Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Béló

Béló
(fanatikus tag)

Remekül néz ki, a 2ik genes malőr után sikerült visszatérni!

Akkor magán a készüléken nincsenek is kezelőszervek?
vagy csak én értettem félre? (mert a képeken csak egy bekapcsológomb árválkodik)

(#2) J03Y

J03Y
(tag)

Hát ez dúrva. :Y

Látom Apple-ék fejlesztenek rendesen. :C

Tel: 0630 / 447 1223

(#3) Bocha

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyon klassz! :C

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#4) R.P.

R.P.
(fanatikus tag)

Szvsz inkább egy Sansa Clip 4GB, árban is, meg minden egyébben jobban kijövök vele. Illetve jöttem ki vele amikor már eldöntöttem, és a Sansát vettem tavaly. És meg is vagyok vele elégedve.

Olvassátok! http://footer.hu - kulturális magazin

(#5) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

No offense, de sosem értettem, hogy mi a jó abban, hogy kijelző nélkül bohóckodik valaki egy MP3 lejátszóval. A CD-t még értem, mert 10-20 szám, és kész. De itt, ahol több száz-ezer szám, sok-sok mappában vagy kategóriában....

Nem kell az egérmozi, de azért lássam már, hogy mi hol van. Vagy csak én vagyok ilyen elvakult (bár ez a szó itt képzavar)?

[ Szerkesztve ]

(#6) pyrannha

pyrannha
(senior tag)

Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha nem az ótvar gyári fülest akarom használni, akkor pl. hangerőt mivel tudok majd szabályozni? Vagy számot léptetni? Mert a másik oldalán sincs egy darab gomb sem.

(#7) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

20hz..:D elég gyér.:D
mivan ha sennheisert akarok beledugni?:D
oké szép meg jó csak itt elbaszták egy picit..:D

(#8) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Ezt a kijelző nélküliséget csak én nem értem egy 4gigás mp3 lejátszónál? :F

(L) Atiradeonika (L)

(#9) tomi_mod

tomi_mod
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem sok idő és elég lesz csak a minifülest magunkal vinni. Abba belefér minden :))

(#10) pyrannha válasza tomi_mod (#9) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Ja, lehet, hogy a következő generációs Shuffle már tényleg olyan lesz mint ebben a videóban. :DDD

(#11) Integra

Integra
(Jómunkásember)

olvassa a halálnak fel, egyszerűen lespóroltak egy kijelzőt..

(#12) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

még mielőtt elkezdődne a fikázás (aminek van egyébként létjogosultsága, mert tényleg egy átlag felhasználónak furcsák ezek a dolgok), itt a lényeg a sportolás melletti zenehallgatáson van. 10,7 gramm az 10,7 gramm

(#13) .mf

.mf
(PH! addikt)

Vicces, hogy inkább felolvassák a szám / folder nevét, mint rátennének egy kijelzőt, amin látni is lehetne ;]

(#14) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

azért gondoljatok azokra az emberekre is akik albumokat hallgatnak egyben, engem nagyon nem érdekel a számok címe...

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#15) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Bar csak leszakadna az Apple az iTunesrol.
Utalom, hogy n+egy programot kell felrakni minden kutyu melle.
Szimpla drag 'n' drop mar ciki?

(#16) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

"zeneszámok átöltéséhez az iTunes 8.1 vagy újabb verziója szükséges"
miez varrótanfolyam? hehe :)

amúgy sportos vakoknak/gyengénlátóknak nagyon jó kis cucc ez, vicc nélkül.
mondjuk ők vsz kevesebbet tudnak sportolni, és ahhoz is hallaniuk kell. hmm

[ Szerkesztve ]

(#17) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Egy dombornyomott Aplle logót rárakhattak volna a felületére...

iTunes = fos

(#18) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

évekig használtam a panasonic mp3 discmanemet és ott zavarban voltam néha a számokkal, pedig csak néhány album volt rajta mindig... ez meg 6szor akkora tárterület és vakon tájékozódjon az ember... elég vicces... :) meg nem is számít olcsónak emellett... ennyiért néhány mp4 lejátszót lehet már kapni :) oké, hogy pici meg sportoláshoz jó, de ennyi erővel egy divatból kiment, nyakba aggatott sima mp3 lejátszó is megfelelhet a célnak...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#19) Alvin_ti4200 válasza mephi666 (#18) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

próbálj meg azzal a nyakba akasztott lejátszóval másfél óráig futni mondjuk a Margitszigeten és egyből rájössz, hogy mégse annyira poén az.

