még nem raktam át a gépet a házba (meg most új gép vételén gondolkozom, addig meg felesleges is lenne, nem akarok kétszer szerelni), úgyhogy nem sok tapasztalatom van, és azok is lesújtóak.
- a háznak szar 2 forintos műanyag lábvai vannak, nem olyanok, mint a képen! tök olyanok, mint bármilyen más olcsó háznál, sima fröccsöntött vackok. ráadásul fehérek!!! egy fekete házhoz!!!
- a házon minden ujjlenyomat nagyon meglátszik.
- a bekapcsoló gomb iszonyat szar konstrukció! egy idióta mechanizmus tartja az áttetsző poliakrilát vagy milyen gombokat, amik iszonyúan lötyögnek. ez az egész a "levehető" előlapra van rögzítve. ez még nem lenne nagy baj, de: a bekapcsoló gomb műanyag részén van egy 2mm átmérőjű pöcök, ami benyúlik egy műanyag keretbe, ami a gomboktól külön, közvetlenül a házra van "rögzítve" (ez is lötyög mint állat). ebben a kis műanyag dobozban van maga a kapcsoló. a dobozon van egy 3mm-es lyuk a pöcöknek. namost a gombok kb. 2mm-t lötyögnek, a keret meg 3-4-et is lazán, úgyhogy sok szerencse kell, hogy a pöcök beletaláljon a lyukba. erre nagyon kell ügyelni a ház összerakásakor! mert ha nem talál bele, akkor megnyomod a gombot és viszlát a pöcöknek! mert ugye a poliakrilát igen rideg és könnyen törik... szóval szar az egész így. ezt azért írom le ilyen érszletesen, mert nekem ez a pöcök GYÁRILAG LE VOLT TÖRVE! úgy találtam meg a dobozban és felpillanatragasztóztam... sokat nem fog bírni, úgyhogy majd a reset gombbal fogom kapcsolni a gépet. mellesleg a reset gombon nincs ilyen pöcök, annak a kapcsolója is teljesen más, na az nem fog eltörni! miért nem lehetett az egészet ilyenre csinálni?!
- a hangszigetelés jobbnak tűnik, mint amire számítottam. de hogy mit tud, az majd kiderül.
- rühellem ezeket a csavar nélkül szerelhető cuccokat! (az oldallap csavarjai úgy meg voltak tépve, hogy csavarhúzóval alig bírtam kilazítani, nem még hogy szerszám nélkül! jó vicc!) a meghajtókat tartó cuccok pontatlanok (pontosabban maga a fém váz és az előlap nem illeszkedik pontosan össze), így a beépített meghajtók kilógnak az előlapból 2-3 mm-t. ez engem nagyon zavar, mert így nagyon gagyin néz ki. és természetesen nem tartanak ezek a cuccok semmit, egy mobilrack-be benyomod a vinyót és becsúszik az egész keretestől... úgyhogy ezeket fixen becsavaroztam, de feszegetni kellett, hogy úgy-ahogy síkban legyen az előlappal. sajnos ezt az egész rögzítős megoldást nem lehet kiszedni, illetve ki lehetne, de nincsenek lyukak a csavarozáshoz, úgyhogy sokat nem érne, ha kiszedném őket.
- a kártyákat "rögzítő" műanyag vackok semit nem érnek, szerencsére ezek kiszedhetők ill. felhajthatók és csavarral rögzíthetők a kártyák.
- a két ventillűátornak kb. 15cm-s a vezetéke, ezek nem fognak elérni az alaplapi csatlakozókhoz. röhej!
- vinyó keret: sajna itt sem lesz lehetőség a csavaros rögzítésre. 
egyenlőre ennyi a tapasztalatom, majd talán holnap rászánom magam, és beledobom a gépet és akkor kiderül, mennyire lesz csendes.