Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) wwhy

wwhy
(PH! addikt)

visszatért az Asus régi formaterve :)

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#2) Satan_Claus

Satan_Claus
(senior tag)

Valaki irhatna mar egy cikket, mi a kulonbseg a H-IPS, S-IPS, E-IPS, P-IPS, S-PVA, C-PVA (meg mittomen meg mik vannak) kozott.

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#3) lujó55 válasza Satan_Claus (#2) üzenetére

lujó55
(őstag)

Ezek a 3 betűs mozaikszavak úgy keletkeznek, hogy valaki feláll a marketingesek közül és benyögi, a többiek megtapsolják, utána együtt mennek pizzázni.
Amúgy a PA246Q-t nagyon el tudnám fogadni a Pro/E vagy NX-em alá :K :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#4) wwhy válasza Satan_Claus (#2) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

megvagyon az írva

[ Szerkesztve ]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#5) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha már professzionális, akkor Eizo vagy Dell :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#6) Gabboo válasza ^Clown (#5) üzenetére

Gabboo
(tag)

Attól még ez is lehet jó, nem?

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#7) wwhy válasza ^Clown (#5) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

csak Eizo illetve NEC a professzionális
Az ő professzionális szintjükhöz képest a Dell, HP, LG *VA/*PS megoldásai csak maszatolások ;]

(#8) old_artist válasza wwhy (#7) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

:R

Viszont ennek az "profi asusnak" ;] :W az ára eléggé kedvezően alakul majd, a kb.~450-500$-os árával.

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#9) myteve

myteve
(tag)
LOGOUT blog

a "profi" asusról nincs részletesebb infó?

I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

(#10) Dassler

Dassler
(őstag)

Az uccsó Asusnak miért van egy kávé termosz a hátulján?

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#11) ^Clown válasza Gabboo (#6) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, hogy lehet!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) wwhy válasza Dassler (#10) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

az a hangszóró

(#13) wwhy válasza Dassler (#10) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

itt az ős

(#14) Duree

Duree
(PH! addikt)

Úgy látszik az Acer végleg letett a minöségi panelról,hiszen mindegyik monitora TN paneles.
Bezzeg régebben azért gyártotttak pVA panellal is monitort

(#15) Dassler válasza wwhy (#12) üzenetére

Dassler
(őstag)

ahham, értem. thx

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#16) jap válasza Dassler (#15) üzenetére

jap
(fanatikus tag)

pont a (komolyabb) asusról van csak 2sor infó... :F

''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

(#17) wad válasza wwhy (#12) üzenetére

wad
(tag)

Hangszóró + "professzionális monitor" = :N

(#18) wwhy válasza wad (#17) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

miért ne? azt nem írták, h a hangszóró is professzionális ;]

(#19) Gabboo válasza wwhy (#18) üzenetére

Gabboo
(tag)

Teljesen jogos elgondolás. Aki amúgy is tervez ezeken a monitorokon pl munkahelyen, úgyse a hangzás a lényeg.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.