Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnálatos. :( Sajnos ezekkel a repülőkkel, halikopterekkel (Colin) biztos volt valami gubanc... :(

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#2) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnálatos hír, Isten nyugosztalja.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

R.I.P.

"Lancair IVP típusú kisgéppel. Arról még nem lehet tudni, hogy a balesetet pontosan mi okozta, de az utóbbi repülőgépről annyit érdemes megjegyezni, hogy nagyon megbízhatatlan géptípus, mivel meghibásodási aránya messze magasabb bármilyen más magángéphez viszonyítva."

Így jár az aki sajnálja magától a pénzt és a biztonságot.

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#4) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnálatos hír, nagyon sok jó chipet megéltünk vezetése alatt... :R

HGu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#5) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyugodjék békében.

Az egyik legjobb SSD-m Micron volt.
Azt nem értem, hogy miért ezzel a fossal repült? Kis iróniával mondhatnám; hogy ha google képkeresőn ha rákeresel a gép típusára, több összetörtet mutat, mint épet. :U

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#6) kcsa válasza KillHates (#5) üzenetére

kcsa
(senior tag)

Egyet se láttam az első két oldalon, az első a harmadik legutolsója.. nem mintha ez mentené a helyzetet :)

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#7) KillHates válasza kcsa (#6) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondom: 'Kis iróniával' (a lottó ötösöm lenne ennyire tuti; hogy lesz valaki aki veszi a fáradtságot, hogy rákeres)

Éppen írni akartam, hogy keress rá mondjuk a LearJet-re, de ott is akad kokszos a képek között :(
De Cessna-ból nem találsz! (azok leszállnak akkor is ha félbe törnek a levegőben :D)

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#8) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A kép alapján egy fiatalos, energiával teli férfinak tűnik.. Szomorú.

Nyugodjék békében.

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#9) fatallerror

fatallerror
(őstag)

ne már h mindenki meghal :/

(#10) Sub-ZeRo válasza fatallerror (#9) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyszer mindenki sorra kerül, így vagy úgy...

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#11) bigz

bigz
(tag)

Ha mar ennyire bulvarosan irtok, akkor bele lehetne fogalmazni, hogy a gepet kit-kent forgalmazzak, magyarul a tulaj maga rakja ossze. Innentol kezdve nem feltetlenul csak a gepen mulik a dolog. A korabbi balesete sem volt semmi a fazonnak, az orvosi lajstromot olvasva kirazott a hideg.
Ugyancsak szemet szurt az utanpotlasrol szolo par sor :: kivulrol hoztak be embert, vagy bentrol neveztek ki gyorsan egyet? Ha az utobbi, akkor fura, hogy ugy lett feltuntetve, mintha most talalna magat eleteben eloszor ebben a kornyezetben ("nem lesz konnyu dolga").

I <3 Razer Mantis Control.

(#12) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

ha egy kicsit morbid akarok lenni, azt mondanam az istvan es az alma rossz omen...

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#13) bigz válasza Sub-ZeRo (#1) üzenetére

bigz
(tag)

Nincs kizarva a muszaki hiba lehetosege, de tekintve, hogy a gep eleg megbizhato, felszallaskor hibatlan volt es Colin MacRae indokolatlanul alacsonyan es ahhoz viszonyitva gyorsan repult, eleg valoszinu, hogy pilotahiba okozta a balesetet. A wikin ezen kivul ott van egy csomo info arrol, hogy lesz"rta a szakszolgalati es egeszsegugyi alkalmassagi papirokat (a balaesetkor rendre 3 illetve 2 eve lejartak). Meglepoen keves a valos muszaki hiba aranya a legi baleseti okok kozott, illetve mint arra mar volt pelda (UPS vagy DHL gep, mar nem emlekszem), sok esetben egy olyan geppel is le lehet szallni, ami arra is alkalmatlan, hogy alljon egy hangarban.

I <3 Razer Mantis Control.

(#14) dredbiro

dredbiro
(kvázi-tag)

Szomorú hír. :(
Nyugodjon békében.

Megtisztelhetnéd annyival a másikat,hogy válaszolsz a privát üzenetére!!!

(#15) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

R.I.P.

Ez a február nem valami jó hónap a repülést illetőleg gondoljunk csak Buddy Holly-ékra. :(

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#16) Psych0 válasza Cyberpunk (#15) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

...vagy a malévra...

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#17) Yutani válasza tiborandras (#12) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OMFG! :C

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#18) datatomm

datatomm
(kvázi-tag)

Sajnálatos hír. Részvétem a hozzátartozóknak!

(#19) Taragas válasza datatomm (#18) üzenetére

Taragas
(kvázi-tag)

Nyugodjék békében!

