Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) caizzz

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

"és a felül található 20 cm-es kék LED-del rendelkező ventilátor távolítja el."

Az a led sokat segíthet a meleg levegő eltávolításában. :D

marakujás kőbányai

(#2) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Végül is nem rossz :)

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#3) Egzee válasza caizzz (#1) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

zorall vagy...

Tök átlag ház...

(#4) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

Hát gamernek gamer, mint az összes többi ronda nagy fekete kocka.

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#5) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemrossz, kiváncsi leszek mi lesz a 70 dollárból mire ideér, annyit megér. :K

< ModernWarfare 2- 3 baráti kör > < hmmm....aureo mediocritas >

(#6) caizzz válasza LackoMester (#5) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont ugyanígy 70 dodó a CM690 is.. Tucatház tudom, de nem hinném, hogy ez az alsókategóriás TT mit ad anyagminőségben... Amúgy nem csúnya ez a V5 BE, csak a képek alapján pl a ventiknél sincs mosható betét, etc. bár lehet én látom rosszul.

Igazából design tekintetében sose volt baj a Thermaltakenél, csak igénytelen sok házuk belseje, élőben legalábbis.

[ Szerkesztve ]

marakujás kőbányai

(#7) Pantal

Pantal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, nincs rossz konfigom, de a gépházam már elég régi, Codegen, hasonló kialakítású, fül van a tetején... Nekem ez már kell, és tetszik a kék led a tetején+elején...Egy olyan ház aminek az oldala pl. átlátszó nekem nem éri meg, mert közvetlen asztal mellett nem látszik, de ez így nem rossz:D

2011. 10. 05. - R.I.P. Steve Jobs

(#8) eclipse006

eclipse006
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem szép házikó,viszont a kék ledet hanyagolhatnák már :)

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#9) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem nagy durranás. Mondjuk ilyen árkategóriában sokat nem is lehet várni, elmegy. Vajon mikor állnak át Tt-ék mondjuk a rikító sárga LED-ek használatára? Az talán még zavaróbb lenne. ;]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10) DraXoN

DraXoN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem értem... lehet velem van a baj, igazán sose tetszettek az ilyen nagy házak.. Az utóbbi időben én egyre inkább a kicsi, vagy még kisebb házatat tartom "gyönyörűnek" .. Bár ha teljesítmény alapú gépet csinálnék, az csak is nagy házba raknám, de akkor se teszenek a "gémer" kategóriájú házak többnyire (egy-két kívétel akadhat persze, de azt úgy néz ki nem ismerem) ... számomra az elsődleges a praktikusság és talán egyszerűség.
Bár nem ide tartozik, úgy hiszem a jövő hosszabb távon a cloud alapú világé, így akkor majd a házak mérete nem is lesz szempont.. vagy valami setopbox lesz, vagy már a monitorral egybeépítik a vevőegységet (esetleg mind2 változat elterjedhet, vagy létezhet egy időben, vagy egy ideig)... tehát a jövőben még nagyobb szempont lehet a ház helyett inkább a képernyő kávája.. de nagyon eltértem, be is fejeztem :))

The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/

(#11) lorenzen válasza venember83 (#9) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Vajon mikor állnak át Tt-ék mondjuk a rikító sárga LED-ek használatára?

Ez még odébb van.
A következő divat változatban, a levegőt betoló ventiknél marad kék LED.
A meleg levegőt eltávolító ventiknél pedig piros LED lesz a menő. :DD

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#12) caizzz válasza lorenzen (#11) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

A tápjaiknál már ezt alkalmazzák, csak led nélkül. ;]

[ Szerkesztve ]

marakujás kőbányai

(#13) janos1988

janos1988
(őstag)

Akarhany hazas hiret latni barhol, az esetek 90%-ban szinte csak kulsoben ternek el egymastol.

http://www.youtube.com/watch?v=Z0gySU2LtuE&feature=related -=- A tiszta lelkiismeret általában a rossz emlékezet jele.

