Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyszerű. :D

(#2) zed1983

zed1983
(őstag)

Szivesen kipróbálnám, de most nincs Ati-m :N
Ja és Vidows 7 alatt gyorsúl, nem korai az még egy kicsit?
A Lost Planetre ra is fér, hogy gyorsúljon az Atikon..

(#3) Ádyka válasza zed1983 (#2) üzenetére

Ádyka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kell valamit mondani, ha már XP alatt megállt a tudomány.
20-50%.....a marketinges fiúk jól dolgoznak. :K
Most már tényleg messiásként tekitünk majd arra a driverre ami véletlen 5%-ot valóban gyorsul.

(4db) VARTA POWER 2700 mAh AA 2700 Ft!(4db) VARTA READY 2 USE 2100 mAh AA 2300 Ft!(4db) DURACELL 2650 mAh AA 2500 Ft!(4db) Varta Ready 2 use 800 mAh AAA 2200 Ft!(4db) Varta POWER 1000 mAh AAA 2200 Ft!

(#4) gfefe válasza Ádyka (#3) üzenetére

gfefe
(őstag)

jaja de a hibákat is kellene írni.. a 2 gpu-s karikon csak az egyik órajelét veszi vissz ez a driver is :W

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#5) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

XP alatt megy már a DXVA támogatás?

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#6) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

azert felrakom, hatha dob vmit a hd3300-on :DDD

(#7) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez az "x százalék gyorsulás" dolog olyan, mint a zöldeknél, nem? hogy pl a tavaly év elejei refdriverhez képest... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) CsendesMark válasza CPT.Pirk (#5) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

Igen :)

A 9.3mas Catalyst újra támogatja aDXVA-t :C
szerk.: (Mármint Windows XP-32 alatt)

[ Szerkesztve ]

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#9) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Note: The Windows 7 driver is not final and is provided "as is." It is not supported by AMD, and may contain software bugs. It has not completed full AMD testing. Use of this software is at your own risk. "

Akkor inkább maradok a sima pista64-es drivernél. Az előző win7 beta driver nagyon szerette dobálni BSOD-okat 3D-ben. :(

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#10) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vajon ebben a Windows 7 driverben van már OpenGL támogatás is? Anélkül nem sokat érek el vele.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#11) PuMbA válasza lezso6 (#9) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

"Note: The Windows 7 driver is not final and is provided "as is." It is not supported by AMD, and may contain software bugs. It has not completed full AMD testing. Use of this software is at your own risk. "
Ez nemtudom miért van odaírva,hiszen a Win7 driver = Vista driver(benne van a driver nevében).Windows 7-en pl. a 8.12-es Vista driver is tökéletesen működik(2 hónapja van fent nekem és semmilyen hibát láttam) nem tudom,hogy eddig miért nem azt adták ki rá.

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#12) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk azért a 20-50% kicsit hihetetlen, de ki tudja, várjuk a tapasztalatokat a júzerektől :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#13) Abu85 válasza mephi666 (#7) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha nem írják oda, hogy mihez képest, akkor mindig az előző driverhez van mérve az eredmény.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#14) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megéri ez nekem? Mármint letölteni? :) (AGP-s 9600XT :DDD)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#15) PuMbA válasza Mr.Csizmás (#14) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Meg ,mert a 9.4-es drivertől már csak a HD2xxx és nagyobbakhoz lesz új driver és ezután sose kell drivert frissítened.

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#16) mephi666 válasza Abu85 (#13) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nvidiánál sem írják oda... csak nagyon apróbetűbe... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) Enclave

Enclave
(fanatikus tag)

Csak nálam áll le telepítés közben ennek a 64 bites Vista drivere vagy másnál is ezt csinálja? :F

Semmi sem állandó, csak a változás.

(#18) Mr.Csizmás válasza PuMbA (#15) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi! :) :R

Szerk.: áprilistól már az új gép lesz, 4830-assal. Méltó búcsú a 9600XT-től :O :)

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#19) Gregorius válasza PuMbA (#11) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Ez nemtudom miért van odaírva,hiszen a Win7 driver = Vista driver(benne van a driver nevében).Windows 7-en pl. a 8.12-es Vista driver is tökéletesen működik(2 hónapja van fent nekem és semmilyen hibát láttam) nem tudom,hogy eddig miért nem azt adták ki rá.
Lefordítom magyarra: ha felrakod Win7-re a drivert és problémád van vele (amit ugyanezen driver vistán nem produkál), akkor a support nem fog foglalkozni a problémáddal. Vagyis a hangsúly azon van, hogy Win7-en nem támogatott a driver, nem azon, hogy maga a driver nem támogatott.

[ Szerkesztve ]

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#20) lezso6 válasza PuMbA (#11) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem is az van fent, 8.12-es vista64 Catalyst, de a win7 driver nem ugyanaz mint a vistás, mert az utóbbi csak WDDM 1.0, nem pedig 1.1... Az más kérdés hogy az 1.1 miben több... :U

szerk: Ennyivel több, pl hogy megy az Ati + Physics driver párhuzamosan

[ Szerkesztve ]

(#21) nap

nap
(őstag)

Lehet, hogy kiprobalom...

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#22) .tnm

.tnm
(senior tag)

nah, ebben megint rendesen rajzolódnak ki a textúrák gta4-ben (nem 90%-ban fekete a kép) :)

PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

(#23) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

felteszem. ha csak egy kicsit lesz jobb már akkor megérte

Kezd iPon szint lenni...

(#24) gyiku válasza PuMbA (#15) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

igy van, de ezutan negyedevente kulon kiadnak drivert a regi kartyaknak is.

