Nekem a F2380MX szimpibb. Egyszerűbb kinézet. Majd meglátjuk az itthoni árakat.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Nekem a F2380MX szimpibb. Egyszerűbb kinézet. Majd meglátjuk az itthoni árakat.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Én meg a két monitor közt a nénibe estem! 
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
(#3) Mr.Csizmás
remélem a koboldot nem adják hozzá grátisz ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
(#4) antikomcsi

Ezek még a hagyományosnak mondható 60/75 Hz-es frissítéssel fognak rendelkezni, vagy esetleg 120Hz-re is képesek lesznek? Bár gondolom ez utóbbi említésre került volna.
Esetleg ez a funkció későbbi, drágább modellekben realizálódik majd, vagy nem is terveznek 120Hz-es PVA paneles monitort piacra dobni egyelőre?
Az ár relatív, mert minden megfizethető, csak nem mindenkinek. A nem hozzáértőknek ezeken sem lesz barátságos árcédula, ha a boltban a szintén full hd-s TN-es monitor mellé lesz kirakva, ami még a felébe sem kerül.
Szerk:
"Ebben a témában még nem született hozzászólás..........."
![;]](/dl/s/v1.gif)
Látom jó "gyors" voltam. 
[ Szerkesztve ]
Nem tűnik rossznak, kíváncsi leszek rá. A nénit én is kérném...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Rendkívüli jó ár neki, terjedhetnénk már nem csak a TN Filmesek 

Ha valami informatikai hírben megjelenik egy nő, mindig lecsapnak rá. Ennyi felé pedig nem hiszem, hogy tudnák osztani, habár a kínaiak nagyon hasonlítanak egymásra 

Ha egy az egyben az F2380 panelét örökölte, akkor nincs 120 Hz, 60 van, oszt cu, Viszont eszméletlen feketéje van ezeknek a C-PVA cuccoknak (nem kamuznak, tényleg 3000:1 natívan!), csak szokás szerint adott Samsung panelből eddig az Eizo mindig sokkal többet ki tudott hozni, mint maga a gyártó (ebben az esetben az EV2333 az Eizo megfelelő az F2380-nak).
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
pedig nem lett volna nehéz helyesebbet találni 
a fehéret kérem, matt feketében, 26-os méretben 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Köszi a segítséget!
Sajnos én a monitorokat nem ismerem ennyire számozás alapján, ezért vásárlás előtt biztos benézek majd a megfelelő topikba tanácsért.
Addig is vehetnél pár ilyen pva paneles moncsit, és az acer meg az lg új, elméletileg most érkező 120Hz-es példányait egy összehasonlító teszt elkészítéséhez.
Jó is lenne ha ez így menne, és kedvünkre vásárolgathatnánk mindenfélét tesztelgetés céljából. 

örvendetes, hogy végre nem csak a TN-t nyomják...
de az a baj, hogy látom a lelki szemeim előtt, hogy annak ellenére, hogy 370 dollár az ajánlott ára (ami ~75e Ft), nálunk 120-ért fogják árulni...
de ne legyen igazam. 
Pleased to meet you - Hope you guess my name
Hát, van rá esély sajnos. Pedig igencsak jó vétel lenne egy ilyen panellal szerelt monitor, ha nem nyomnák fel az árát itthon.

Local árképzés: 1$=1€, és már meg is van a 120k.
Mert megérdemeljük, itthon jobb az életszínvonal... 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

