Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a procsesszormaggal biztos nem :))

miközben zajkeltésük 22, valamint 24 dB(A) körül van

gondolom a 3 együtt ennyi (?)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2) Szlopa

Szlopa
(kvázi-tag)

Szerintem bitang jól néz ki! Tudom, hogy nem ennek kellene lennie az elsődleges szempontnak, de ha plexis házam lenne, tuti valami ilyesmit vennék bele :)

(#3) coolpet

coolpet
(tag)

Azert a 20k-s ar egy kicsit borsos erte nem? 1db venti sztem a 24DB, 3db 12-es azert mar kavar valami zajt :/.

Mivel jobb a hutesfoka ennek, mint a tobbi 100 masiknak? Legalabb formara nem hasonlo, de kivancsi lennek a 3 venti nem e dolgozik egymas ellen, illetve ha egymast segitik, akkor micsoda szelzaj lehet a lamellak kozott :)

I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

(#4) (ÉN)közPONT válasza coolpet (#3) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Maradok annál ami van :)

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#5) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

3 db nem cserélhető ventilátor. lol. sehogy nem éri meg 20k-t adni nem cserélhető ventilátoros cuccért.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#6) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Nekem tetszik. :) Végre kicsit más, mint az egyforma sablonhűtők.

(#7) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csinos. :K

(#1) shteer: Zalmannál ezt nem lehet tudni. :D

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#8) D.Orion válasza coolpet (#3) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Az a 24dBA az Zalman mérték szerint van. :DDD A valóságban az van 35dBA is... A három venti közül kettő biztos egy irányba tereli a levegőt, de a harmadik szinte 100%, hogy velük ellentétesen. Magyarul pl a ram és a középső a ház hátulja fele tolja a levegőt, de a hátsó meg pont befele... Ahogy a Zalman tervezőitől ez ki is tellik.

Ez az ellenállás meg ebben a formában hülyeség... 100rpm már nem oszt nem szoroz, akkor inkább lenne 200-700 és 700-1200. Egy darab ellenállással így is meg lehetett volna oldani.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#9) Gyufaaa

Gyufaaa
(PH! addikt)

Tetszetős.

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#10) Ribi válasza D.Orion (#8) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Biztos hogy nem tolja befele a hátsó is a levegőt. Totál értelmetlen lenne.
Amúgy meg miből veszed ezt (a hülyeséget)?

[ Szerkesztve ]

(#11) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép darab.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#12) Balika911 válasza waterman_ (#5) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Azt lehet tudni, hogy milyen a ventilátorok csapágyazása? Az S-Flex-eim pl. nem is tudom hány éve kifogástalanul működnek, tehát ha a Zalmannál is valami hasonlót használnak, akkor még vállalható lehet. (Bár én úgy sem venném meg.)

(#13) pottAIR

pottAIR
(újonc)

Szép, szép de másra nem igazán jó, meghal egyik venti dobhatod ki az egészet. Viszont a hőcsövek kialakításáért piros pont.
Ám szerintem 2 egy irányba 1 ellentétes irányba forog. Nézzétek meg ezen a képen a venti lapátok hogy állnak [Kép].
Mondjuk sok értelmét nem látom, nem szívják így egymás elől a levegőt?

[ Szerkesztve ]

http://s13.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16941

(#14) Enton válasza Ribi (#10) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézd csak meg a képeket a két külső venti egymásnak fujja a szelet. A középső meg segít az egyiknek. ;]
Ez tényleg nagy hiba. Legalább mind a három egyirányba állna. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#15) Palika71 válasza pottAIR (#13) üzenetére

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

MOD: Hülyeséget írtam. :B

[ Szerkesztve ]

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#16) Angelo69 válasza Enton (#14) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

A 3. egyedi kialakitasu szerintem. De itt jobban latszik.

[ Szerkesztve ]

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#17) coolpet

coolpet
(tag)

Es lenyleg a haz cooler feloli venti ellentetesen forog a tobbivel:

As shown in the diagram below, the cooler's Reverse Fan (distinguished by Comb Shape
Blades) should face the case's exhaust rear fan so that air flows from the cooler toward
the case's exhaust rear fan to be released.

Honlapjukon user manual 3. oldal meg kep is van.

Nemertem ezt a strategiat, bar a repcsihajtomuvekben is igy oldjak meg, hogy magas fordulatszamon 2 egymasnak ellentetesen forgo ventit alkalmaznak, es igy alakitjak ki a legnyomast. Lehet hogy itt is valami hasonlo a cel, de az minden csak nem halk :)

Vagypedig a 2 szelso venti azert dolgozik egymasnak ellen, hogy a kozepsot(ami tenylegesen a hutoventi) lehutsek :D

Na befejeztem :)

I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

(#18) Ribi válasza Enton (#14) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Itteni képen rosszul látszik, de ha rosszul is látszik a képen sem feltételeznék ilyen hülyeséget.
[link] itt 4 percnél forgatja és ott látszik, hogy jó irányba domborodnak a ventik.

