1000 zeneszám 40 dolcsiért? Na, alakul ez!
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
1000 zeneszám 40 dolcsiért? Na, alakul ez!
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Tényleg nem rossz ötlet, és kinézetre is elég pofás a cucc
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Még a 99 dolcsit is megéri, és még egy ingyen zenelejátszót is adnak hozzá. 
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Tudom, ez mar kakan a csomo keresese, de mondjuk, ha azt mondom nekik, h melodic death metal a kedvencem, akkor is meg fogjak tudni nekem tolteni 1000 szammal az sd kartyat? 
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Én szeretnék egy Bódi Guszti, Zámbó Jimmy, Balázs Pali egyveleges példányt 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

Ha a minőség nem számít, akkor biztosan 
Érdekes kezdeményezés, bár én itt felmerül a kérdés, hogy én szeretem a rock, musical, klasszikus zenétt, jpop-ot, trance-t, akkor nekem 5 kártyát kell vennem? Tudok zenét másolni a lejátszó saját mappájába?
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Hát igen, a 2 nagy kérdés az az hogy mennyire "engedékeny" a lejátszó (lehet-e saját összeállítást kreálni), illetve milyen minőségben érkezik az az 1000 zeneszám. Most mondom: nem akarok flémet hogy az MP3/WMA/CD/LP/kutyafüle a jobb/rosszab/szebb, csak fura hogy nem írták milyen formátumban jön a tartalom (vagy az origi, még szeptemberi cikkben említett "várhatóan 320kbit/s-os bitráta" készpénznek veendő?).
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
A SlotMusic kártyák gyakorlatilag MicroSD-k. Arra azt raksz amit akarsz. A Sansa lejátszók MP3-at és WMA-t támogatnak ... a zenék pedig 320kbit-es bitrátával vannak. Gyakorlatilag veszel egy MicroSD kártyát tele legális védelmektől mentes zenével.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Akkor ez így tetszik...
Köszi a gyors választ! 
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Azta ez nagyon jó!
Csak már van egy sony-m amit nagyon szeretek 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Jó a design. Nincs fenn vhol a számok listája?
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Értelemsebb lenne mondjuk adni hozzá egy e-kupont, és egy weboldalról rátehetnéd a kívánt trackeket.
De LamborJimmyt meg BódiG-t egy helyen emlegetni, ejnye!
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Csak egy kis kiegészítés, a Sansa Clip támogatja még a secure WMA, FLAC, Ogg Vorbis és az Audible formátumokat is.
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.