néni kéne +1 szavazat 
Hát ez még mindig nem a mi pénztárcánkhoz tervezték. Bár már alakul. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Szerintem koreai 
Védd az állatokat! Egyél embert.
Sajnos nem alakul, ennél nem olcsóbb, pedig ezt se tegnap dobták piacra.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Jobb e? Én fürdök a pénzben, ha nem mondtam volna még. Alig várom, hogy mindent dupla áron vehessek meg, mert különben nem tudnám elkölteni a pénzemet. 
mar nemazert amig csak a kepeket neztem azthittem h valami 28"-30"os csodarol van szo, gondolom azert raktak oda a hobbitot h nagyobbnak tunjenek....sikeult 
mod: OFF
[ Szerkesztve ]
I see dead people!
A termékek zöménél nem így van, csak azt felejtik ki a delikvensek, hogy az MSRP nem tartalmazza az adókat. Szóval ha az 1$=1€-ból indulunk ki, akkor a 370$-os monitor idehaza 125k lesz, amiért már 26"-os IPS-paneles monitort kapni.
Szóval szerintem az ára inkább olyan 90k lesz.
(#18) Móci: Adhatnál pár vödörrel, mert mi már szaglunk.

(#21) FefeeX: A dézsmát ne hagyd le! +25%!
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

370$*270HUF/€ még mindig csak 99.900 forint, nem tudom, ti milyen árfolyamokkal számoltok...
370$*190HUF/$=70.300 forint --> mindenből magasabbal számoltam mint a jelenlegi váltási árfolyam, valamint a drágábbik monitorral...
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Az elírás, vagy három hónapja akartam tőlük megrendelni, kábé hat telefonomba került, míg kiderítettem, hogy az valójában a H-PF, nem pedig a HP-BF. Tehát a TN-es verzió ennyi, egyébként nem kapható már sehol egy ideje az IPS változat sajna, pedig én is azt szerettem volna.
Egy 23" NEC (EA231WMi) lett helyette, ami pont akkora, mint a hírben szereplő cuccok. Az LG-hez mérten az eltérő képarány miatt horizontálisan "csak" 2 coll különbség van. Azért nézem a horizontális különbséget, mert például én sokat filmezek és ott nem hátrány a 16:9, sőt, szeretem ,ha kevesebb a felesleges fekete csík alul-felül.
Szerk: egyébként reálisan nem lehet hosszútávon 100+ ezer az ára, sokkal inkább a 80k körüli árszegmens a hihető, bár ahhoz, hogy tényleg TN-alternatíva legyen, még olcsóbbnak kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

kukacbá, minél több h-ips és s-pva panelt veszünk, annál hamarabb szórják remélhetőleg ki a szutyok tn paneleket.. úgyhogy menj te is és vegyél minőségi panelt izibe

130-140ezernél már 24-es h-ips panelt kapsz, úgyhogy valóban egész középre lövik be az árát.

"...mely a PVA paneltípus előnyeit próbálta elhozni az olcsóbb rétegek számára..."
szegényebb rétegek...
http://fafaragomuhely.freeweb.hu/

sárkánybá', én már vettem 2005-ben egy 193p-t, amit azóta is használok. olcsó volt, alig 135 ezer... évente hányat kéne vennem, ahhoz, hogy lenyomjam az árát? 

Nyugi van srácok 
K.rvára 80k körül lesz az ára, nem kell besz@rni.
Egy ideje már igencsak nem kell készpénznek venni ezt a dolgot. Kezdenek egész normális árszinten leledzeni a termékek itthon is.
Mondjuk én a monitorokra látok rá elsősorban,de itt ugyis erről van szó.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

amúgy leginkább az a szégyen, hogy 4-5 éve is ugyanennyibe került egy pva- monitor, mint manapság... oké, hogy pár collal nagyobb, de akkor is. A tn-es panelek ára pedig közben harmadolódott...
Remélem ezek jobbak lesznek mint az F2380, az elég gyengécskére sikerült, de én ahogy láttam (lehet tévedek) ott inkább az elektronika volt a ludas, azon itt javithattak.
Mondjuk én amióta elszántam magam a Dell U2410 mellett (gatyám ráment, de mondjuk, hogy megérte
), azóta nem nézelődöm vásárlás céljából, majd 5 év mulva 
[ Szerkesztve ]