(#20) Tomcat válasza banhammer (#3) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Azért annyira nem olyan rossz a helyzet mint azt sokan gondolják. A fő problémát az adja hogy ezt a tipust sokan kitben veszik meg és maguknak rakják össze a garázsban. Majd miután elkészült berepülik és használják addig amíg el nem romlik vagy le nem pottyan az égből. Karbantartás, átvizsgálás nuku, ez a legnagyobb gond. Sokan azt hiszik hogy egy repülőgép olyan mint egy autó. Ha esetleg kiír valamit a comp akkor (úgy gondolják)elviszik majd szervízbe ha jut rá idő. A gond az hogy a repülő eszközök éppen nem ilyenek és ezt sokan hanyagságból hajlamosak elfelejteni. Én mint repülő ember tisztában vagyok ezzel és soha de soha nem indulnék el egy tüzetes átvizsgálás (checklist) átfutása nélkül. Ebbe az is beletartozik hogy (még ha tegnap is repültem vele) átnézem az összes karbantartási naplót (ha van ilyen) ha nincs akkor addig nem szállok föl amíg minderől meg nem bizonyosodtam vagy szerelővel át nem nézettem akármennyire is sietek. A biztonság mindennél fontosabb!
Bizony odafönt nem lehet csak úgy félreállni a leállósávba és kereket cserélni mint egy autóval. A repülés nagyon magas felkészültséget és a mi a legfontosabb felelősséget igényel mindenkitől.

Tomcat

(#21) M@trixfan válasza Tomcat (#20) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Teljesen egyetértek. Szegény ember...

twitter: MatrixfanLive

(#22) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

nyugodjon békében.

üdv.

(#23) Apika

Apika
(PH! addikt)

Sajnálatos ez a hír, nyugodjék békében!

(#24) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyugodjék békében. :(

(#25) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az informatikai ág újabb nagy nevet vesztett. Nyugodjék békében.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#26) emvy

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A ficko hobbija a levegoakrobatika volt. Ez benne van a pakliban.

while (!sleep) sheep++;

(#27) Psych0 válasza Ł-IceRocK-Ł (#25) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaaaj nem már... Most komolyan... Meghalt egy ember, mint ahogy másodpercenként ezrek. Ez pont egy IT cég igazgatója volt. Mekkora név?! Mindenki RIPel, meg sír, de őszíntén, hányan tudtátok, hogy ő a Micron vezérigazgatója volt. Hányan tudjátok most fejből a Hynix, Atmel, Xilinx, vagy akár az IBM vezérigazgatójának a nevét. Szerintem nem is lenne hírértéke, ha a keresztneve nem Steve lett volna, mint ahogy a cikk első mondata sem róla szólt.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#28) Tomcat válasza Psych0 (#27) üzenetére

Tomcat
(őstag)

A nagyvállalatok viszonylag könnyen tudnak egy-egy vezetőt pótolni mivel zömében nem egy-egy ember hanem egy csoprt vezeti a céget. Szerintem itt is meg fogják oldani záros határidőn belül. Más a helyzet a kis és közepes cégekkel ahol a vezető személy általában egy karizmatikus egyéniség (gyakran a tulajdonos is egyben) aki ténylegesen vezeti a vállalatot. Az ilyen helyeken már több gondot szokott okozni a vezető elvesztése.
Egyébként abban igazad van hogy a hír igazi értéke? talán az elhunyt illető neve -illetve annak kicsengése.

Tomcat

(#29) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

R.I.P.

Kezd iPon szint lenni...

(#30) =Mentor= válasza Psych0 (#27) üzenetére

=Mentor=
(senior tag)

Köszönjük Emese... Ezért érdemes volt ma felkelned.

R.I.P

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#31) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

R.I.P.

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#32) szabibeni94

szabibeni94
(újonc)

nyugodj békében...az Apple vezér után megint...csak ne hogy a Microsoftnál is rosszalkodjanak a repülőgépek :N

+Ha írok legalább írj vissza+"A tett halála az okoskodás"

(#33) gybazsi

gybazsi
(senior tag)

Nyugodjék békében!

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

(#34) Tomcat válasza szabibeni94 (#32) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Mármint arra gondolsz hogy nekik is megbütyköli valaki a gépüket? Mert ha igen akkor nehéz dolga lenne a szabotőrnek mert az MS fejesei ilyenekkel járnak miközben intézik a vállalatuk apró-csepró dolgait. ;)

Tomcat

(#35) szabibeni94

szabibeni94
(újonc)

Konkrétan nem gondoltam arra hogy megbütykölik a gépeket csak nagyon furcsa hogy így egymás után így potyognak ki a "fejesek". Természetesen ez egy nagyon csúnya véletlen... :(

+Ha írok legalább írj vissza+"A tett halála az okoskodás"

(#36) daa-raa válasza KillHates (#7) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Cessna-ból minden kisgépnél több zuhant már le. Csak több is készült, így arányaiban jobb a helyzet. Nem lehet abszolút tekinteni ezekre a számokra. B737-ből 159 semmisült meg katasztrófákban, Concorde-ból egy. Akkor melyik a biztonságosabb? Előbbiből készült eddig 6981, utóbbiból összesen 20. Kicsit máshogy fest a kép...