[ Szerkesztve ]

(#20) Integra válasza Alvin_ti4200 (#19) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ki az a hülye aki másfél órát fut, hogy szétcsessze a térdizületeit öreg korára?:))

(#21) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ki a francot érdekel itt ez a junkware? :U

Egyébként meg RIOS gépháznak: Jó az új szerver. ;]

#12 Alvin_ti4200: Nehogy megerőltesse magát szegény Apple-fan. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#22) xedos

xedos
(PH! addikt)

Mese nincs... a régi Shuffle használhatóbb volt...
Füles választás és gombok...
Mondjuk én sem szoktak számokat váltogatni, Otthonról elindulok -indul a zene is -munkahelyre beérek.Lekapcs. Másnap onnan folytatom...

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#23) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezektől a 1,5 órát futok, tökig adidasban a karomra akasztott empéhárom plajerrel de nagyon trendi meg egészséges meg fitness vok emberektől az agyam el tudom dobni, mindig jókat röhögünk rajtuk meg a semmi mozgáskultúrájukon haverral mikor negyed annyi erőfeszítéssel simán eltekerek mellettük bicóval... nade komolyan ott csámpáznak, még futni sem tudnak istenem...

Ez a shuffle meg egy röhej, mit tud ez semmit, kis lifisz lófax műanyag vacak, ez előző kettőhöz volt szerencsém meg a szánalmas fülesükhöz...muhaha...komolyan a belső aksit le sem írom... nagyon nem gyere be inkább maradj kint :DD

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#24) orbano válasza Integra (#20) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én ismerek olyan 60 éves embert, aki minden nap fut ennyit, és simán a földbe döngöl :P

A vér nem válik VAZZE!™

(#25) orbano válasza DeFranco (#5) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a nevében is benne van: shuffle. aki így hallgat zenét, és nem érdeklik a kategóriák, annak tökéletes. nekem pl. az lenne, ha kellene mp3 lejátszó. és valóban ott a nagy előnye. kicsi és könnyű, nem zavar a futásban. persze ott vannak a karpántos cuccok, de van akinek az is kényelmetlen. pl. engem is zavarnak.

A vér nem válik VAZZE!™

(#26) Alvin_ti4200 válasza Integra (#20) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az, aki nem ül otthon és mereszti a hájas seggét a gép előtt?

(#27) orbano válasza Alvin_ti4200 (#26) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ő pl a hondájában mereszti a hájas seggét. az is sport :D bár a kmény kuplung jobban koptatja a térdet mint a futás :))

A vér nem válik VAZZE!™

(#28) mephi666 válasza orbano (#25) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kezd alakulni itt a hangulat :D

végülis 4gigára rámegy mondjuk durván számolva 800 zene... kb 4000perc... majd 3napig hallgathatja az ember megállás nélkül... forest gump edition? végülis... egyszerű készülék mégegyszerűbb embernek... :D mondok én jobbat... menjen el baráttal/barátnével az ember futni és beszélgessenek kocogás közben... az a tüdőt fejleszti rendesen... :) melyik görög filozófus volt, aki úgy edzette magát, hogy a tengerparton futva szónokolt? platón? :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#29) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Részemről inkább Sansa Clip, amúgy nem lett rossz!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#30) origamihl

origamihl
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Ez egy szutyok. 80 dodó, 4 giga. A kijelző hiányát még-még megbocsájtja az ember. De. Ahhoz, hogy más fülest használhassak vegyek adaptert, mert ők úgy gondolták ráteszik a fülesre a szabályzókat.