(#25) Puma K válasza Puma K (#23) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

fel is tettem 'Folding@Home'-al együtt. vicces látni hogy windows alatt ahol 0% körül tanyázott a GPU, most a használata 93% alá nem megy. örülök hogy kitalálták ezt a rendszert mert így legalább értelmes dolog miatt pörög a GPU.

ha elindítok valami 3D-s alkalmazást akkor ez rögtön kikapcsol? vagy maniuálisan kell lépni belőle?

Kezd iPon szint lenni...

(#26) gyiku válasza Puma K (#25) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

így legalább értelmes dolog miatt pörög a GPU.
ha a villany nem szamit ;)
pl ezert hagytam abba a setit :U

[ Szerkesztve ]

(#27) P.e.t.ya.

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Mobility X700 -al miért nem működik :F :((
Ez így vérkúp,h majdnem 2éves drivert kell még mindig nyúzni :W

(#28) lezso6 válasza P.e.t.ya. (#27) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link] ;)

(#29) PuMbA válasza lezso6 (#28) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

9.3-assal nem működik.

P.e.t.ya. : Windows Update-es driver biztos újabb,mint 2 éves.Nekem a Windows 7/Vista egy 2008.12. havi drivert tett fel az X200-asomhoz,amihez a legutolsó hivatalos driver 2006-os.

[ Szerkesztve ]

(#30) TTomax válasza Puma K (#25) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Én kézzel állítom le,melyik csapatban vagy?

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#31) P.e.t.ya. válasza lezso6 (#28) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

:R MegaTHX :R Úgy néz ki jó lesz :K

(#32) P.e.t.ya. válasza PuMbA (#29) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Ami win-updateből jött,az mind "nem támogatott hardware" -es szöveggel kilépett.
Egyedül a gyári asus x700 driver volt képes működésre bírni a vasat.
De most már végre friss pöpec a rendszer. :R Köszönet a segítségért az uraknak :R

szerk : 9.3-assal működik most :K

[ Szerkesztve ]

(#33) Puma K válasza gyiku (#26) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

számít de van mikor napokig nem játszok csak msn meg net akkor meg hagy menjen

(#30) TTomax: team 0

Kezd iPon szint lenni...

(#34) Hebry

Hebry
(senior tag)

Szerintetek megéri feltenni 1950pro-ra?

(#35) rebugra válasza Hebry (#34) üzenetére

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát....ha kicsit is, de csak javít valamit rajta...

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#36) lezso6 válasza Hebry (#34) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Próbáld ki, az a biztos. Én is most erőszakolom fel a Mobility Radeon HD2300-ra (ami valójában egy x1300 + UVD). :B

(#37) vPhis

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

na végre. felrakom a win7-et

(#38) lezso6 válasza PuMbA (#29) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"9.3-assal nem működik."

He? :F Ezt honnan veszed? Nekem felmászott... :U

(#39) Manbal

Manbal
(fanatikus tag)

Eddig csak Vista 64 alatt próbáltam, de ott lenyűgözően jól sikerült! LEgalább is egy Q9450 és egy HD3870 párosításában.

GTA 4 kb. 30%ot gyorsult, eddig 35 FPS körül volt úgy hogy a durvább szituációkban lement egészen 18ig, most 50 FPS fölött van, és 27 alatt még nem láttam! Persze max. grafon, 1280x1024ben! Rég vártam már hogy egyszer talán megcsinálják hogy ne csak egy új VGAval legyen minden szituban játszható FPS :)

a Crysis is gyorsult +10%ot. Mást eddig nem néztem, engem a GTA4 érdekel vista alatt :D

(#40) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na végre felraktam én is. Hát én azt hittem, hogy a Windows 7-es driver külön van, de ez a Vista driver amihez hozzáírták, hogy Windows 7-et is támogat. Ami nem baj, eddig is a Vistásat raktam fel, működik minden aminek kell. :)

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#41) kariad

kariad
(senior tag)

Akkor ez XP semmi újat nem hoz a konyhára? :U

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#42) Skizz válasza kariad (#41) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát elég öreg oprendszer, de a driver még mutathat újat ;] - bocs

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#43) PuMbA válasza lezso6 (#38) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Nekem nem,meg még egy pár embernek a ModTool fórumán.Akkor valakinél működik,valakinél nem(8.12-es az utolsó amivel működik nekem).

(#44) PuMbA válasza lezso6 (#38) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Nekem nem,meg még egy pár embernek a ModTool fórumán.Akkor valakinél működik,valakinél nem.

(#45) Solten válasza PuMbA (#44) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem se. Telepul az uj CCC, de a drivert nem irja felul... A Pista viszont lekapott valami decemberi drivert...

alba gu brath

(#46) lezso6 válasza PuMbA (#43) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja az úgy más :( , azt hittem a fájlokat nem alakítja át. :B

(#47) vPhis

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

No akkor felrakom a Win7-et a 9.3-as Win7-es driverrel, játszok FEAR2-t, GTAIV-t és írok tapasztalatokat (valószíűleg holnap mert sokáig fog tartani felrakni egy csomó programot)

(#48) Solten válasza PuMbA (#44) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

8.12-essel kiprobaltam, mukodik :) 9.2-essel se mukodott, 9.1-et nem probaltam.

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#49) lezso6 válasza Solten (#48) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem a 9.2-es is felmászott, csak valami gebasz volt (már nem emléxem, talán instabil lehetett), úgyhogy visszaraktam a 8.12-t - windows 7 build 7048 x64-en.

[ Szerkesztve ]

(#50) CPT.Pirk válasza CsendesMark (#8) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megerősitem, tényleg megy faján a DXVA XP alatt!

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.