[ Szerkesztve ]

(#19) Palika71 válasza pottAIR (#13) üzenetére

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

Itt azt mutatja, hogy egy irányba megy a szél:

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#20) MegalodonS

MegalodonS
(senior tag)

Mi ez hajszarito??En inkabb a viznek megyek :K Szerintem egy vizes hutes sokkal jobb ,olcsobb valasztas!

(#21) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Hűtsőn is faszán, és talán beruházok rá :)

(L) Atiradeonika (L)

(#22) .mf válasza D.Orion (#8) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ellentétes irányba forog, de azonos irányba fúj. Régi delta vastag duplaventik is mind ilyenek, de ahogy már írták, turbinák, tengeralattjáró-propellerek, stb. is. Biztos okkal.

(#23) dabadab válasza coolpet (#17) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha mar egyszer megnezed a manualt, ahol le is van rajzolva, hogy mindegyik azonos iranyba forog fuj, akkor minek irsz ilyeneket?... :U

Ott a manualban az van leirva, hogy mivel az egyik oldalon beszivja, a masikon oldalon meg kifujja a levegot, ezert celszero ugy beszerelni, hogy osszhangban legyen a haz szelloztetesevel, vagyis elorol szivja be a levegot es hatra fujja ki.

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#24) daa-raa válasza dabadab (#23) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Érdekes egyébként az oldalnézeti kép a cikkben. Azon a lapátok állása azt mutatja, hogy a két szélső befelé fúj.

Si vis pacem, para bellum.

(#25) dabadab válasza daa-raa (#24) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mindegyik ugyanarra fuj, csak jo esellyel a hatso forditva forog es forditva vannak rajta a lapatok is.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#26) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Csak épp hőleadó felület nem maradt, de így már 3 venti kell ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#27) lexandro

lexandro
(kvázi-tag)

Teszteeeeeeeeeeeeeet :)

Robi

(#28) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

az asszimetrikus elrendezesnek mi az ertelme vagy a celja? :U

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#29) shteer válasza hackeeeee (#7) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a thermaltake mérőeszközét használják? :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#30) ttt1

ttt1
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is maradok a CM Z600-nál. Nem "halad" át túl gyorsan a bordák között a levegő ha mind3 egy irányba tolja?

(#31) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyirt inkabb H50

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#32) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Nemtudom ti ,hogy vagytok vele ,de szerintem legyen csak 1 db jóminőségű halk folyadékcsapágyas venti és sok anyag a magához a hűtőhöz mint 26 venti ami villog mint vmi olcsó diszkó és zajt is kelt ahogy nem kéne ,de csak "8" lamella ami ugyan kacinfántosan megvan tervezve és vmi mérnök bizton állítja ,hogy ezen olyan gyorsan távozik a fölös hőmennyiség ,hogy mérni is alíg lehet :)

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#33) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik. Végre nem egy újabb tucatmodell, amire már a negyedik gyártó rakja rá a saját plecsnijét.

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#34) Lacika112

Lacika112
(lelkes újonc)

Igaz nem procihűtő de a nv9600gt volt hasonló a ventillátort körbe ölelő lamellasor
A HAJAM KITÉPTEM A HANGJÁTÓL :W

nem vagyok low fülü meg stb de amikor 1X pucoltam kifele belőle a port véletlenül meghajtottam 1 lamellát (kb2-3mm) és az olyan sikító hangot adott amit amíg élek nem felejtek el

"miközben zajkeltésük 22, valamint 24 dB(A) körül van"
ezt ugye nem gondolták komolyan?
verjen halálra valaki ezzel a procihűtővel ha ez igaz az a 24 szerintem ventinként értendő
abból a 20E forintból vesz az ember 1 normálisabbat és még csokira is futja :C

(#35) hackeeeee válasza shteer (#29) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hehehhee... Lehetséges. :D

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#36) Milka 78

Milka 78
(őstag)

Rég láttam már ilyen szép hűtőt.Talán az Asus Silent Knight 2-ese fogott meg így utoljára.Kíváncsian várom a teszteket,hogy mit is tud valójában.Az már más kérdés,hogy lesz vagy 22 ropi mire ideér...

