Április 1.-jei tréfa?

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Április 1.-jei tréfa?

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Annak azért elég gyenge 
A vér nem válik VAZZE!™

Én is tréfára gyanaxom, mert még a HD-DVD életében leállította a M$ annak támogatását az X360-hoz. Furcsának tartanám, ha meggondolta volna magát a Blu Ray-nél. Szerintem a DVD9 elég kapacitással rendelkezik a hozzá való játékokhoz.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Nem, nem tréfa, a tajvaniak nem olyan vicces népek. Persze azért nem kell készpénznek venni... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
"Március közepén végül Aaron Greenberg, a redmondi cég egyik termékmenedzsere határozottan cáfolta, hogy bármiféle egyeztetés folyna az ügyben akár a Sonyval, akár a Blu-ray Disc Szövetséggel."
Na igen. Addigra már megegyeztek. 
Akkro jó.
De azért tőletek is várnék egy jó kis elsejei tréfát.
Azért tegnap jó volt látni árkádban az mm-ben a halomszámra árult hd-dvd lejátszót a box-hoz......
Persze persze. Emlékszem még amikor két éve a Prohardver megvette a Google-t, mint domináns piaci szereplőt. 

Viszont ha mégsem kamu a hír, akkor Cartman hangon bejelenteném: Én megmondtam, gyíkok!
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Miért lenne furcsa. Blu-ray nyert, mindenki azt akar, a sony pedig jön fel a ps3-mal leginkább a bennelévő olcsó br meghajtó miatt. nem hülye a ms, fel kell vennie a kesztyűt
A vér nem válik VAZZE!™
Az AMD megveszi az Intelt most olvastam..... 
Az lehetetlen, mert a Cyrix nem adja el 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Hát azért olcsónak nem nevezném a PS3-ban lévő BR meghajtót, induláskor pont ez dobta meg az árát, ennek az alacsony kihozatala miatt nem lehetett kapni, és még most is emiatt veszteséges - bár már csak enyhén - maga a PS3 hardver árusítása.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
főleg, hogy az oroszok meg 900mes anyahajót építenek. [link]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Jelenleg a Ps3 legolcsóbb "asztali" BD lejátszót, s mivel az egyetlen ami rendelkezik HDD-vel és internetkapcsolattal is (így az új BD szabvánnyal is kompatibilis), így a legfejlettebb is.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Lite-On 2008-tól szállítja az olvasókat a Microsoftnak.
Ez a márka az egyik legmegbízhatatlanabb az optikai meghajtó piacon, szerintem. 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Ez igaz, de én nem erről beszéltem. Attól, hogy valami a legolcsóbb a kategóriájában, nem biztos, hogy olcsó is. Továbbra is veszteséges a PS3 eladása, mert az előállítási költség alatt van az ára, és akkor a logisztika költségeket nem is néztük. A PS3 az eladott játékok miatt kezd nyereséges lenni, és nem azért, mert maga a hardver olcsó. Nem is az.

2008-2004 = 2 <---- burkolt poén, figyeljétek! 
[ Szerkesztve ]
minden konzolra igaz, hogy a "rá" eladott játékok termelik a nyereséget.
kivétel a Nintendo Wii
el kell telnie egy bizonyos időnek, amíg maga a gép is haszonnal értékesíthető,
de ugye a PS3 a legfiatalabb szereplő,
másrészt a konzolok eladásából származó haszon
szerintem a 8 éves PS2-nél is csak zsebpénz ahhoz képest,
amennyi a játékeladásokból folyik be.
[ Szeretkezve ]

Szerintem a Nintendonak nem nagyon volt még olyan gépe, amit ráfizetéssel értékesített volna, kezdve a NES-től és a Gameboytól, a WII-ig bezárólag. Nagyon nem mindegy, mennyire futnak fel egy konzol játékeladásai, mert ha sehogy, akkor brutális bukás lehet belőle mind pénzügyileg, mind presztízs szempontjából. Csak pár konzolt mondok, nem tudom, ismerősek-e: Sega Megadrive 32X, Atari Jaguar, Philips CD-i. Mind hatalmas bukta volt.
Ha jól emlékszem a sorba még beilleszthető a 3DO és egyéb nevek is...
Amúgy meg várható hogy kelleni fog az ms-nek is egy dual layer dvd-nél nagyobb kapacítású lemez előbb-utóbb. Mivel a hd dvd a filmipar számára halott, így jobban járnak a blu-ray-jel.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."