igen régóta nem követem a ps történetét. anno sok éve volt ps1-m, nekem rezgős joy-om volt... azt tudom, hogy a ps2-höz is jó volt. akkor most ebben mi az újdonnság?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hogy újabb bőrt lehet lehúzni a vásárlókról.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

sodey
(újonc)
Nem ide tartozik, de kíváncsi lennék kinek milyen tapasztalata/véleménye van a Logitech ChillStream-ről és a Logitech Rumblepad 2-ről... Azért kérdezem, mert gamepadot akarok venni, csak nem tudom melyik lehet jobb választás...
Mindkettőből van Cordless széria is, bár én jobban szeretem még mindig a vezetékes dolgokat... Chillstream-nek ah jól tudom nincs FF funkciója, viszont van hűtése, ami nem tudom mennyire lehet hasznos 2-3 óra játék közben...

he7edik.
(őstag)
Az hogy alapból csak sixaxis jár hozzá az meg nem rezeg
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

greatchaos
(PH! addikt)
tudtommal a ps3 nem egy nagy sláger, mert a többi konkurest konzool előtte van... de tényleg újabb őr kategória
a régi kontrollerek kompatibilisek hozzá?
Énis ez a kettő között nem tudtam dönteni egy ideig, aztán végül a chillstream lett a befutó, mivel úgy gondoltam , hogy ugyse sok hasznát veszem a rezgőnek , a nyári meleg napokon meg jól jöhet a hűtés. Nekem bejön ez a hűtés csak nem szabad sokáig hagyni , hogy menjen mert lefagy a kezed és sztem nem igazán tesz neki jót. Én autós játékhoz használom (Project torque legfőképp). és így az analóg ravasszal nagyo szépenlehet adagolni a gázt, meg a féket.
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad
Aki kezdetektől fogva hiányolta a rezgő kontrollert (mint pl én)
az most arra vár, hogy mikor méltóztatik a Sony
Európának is adni egy olyan kiszerelést, amiben a gép mellett
már ez a kontroller kap helyet a ratyi SIXAXIS helyett.
Persze örülök, hogy végre elért ide, mivel (csupán elvből) megfogadtam,
hogy várok a vásárlással, amíg ez be nem következik.
Időközben viszont a többség bevásárolt a japánból importált darabokból,
hiszen fél évvel ezelőtt sem volt probléma, ha valaki ragaszkodott a rezgéshez;
ők különösebb gond nélkül kaphattak DualShock 3-at valamelyik konzolboltban.
PS:
nem, nem kompatibilis a korábbi kontrollerekkel,
már azon egyszerű oknál fogva sem,
hogy ez cordless, magán a gépen meg ezáltal nincs is port,
amibe a régi vezérlőket dughatná az ember.
Ellenben van valami USB adapter, amivel használhatóvá válik a DS2.
[ Szeretkezve ]
nekem Saitek Cyborg Rumblepadom van, árban kb annyi mint a logitech, viszont újabb sokkal és sokat tud
Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html
utobbi idoben mitnha mar szorongatna pl EU-bwen az Xboxot.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

arty
(senior tag)
x360 kontrollere?
a jobb oldali analog feljebb van és az sztem nagyon kényelmes
nekem a két lenti analogon mindig behaltak a hüvelykujjaim
(van egy másik padom, bár nem sony)

greatchaos
(PH! addikt)
én a wii-t láttam, igen meggyőző

Segal
(tag)
kiegészíteném a hírt HIVATALOSAN megjelent itt is a rezgős aki akarta az eddig is simán be tudta szerezni itthon erről ennyit
Engem persze nem érdekel a dolog nincs és nem is lesz nemhogy ps3 am hanem konzolom sem
www.nokiaprogramok.hu
"a régi kontrollerek kompatibilisek hozzá?"
USB 2.0 kapu. Azt dugsz rá amit akarsz...

Fortissimus
(őstag)
es rezeg GRID-ben is?
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
az összes "újabb" játék használja (újabbak... már az egy évvel ezelőttiek is),
a korábbiakhoz meg utólag letölthető patchek aktiválják
[ Szeretkezve ]

fity
(újonc)
60 euro??? Hát nem olcsóbb, mit mikor import darabokat árultak. Még most is 14ezer.
Hát akkor milyen a PS3?!
Mondjuk a Wii grafikája kb. egy PS2 szinten van, ha ez meggyőzött, akkor nálad megállt az idő...az a 10 dedós játék, ami van rá, hagyjuk már 
Forever and ever, let's make this last forever.
nem a Wii grafikája, hanem a Wii játékok 90%-ának a grafikája van azon a szinten.
Nem mindegy!
Vannak ott szép meg jó játékok, csak elég kevés.
[ Szeretkezve ]

he7edik.
(őstag)
kemény vagy de valahol igazad van 
egyébként nincs a wii-vel nagy baj csak ne a PS3-al hasonlítsd össze
[ Szerkesztve ]
Jaja, természetesen tisztában vagyok vele, kicsit irónikus akartam lenni. 
Forever and ever, let's make this last forever.

