Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) elfelejtette

elfelejtette
(PH! kedvence)

Akkor jönni fog a 6GB-os VGA?
Szép.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#2) barack1997 válasza elfelejtette (#1) üzenetére

barack1997
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem 4 GB-os lesz.

Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN

(#3) Pug válasza barack1997 (#2) üzenetére

Pug
(őstag)

A memvezérlő felépítéséből fakadólag nem lehet 4 GB ;), ha növelik a memet, akkor biza az összesen 6 GB lesz :K

[ Szerkesztve ]

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#4) F34R válasza elfelejtette (#1) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

biztos nem marad a 3GB.

(#2) barack1997

NviDia-nál nincsenek kerek számok.

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#5) Sondi1986

Sondi1986
(tag)

Akkor ezzel bevalota az nvidia hogy a gtx590 nem erősebb a 6990-nél! ;)

(#6) Pug válasza Sondi1986 (#5) üzenetére

Pug
(őstag)

Hát ezen nem volt nagyon mit bevallani... :U
De szerintem felesleges flame-t generálni.... :N

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#7) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Azt lehet tudni miért is van a 300 wattos fogyasztási szint amit nem léphetnek túl a vga gyártók?

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#8) mickemoto

mickemoto
(fanatikus tag)

Inkább a driver-t optimalizálnák, lehet az többet érne.

"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

(#9) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Inkább árversennyel kápráztatnának el minket.

Sami Koivikko - Sapphire

(#10) Abu85 válasza Silentfrog (#7) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert az ATX szabványon belül ezt a szinten értékelik biztonságosnak a PCI-SIG-nél.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) cszn

cszn
(őstag)

Ezt akkor át is nevezhetnénk senkinek semmi se jó topikra. :DDD

(#12) BMW001 válasza Sondi1986 (#5) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaja, kénytelenek voltak. Már a kihívásra sem tudtak válaszolni. 6990 egy baromi jó VGA lett, ez a kemény igazság.

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#13) tombar válasza BMW001 (#12) üzenetére

tombar
(fanatikus tag)

inkább nem akartak válaszolni :D ez olyan strucc politika.

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#14) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Ha már kijött a 3 GB-os memóriával szerelt GTX580, akkor ezen tuti 6 GB lesz. Lesz még a hardveres védelem és ennyi? Kész az 595?

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#15) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

NV-nek kell vmit lépnie, mert ez a helyzet elég gázos nekik.

[ Szerkesztve ]

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#16) zuzu000

zuzu000
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekes...

Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát

(#17) rumkola

rumkola
(PH! kedvence)

"A VGA-piacon egyre fontosabb a presztízsharc"
úgy tudtam, hogy a diszkrét vga piac haldoklik, de akkor újratervezem /újra/...
:DDD

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#18) Pug válasza rumkola (#17) üzenetére

Pug
(őstag)

Ha egy piac szűkül, akkor még nagyobb jelentősége van a "hírnévnek".. szóval tervezd csak újra /újra újra/ :DDD

[ Szerkesztve ]

(#19) KG.

KG.
(kvázi-tag)

Szokás szerint ezzel is csusztak alig félévet! :D , 2-3 hónappal megrövidíti a 6990 királyságát, aztán meg megint ellesz tiporva a 7xxx-ek megjelenésével!

Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

(#20) BMW001 válasza rumkola (#17) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hiába haldoklik a diszkrét VGA -s piac, ha játszani alkalmatlanok az IGP-k, főleg ilyen felbontáson és minőségben. :)

[ Szerkesztve ]

(#21) tiborandras válasza F34R (#4) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

vannak naluk is "kerek" szamok, mert pld a gtx560ti vezerloje 256 bites, igy 1024 vagy 2048mb memoriaval szerelik oket. a gtx570 320 bites ( 1280 vagy 2560mb vram ) es a csucs gtx580 384 bites ( 1536 vagy 3072mb vram ) memoriavezerlovel rendelkezik. egy korabbi cikknel Abu85 irta le, hogy a ferminek k@ksi a memoriavezerloje, ezert vannak a csucskartyaknal 1ghz koruli ramok de 320/384 biten, mig az atinak boven eleg a 256 bit, csak naluk az orajel 1,4-1,5ghz ( igy kb azonos a memoriak savszelessege ).

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#22) Keldor papa válasza rumkola (#17) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezen csodálkozom én is, a környezetemben senkit sem érdekel már a VGA (vagy a PC).
Nem gondoltam volna, hogy foglalkoznak még presztízzsel, mikor kutyát nem érdekli már. A piac a mobil cuccok irányába tart.

(#23) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Szerintem az új generációkkal ez a teljesítménykülönbség csak nőni fog.
Az AMD egyre inkább dominál majd a "sima" VGA esetében, ahogy az NVidia meg egyre inkább a HPC piacra lövi be a termékeit.

(#24) Chepany

Chepany
(fanatikus tag)

Jót pukkan a videón... :DDD

Az igazi játék-klasszikusok a 90-es években születtek!

(#25) Abu85 válasza Keldor papa (#22) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az a nézet még sok vásárló szemében él, hogy megnézik kinek van a leggyorsabbja, és megveszik kicsiben. Nem logikus, de működik ez a stratégia. Minél kisebb lesz a piac annál fontosabbak lesznek ezek az apró stratégiai trükkök, amelyek a vásárlók tájékozatlanságát használják ki.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#26) Bird

Bird
(fanatikus tag)

Atya gatya... 6GB ram egy videókarin? :Y

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#27) Nexuiz válasza Chepany (#24) üzenetére

Nexuiz
(újonc)
LOGOUT blog

Ez is csak egy Nvidia... ;]
"... csúcs-GeForce?" Jön aztán durván egy év és jön egy jobb.

- Kinek a Pap, kinek a Papné. - Nekem a lányuk.

(#29) rumkola válasza Pug (#18) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

ááá, inkább lexarom :DD
vasdarabok százrezrekéééé...hagyjuk mááár :DD

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#30) BotaN

BotaN
(senior tag)

"de a valódi meglepetést a GeForce GTX 595 nevű VGA okozta, amiből ráadásul kettő is volt a gépházon belül"

Tehát akkor ez egy quad sli-s rendszer volt? Mi kell ennek a BF3-nak, my lord!

(#31) Pug válasza rumkola (#29) üzenetére

Pug
(őstag)

Miért, amivel fizetsz az meg csak egy papírdarab :DDD

(#32) Sondi1986 válasza BotaN (#30) üzenetére

Sondi1986
(tag)

És még úgy is akadt a BF3-rom!!! ;]

[ Szerkesztve ]

(#33) Bird válasza Keldor papa (#28) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Egészségére! :) Nem keveset bukik rajta, ha majd 1x el akarja adni :D

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#34) Pug válasza Bird (#33) üzenetére

Pug
(őstag)

nem befektetésnek tekinti a pc-t, mondjuk hülyeség is annak nézni :U

[ Szerkesztve ]

(#35) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Próbálkozni mindig is lehet, max rosszul sül el. De azért szerintem ez elég gáz az NV-nek hogy már az 590-reis mondták hogy hát ez a leggyorsabb, aztán jött az 6990 és kissé elverte. Kíváncsi leszek hogy az 595 mit hoz, és kíváncsi leszek hogy majd az 7xxx-es kártyák mit hoznak.

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#36) Bird válasza Pug (#34) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Én sem befektetésnek tekintem a PC-t... Azonban az ár/érték arányról már érdemes beszélni! Persze ha valakinek az a hobbija, hogy minél gyorsabb vasa legyen :R Speciel én akkor sem értem meg :D

(#37) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A "kinek nagyobb a pélója" c. vetélkedő újabb fordulóját olvashatjuk.

[ Szerkesztve ]

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#38) BMW001 válasza Keldor papa (#28) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ez már beteges. :DDD

(#39) sh4d0w válasza Keldor papa (#28) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nade mihez kezd 4 AC 2-vel? ;]

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#40) Remusz911 válasza Keldor papa (#28) üzenetére

Remusz911
(őstag)

telem mar futeni sem kell, nyom egy crysis warheadet vagy metro2033at a 3x full HD monitorjan es hamar meleg lesz a szobaban kb 20 perc

SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

(#41) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt nem értem, ha a piac a mobil eszközök irányába tart akkor a játékkészítők miért diszkrét kártyákra fejlesztik a gémeket? Az IGP-k még nagyon el vannak maradva a diszkrét kártyáktól és ahogy látom nagyon lassan csökken a különbség.Na már most, ezt figyelembevéve még jó darabig lesznek asztali gépek, meg bele vga-k.

Sami Koivikko - Sapphire

(#42) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lépnie kellett az nVidia-nak, mert tény a HD 6990-es gyosrdabb mint az GTX590, meglátjuk hogyan is sikerül.
Szerintem is a memóriát toldották meg...

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#43) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép lesz,lassan odajutunk hogy odakell csörögni paksra hogy legyenek már szívesek indítani a hármas blokkot mert call of duty 17 el akarok játszani. :C
Éljen az energia takarékosság:)

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#44) Razermazer válasza capulet75 (#41) üzenetére

Razermazer
(senior tag)

Hát persze hiszen ezt a piacot sem lehet egyik napról a másikra bezárni csak szépen lassan kifuttatni. Én úgy gondolom 3-4-év és az igp-k már komoly alternatívát fognak képviselni asztali, mobil(mondjuk ott már most is) szegmensbe. Alsó kategóriát már kiütötték, ostromolják a középkategóriát. Ez van sajna bár nem olyan rossz az, csak a legós felhasználóknak mint én, aki szereti építgetni a gépet. De majd megszokom-juk.

Ez a lépés meg már időszerű volt bár értelmetlen, de versenyezni kell muszáj egymással, had nőjön az a képzeletbeli ego.
Ilyenem se lesz életképtelen felesleges. Gyűjtőknek kihagyhatatlan.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh

(#45) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

nesze semmi, fogd meg jól :)

-= live-for-speed.hu =-

(#46) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A fogyasztási keretet nehezen értem. 300W-ot nem a PCIE csatiról vesz fel a kártya, hanem a 4-6-8-akárhány pines tápról, ha a táp bírja, mennie kéne a cuccnak. Hogy túlmelegszik? Rendes hűtést rá, rosszul van tervezve.

Amúgy meg egy filléres hmérő dióda kéne, ami lehetne a chipben is... LOL.

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#47) Angel1981 válasza LackoMester (#42) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Lehet, de az önmagában szvsz kevés lesz...

(#48) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És mikor is jön az a HD7000 széria, hogy az nVIDIA ennyire a GTX590 fényezgetésével van elfoglalva a GTX600-asok helyett?

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#49) Keldor papa válasza sh4d0w (#39) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egyébként erre kell is: 5760x1080 + 3D

Hármat elad.:)

[ Szerkesztve ]

(#50) Bird válasza Keldor papa (#49) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Szerintem Ő már benne van a Matrixban és "arra kell"! ;] ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.