Si vis pacem, para bellum.

(#37) Tomcat válasza szabibeni94 (#35) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Ahogy daa-raa is írja egyel följebb nagyon sok függ a gépek legyártott darabszámától, a karbantartás színvonalától és a kötelező előírások betartásától illetve ezek szándékos vagy véletlenszerű elmulasztásától. Nagyon nem mindegy hogy egy propelleres "kit" gépről van szó vagy egy sugárhajtású jet-ről, mivel a dugattyús motorors kisgépekre jóval engedékenyebbek a szabályok minden téren, viszont ezeket ugyanúgy be kell(ene) tartani mint a nagy(obb) gépek esetén. A LearJet-el pl. fel sem szállhatsz addig amíg a karbantartás alá nem írta a gépnapó karbantartási munkalapját. Egyszerűen nem kapsz felszállási engedélyt a toronyból, tehát nem mehetsz sehova vele. A dugattyús kisgéppel viszont akár otthon a "kertből" is felszállhatsz ha van elég hely és megváltottad a légtérbérletet illetve hivatalosan is bejelentkeztél előre a légi irányításhoz repülés tervvel a kezedben. :)

[ Szerkesztve ]

Tomcat

(#38) AssAssynn válasza Sub-ZeRo (#10) üzenetére

AssAssynn
(senior tag)

Nem biztos, hogy mindenki. (;

"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

(#39) Sub-ZeRo válasza AssAssynn (#38) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

;] Jó neki.

(#40) kcsa

kcsa
(senior tag)

ezzel együtt kicsit olyan érzésem van hogy ha John Doe lenne a neve, senkit nem érintene, de így hogy Steve Appleton, így már hír... :W

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#41) AssAssynn válasza Sub-ZeRo (#39) üzenetére

AssAssynn
(senior tag)

Mindenkinek megvan rá az esélye, hogy ne lásson halált soha. (:

Jézus Krisztus mondja: "Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, és aki él, és hisz énbennem, az nem hal meg soha." (János 11,25-26)

"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

(#42) Sub-ZeRo válasza AssAssynn (#41) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebbe inkább ne menjünk bele, hogy kimondja, mert én nem hiszek ilyenben. ;]

(#43) AssAssynn válasza Sub-ZeRo (#42) üzenetére

AssAssynn
(senior tag)

Mármint, hogy értve ki mondja? Jézus történelmi személyiség volt, ezt senki sem tagadja. Persze, elismerem, ahhoz, hogy tudjuk, hogy Ő Isten Fia volt, tényleg hit szükségeltetik.
Azért bízom benne, hogy egyszer majd te is vallani fogod az Ő nevét. (;

(#44) daa-raa válasza AssAssynn (#43) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Vallási témákra egy topic van fenntartva a PH! fórumán, szóval ezt itt most szépen befejezed.

Si vis pacem, para bellum.

(#45) AssAssynn válasza daa-raa (#44) üzenetére

AssAssynn
(senior tag)

Off-ba volt, de rendben. (:

[ Szerkesztve ]

(#46) [oWn]f4te válasza Psych0 (#27) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

"hányan tudtátok, hogy ő a Micron vezérigazgatója volt"

Én tudtam. :P

"Mekkora név?!"

IT iparban elég nagy.

A túlzott ömlegést én sem kultiválom, de egy halál (szinte) mindig tragikus (pláne, ha ilyen értelmetlen módon következik be).

Tavaly pl. John McCarthy hunyt el - igaz, ő azért már nem volt olyan fiatal. Turing- és Kyoto-díjas (+egyebek) tudós, aki sok más mellett pl. megalkotta a Lisp programnyelvet vagy éppen komoly befolyással bírt a korai AI-kutatásokban (a név is tőle származik) és még Neumannt is ismerte.
Nagy jelentőségű személy volt, mégsem volt vele annyira tele a sajtó (a hazai legalábbis), mert kevésbé "látványos" munkát végzett, mint mondjuk az Apple volt feje.

Persze Appleton is "csak" egy cégigazgató volt, de azért mégiscsak Micron - ami jóideje az egyik legnagyobb DRAM-gyártó. Attól még nyugodhat ő is békében. Tegye is. :R

Az utóbbi időben sok nagy név távozik..

[ Szerkesztve ]

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.