Alakul. Azt tudni ezen milyen rendszer fut? Egy Linux nem lenne rossz.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Alakul. Azt tudni ezen milyen rendszer fut? Egy Linux nem lenne rossz.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

"Így Európában is elérhetőek lesznek körülbelül 5000, illetve 4500 dollár körüli áron. Tehát úgy néz ki, hogy első körben nem számíthatunk arra, hogy a japán konszern majd ezzel a két termékkel gyalulja le a magyar piacot."
![;]](/dl/s/v1.gif)

Szerintem te valamit nagyon félreérthetsz, nem hogy operációs rendszer nincs a tévében de még böngésző se.
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Már hogyne lenne operációs rendszer, ráadásul igen, valószínűleg Linux, a mi S10-es Panánkon is az megy. A Samukon is (meg talán mindegyiken) az fut, meg is hekkelték a médialejátszóját kicsit.
lassan egy komplett számítógépet ranak bele aTVkbe 
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
inkább gyorsan mint lassan 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Szép darab.
Jó a japánoknak, mert ha jól tudom szokott náluk olyan lenni, hogy a vevőre rázárják az elektronikai boltot és azt mondja az eladó/boltvezető:"Most minden termék csak neked 60%-al olcsóbb!". A vesémet is otthagynám egy ilyen alkalommal. 
VIGYORRRGAZMUS.....

Akkor pls dobjál nekem linket hogyan is tudnám meghaxolni a B650-et hogy teljes értékű HTML böngészőt tudjak rajta használni (az is elég ha csak PS3 szintű a böngésző)

a blu-ray író feleslegesen drágítja...
szerintem

Kötyi
Megnézem (bár kissé fapadosnak tünik a dolog)
"a maximális natív kontrasztarányuk pedig a gyártó szerint 5 000 000:1"
Én meg a Mona Lisa vagyok 
he7edik.: persze, hogy elég minimál, csak egy csoffadt kis ARM CPU van benne meg némi RAM, ilyen HW-n takarékoskodni kell.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Ki mondta, hogy a plazma halott? talán az aki nem ért hozzá... 
Tetszik, nagyon jó cucc, elég húzós az ára.
Mit mondjak, bevállalnám... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Kérem valaki írja be, hogy korai még a 3D és különben is IMAX és majd öt év múlva és még drága is, de azért elfogadná.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Többek között ezért sem értettem hogy miért beszél valaki úgy a készülékről mintha egy komplett HTPC lenne beleépítve?
Bár valszeg Ő sem így gondolta.
Úgy beszél róla, mint ha komplett PC lenne beleépítve, és azért, mert konkrétan ez a helyzet (egyébként olvasd vissza egy kicsit a topikot, te osztottad ki h-ylet - alaptalanul). Egyébként HTPC-nek is lehet használni, tekintve, hogy van benne külön videodekóderchip.
Kiváncsi vagyok, hogy mikor fogják ráhekkelni az XBMC-t 
[ Szerkesztve ]

Minden remek álmaim tévéje lehetne ha nem lenne ennyire drága.Az 5000 dollár az most 1.2 millió,mire elér hozzán simán lesz 1.8 milla.Kögazdagok megint elönyben

Amit ezzel a csodával felveszel azt ki is lehet írni legalább.
A Samsungnak is így kellett volna megoldani PVR esetén nem levédeni a felvett anyagot...

igen sajnos. kétszer is megnéztem az árat. ez egyelőre killer Magyarországra.

mostanában olvastam egy "érdekes" "cikket" egy nagy magyar internetes portálon, ahol a szerző azt fejtegette, hogy a plazmának harangoztak, sőt konkrétan azt írta, hogy a plazma halott.. annyira felbasztam az agyam rajt' , hogy nem bírtam kihagyni ezt.

szép szép jó jó csak VESZETT DRÁGA és még szerintem nem is annyira kiforrott és tökéletes a cucc. 
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
Korai még az ára, de elfogadnék egy drága 3D-s IMAX-ot 5 év múlva.

Ugyanezt akartam 
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

Torrent klienst lehet futtatni ezen az alaphangon is másfél milliós eszközön?
Minőség, minőségi áron a panától. Az az 5000 dodo nem semmi ár egy tv-ért, viszont a blue-ray szerintem felesleges.
Viszont ennél gagyibb tv-ket is eladnak 1,5 millióért a MédiaMarkt-ban.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
Miért ne lehetne? Onnantól kezdve, hogy Linux van rajta, mindent lehet 
[ Szerkesztve ]

Van mar olyan pana plazma, ami lejatsza az mkv-t? Kicsit lemaradtam a G10 ota.

persze hogy van, pl a samsung plazmák, pl a 850 az biztos
egyébként furi, hogy ennyire a ficsörökre mentek rá, a nagyobb képernyőátló legalább olyan fontos lenne
- biztos a g20-t ért bírálatok miatt pakolták bele mindezt, kép minőségben a legjobbak, felhozzák ezt a területet is, jövőre talán 60" is mutatnak valamit
workworkwork...

pana plazma 

30k egy apró médialejáccó, ami még torrentezik is neked 24/7. Ménemjóa'? 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

kulon box, kulon zsinor, kulon taviranyito