Szerintem, nem jó a PSP-val összehasonlítani, mivel másra való a kettő.
Nem arról van szó, hogy az egyik laikusoknak, a másik meg profibbaknak való.
A Painter festőprogi, a PSP pedig fénykép szerkesztő.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Bici
(PH! kedvence)
Egy ideig gondolkodtam, hogy hogy jön ide a Playstation Portable, de aztán rájöttem, hogy te mit értessz PSP alatt 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
Igen, inkább művészeknek, illusztrátoroknak való a Painter. A hétköznapi embereknek (értsd: nem ebből él, nem ez a fő érdeklődése) általában fotószerkesztő szoftverre van szükségük, vagy olyan alap funkciókra amik benne vannak a PSP-ben is.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

Bici
(PH! kedvence)
Ok, értem.
Csak azért említettem meg, mert a megfogalmazásból az derült ki, hogy csak szintbeli különbség van a két progi közt.

madgie
(VIP)
A Corel így szeretné sugallni, de úgy tűnik, még ők sem hiszek el teljesen 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Bici
(PH! kedvence)
Ja, mivel ők is külön kategóriába teszik a weboldalukon.
Egyébként az új PSP Photo nem oylan rossz progi ám...
Jópár dologban veri a Photoshop-ot (pl. bizonyos effektek minősége, beállítási lehetősége), persze átlagban azért elmarad attól, de mindenesetre nem akkora a szakadék, mint mielött átvette a Corel a Jasc-tól, csak sok esetben más a logikája.
A Corelnek volt régebben egy Photopaint nevű progija, ami kb. egy PS klón volt, és nagyjából ugyanazat tudta. Ennek a funkciói közül örökölt meg sokat a PSP.
A véleményem az egy-másfél évvel ezelőtti verziókra igaz, azóta csak egy cs3-as PS-t újítottam be, a többit nem követem nyomon.
[ Szerkesztve ]

madgie
(VIP)
Anno én is PSP-vel kezdtem, teljesen más logikája volt, mint a PS-nek, vagy akár a GIMP-nek. Mindet meg kell szokni, most a GIMP-pel próbálkozgatok, de nem nagyon áll még kézre 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia