iPod koppintás-e ?

Fan of 2nd order harmonics since 2010
Beszámítok! Gigabyte EP31-DS3L-E8400@4105mhz ALAPFESZ!-2x1GB Hyper 800MHz-HD4870 512MB OC-80GB-460W!
ALKUDJ! Toshiba A300 notebook - T6400 - 3GB - HD3470 - 320GB - HDMI - HARMAN KARDON hang!
Beszámítok! Gigabyte G1.Sniper-i7 950 @ 4GHz-3GB CSX-HD48901GB-1TB-550W-DVD-RW-Aerocool S9
Eladó LG BH10LS30 fekete Blu-Ray író, hibátlan újszerű állapotban, kevesebb mint 10 lemezt írt!!!
Eladó Zalman CNPS5X hibátlan, újszerű állapotban, AM2 - AM2+ - AM3 -ra, mivel csak a hűtés van meg!

iPod koppintás-e ?

Fan of 2nd order harmonics since 2010

Nézegessen 2 hüvelykes kijelzőn videókat az aki rászorul....

H@lye-e vagy?
Nem tűnnek egyébként rossznak, de kiemelkedőnek sem.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

még jó hogy pár hete vettem meg az NWZ-E436F lejátszómat
lehet jobb lett volna várni picit ezekre és egy 8gigásat venni 
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Nem, az iPodban egyrészt nem ilyen gagyi, másrészt nincs benne FM 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
Kifejezetten tetszenek, de a hangjukra azért kíváncsi lennék.

Sztem jó a minősége. A sony termékeknek jó a hangja. 
Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!

Remelem a regebbi lejatszok ara esni fog.
3perc charge-al 90min play! az igen! Ezzel a Zappin funkcióval meg feltalálták a fakereket... Már amikor bejött az MP3 akkor is volt...
Sony cucc, nem lehet rossz, de még mindig nem értem ezeknek a kicsi médialejátszóknak a lényegét, valaki elmagyarázhatná. Drága, kis képernyő, kis tárhelyet minek pazarolni képekre meg videofájlokra? Kell az zenének.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

A B szériánál esett. Az E-ről nem tudok semmit.
Azzal hogy a funkció gombok rákerültek a vezérlő tárcsára, egy kicsit miki egeres külsőt kapott. Vagy nevezzem Teddy Walkmannek? 

Jól néznek ki, bár biztos megkérik majd az árukat mint ahogy minden Sony terméknek. Mondjuk egyelőre nem tervezem a D2-es lecserélését, annak jobban bírja a zenelejátszást az akkuja, bővíthető. A videólejátszást meg nemigazán értem még mindig, elég ritka, hogy valaki ezeken nézzen videót. Valószínüleg csak azért kerülnek be ezek a lehetőségek, hogy elmondhassák, hogy ez is tud ilyet... Anno az első MP3 lejátszóm egy X-Micro példány volt és már az is tudta ezt a hülyeséget, hogy videó lejátszás a körömnyi kijelzőjén amiből semmit sem lehetett látni...
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Tetszetős darabok..szép igényes.. 
ÜDV. ITT KAIK21 ÖCSÉM KORHÁZBAN VAN 2 NAPONTA OLVASOM AZ ÜZIKET, HA BÁRMIBEN TUDOK SEGÍTENI ITT VAGYOK ÍRJATOK NYUGODTAN ....mAximum mInimal....

Én sem tudom minek erőltetni ilyen méretben a videót.
Gondolom sok kis hüvelykmatyinak jól hangzik a ficsőrlistán. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Amugy szépek és biztos jól szólnak, de hol vannak ezek egy Sony Ericsson W980 Walkman mobiltól, vagy csak pl a K750-től? Elmondom, ezek fasorba sem rughatnak az emlitett mobilok mellett, ebben a mobiltelefonos korszakban az ilyennek nincs létjogosultsága, vagy akkor legalább tudjon annyit mint egy mobil offline módban
Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

Azért ezeknek a hangminőségét ne hasonlítsd egyik mobiléhoz sem. 

Annak van létjogosultsága, szerintem, hogy nem kell naponta, két naponta tölteni a mobilt, ha zenét akarsz hallgatni. Én azért vettem Sony lejátszót, mert 30-40 órát bírja az aksija (papíron, 128b/s-et). Gyakorlatban hetente egyszer feltöltöm, ha napi 3-4 órát hallgatok zenét (igaz nem 128 biteset).
Nekem azelőtt egy SE telefonom volt, amit használtam zenehallgatásra is. Egyrészt, mint írtam gyakran kellett tölteni, másrészt nagyon lassan lehetett rá zenét másolni.
''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

Gagyi iPOD-ot ne hasonlítsátok a Sony cuccaihoz
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

A W980 kemény 26 órát bír flight módban, ezt én mértem meg egyik hétvégén, ha nem lenne benne automata hangerő szabályzás akkor elképzelni sem tudnék ennél jobb hangzást, szerencsére a BT sztereó fülesemre gyönyörüen átmegy a clear bass és eltünik az automata hangerő szabályzás is, na annál jobbat és szebbet nem fogok meg kívánni soha!
Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is
az a te bajod
[ Szeretkezve ]

Én az új A1000-es.re leszek kíváncsi milyen áron lesz itthon....
Lehet inkább maradok a Cowon S9-nél
Sony Xperia S \,,/

Végülis megértem azt aki ilyet vásárol, hisz egy ''fajtiszta'' Sony termék, csak rávilágtani szerettem volna arra hogy minek cipelni annyi cuccot, mert ugye aki egy ilyet használ annak még ott lapul a zsebében egy mobiltelefon is, és ha erről a Sony-ról hallgatja a zenét, megtörténhet hogy lesz egy elmúlasztott hívása, hacsak meg nem érzi a vibrát ami esetleg be van kapcsolva
amire ezzel rá tudsz világítani, az lényegében az,
hogy a legcélszerűbb olyan eszközt használni, ami egyben tud mindent:
audiolejátszó, videolejátszó, mobiltelefon, fényképezőgép, PNA, meg PDA egyben.
meg még játékkonzol is. Persze vannak, akik szentül valják,
hogy ezekre nincs mindig egyszerre szükséged. Meg a mobiltelefon sem azért van,
hogy mindenütt bárki számára elérhető légy. Én pl semmiképpen nem szeretnék
bejövő hívásokat kezelni, amikor arra vágyom, hogy zenét hallgassak.
Arról nem is beszélve, hogy minden egyes dedikált eszköz sokkal jobban képes
ellátni a feladatát, mint a multifunkcionális kütyük. Többek között ezért nem fotózom
mobiltelefonnal, és zenét is audiolejátszón hallgatok, ami ha lemerül, még mindig tudok
telefonálni.
[ Szeretkezve ]