[ Szerkesztve ]

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#37) Találtgyerek

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Nagyon jól néz ki a hűtő,a teljesítményére is kíváncsi lennék.
Remélem ha piacon lesz sokan eladják majd a CNPS10X-üket. :))

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#38) Killer01 válasza Találtgyerek (#37) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Egy tesztet megnéznék :U
Az árazás meg tipikus Zalman, megkérik a "nagy" nevük árát....

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#39) (ÉN)közPONT válasza Killer01 (#38) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Járműgyártóknál divat ez....megkérem a cég logójának az árát :)

20E+ ért nagyobb teljesítményű léghűtőt is kapni söt 20E alatt is :)

(#40) Találtgyerek válasza (ÉN)közPONT (#39) üzenetére

Találtgyerek
(fanatikus tag)

A CNPS10X-eseknek már elég jó áruk van.Legalábbis én a Performa-val szemezgetek.

(#41) (ÉN)közPONT válasza Találtgyerek (#40) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Nekem más márka van...Dark R pro..abban van anyag :) és hűvösen tartja a procimat is :)

(#42) Georg17

Georg17
(tag)

Az oldalnézetet nézzétek! És azt, hogy a lapátokhoz képest hol van a forgórész (motor), ill. hogyan állnak a lapátok. Tisztán látszik, hogy egy irányba halad a levegő. Másként nem is lenne értelme. A 3. venti valóban másabb, mint az első kettő, de ettől még egyirányba szállítja a levegőt, nem dolgozik ellen. Az oldalnézeten tökéletesen látszik.

Biztos van róla légáramlási teszt is, de elképzelve sem nehéz belátni, hogy így a levegő áramlása is kedvezőbb, mint ha mindhárom ventilátor egy irányba forogna. Ráadásul a motor felfogatás miatt is egyszerűbb így kivitelezni a dolgot. Szóval jó ez. A Zalman-nál azért csak tudják, mit csinálnak. ;)

[ Szerkesztve ]

(#43) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Lényegében annyi, hogy a 3. venti az szívóként dolgozik, valószínűleg...

(#44) PCrevRM válasza dabadab (#25) üzenetére

PCrevRM
(kvázi-tag)

Úgy, bizony! Van róla videó is, ott is látszik.
Mellesleg messze a legszebb hűtő évek óta.

Lacika112: látszik, nem volt még zalman hűtőd. Nekem igen. Elárulom: nem hangos. Kicsit sem.

[ Szerkesztve ]

We are Outcast Consensus 1

(#45) Lacika112 válasza PCrevRM (#44) üzenetére

Lacika112
(lelkes újonc)

De volt mint említettem is nem procra vgara volt elhiszem én hogy ilyen űber jó meg olyan űber jó csak nekem más a tapasztalatom

mint említettem a lamella hajlott mint a papír és a rajta futó levegő égtelenül sípolt 1 lamella meghajlása után

a zalman gyári ventije ment kb 3 hónapot utána eldobta 1 lapátját a semmitől menet közben ami ide-oda pattogot a gépházba és nem kicsit rámhozta a frászt

de mondom biztos hiper-szuper de én 2 forintot nem adnék érte persze ez az ÉN véleményem

(amit belinkeltél procihűtőt hasonló volt vgamon csak keskenyebb az 1ik oldala)

(#46) hackeeeee válasza PCrevRM (#44) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Akkor nem használtad 12V-n.. Azért max fordulaton volt ennek hangja eléggé.. Nekem volt 7000 és 7700CU-m egyaránt, azért max fordulaton volt hangjuk... Utána mondjuk a 7700CU-ban ventit cseréltem, mert a gyári beadta az unalmast. :D

A lényeg, állandó használatban, a csendet kedvelőknek szinte biztos, hogy hangos volt...

(#45) Lacika112: Nekem volt VF700-am, és VF900-am, azokkal nem volt komolyabb gond hang terén, mondom úgy, hogy elviselhetőek voltak. :)

[ Szerkesztve ]

(#47) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jol nez ki, de eleg draga. :)

(#48) Találtgyerek válasza PCrevRM (#44) üzenetére

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Hát ha már be volt üzemelve,eredményeket is mutathatott volna a srác.

(#49) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Van értelme ennyi ventilátornak?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#50) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Szemre jól néz ki, remélem hogy jól is hűt. Jó lenne egy teszet is látni a teljesítményéröl. Jó régóta nem vettem már Zalman hűtőt, pedig régen nagyon kedveltem a márkát. Ha jól emlékszem a 9500-9700 voltak az utolsók amiket tőlük beszereztem. Ezek után valahogy elveszítették a fonalat és sorban lehagyták a konkurensek így én is azokból válogattam magamnak. Remélem ezzel a hűtővel ismét az élvonalba kerülnek. (Vagy ha nem ezzel a kkor egy újabbal.) :)

Tomcat

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.