(#14) Himym

Himym
(senior tag)

Mikor megláttam a címet azt hittem a Corsair Obsidian 800D ellen érkezett egy erősebb nagyobb ház pl.: 4x120as radira ;]
Mikor megláttam a képet azt hittem, hogy nem látok jól... :(
A cím egyáltalán nem passzol ehez a házhoz, továbbra is marad a Corsair mint kiszemelt házikó!. :K

[ Szerkesztve ]

(#15) venember83 válasza janos1988 (#13) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mivel belül meg kell feleljenek valamilyen szabványnak, hogy alaplapot tehessen beléjük az ember. :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#16) caizzz válasza janos1988 (#13) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

Igaz.. A belsejük az összesnél ugyanazt a 78,09% nitrogént és 20,93% oxigént tartalmazza.

marakujás kőbányai

(#17) moha21 válasza caizzz (#16) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A többi gázzal variálnak? :DDD

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#18) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Jajj, de tetszik a cím! :C

Nem igen tudnak meggyőzni a mostanság jövő-menő házikók.

Samsung Galaxy S 2.3.4 JVQ (Darky's V10.2.2) / DarkCore 2.9.3

(#19) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Nos szerintem ez a ház csúnya.Mint ha a Cooler Masteren kivül mindenki elfelejtett vona szép házakat gyártani az ólcsobb kategóriában.Az a bumszli fül a tetején meg csak ront az amúgy sem túl ötletes összképen.

New phone number 0620 330 77 10

(#20) ez_meg_emaz válasza caizzz (#6) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Igazából design tekintetében sose volt baj a Thermaltakenél, csak igénytelen sok házuk belseje, élőben legalábbis.

Hát nemtom, én Tsunamimra ugy emlékszem vissza hogy sokkal igényesebb összeszerelése meg anyaghasználata volt mint a mostani CM-emnek. Ez volt az elsö ami feltünt amikor váltottam. De attol még imádom ezt a HAF-ot, meg hát ennyi pénzért (egy torony esetében) nem is számítottam másra.

(#21) caizzz válasza ez_meg_emaz (#20) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

Mambot már láttam, hát az olcsóbb jóval, de az jó nagy ganaj volt etéren. A Tsunami azért egy normális Alu ház volt, nem említhető egy lapon ezekkel a "gémer" vackokkal.

marakujás kőbányai

(#22) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

14K-ért nem lenne rossz, de lesz vagy 20 mire ideér...

"There’s a bit of hidden magic in every mistake. The magic is called learning." - Robert Kiyosaki

(#23) atike válasza D1Rect (#22) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Sőt. 14-ért nagyon is buli (lenne)... :)

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié.

(#24) tsi

tsi
(újonc)

Nekem egy Element S van, a külsőt leszámítva az is ugyanez... bár annak csak 3 5,25"-ös helye van ami a dvd/mobil rack/ventiszabályzó kombóval meg is telt... Mondjuk azt nem értem hogy mi a rossebért tesznek rá esata-t ha tápot meg nem vezetnek ki hozzá... Na mind1 és azt is megoldottam egy gigabyte deszkához adott e-sata bracket segítségével. Igaz kellett hozzá kis fúrás faragás reszelés de a végeredmény jó lett :D

(#25) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Hát szvsz ennyiért drága és még csunya is egy kicsit az eleje.

(#26) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Nekem nagyon bejön ez a házikó és szerintem az ára se vészes! És én egy gépen egyedül a kék világítós kütyüket tűröm el, a többi szín ratyi! És a látottak és az olvasottak alapján a szellőzése se rossz! Szerintem nagyon jó lett! :P :Y

Üdv: Zoli

(#27) FRENK1988 válasza Dyno (#25) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Osztom a véleményed. Nekem egyedül a fekete belső tetszik csak

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#28) LackoMester válasza caizzz (#6) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemmondanám,h. ezek tucatházak, azok inkább a 25-30 eurós dobozok. :DDD Volt hasonló házam, TT MatrixVX, ( igaz, az, 6cm alacsonyabb) könyebb is volt, mosható filter is volt benne, a ventik minősége elég ratyi volt, sorban ki is cserélgettem mindet, a belső kialakításával semmi gond nem volt. Legnagyobb előnye a súlya volt, ha jól emlékszem üresen alig 4 kg volt, mostani üresen 17 kg. :DDD
A CM-ről nemtudok nyilatkozni ilyen házam még nem volt, bár építettem gépet CM házba, egykutya. :DDD

< ModernWarfare 2- 3 baráti kör > < hmmm....aureo mediocritas >

(#29) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Nem rossz a TT, de inkább a marketingjének köszönheti, hogy ott van, ahol...
(Mármint kifejezetten jó helyen - sztem.)