Az eredti füles szutyok, rosszul szól és hamar tönkremegy. Futáshoz sztm alkalmatlan mert kihullik a füledből.

Összegzésként ez a termék szép meg pici, de EPIC FAIL, ahogy az összes angol forumon is írják.

(#31) angyalpc2

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

úgy gondolom ideje hozzászólnom mint anti-apple-es XD

A lemerült telep két óra alatt 80%-osra tölthető fel a mellékelt USB kábel segítségével, a teljesen töltött állapothoz 3 óra szükséges.

hát ezt a 4 éves telefonom aksija is így csinálja... nem tudom ebben mi az extra...

vegyünk egy kínai noname: [link]
nézzünk samut:[link]
vagy inkább ezt 3colos kijelzővel...
[link]

hát az ár kb ugyanott van oké de mi hiányzik az almából igen eltaláltátok a kijelző meg a gombok :Y :C
és ne jöjjön nekem senki a minőség dumával :U
érdekes lesz ez hang irányítás kint az utcán a parkban a buszon..stb

megint van egy kínában olcsón legyártott erősen túlárazott Stív hájp :) :C

személy szerint 5000Ft-ér

[ Szerkesztve ]

Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

(#32) Alvin_ti4200 válasza angyalpc2 (#31) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ahogy a Mastercard reklámban szokták mondani: az érzés megfizethetetlen.

(#33) X Factor válasza Alvin_ti4200 (#19) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Én se w880al futok, bár nem 1.5órát, és qrvára nem zavaró, egyik kezemben az van a másikban a kulcsom, kb egy súlyban vannak.

(L) Atiradeonika (L)

(#34) origamihl válasza angyalpc2 (#31) üzenetére

origamihl
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Vki mondja meg nekem, most csak az aksiról jutott eszembe, miért tud az annyira fikázott sony olyan aksit tenni a lejátszóiba, ami 1 perc töltés után 1 órát megy és akár35 órát bír folyamatosan ? - tapasztalatból beszélek és nem marketingszöveget idéztem

Akkor a többi gyártó, mint a nagy hype apple? Velük mi van?

(#35) Solad

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

es ha epp israel kamakawiwo'ole albumot hallgatok akkor is felolvassa?:D

Példaképem Gregory House

(#36) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon baba :R

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#37) Thrawn válasza Solad (#35) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az iPod Shuffle 14 nyelven képes beszélni: angolul, cseh nyelven, franciául, görögül, hollandul, japánul, lengyelül, mandarin kínai nyelven, németül, olaszul, portugálul, spanyolul, svédül és törökül.

Different songs for different moods.

(#38) angyalpc2 válasza origamihl (#34) üzenetére

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én is ezért mondta...
de ha 35-öt nem is de legalább 15-20órát menne... de szerintem még azt 10-et is csak laborban

egyébként ki nem állhatom a nem cserélhető aksis cuccokat...

Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

(#39) orbano válasza mephi666 (#28) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem jó beszélni futás közben

A vér nem válik VAZZE!™

(#40) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként ki mondta, hogy ez sportoláshoz van? Utalt rá az Apple hogy azért ilyen, mert az a célja? Egyáltalán nem. Ez egy átlagos mp3-lejátszó, ami pici és könnyű. Ami megkülönbözteti a többitől, az a gombhiány, az iTunes-es szarakodás, és hogy nincs kijelző. Szerintem az a ritkább fajta ember (amit már írt előttem is valaki) aki mikor elindul elindítja a zenét, és mikor célhoz ér, leállítja. Közben meg shuffle..
De szerintem a jelentős többségnek ha kedve támad meghallgatni egy bizonyos számot, szépen megnyitja a playlistet a lejátszóján, és kikeresi amit akar.. abc-sorrendben lévő számoknál komoly pár másodperces megerőltetés..
Szóval nem akarok nagyon csúnyákat mondani rá, mert akinek nem kell, az nem veszi meg.. de szerintem ez egy... ****.
A füles minőségéről szóló legendáknak pedig, ha lehet hinni, az még egy lapát..
Annyira újítás-kényszere van az Apple-nek, hogy az borzasztó.. Mp3-játszóban már nem nagyon tudnak mit kitalálni, hát most kiszedik azokat a dolgokat, ami a többit használhatóvá teszi. Grat.
Én biztos nem veszek ilyet. :)

