"bedobod erre alkalmas táskába és BKV-val elviszed nehézségek nélkül"
Tessék, megint itt vagyunk, mint az "5 befér belőle a csomagtatróba, ha öten megyünk egy autóval". Jelzem, egyébként kombim van, hozhatod az öt gépet TFT-vel, betesszük.
Amúgy ha te egy félmilliós géppel a hónod alatt (+ egy táska egyéb cuccokkal, meg még ki tudja mi) biztonságban érzed magad a bkv-n, akkor egészségedre. Tény, hogy asztali gépet meg egyáltalán nem viszel bkv-n lanpartyra, de szerintem ha már valaki lanpartyra jár, az oldja meg az odautat és a gép odaszállítását, tekintve a mai magyar közbiztonságot és tömegközlekedést.
És még két megjegyzés:
"Hozzáteszem dagadna a májam ha a többieknek csorogna a nyáluk."
A többieknek kb egy évig csorogna a nyáluk, vagy addig sem, mert egyrészt nem egy tartós szerkezet az Alienware (lásd még: Clevo), másrészt mivel csúcskategória közeli alkatrészekből építkezik, így gyorsan avul: egy év múlva egy középkategóriás gép is veri majd teljesítményben. Bővíteni meg ugye nemigen lehet ezeket a gépeket.
"Én igen is irigyelném azt az embert aki ilyet vesz és csorogna a nyálam, de nem Sz@roznám le és nem sanálnám tőle."
Helyben vagyunk. Én nem irigylem, aki ilyet vesz, lelke rajta, még csak nem is sajnálom tőle. Én ennyiért inkább veszek két egy szubnotit és egy asztali gépet - mint ahogy vettem is. Csak szeretném felhívni a figyelmet néhány ellentmondásra a gondolatmenetben, és bemutatni egy másik nézőpontot.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.