Üzleti és Asus? 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Üzleti és Asus? 
mi a baj vele? 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

asusba is van üzleti:
üzlet hogy eladják...
15.6 " üzleti modell? esetleg annak aki saját sofőrrel és limuzinnal megy üzletelni.

üzleti modellben nem alap az ujjlenoymat olvasó?

Ez a design se tulzottan uzleti. Max a matt kijelzore lehetne rafogni.
Na meg aki "uzletember" letere asust vesz, annak gratulalni tudok.
///
Régebben nem 2év worldwide gari járt az Asus notikhoz? 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Na akkor gy.k. üzleti kategória követelményei most így hirtelen:
- min. 3 év garancia
- matt kijelző
- tartós, strapabíró ház (magnézium ötvözet vagy valódi karbon)
- megfelelő biztonság (ujjlenyomatolvasó, winyó védelem, stb)
- nagyobb mobilitás (nem 15 colos, hanem inkább alatta, s hosszú akkuidő)
[ Szerkesztve ]

+ még talán idevehető a Business szériás Win is. szvsz
Egyébként egy Thinkpados szerintem kiröhögné a kollégáját, ha ilyennel akarna feszelegni
Vagy megkérdezné tőle, hogy el merné-e dobni az Asust?
[ Szerkesztve ]
HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S

600 euroért üzleti, a dell és a lenovo szakad a röhögéstől..
a design meg üzleti életben erősen a bóvli kategóriát képviseli, én ezt ugyan egy megbeszélésre be nem vinném magammal..
[ Szerkesztve ]
K50 szériának jó alternatívája lehet, ha ki jönnek az AMD+Ati verziók
Az meg hogy üzleti, tényleg nem a legjobb marketing, de nem lesznek rossz gépek ezek.
Éjszakánként álmodom, de nappal realista vagyok /MS/
Lol, jah...
Ez így nem business, dear Asus.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Sajnos nincs megjelölve a forrás, a Google segítségével pedig az deríthető ki hogy senki nem tudja igazából honnan származik a hír, de mindenki átvette változatlanul.
Az még hagyján hogy mindenki azt írja hogy ez az első P sorozat, de ráadásul szerintem ez egy kifutott modell, mert ezt a processzort még év elején leváltotta a T6xxx és az ASUS alapból két év garanciát vállal, ezt csak nagyon ritka esetben csökkentik egy évre. Nagyon úgy tűnik, hogy Európában valakinek ebből a notebookból van pár ezer darabja beragadva...
http://noti.blog.hu
A T5870 pedig igenis egy mai processzor, s GL40 se egy régi darab. Az már csak egy külön dolog, hogy egy kalap fos mindkettő, dehát ettől üzleti... ![;]](/dl/s/v1.gif)

A T5870 Merom alapú 65 nm-es és már rég leváltotta a 45 nm-es Penryn (T6xxx, T8xxx, T9xxx).
http://noti.blog.hu
És? Occó kategória. Mondom, nemrég jött ki, konkrétan az P4x chipsetekhez. Mert ugyebár más a foglalata a pm965 meg 945pm chipsethez való prociknak is.

2008-as fejlesztés ha jól tudom. Nem mai darab
[ Szerkesztve ]
HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S
2008-as ja. Tehát akkori mint a PM45. Nem pedig olyan régi mint a pm965 vagy 945pm. Erre akartam kilyukadni.
Mert az Asus szerint már ettől is üzleti.
Kb úgy mint amikor az alsókategóriás videokarikra is (tök feleslegesen) aktív hűtést tesznek, hogy gyorsnak látsszon.
[ Szerkesztve ]

Pf
Lehetne ez az utolsó P szériás üzleti laptop.
Egy tök átlagos egyszerű gép ez.
CSS (Hun)Bloodkiller
(#21) (Darkwood) válasza TheDragon007 (#6) üzenetére

De. Anno én is annyival kaptam a S96S-4 notimat!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

+ dokkolhatóság
Think.
(#23) TheDragon007 válasza (Darkwood) (#21) üzenetére
Az enyémhez is ez járt. Erre a hírben levő notihoz 1 év gari... érdekes fejlesztés 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha