Akkor jönni fog a 6GB-os VGA?
Szép.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

Akkor jönni fog a 6GB-os VGA?
Szép.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
(#2) barack1997 válasza elfelejtette (#1) üzenetére
Szerintem 4 GB-os lesz.
Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN

A memvezérlő felépítéséből fakadólag nem lehet 4 GB
, ha növelik a memet, akkor biza az összesen 6 GB lesz 
[ Szerkesztve ]
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman
biztos nem marad a 3GB.
(#2) barack1997
NviDia-nál nincsenek kerek számok.
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

Akkor ezzel bevalota az nvidia hogy a gtx590 nem erősebb a 6990-nél! 

Hát ezen nem volt nagyon mit bevallani... 
De szerintem felesleges flame-t generálni.... 
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman
(#7) Silentfrog

Azt lehet tudni miért is van a 300 wattos fogyasztási szint amit nem léphetnek túl a vga gyártók?
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Inkább a driver-t optimalizálnák, lehet az többet érne.
"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."
Inkább árversennyel kápráztatnának el minket.
Sami Koivikko - Sapphire
Mert az ATX szabványon belül ezt a szinten értékelik biztonságosnak a PCI-SIG-nél.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Ezt akkor át is nevezhetnénk senkinek semmi se jó topikra. 
Jaja, kénytelenek voltak. Már a kihívásra sem tudtak válaszolni. 6990 egy baromi jó VGA lett, ez a kemény igazság.
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

inkább nem akartak válaszolni
ez olyan strucc politika.
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

Ha már kijött a 3 GB-os memóriával szerelt GTX580, akkor ezen tuti 6 GB lesz. Lesz még a hardveres védelem és ennyi? Kész az 595?
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
NV-nek kell vmit lépnie, mert ez a helyzet elég gázos nekik.
[ Szerkesztve ]
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...
Érdekes...
Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát

"A VGA-piacon egyre fontosabb a presztízsharc"
úgy tudtam, hogy a diszkrét vga piac haldoklik, de akkor újratervezem /újra/...
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Ha egy piac szűkül, akkor még nagyobb jelentősége van a "hírnévnek".. szóval tervezd csak újra /újra újra/ 
[ Szerkesztve ]

Szokás szerint ezzel is csusztak alig félévet!
, 2-3 hónappal megrövidíti a 6990 királyságát, aztán meg megint ellesz tiporva a 7xxx-ek megjelenésével!
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
Hiába haldoklik a diszkrét VGA -s piac, ha játszani alkalmatlanok az IGP-k, főleg ilyen felbontáson és minőségben. 
[ Szerkesztve ]
vannak naluk is "kerek" szamok, mert pld a gtx560ti vezerloje 256 bites, igy 1024 vagy 2048mb memoriaval szerelik oket. a gtx570 320 bites ( 1280 vagy 2560mb vram ) es a csucs gtx580 384 bites ( 1536 vagy 3072mb vram ) memoriavezerlovel rendelkezik. egy korabbi cikknel Abu85 irta le, hogy a ferminek k@ksi a memoriavezerloje, ezert vannak a csucskartyaknal 1ghz koruli ramok de 320/384 biten, mig az atinak boven eleg a 256 bit, csak naluk az orajel 1,4-1,5ghz ( igy kb azonos a memoriak savszelessege ).
4 sale http://tiny.cc/aprok
Ezen csodálkozom én is, a környezetemben senkit sem érdekel már a VGA (vagy a PC).
Nem gondoltam volna, hogy foglalkoznak még presztízzsel, mikor kutyát nem érdekli már. A piac a mobil cuccok irányába tart.

Szerintem az új generációkkal ez a teljesítménykülönbség csak nőni fog.
Az AMD egyre inkább dominál majd a "sima" VGA esetében, ahogy az NVidia meg egyre inkább a HPC piacra lövi be a termékeit.

Jót pukkan a videón... 
Az igazi játék-klasszikusok a 90-es években születtek!
Az a nézet még sok vásárló szemében él, hogy megnézik kinek van a leggyorsabbja, és megveszik kicsiben. Nem logikus, de működik ez a stratégia. Minél kisebb lesz a piac annál fontosabbak lesznek ezek az apró stratégiai trükkök, amelyek a vásárlók tájékozatlanságát használják ki.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Atya gatya... 6GB ram egy videókarin? 
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******
Ez is csak egy Nvidia... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"... csúcs-GeForce?" Jön aztán durván egy év és jön egy jobb.
- Kinek a Pap, kinek a Papné. - Nekem a lányuk.

ááá, inkább lexarom 
vasdarabok százrezrekéééé...hagyjuk mááár 
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

"de a valódi meglepetést a GeForce GTX 595 nevű VGA okozta, amiből ráadásul kettő is volt a gépházon belül"
Tehát akkor ez egy quad sli-s rendszer volt? Mi kell ennek a BF3-nak, my lord!

Miért, amivel fizetsz az meg csak egy papírdarab 

És még úgy is akadt a BF3-rom!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Egészségére!
Nem keveset bukik rajta, ha majd 1x el akarja adni 
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

nem befektetésnek tekinti a pc-t, mondjuk hülyeség is annak nézni 
[ Szerkesztve ]

Próbálkozni mindig is lehet, max rosszul sül el. De azért szerintem ez elég gáz az NV-nek hogy már az 590-reis mondták hogy hát ez a leggyorsabb, aztán jött az 6990 és kissé elverte. Kíváncsi leszek hogy az 595 mit hoz, és kíváncsi leszek hogy majd az 7xxx-es kártyák mit hoznak.
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

Én sem befektetésnek tekintem a PC-t... Azonban az ár/érték arányról már érdemes beszélni! Persze ha valakinek az a hobbija, hogy minél gyorsabb vasa legyen
Speciel én akkor sem értem meg 
A "kinek nagyobb a pélója" c. vetélkedő újabb fordulóját olvashatjuk.
[ Szerkesztve ]
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
Igen, ez már beteges. 
Nade mihez kezd 4 AC 2-vel? ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

telem mar futeni sem kell, nyom egy crysis warheadet vagy metro2033at a 3x full HD monitorjan es hamar meleg lesz a szobaban kb 20 perc
SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD
Azt nem értem, ha a piac a mobil eszközök irányába tart akkor a játékkészítők miért diszkrét kártyákra fejlesztik a gémeket? Az IGP-k még nagyon el vannak maradva a diszkrét kártyáktól és ahogy látom nagyon lassan csökken a különbség.Na már most, ezt figyelembevéve még jó darabig lesznek asztali gépek, meg bele vga-k.
Sami Koivikko - Sapphire
Lépnie kellett az nVidia-nak, mert tény a HD 6990-es gyosrdabb mint az GTX590, meglátjuk hogyan is sikerül.
Szerintem is a memóriát toldották meg...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Szép lesz,lassan odajutunk hogy odakell csörögni paksra hogy legyenek már szívesek indítani a hármas blokkot mert call of duty 17 el akarok játszani. 
Éljen az energia takarékosság
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

Hát persze hiszen ezt a piacot sem lehet egyik napról a másikra bezárni csak szépen lassan kifuttatni. Én úgy gondolom 3-4-év és az igp-k már komoly alternatívát fognak képviselni asztali, mobil(mondjuk ott már most is) szegmensbe. Alsó kategóriát már kiütötték, ostromolják a középkategóriát. Ez van sajna bár nem olyan rossz az, csak a legós felhasználóknak mint én, aki szereti építgetni a gépet. De majd megszokom-juk.
Ez a lépés meg már időszerű volt bár értelmetlen, de versenyezni kell muszáj egymással, had nőjön az a képzeletbeli ego.
Ilyenem se lesz életképtelen felesleges. Gyűjtőknek kihagyhatatlan.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh
nesze semmi, fogd meg jól 
-= live-for-speed.hu =-
A fogyasztási keretet nehezen értem. 300W-ot nem a PCIE csatiról vesz fel a kártya, hanem a 4-6-8-akárhány pines tápról, ha a táp bírja, mennie kéne a cuccnak. Hogy túlmelegszik? Rendes hűtést rá, rosszul van tervezve.
Amúgy meg egy filléres hmérő dióda kéne, ami lehetne a chipben is... LOL.
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

Lehet, de az önmagában szvsz kevés lesz...
És mikor is jön az a HD7000 széria, hogy az nVIDIA ennyire a GTX590 fényezgetésével van elfoglalva a GTX600-asok helyett?
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]