(#30) jones965

jones965
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen, thermaltake..., de hogy fekete szörnyeteg, az kicsit erős. :U

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#31) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Minek bele ennyi világítás.
Van még egyáltalán lanparti (versenyeket még így tartják a tisztaság miatt) ilyen gyors net kapcsolat mellett?

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#32) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Kíváncsi vagyok itt is hazudnak-e a 20 cm-es ventiről a tetején.

Nekünk a TT azt írja, hogy 20x20-as venti van benne, és erre lemérve csak 17-es. Pedig létezik 17 és 20 cmös venti is, szóval kamu az egész.

Nem írom alá!

(#33) caizzz válasza bocsika (#31) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

jaja, inkább már VPN partik vannak, jó messze egymástól. :)

marakujás kőbányai

(#34) Bcy+

Bcy+
(lelkes újonc)

Valahogy nem hiszem hogy itt nálunk ajánlott fogyasztói ár lesz ... szerintem simán a duplájáért fogják tolni ....

70.00 USD = 13,763.85 HUF

LOADING ██████AMD█████ 100% ☑

(#35) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Dobok egy hátast ha ennyiért megkapom ezt a házat. :DDD
20k lesz mire ideér.

Az élet szomorú,de legalább a fizetésünk nevetséges!

(#36) Fargopot

Fargopot
(újonc)

5,25-ös foglalatba miket szoktak szerelni a mobilracken és az optikai meghajtókon kívül?Mert 9 így elsőre soknak tűnik.

(#37) bocsika válasza caizzz (#33) üzenetére

bocsika
(fanatikus tag)

Ott is lehet rajolni egy diszkógömbbel? :D Vagy csak mostantól ez lesz az avatarja. :P

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#38) [CS]Blade2 válasza Fargopot (#36) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Lehet azt szűkíteni 3,5"-ra.

(#39) Sn00k

Sn00k
(őstag)

szerintem nagyon cool:)

Aki megveszi feszíthet majd vele a LAN partykon :Y

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO -----

(#40) D4rkAv3ng3r válasza Angel1981 (#29) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért nem teljesen. A TT l drágább házai igencsak jók csak az árcédulán a toll vastagon fog, igaz többi luxusháznál is ez van. Azért nézd meg például az X széria miket tud. :) 20 és 30ezer között meg egész korrekt TT-ket kapni, például az alu Soprano egész jó.

Az alsóbb szegmensben meg sajnos meg kell fizetni a márkát. Az Enermax háznál is ugyanez van aminek a híre itt van a PH!-n.

Én meg a Mo.-n egzotikus Sigma házat vettem, és nem bántam meg. Szálcsiszolt aluminium előlap + alu oldallapok (bal oldali plexis :DDD ), meg vannak okos megoldásai, szerencsére olcsón be tudtam szerezni, mindenhol 25ezres körül van. (Én 15-ért vettem.)

Egyébként szerintem sem jobb a TT a CM-nél csak a marketing. Mondjuk ventilátorok terén meg TT nagyon ratyi, CM-ről meg ez nem mondható el.

[ Szerkesztve ]

(#41) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekes. Valameik gyártó elindította az őrületet, és most mindegyik ilyen szabványházakat csinál, majdhogynem csak a logót cserélik le, és minden van fogantyú. Lassan én érzem magam kiközösítve :)

(#42) Black Dragon válasza Eddie141 (#41) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jólérzed.:DDD

Amugy igen, elég sok az ugyan olyan ház...sajna...:((

Nekem egy Soprano dx van, hát ehez hasonlo szép házat még nemtudtak alkotni.:)

iPhone 4/4S-re ZAGG Invisible Shield Case Friendly Screen Coverage fólia eladó! 1db !

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.