált 8.7-es volt hanem az ati oldaláról telepített akkor nem kell...

(#41) Kopi31415
a 7.6-os Catalyst 2007.6 havi....

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#41) Kopi31415 válasza rankesz (#29) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tanulj mar meg olvasni. Nem azt vitattam, hogy tenylegesen gyorsult ennyit, hanem azt, hogy mennyire elhiheto a diagram, es mennyire hasznalhato. A drivert, mitn olyat igy nem szidtam, csak felteteleztem, hogy ha a diagram igy ebben a formajaban ervenyes, akkro valami nem koser a driverekkel.
Ha meg egy tobb, mint egyeves variaciohoz viszonyitanaqk, akkor kurvara megeri havonta-kethavonta kiadni ujabb verziot.
A T-modellhez kepest a legujabb ford fiesta is hatalmas tlejesitmenybeli javulast hoz. Es ertelme mennyi van?

Egyebkent meg honnan a faszombol tudjam, hogy a 7.6 asz mikori verzio? nem vagyok drivertoltogeto, frissitgeto, es nem is erdekel, igy elvileg nem kell tudnom. Ahogy nem is tudom mikori az a driver. Pont.

(#42) VaniliásRönk válasza Kopi31415 (#41) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

"akkor kurvara megeri havonta-kethavonta kiadni ujabb verziot"

Ezt fejtegesd azoknak, akik valamilyen buggal szenvednek. ;)

Szerk.: "Egyebkent meg honnan a faszombol tudjam, hogy a 7.6 asz mikori verzio? "

2007. június... asszem. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#43) rocket válasza wolfblind (#39) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Igen, mindig uninstallalni kell a regebbi drivert.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#44) stevve válasza Kopi31415 (#41) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Te is azok között vagy, akik soha semmit nem frissítenek és közben meg csak a szájuk jár. Gondolom a Windows-od is akkor lett frissítve, amikor kijött... Ilyen alapon miért kötekszel, ha sose frissítesz? Ráadásul ilyen hangnemben... :U

Szóval mi a helyzet a PowerPlay 2-vel? A release Notes szerint nincs benne és New Features pont is elég gyér. Inkább csak hibajavításból áll ez a release, de cáfoljatok meg, ha nem így lenne. Vagy hivatalosan tagadják a PowerPlay-t? :DDD

PH semleges

(#45) Abu85 válasza stevve (#44) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jah ... Rosszabb lett, mint a G200 energiagazdálkodása, ezért letagadjuk... :DD

[ Szerkesztve ]

(#46) Oliverda válasza stevve (#44) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mérd ki. Elvileg van benne valami. [link]

(#47) stevve válasza Oliverda (#46) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez a béta és csupán 1 oldalt linkelget mindenki. Nekem ez nem meggyőző...1 fecske alapon.
Amúgy is túl sokat vár mindenki a PowerPlay-től, bár nem tudom, miért ez a hisztéria. alapvetően eleve mobilokba tervezték, egy 4870 esetén pedig túl sokat nem fog jelenteni... de ne legyen igazam.

PH semleges

(#48) Kopi31415 válasza stevve (#44) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:W
Eloszor volt egy kerdesem, teljesen normalis. Es pont azert kerdeztem, mert elegge ertelmetlennek talaltam az abrat. A hangnemem akkor valtozott, amikor olyan reakciot kaptam, amilyet, s amire hasonloan valaszoltam. A korabbi kemenyebb szavak pedig a fejlesztesek menetet kerdojeleztek meg. kozben pedig frissitek akkor ,amikor kell. Pont nincs AMD termekem, ezert ez direktbe nem erint, csak az adatok valosagossaga erdekelt, mielott hanyattesunk a fantasztikus fejlodestol.

VaniliásRönk:
"2007. június... asszem."
Vagy 2006.Junius, vagy julius hat, vagy junius het, vagy hetes verzio hatos revizio. Variacio van.

"Ezt fejtegesd azoknak, akik valamilyen buggal szenvednek"
Azert valtottam NV-re ATIrol ev elejen.Es ezt pl uj driverrel sem tudtak megoldani, majd eltuntettek az AGP-s drivert. Az vegkepp betett, hogy egy jo ideig ne gondolkodjak a visszateresen hozzajuk.

[ Szerkesztve ]

(#49) Oliverda válasza stevve (#47) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link]

(#50) stevve válasza Oliverda (#49) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha ez igaz, miért nem említik hivatalos források, csak fórumok? Mindegy, felteszem úgyis, majd meglátom, változik-e egyáltalán valami. :)

PH semleges

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.