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#41) Noel Ryyka

Noel Ryyka
(újonc)

Nagyon baba, viszont azért gombokat nyugodtan tehettek volna rá...tulajdonképpen, így csak az alma fülesekkel jó, ezt jól megcsinálták, gratulálok Steve! :(((

(#42) Pompi válasza Noel Ryyka (#41) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jól összeszedted az eddigi 40 hozzászólást dióhéjban ;]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#43) simonzé válasza dying_star (#40) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én vagyok a célközönség: nem túl sokat hallgatok zenelejátszót, naponta összesen kb 30-40 percet. Szeretem ha az általam megadott számokat shuffle módban játssza le a szerkezet, viszont azt is szeretem ha van lehetőségem FM rádióra váltva meghallgatni a híreket. Szeretem a jó kezelhetőséget, a jó hangminőséget, és szeretem ha nem vesznek hülyére a pénztárnál.

Ez a lejátszó a fentiek közül csak a shuffle módot tudja.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#44) mephi666 válasza simonzé (#43) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a te céleszközöd mondjuk egy 5-10ezer forintos telefon, az is tudja a shuffle módot, kijelzője is van, rádióként is használhatod, és emellett még telefonálhatsz is vele... kezelhetőséget is meg lehet tanulni 1perc alatt majd minden készüléknél :) ha jó helyen veszed, segítőkészek az eladók is... :) mi kell még?

ui: almából maradok inkább a pálinkánál... attól jobban érzem magam, mint akár 10 ilyen kütyütől :D

(#45) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Durván kicsi. Nem vagyok célcsoport, kell a kijelző. Ehhez a mérethez képest jó az a 10 óra, a bajom inkább a töltési idővel van. Soknak tűnik.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#46) Apicius

Apicius
(tag)

Nem tudom, hogy az itt kommentelő társaságból, hányan hallgatták anno a kazettás walkmanjükön a 80-as évek slágereit. Akkor sem zavart a kijelző nélküliség. Ha a kazetta elején tartottam és az utolsó számot akartam hallgatni, akkor meg tekerhettem egy darabig. Jó, persze most már van más alternatíva, de biztos megvan az a réteg, akinek pont ez kell és semmi több.

''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

(#47) mephi666 válasza Apicius (#46) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az akkor volt... most meg most van... sok minden változott és fejlődött... :) anno még a kvarcjátékok is menőnek számítottak, most meg pl a nintendo ds-t lehúzzák páran... ez van... változnak az igények és kész... manapság 20fillérért állítják elő a kisméretű lcd-ket... 6-8éve meg akinek 120ezres színeskijelzős telója volt, azt megnézték az emberek rendesen :) elvárják az emberek, hogy amit a termékek 99%-a tud, tudjon már az apple új terméke is... szerintem nincs ezzel baj... peace!

(#48) simonzé válasza Apicius (#46) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkoriban az volt a csúcs. De ma már mások az elvárások. Téged sem elégítene ki egy 286-os konfig egy Hercules monitorral, pedig akkoriban ilyenről álmodtál.
Mephi - nem váletlenül használok egy nokia 3210Classicot erre a célra. ;)

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#49) DeFranco válasza Apicius (#46) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azon volt 20 szám. Ezen 2000.

De eszembe juttattad azt az eufóriát, amit a kazetta után a CD jelentett. "Öcsém, nem kell tekerni... és hogy szól, úristen. :)) Csak az író ne lenne annyi, mint a súlya aranyban".
Bakelitem sosem volt.

(#50) Timyyy

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy újabb olyan kütyü, amit ha elrakok a zsebembe, mikroszkóppal se találom meg. :DDD

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.