Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bteebi

bteebi
(senior tag)

Hirtelen nem is tudom, hogy ezek jó árak-e. Úgy gondolom, hogy nem igazán, legalábbis semmiképpen se (kimagaslóan) olcsó. A teljesítménye viszont szimpatikus, egy 90-120 GB-os modell jól jönne :).

Te is fiam, Bluetooth?

(#2) pusszycat válasza bteebi (#1) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Nem jó árak, ha azt nézzük, hogy a 2012 évre (valamikor) pont fele ilyen árban várható, azaz 1GB/1Dodo, de már nem kell sokat aludni addig… :))

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#3) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Praktikus darabok, de az árban még mindig nincs áttörés.

(#4) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

A 60gb-os, hogyha cirka 240-es dodóval számolunk, akkor 33-34k körül van 535/460-as sebességgel.
Az OCZ Agility3 60gb sok helyen 30k alatt kapható 525/475-ös írási/olvasási sebeséggel.
Hirtelen ne tudom, miben tud nyújtani többet ez a kingston :U

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#5) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Én inkább Intelre alapoznék.

TRON addict

(#6) maximuss válasza radi8tor1 (#5) üzenetére

maximuss
(lelkes újonc)

...vagy samsungra.....

(#7) radi8tor1 válasza maximuss (#6) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Akár, de semmiképp nem SandForce-ra. Bár mostanában már kezd egyre jobb lenni, csak tudjon kiigazodni az ember a számozásában.

TRON addict

(#8) jNk válasza radi8tor1 (#5) üzenetére

jNk
(fanatikus tag)

A véletlenszerűen 8MB méretre csökkenő 320-as szériára vagy a specifikációk alapján mindenben lassabb, cserébe drágább 510-es szériára ? :D

[ Szerkesztve ]

(#9) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ezek kissé húzós árak...

(#10) radi8tor1 válasza jNk (#8) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Több, mint 2 éve használok 3db hibátlan X-25M-et. 510-est csak az vette meg, aki nem olvasta át az adatlapját.

TRON addict

(#11) jNk válasza radi8tor1 (#10) üzenetére

jNk
(fanatikus tag)

Az X25-V/M/E széria valóban jó volt, de a 320/510 szerintem már egyáltalán nem kiemelkedő a ma kapható mezőnyben. Új ssd vásárlásánál meg nem fog egy EOL termékre alapozni a ember, legalábbis én nem (csak ha atomjó áron van) ;]

[ Szerkesztve ]

(#12) ktamask válasza Isee (#4) üzenetére

ktamask
(újonc)

valóban, 30k alatt kapható az agility 3.

(#13) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Elviselhető árakat adott meg a Kingston.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#14) Isee válasza ktamask (#12) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

És nem is rossz választás, raktam már össze pár gépet ilyen ssd-vel, és megfelelően "optimalizálva" a logout-os cikk alapján, egész gyors :K:K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#15) Tuco Ramirez

Tuco Ramirez
(őstag)

Az adatai csakugyan lenyűgözőek, de a mindennapi használat során ezeknél az új SSD-knél érezhető lenne a sebességnövekedés egy "régi" (pl. X-25M, vagy egy SF 1200 vezérlős) SSD-hez képest? :U

SC2 ID: Peter 1714

(#16) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Nem tudom mennyi lehet egy ssd előállitási költsége,de nem tudná meglépni valamelyik gyártó ,hogy a sebbesség helyett inkább a méretre koncentrálva adnának ki meghajtókat?
Meglovagolva a drága hdd árakat kissé piacot szerezni az ssd-nek?
Nem lennének a mai viszonylatban gyorsak /100/50 mondjuk/ de ezért cserébe joval nagyobb tárméretet adnának,jelentősen olcsobban.
Én biztos vennék ilyen ssd-t mondjuk ha 25 ezerért adnának egy 250 gigásat de csak 100/50 lenne az olvasása és az irása.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#17) bteebi válasza Silentfrog (#16) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Szerintem teljesen felesleges lenne a (túlzott) belassítás melletti sebességnövelés. Mit érnél el mondjuk egy 80 ezerbe kerülő, mondjuk 600 gigás, 100/80 MB/s-re képes SSD-vel? Gyorsabban lehetne beletekerni a HD filmekbe? Vagy mert zajtalan, és pár wattal kevesebbet fogyaszt? :N

A drágább HDD árak meg szerintem csak arra jók, hogy ne kelljen az SSD gyártóknak árat csökkenteniük, mondván hogy még a winchesterek is relatíve drágák... :U

Nem mondom, hogy nem lennének jók a nagykapacitású SSD-k, de az igen nagyok teljesen feleslegesek otthonra - legalábbis addig, amíg fajlagos tárhelyköltségre (Ft/GB) meg sem közelítik a winchestereket. Programoknak, játékoknak szerintem egy átlag felhasználónak nagyjából elég mondjuk 120 GB tárhely (akár még 60-64 is), de még egy power usernek is elég lehet mondjuk 240 giga. Afelett meg egyelőre csak pénzkidobás, mert nem sokat gyorsít, viszont fajlagosan nagyon drága.

Te is fiam, Bluetooth?

(#18) ViZion válasza pusszycat (#2) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az 1 $ /GB jól hangzik, a probléma, hogy év végére 1$=500 Ft lesz... :O

Azért még kellene... :K

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#19) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

én sem vennék (már) Sandforce alapú Kingstont :)

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#20) Balage76

Balage76
(fanatikus tag)

A 60GB valós írási teljesítménye itt sem lesz több mint 60-70MB/sec, hasonlóan a többi SF vezérlőshöz. Újabb bőrt húznak le ugyanarról a sztoriról... :(

www.xbox360szerviz.hu

(#21) Henkei válasza Balage76 (#20) üzenetére

Henkei
(tag)

pont az erdekli legkevesbe azokat akik ilyen kis ssd driveot vesznek.

Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.