sztem éppen 100 alá (99.990) benyomják az olcsóbbat, de majd kiderül

Ha 80-85 körül mérik, akkor lehet vennék egyet. H-IPS-t láttam 83-ért is itthon.
Viszont olyan multifunkciós monitornak kéne, legfőképpen filmeket nézni (ezért a fekete nagyon nagyon fontos) Videós, fotosoppos, animációs melók másodlagosak - persze jólenne ha nem lennének szutyok színei.
Ilyenre IPS vagy C-PVA ajánlott inkább?
Erre itt a válasz, ráadásul Old Artist tesztelt is egy samu C-PVA-s Samut is... olvassátok el a véleményét... eléggé kiábrándító 
A legvégén található a vélemény a Samuról!
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!
Kár, hogy 16:9-es képarányúak
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

hánemtom, én is megcselekedtem amit megkövetelt a piac, vásároltam.. 
Ja, én még nem olvastam hozzáértőtől jó véleményt az F2380-ról, ha ezekben az új Samukban is ugyan az a panel van akkor sok jóra nem lehet számitani.
Kár hogy a Dell 2209WA-t kivonták forgalomból, eddig az volt az egyértelmű választás, én is azt próbáltam beszerezni, de már sehol sem volt. 
A H-IPS viszont tényleg jó (ugyan az a panel van az én képernyőmben mint OldArtist Green GL-TG241W-jében, vagy a HP LP2475-ben), a feketéje lehet nem olyan jó mint egy PVA panelnak (azért bőven elfogadhatónak mondanám) más szempontból viszont nagyon rendben van.
[ Szerkesztve ]

MIre kéne a 120Hz?
Kivonták? Úgy érted Magyarországon, vagy már egyáltalán nem gyártják?
I did nothing, the pavement was his enemy!
Én Romániában kerestem, beszéltem csomó webshoppal és mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy nem hoznak és nem is tudnak időpontot amikor esetleg érkezhet.
Ezen kivül sok helyen EOL jelzéssel volt ellátva, ami webshopoknál valami olyat jelenthet, hogy a gyártás már leállt és az esetleges megmaradt stockot adják el (ami persze már kiürült). Nem új termék (2008 közepén jelent meg úgy tudom, vagy akkor jelentették be), ugyhogy valahol érthető, csak sajnos nincs semmi ami ebben az árban hasonló minőséggel birna.
A válasz pont az aláirásodban van. 

u2410
"Kár hogy a Dell 2209WA-t kivonták forgalomból, eddig az volt az egyértelmű választás, én is azt próbáltam beszerezni"
En hetfon kaptam meg az enyemet. Cserelunk? 
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Mikor lesz az még elterjedt...
Meghát filmezni igazából TV-n kell. Nem?
Akkor nálatok úgy tűnik, még be lehet szerezni.
You lucky b****d!
Nem mintha elégedetlen lennék a vásárommal, csak reméltem hogy olcsóbban megúszom. Mostmár üsse kő, valahogy kinyögtem az U2410 árát, remélem az elkövetkező években kiszolgál 
Eddig a legtöbb pénz amit képernyőre áldoztam az valami 30ezer volt, az egy új 17-es CRT volt 2003-ban. Azták használtan kaptam bagóért egy 21-es CRT-t s azzal voltam el mostanig.
Szóval szerintem aki hasonlóban gondolkozik mint a 2209WA az gyorsan vegye meg amig kapható. Ugyan ez a helyzet a HP LP2275-el és Lenovo L220x-el is, azokat is kerestem, de sehol nem voltak.
Lipton: Van 3D játékban is, jelenleg NV kinál hozzá szemüveget, de hamarosan jön AMD oldalról is valami akkor lehet hamarabb fog terjedni. Mondjuk engem nem érint különösebben, a térlátásom nem tökéletes. Avatart is azért kellett kihagyjam moziban, eddig csak 3D-ben vetitették 
Nyugdíjas Fennebb irtam, hogy nálunk sehol sem kapható, sok helyen biztosra mondták, hogy nem hoznak többet. Ebből következtettem, persze attól még máshol lehet.
[ Szerkesztve ]

