jofele
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
gyiku
(PH! kedvence)
ideje volt mar, kicsit megkestek a fiuk, 21. van mar
jobb kesobb, mint soha. 
Power Play 2.0-nak nyoma sincs. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Várjuk a jövő havi teljesítmény növeló drivert 
Kár érte 
PH semleges

-XadAnuX+
(őstag)
Mikor várható kb?

szupi
(kvázi-tag)
uuuu, nekem lement 20 fokot az idle!!!
Valakinek tapasztalata, megis mivel sikerult tobb, mitn dupla tempot elerni a CoJ alatt? Es a tobbi gem alatt is kozel hasonloakat? Eddig volt ilyen szar, vagy msot "foton foldmuves szemebe"?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Miért, eddig 100volt? 
A 8.3-as driverre újra lettek írva a kritikus részek, ezért jöttek a 20-30%-os boost-ok az utóbbi időben. Megtanulták használni az R600-at az AMD rendszerprogramozói (szvsz lehet, hogy volt egy kis segítség a transmetá-tól is, ők az élen járnak a statikus vezérlésű rendszerek programozásában).
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Bici
(PH! kedvence)
Rubynak eltört a karja?
Power Play 2.0?
[ Szerkesztve ]

szupi
(kvázi-tag)
nem. 35. igaz 88gt megy s1gyel

off: szoval a kerdes, 88gt-t erdemes cserelni most?
[ Szerkesztve ]
"...ezenkívül az AMD 780G chipkészletben bemutatkozó Hybrid Graphics technológia mostantól Windows XP használata mellett is támogatott. "
Igeeeen! Nem gondoltam volna hogy ezt megcsinálják. Qrvajó!

mod: Mi az a Power Play 2.0 és miért hiányzik annyira?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

mindfreak
(őstag)
Egy ideje NV-m van, de látom ATI oldalon még mindig itt tartunk... várjuk a csodadrivert! 

rup1u5
(PH! kedvence)
nem is tudtam, hogy 88gt-hez is jó a 8.8-as kata 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Hmmm?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

arpi6k
(PH! addikt)

Intel & ATI

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Akadnak akik jobb helyen vannak odaát. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

sNORh
(PH! addikt)
Nemgyenge az új Kata..
Genius007-nek 30-100fps-t hozott sourceban... zsír, énis feltolom ottun.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

KMT
(PH! addikt)
Szerintük van benne PP 2.0:
[link]
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html
Nem bizony. [link] 

sNORh
(PH! addikt)
^^
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Nincs még korán ehhez? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

marcee
(PH! addikt)
A 8.7-hez megszerkesztett XML profilom (manual/35%) nem működik 8.8 alatt! 
Szerk: Alapbeállításon korábban 15%-ot pörgött a venti, ami 80 fokot jelentett idle-ben, a profil átírásával 8.7 alatt 35%-on ment és 50-55 fok körül mozgott, most meg nem veszi figyelembe a profilt és 20%-on pörög, ami 77 fokot eredményez. Köszi Ati!
[ Szerkesztve ]
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

nap
(őstag)
Érdemes feltolni?
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag
Mint a messiást, úgy várták a júzerek
Várjuk a tapasztalatokat!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Cagm^c
(kvázi-tag)
Unlockold az OverDrive-ot. 
WoT: CAGMC ; BF3: CptCagmc ; LoTRO: Cagmc
Es a juaresnel a 160%? Vagy az mi? ennyire szar votl a korabbi, vagy most hauzdnak hatalmasat? engem a 20..03% gyorsulas nem hatna meg, ha annyi nem lenne, akkor nem kene ujabb drivert kiadni. De a duplajara gyorsulasok es tarsai azok vaalhol mar valaminek a nagyon sulyos problemajat vetik fel, vagy az adatok baromsagok.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

rankesz
(PH! addikt)
tanulj már meg olvasni !
7.6-ról gyorsult annyit ami több mint egy éves driver, ki mondta hogy a két legújabb driver közt van ennyi? marketing a kép csak, de tényleg nem rossz ez a driver...!
MOD: visszábbvettem hirtelen felindultságomból 
[ Szerkesztve ]
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

westlake
(PH! nagyúr)
most akkor kell a hotfix a 8.8-as driver-hez (is), vagy sem? 
I'm out.
Az egyszerűen ennyit gyorsult. Én a Lost Planet-et próbáltam ki. Anno januárban, DX10-ben gáz volt a sebessége HD3850CF-fel (20FPS átlag), most meg 70-80 FPS-sel száguld.
A Call Of Juarezt azt nem próbáltam, de az utóbbi teszteket látva elhúztak a konkurens GF kariktól.
Egyszerűen megtanulták programozni az R600-at, így jól vannak a Szuperskalár egységek párhuzamosítva. Az architektúrát figyelembe véve ez simán hozhat 160% plusszt.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Dashes
(őstag)
A gyorsulashoz a regebbi driverekhez kepest egy 1950XTX-el: [link]
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