sNORh
(PH! addikt)
ebbe ha oldalra csapódsz oldalrarántja a kezed
Inteligens
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Thomas1
(PH! addikt)
Nekem az 54 grammon akad meg a szemem. Ez tényleg ilyen b@szott könyyű lenne? 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

he7edik.
(őstag)
Plusz a ceruza elem 
Ami ugye nem kell hozzá... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

desolator
(fanatikus tag)
Játszottam haveromnál én is ps3 kontrollerel és nekem már tényleg túl könnyű volt és kicsi a 360 irányítója után, szerintem az eddigi legjobban használható és legkézreillőb irányító amit csináltak konzolhoz az a 360-é, minden elvakultság nélkül..
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...

Thomas1
(PH! addikt)
Nekem a DS2-vel nem volt semmi gondom, súlyra is pont jó volt, a SISAXIS tényleg nem nehéz, csak ebben a DS3-ban ugye még a rezgőmotor is ott van, és mindennel együtt az 54 grammot kicsit keveslem.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37
Khm. Szóval akkor csak a grafikától lesz élvezhető egy game?Játéktörténet, cselekmény, fantázia már nem is kell hozzá? Fel is sorolnád akkor az ösze Wii-re kapható játékot, ha kérhetnélek?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Ennyi pénzt kiadni, csak azért, hogy rezegjen!? Nevetséges! Látszik, hogy magát a konzolt veszteségesen árulják, és így szerzik be a maradékot. 30k Forint 2 darab joystickért. Ès biztosan meg is fogják venni.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
látom, itt aztán sziporkáznak egyesek konzol témában.
miért, szerinted mennyibe kerül amúgy egy wireless controller mondjuk x360-hoz?
de jobbat is tudok: mennyi a sima SIXAXIS?
meg mondj már egy olyan decens konzolt, ami a megjelenése után ennyi idővel
már nem volt veszteséges, és nem a kiegészítőkön meg a játékokon
akartak hasznot hajtani! a konzol-piac erről szól, ez a lényege,
a játék- meg kiegészítő-eladások hozzák az igazi pénzt,
maga a gép csak évekkel később termel hasznot.
[ Szeretkezve ]
Nem akarok beledumálni, de a Wii-t pl. elejétől kezdve profittal árulják.
Bájdövéj: mi az a decens konzol? Illedelmes?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
nem, a decens (tisztességes) szó pont azért került bele,
hogy senki ne hozza fel a Wiit, ami köztudottan egy filléres hw.
szép is lenne, ha nem keresnének rajta.
Ha 5 évvel ezelőtt jön ki, akkor sem bukik rajta semmit a Nintendo,
mert már akkor sem képviselt volna olyan technológiai színvonalat,
hogy a piacképes ár érdekében kénytelenek legyenek
előállítási költség alatt értékesíteni, mint a többit.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]

Fáraó
(őstag)
60 juró. Nem mondhatni, hogy olcsó.
VIGYORRRGAZMUS.....

anulu
(PH! nagyúr)
a nagy kulonbseg, hogy amit Wii-n latunk graf, az kb a max, amit ki lehet hozni (eleg gyenge hardware), azt a grafikat a PS3 kisujjbol kihozza magabol.
erdeklodnek (kotozkodes nelkul!): mi a meggyozo benne szamodra, mert en raraknam a 7- rating jelzot... 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

arty
(senior tag)
"miért, szerinted mennyibe kerül amúgy egy wireless controller mondjuk x360-hoz? "
10-12k, de láttam már 9ért is (+2 ceruzaakku, amit még meg kell venned ugye...)
viszont abban nincs mozgásérzékelő (ami fogalmam sincs mennyire hátrány, mert nincs ps3am, nem tudom játékok mennyire használják ki és mennyire használják _jól_ ki)
a box kontrollere a megjelenésekor kb 14 rugó volt, mindez mozgásérzékelő
(elvétve van pár játék, ami értelmesen használja)
meg beépített li-ion (vagy polimer?) akksi nélkül.
emiatt mondom, hogy az ára konzol-tartozék viszonylatban teljesen reális.
amúgy a japánoktól hozott DS3-ak 13000 körüli áron mennek most.
anulu:
bárcsak tényleg olyan grafikát látnánk rajta, amire képes a gép...
mert azért messze nem PS2.
Viszont az esetek zömében olyan játékokat látni rajta,
amiknek a grafikai színvonalát a Sony 8 éves masinája is hozza.
vagy túl is szárnyalja.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]

Fortissimus
(őstag)
tehat igen v nem?? nem kaptam valaszt...
nagyon sok hsz lattam ahol arrol panaszkodnak, h nem muxik a rezges grid alatt. Mellesleg nekem is saitek P3200-esem van es nem megy a vibralas se patcel se anelkul.
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
Nekem műkszik a GRID rezgéssel, nem tom nálad vagy akik írták miért nem megy, én nem tapasztaltam problémát, de bármi előfordulhat máshol 
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm