Nagyon jónak tűnik ez a konfiguráció 
SC2 nick: SkyMouz mail-> skymouz@gmail.com
Nagyon jónak tűnik ez a konfiguráció 
SC2 nick: SkyMouz mail-> skymouz@gmail.com

Ez x86-kompatibilis valamilyen szinten?
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam..
Nem.
Remélem nem bukfencelnek vele. Elég helyen van így is x86, jó ha van konkurencia.
iSonic: Szerintem ez nem konfiguráció, esetleg architektúra.
bogyo112: nem.
(#5) Feruendios
Szívatnak az x86-al minket, bár igaz ha minden embernek ilyen erőműve lenne már rég megsültünk volna.
hodobay.hu, techgarazs.com, ingyendomain.tk,

Teljesítmény.......

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

Nem gyenge. Nyilván az ára se.
[ Szerkesztve ]
HTC HD2 (Leo) - ThinkPad X200s (1440x900/12.1", 4 GB DDR3, 128 GB Gskill Falcon) + X200 Ultrabase - Core i7-965 EE, Gigabyte EX-58-UD5, 12 GB Kingmax 1600/CL7, Sapphire 5970 OC, Intel X-25M G2 160 GB, HP LP2475W
mesés, ha jól tudom ez a legnagyobb teljesítményű központi egység a világon, mégha nem is x86-os
titkon remélem h az IBM besegít az AMD-nek a bulldozer fejlesztésében, hisz nagy koponyák vannak ott, persze tudom az más
Red Alert 3 multihoz kérek segítséget privibe, hogyan kell?
Jah, szívatnak minket pedig, de jó lenne új szoftvereket venni minden évben. 
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. RAISE YOUR FIST FOR ANGERFIST !!! IP Apache 123 www.PHchat.eu
Nem kell ott. De ha mégis akkor csakis jó sülhet ki belőle
Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?
így meg csak 2-3 évente kell egy olyan architektúrára, amit már első generációban zsákutcának terveztek.
Egy jelölt kép, hogy ne kelljen másnak is bogarásznia a hírbelin 

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

olcsó az ára ahhoz képest, hogy az ilyen vasat igénylő alkalmazások mennyibe kerülnek.
a vennit elfelejtetted idézőjelekbe rakni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 asztali gépek, laptop alkatrész, Core2 pocesszor | Steam: [Hun]Hunter2

Tud valamit ez az IBM 
A logout színvonalának zuhanásával párhuzamosan zuhan az érdeklődésem is a teljes PH irányába.
Elég ütősre sikerült, az tény. Kíváncsi lennék - már ha összemérhető egyáltalán - a magok nyers számítási teljesítményére, pl mit tudna egy Core i7 ellen, ha azonos platformúak lennének.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Bocsi igazad van. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. RAISE YOUR FIST FOR ANGERFIST !!! IP Apache 123 www.PHchat.eu
Azt hiszem hogy lehetseges, es FLOPS-ban merik (Float Operations/sec).
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com

ha érdekel, akkor vesd össze az előző POWER generációkat az akkori intel szerver processzorokkal. van benchmark adat rengeteg.

Elég komolynak tűnik 32Mb kessel 
C2D E8500 3,6 Ghz - MSI P7N SLI Platinum - 250 GB samsung HDD+500Gb WD HDD - MSI N9600GTOC SLI. NVIDIA - INTEL Fan

4x annyi mag, 8x annyi szál, io helyett ooo= ~5x gyorsabb, nekem ez kevésnek tűnik, ok -1.5GHz, de valamit valamiért: (magas órajel vs párhuzamosítás)
Miért tűnik kevésnek? Mit vártál?
Vagy csak azért kevés mert nem az Intel csinálta?
minden napra egy hülye... legalább...
Az Intel, hogy a ****-ba jön ide? 
Olvastad a cikket?
"Az IBM nagyteljesítményű szerverprocesszora a Nehalem EX és a hamarosan hivatalosan is bemutatkozó Tukvilla lapkára épülő Itaniumok ellen fog versenyezni..."
gy.k.: A Nehalem EX és a Tukvilla lapkára épülő Itanium is Intel cucc.
Másrészt gV-nek minden rózsaszín amire Intel van írva és minden más nem az.
[ Szerkesztve ]
Olvastam, igaz már 2 órája kb. Bocsi, ha Intel nem ragadt meg bennem. 
gV-t meg nem ismerem.
Mondjuk ha nem ismered az összes márkanevet akkor annyira nem csodálkozok hogy nem jött át elsőre mert az "Intel" név nem szerepel ott.
Ne sajnáld. 
Az Itaniumo-t természetesen ismerem, csak tényleg valahogy sikeresen az agyam szelektálta a számomra nem fontos információt.
ukvilla-t már nem is hallottam szóval az nem mondott volna semmitt, de IA64 azért ismerem. 

Eeeez naggyondurvaa! Tényleg hatalmas teljesítmény
"A nők olyanok, mint a parkolóhelyek. A jók foglaltak a többi meg vagy nyomorék, vagy fizetős"

Igen hasonló a csíkszélesség valamint a processzor anyaga és itt kb. vége is a kompatibilitásnak. 
SC2 beta for the win - http://jerry311.mybrute.com

azert keves amit leirtam
legalabb 7-8x gyorsulast vartam volna
nem minden rozsaszin ami Intel, de azokat most nem fogom ideirogatni, a megfelelo topikokban mar leirtam
Tukwila, 1 l-el irando, csak h en is szoljak a helyesirasodert
[ Szerkesztve ]

Biztos jó lesz...A suli most szerzett (nem tudom vett-e vagy csak kapott) egy régebbi ppc5 alapú (pont IBM) szervert. Ahhoz képest, hogy elég idős, még a mai napig megállja a helyét a másikkal (asszem 4×2 magos xeon) szemben. Erősek az IBM-ek...csak telepíteni ne kellene. Mondjuk akkor meg nem lenne munkám
The Earth will swallow the water and spit out, the clouds will refill, refill the oceans...

És miket telepítesz reájuk?
win95-öt. 
Emlékszel még erre a zenére?: http://www.youtube.com/watch?v=Dd97krS9Sho