Kár hogy a Dell 2209WA-t kivonták forgalomból
Ezt a hülyeséget hol hallottad? Mert ne haragudj,de ez az...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
L220x tenyleg eltunt (arrol panaszkodtak a kereskedok, hogy rengeteg volt a pixelhiba), a 2209-et meg szerintem ne sajnald annyira, engem azert zavar a fekete fenyesedese (meg a relativ nagy pixelek) es egy kicsit szeretnem, ha mondjuk inkabb a NEC EA231-et valasztottam volna.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Mondjuk nálunk Szlovákiában eddig sem volt kapható, viszont Csehben akárhol lehet venni. Nem értem miért érdeke a Dellnek, hogy valamely országban ne lehessen kapni.
Az igaz, hogy nem új termék, pont ezért sem értem, miért nem rukkolt már elő az LG valami saját megoldással, ha már egyszer a panelt ők szállítják. (A W2220p-t ne számoljuk, sose lesz kapható szerintem
)
I did nothing, the pavement was his enemy!
Nálunk az az érdekes, hogy webshopoknál az ajánlatokban benne van (rengeteg helyen), tehát elméletileg kéne hozzanak, de ha felhivom őket és erdeklődöm akkor azt mondják, hogy nincs, és nem tudnak róla, hogy mikor érkezhet a beszállitójukhoz. És ez igaz a legnevesebb, legmegbizhatóbb shopoknál is (ezek között vagy 2-nél láttam az EOL jelzést).
LG-t én is néztem, gondolkoztam, hogy várjak rá, de az eddigi infókból arra következtettem hogy hasonló sorsa lesz a Duke Nukem Forever-hez. 
[ Szerkesztve ]

Avatart vetítik Imax simában is, egy kicsi teremben. Lehet rá jegyet kapni simán. Nézd meg mindenképpen, mert besza behu
Igaz 3d-ben tényleg durva, viszont nem kell olyan sokat várni a 3d-től. Néha kijött egypár parázs, meg lepke
De azért nem estem hasra tőle. Egyik szemem rosszabb is, szóval eleinte kissé szétesett nekem a kép, meg kellett szoknom. Utána viszont azért nemvolt rossz, csak közel kell ülni hogy belefolly
Mondjuk tény, hogy nem Imax 3d-ban néztem meg. Feb 1-jén megyek viszont IMAX 3d-be, és ott van sima "2D" is, ami neked megfelelne.
Unokahugom is amúgy ilyen térlátás problémával küzd, szegény bucskázik is mindig a lépcsőn.
Ezen a Green-en gondolkozom mostmár. Csak kicsit zavar hogy 16:10-es, mert filmnél akkor nagyobb lesz a fekete sáv. Bár kicsit max belezoomolok, tv-nél is levágják a széleit 4:3-ra, és annyira nem zavaró, pedig milyen drasztikus.
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!

Pont ma sikerült beszereznem egy korrekt használt példányt még garival, de ritka, mint a fehér holló...
Megmondták: "Magyarországon nagy a jólét" ![;]](/dl/s/v1.gif)
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Tényleg ott a válasz az aláírásodban. 
De nem filmet nézni kell, hanem játszani.
És akkor lesz elterjedve, ha lesznek ilyen monitorok, és nem kell az igaz, hogy olcsó, de cserébe 35kilós crt-ket használni, ami tud 1600x1200-ban 120Hz-et.
Játékokban most sincs hiány, szinte minden játék játszható 3D-ben.
(#47) Ren Hoek
Na, én még egyszer sem láttam, de tegnap sikerült rá jegyet vennem imax 3d-be.
Február 5. 22:15-re.

[ Szerkesztve ]