Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gyomordzsák

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Volt sb-900-am és szerintem manapság a legjobb vaku, a konkurenciát is beleértve. Nálam melegedési probléma nem jelentkezett bár nem is akartam 1/4-ben sorozatot lőni. Viszont ez a bejelentés szerintem csak arra volt jó hogy a 900-as árát lenyomja a használtpiacon. Sokat nem fejlesztettek, bár ezt a számozás is jól érzékelteti.

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#2) Tomcat válasza gyomordzsák (#1) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Én éppen egy 900-ast akartam venni a meglévő 700-as helyett, de akkor már megvárom a 910-est, hátha tényleg lejjebb nyomja a 900-as árát. :)

Tomcat

(#3) gyomordzsák válasza Tomcat (#2) üzenetére

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Sajnos a forintgyengülés (itt is) ellenünk dolgozik, gondolom most elég magas lesz a nyitóár, így viszont a használtpiacot sem fogja megrengetni. :( Ha mindez 270 Ft/EUR árfolyamon törénne az lenne az igazi.

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#4) Tomcat válasza gyomordzsák (#3) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Legfeljebb megvárom a míg jobbra fordul a Ft/€ árfolyam, addig is használom a 700-ast. :)

Tomcat

(#5) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

sajnos a forint gyengülése miatt az 549 dollár eléggé borsos ár.

üdv.

(#6) :AMF:

:AMF:
(fanatikus tag)

khm... az alsó képen látható felület hajszál pontosan olyan, mint a 900-asé. sőt, abban is megvan az említett háromféle megvilágítási minta, az is felismeri a színszűrőket, abban is ott a 200mm-es végállás és az is igazodik a DX/FX szenzormérethez.
nekem egyszer melegedett túl, de akkor sem lekapcsolt, hanem csak egyszerűen nem villant.

A kivétel erősíti a szabályt? │

(#7) Tomcat válasza :AMF: (#6) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Fogjuk fel az új terméket mint egy 900-as rev.2 és máris más megvilágításba kerül. :) Ha 900-asom lenne én tutira nem cserélnék ennyi "újítás" miatt.

Tomcat

(#8) 04ahgy válasza :AMF: (#6) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam detto!

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.