TTomax
(PH! kedvence)
nem kell... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

marcee
(PH! addikt)
Köszi, láma voltam!
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Levin01
(őstag)
A Hybrid Graphics 780G chipsetes lapnál egy 3870-essel és az integrált 3200-assal működik? Mondjuk kétlem, hoyg egy 3870-es teljesítményén sokat dobna egy 3200-as integrált vga 
HD 24xx illetve HD 34xx kártyákkal tud együttműködni. A 3870-en még lehet hogy lassítana bizonyos esetekben.

wolfblind
(lelkes újonc)
Mielőtt felrakom az a 8.8-at el kell távolítanom a 8.7-etet?
Gigabyte P35-DS3, Quad Core Q8400@4Ghz, 4GB DDR2-1066 Geil Ultra, Ati Radeon 4870, Chieftec 500W

TTomax
(PH! kedvence)
ha nem valami buherált 8.7-es volt hanem az ati oldaláról telepített akkor nem kell...
(#41) Kopi31415
a 7.6-os Catalyst 2007.6 havi....
[ Szerkesztve ]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Tanulj mar meg olvasni. Nem azt vitattam, hogy tenylegesen gyorsult ennyit, hanem azt, hogy mennyire elhiheto a diagram, es mennyire hasznalhato. A drivert, mitn olyat igy nem szidtam, csak felteteleztem, hogy ha a diagram igy ebben a formajaban ervenyes, akkro valami nem koser a driverekkel.
Ha meg egy tobb, mint egyeves variaciohoz viszonyitanaqk, akkor kurvara megeri havonta-kethavonta kiadni ujabb verziot.
A T-modellhez kepest a legujabb ford fiesta is hatalmas tlejesitmenybeli javulast hoz. Es ertelme mennyi van?
Egyebkent meg honnan a faszombol tudjam, hogy a 7.6 asz mikori verzio? nem vagyok drivertoltogeto, frissitgeto, es nem is erdekel, igy elvileg nem kell tudnom. Ahogy nem is tudom mikori az a driver. Pont.

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
"akkor kurvara megeri havonta-kethavonta kiadni ujabb verziot"
Ezt fejtegesd azoknak, akik valamilyen buggal szenvednek. 
Szerk.: "Egyebkent meg honnan a faszombol tudjam, hogy a 7.6 asz mikori verzio? "
2007. június... asszem. 
[ Szerkesztve ]

rocket
(PH! kedvence)
Igen, mindig uninstallalni kell a regebbi drivert.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Te is azok között vagy, akik soha semmit nem frissítenek és közben meg csak a szájuk jár. Gondolom a Windows-od is akkor lett frissítve, amikor kijött... Ilyen alapon miért kötekszel, ha sose frissítesz? Ráadásul ilyen hangnemben... 
Szóval mi a helyzet a PowerPlay 2-vel? A release Notes szerint nincs benne és New Features pont is elég gyér. Inkább csak hibajavításból áll ez a release, de cáfoljatok meg, ha nem így lenne. Vagy hivatalosan tagadják a PowerPlay-t? 
PH semleges
Jah ... Rosszabb lett, mint a G200 energiagazdálkodása, ezért letagadjuk... 
[ Szerkesztve ]
Mérd ki. Elvileg van benne valami. [link]
Ez a béta és csupán 1 oldalt linkelget mindenki. Nekem ez nem meggyőző...1 fecske alapon.
Amúgy is túl sokat vár mindenki a PowerPlay-től, bár nem tudom, miért ez a hisztéria. alapvetően eleve mobilokba tervezték, egy 4870 esetén pedig túl sokat nem fog jelenteni... de ne legyen igazam.
PH semleges
Eloszor volt egy kerdesem, teljesen normalis. Es pont azert kerdeztem, mert elegge ertelmetlennek talaltam az abrat. A hangnemem akkor valtozott, amikor olyan reakciot kaptam, amilyet, s amire hasonloan valaszoltam. A korabbi kemenyebb szavak pedig a fejlesztesek menetet kerdojeleztek meg. kozben pedig frissitek akkor ,amikor kell. Pont nincs AMD termekem, ezert ez direktbe nem erint, csak az adatok valosagossaga erdekelt, mielott hanyattesunk a fantasztikus fejlodestol.
VaniliásRönk:
"2007. június... asszem."
Vagy 2006.Junius, vagy julius hat, vagy junius het, vagy hetes verzio hatos revizio. Variacio van.
"Ezt fejtegesd azoknak, akik valamilyen buggal szenvednek"
Azert valtottam NV-re ATIrol ev elejen.Es ezt pl uj driverrel sem tudtak megoldani, majd eltuntettek az AGP-s drivert. Az vegkepp betett, hogy egy jo ideig ne gondolkodjak a visszateresen hozzajuk.
[ Szerkesztve ]