... No comment.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
rég hallottam utoljára a fatality cuccokról, azt hittem, h a hw gyártók már kinőttek ebből a parából... mégsem 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
van még abban tartalék... 
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek
Jól néznek ki.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Szépek. Mint általában a faty cuccok. Gondolom az áruk is úgy alakul. 
Kiváncsi vagyok lapok eme néven lesznek-e még?
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
egyszer egy vörös hajú haveromnak volt egy fataliti lapja.. eléggé amd-fanatikus volt a srác - ma is az - ezért is vette. De ma már ő is asuson nyomja..
Ettől függetlenül tényleg jól néztek ki anno a fata-lapok
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

Cadal
(őstag)
Akkor itt van neked egy kis anyag nosztalgiázni
http://www.fatal1ty.com/
És a srác 5 dolláros mosollyal 
[ Szerkesztve ]
Szerencsére a cuccok szebbek mint a srác
Elég jó árakat elkérnek értük,de dizájnosak cserébe.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

devast
(őstag)
Fatal1ty májkrémet akarok

Az 550-esnek a kombinált terhelése nem 550W ?
Legalábbis a gyártó oldalán így van megadva:
[ Szerkesztve ]
Fan of 2nd order harmonics since 2010

glutamin
(őstag)
A 400w-os jöhetne. Szegény srác ezzel a fejjel. Jobban is tette, hogy a monitor előtt maradt.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
mondtam már korábban: 2009 a vörös ledek éve lesz
ebben amúgy van valami... az aktuális "divat" szerint kell bevilágítani a gépet... olyan fogyasztói társadalomban élünk, ahol túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a divatnak... és ezt a számítástechnikába így tudják átültetni... ez a gamer dolog meg már tényleg arra ösztönöz, hogy levédessem a "gamer energy drink" és "gamer coffee" neveket
nem akar más is beszállni a bizniszbe?
a srác amúgy kicsit sumi-fejet vág a képen... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

tupacamaru
(PH! addikt)
Ledaráljuk neked?? 
Szerintem ezek csúcsértékek, tartósan csak 550 Watt-tal terhelhető. Szerintem. 
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
A megadott értékekből ez nem feltétlenül következik. A csúcsértéknél azt is meg szokás adni, hány másodpercig képes azt leadni a táp. Huzamosabb ideig ui. túlmelegedést okozna.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Oda is van írva total 550w. Az más kérdés, hogy 12 wolton lead max 450w-t. Az meg nem gyenge (igaz nem is kimagasló).
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

tupacamaru
(PH! addikt)
Ezért is írtam hogy szerintem. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
ilyen fejjel h lehet népszerű valaki?! 
Kockafejű nyomorult pöcs.
Lásd még: South Park - Make love, not Warcraft.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Devid_81
(PH! kedvence)
Ezek a szép színes, víztiszta ledek nagyon boldogítják manapság az embereket és PC-iket...
De amúgy szép! 
.::www.megadanceradio.hu::.
Eléggé jól néz ki 
Kezd iPon szint lenni...

twollah
(PH! nagyúr)
Kicsit nagyok az ugrasok a tapok teljesitmenyei kozott.

devast
(őstag)
Amikor azt írtam akkor még 500W volt feltüntetve
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Loco7us
(kvázi-tag)
uff... akkor marad a kávé 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Myers
(senior tag)
Fatal1ty? 
Elverném ezt a gyereket Duke Nukeem 3D-ben, mint a rongyot.
(2 gép soros porton összekötve.
)
http://www.muszaj.hu/
Van nála rondább is! Én!
![;]](/dl/s/v1.gif)
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
van már alaplap, vram, ga, cooler-ek, hangkártya, fejhallgató, ház, egér, billentyűzet, tápegység,
Fatal1ty DVD-írót akarok 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Nekem bőven elég lenne egy Fatal1ty-s fizetés is 

kfron
(fanatikus tag)
Wow. e-pénisz.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
és ismét egy újabb bőr
True Success is Blonde
milyen király ez a cucc
musthave

Dyno
(PH! kedvence)
Bél vajon milyen lesz benne illetve van benne? FSP lesz?Amúgy nem rossz terhelhetőségük a 12V ágon.Jól is néznek ki, de majd az áruk szerintem aránytalanra fog sikeredni.... 
[ Szerkesztve ]
várhatóan
eddig OCZ nem nagyon nyúlt máshoz
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

[HUN]Tyson
(senior tag)
A piros szín a forróságra asszociál, nemde?
a piros szín szerintem az új pc-s "divatra" asszociál
jövőre szerintem nem lesz már menő a "retinaégető-kék" és véristvánéknak be kell mesélni, hogy minden kék színben pompázó elemet cseréljenek pirosra... aztán 2010-ben meg a lila lesz a divat... csak addigra már le lesz mindenhol selejtezve a kék led (amit szorosan a piros mellé rakva lilát kaphatnánk) és cserélhet mindenki 
(egyébként nekem a vörös-fekete kombináció jobban tetszik, mint a vakító kék... mellesleg szerintem sokkal jobb összhangban van ez a 2 szín... és a vörös színben pompázó ház 1-2 füstölő mellett elég jó légkört teremthetne egy jókis orgiához
)
"Mindig csak a szex! mindig csak a szexen jár az esze!" 
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
kék fényben már nem is tudsz b*****? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Osztom azon véleményt hogy a srácnak enyhén irritáló feje van, viszont a Fatal1ty cuccok szerintem marha jól meg vannak csinálva, legalábbis ami a külsőt illeti az biztos. Mondjuk lehet hogy elfogult vagyok mert nekem nagyon tetszik a fekete-piros/bordó párosítás. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Dyno
(PH! kedvence)
Hopp Impervio beles lesz.... itt megtalálod.Impervio az jó?Mert nekem fogalmam sincs rólluk.... 
szerkesztésre dupla postot csinált 
[ Szerkesztve ]
Példaképem Gregory House
gyáááááá gémer tápod van pistike? ja, jobban megy tűle a kodnyóc
mephi: orgiához alkohol kell, nem légkör, összekevered a szeretkezéssel 
Példaképem Gregory House
Kiderült már milyen bele van?
szerk: hopp... visszaolvastam, megtaláltam, elnézést kérek

[ Szerkesztve ]
Jahh hamarosan jön a Vista, CF, SLI, PISTI Ready ASRock lap VIA chipkészlettel Dual proci(i7+AM3) alá... Bár VIA-ban nem vagyok biztos, lehet, hogy SiS lesz

Shrike7973
(senior tag)
Szép-szép.
Sokan irták hogy hűű fatal1ty cucc akkor biztos drága. Hát nem feltétlen. Most perpill nem emlékszek a régi fatal1ty lap/vga árviszonyokra, de nekem van egy fatal1ty gamer creative fülesem ami mindenütt 8-9 és rohadtul jó ár/érték arány sztem.

kariad
(senior tag)
Juj nagyon tetszik.......... 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/