Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

18 és 22 ezer forint között.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#2) rankesz válasza Godefroy (#1) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Gigának anno az egymagos Atomos lapja is drágább volt mint az Intel 945GCLF, szóval több lesz az!

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#3) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

help, látom itt vannak szakértő urak...mutternak kellene ilyen picike lap, netezős gépnek...mi a jó ezekből? :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#4) Godefroy válasza rankesz (#2) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Épp múlt héten kérdeztem rá, akkor mondták az árat (netto nagyker).
Lehet tévedtek, nem tudom.

(#5) Godefroy válasza Mr.Csizmás (#3) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Ha talász még ilyet érdemes Intel® Desktop Board D201GLY2
Ez KB 12 körül van 1.2 Celeron bőven elgendő.

(#6) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Ha 20-22k, akkor nem látom értelmét. Irodába full integrált desktop lap + bele egy D430 és megmarad a bővités lehetősége is, árban pedig még olcsóbb is. Ezek a megoldások sztem max 10-15k árban lennének életképesek.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#7) EasyR

EasyR
(tag)

részemről felejtős!

se dvi se hdmi...

legalább az egyiket rátehették volna (akár az lpt port helyett is...)

;

(#8) Godefroy válasza EasyR (#7) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

ezek netezéshez miért szükségesek?

(#9) Balinov válasza Godefroy (#8) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sztem htpc alapnak gondolja.. ;)

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#10) TESCO-Zsömle válasza X@b3e (#6) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A méretet is meg kell fizetni.

Lásd a mütyűrfonok is mennyivel drágábbak a régebbi bunkfonoknál, mégha a tudásuk nem is nagyobb...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#11) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ez a lap szerintem nem vállalati, hanem hulladék :U

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#12) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

DualBios...minek ide, ezen mindenki frissíteni fog oda vissza...?!
Nemá, hogy a kis atomot meg lehet majd rántani egyes biosokkal, mert ha igen akkor most kellene fejbe lőni az intelt, amiért "nem lehet" PCI-e port rajta...
Nem mintha a 945 tuningképes lenne

.::www.megadanceradio.hu::.

(#13) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gigabites lan azért elfért volna rajta, de nem rossz szerintem :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#14) shteer válasza Devid_81 (#12) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csőre tölts ;]

ha a wind, 1000H netbookokban is meg lehet rángatni kicsit, gyanítom h egy asztali lapban is

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#15) mv

mv
(fanatikus tag)

Miért nem lehet végre elfelejteni azt a jó öreg 945-öst?

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#16) hzcs válasza mv (#15) üzenetére

hzcs
(senior tag)

sok van még raktáron? :U

(#17) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem latom, miben tud tobbet, mint a 17+fas Intel D945GCLF2, ami indokolna a dragabb arat.

Se TV-out, se gigabit?

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#18) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

He? Dualcore Atom? :F Levagyok maradva...

Milyennapvan?

(#19) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ez nem vmi jó, plusz kis venti :U

(#20) nyunyu válasza Godefroy (#5) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ha talász még ilyet érdemes Intel® Desktop Board D201GLY2
Ez KB 12 körül van 1.2 Celeron bőven elgendő.

Na ja, anno azert nem vette senki, mert ugyanennyiert jott ki a modernebb Atom az akkori dollar, euro arfolyamon.

Csak azota elszallt az arfolyam, es iszonyatosan megdragultak az Atomok, igy ar/teljesitmenyben mar sokkal rosszabb, mint egy regi aron raktaron ragadt D201GLY2.

Anno a D201GLY2-vel csak a Sis chipset volt a bajom, DOS alatt nem tudtuk hasznalni a halokartyajat. 945-otot akarmennyire szidjatok, az legalabb mukodik. :DDD
Prociban viszont a D201GLY2 erosebb, mivel azon Core2-es Celeron van.
ALU muveletekben csak a HT-nek koszonhetoen nem marad le tole a 25%-kal magasabb orajelen jaratott Atom, FPU-ban viszont csunyan kikap a Celerontol.

(#21) nyunyu válasza D1Rect (#18) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

He? Dualcore Atom? :F Levagyok maradva...

Aaa, annyira nem is, meg csak nyar vege ota kaphato a ketmagos D945GCLF2. :))

(#22) peterkeT válasza Mr.Csizmás (#3) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ha nem létfontosságú az ITX méret, akkor inkább valami mATX lap egy alap Dual Core procival, vagy akár D-s Celeronnal. Persze nem mindegy mibe, hogyan akarod tenni. Az Atomos gépeknek mindenesetre van topikja, érdemes átfutni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#23) Komplikato válasza nyunyu (#20) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"Prociban viszont a D201GLY2 erosebb, mivel azon Core2-es Celeron van."
Lehet én vagyok félretájékoztatva, de azon szvsz Celeron-M volt, az meg nemcsak nem Core2, de még csak nem is Core1, hanem régebbi. Ezzel együtt is 1.2GHz-en sok tesztben bealázta az egymagos Atomot a maga 1.6GHz-ével.

Close the World ..... Open the Next!

(#24) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

mi tarott ennyi idejig?:- ) /en meg ma a 40es fogaysztasat varom kivancsijan/

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#25) mephi666 válasza peterkeT (#22) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mATX-re pakoltam már össze pár olcsóbb gépet... gigabyte mATX lapjaival jó tapasztalataim vannak... integrált vga nem olyan rossz azon, bele mondjuk max egy e4850-et... ramot is ingyen osztják majdnem :) aztán lesz egy erősebb netezős gép, ami még szűkösen, de másra is használható...

a dualbiost nem értettem én sem, de így hsz-eket végigolvasva megerősítették az a gondolatomat, hogy: minek ide? még 1db pcie sincs rajta, nemhogy 2, hogy izmos vga(-kat) lehessen beletolni, aztán megpróbálni a lehetetlent: tuningolni... :))

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#26) eziskamu válasza mephi666 (#25) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Jaja mégha egy olyan pci-express 16x-os méretű csatit raknának rá ami csak 4x-es pci-express vonalat ad, már ezerszer jobb lenne a helyzete a lapnak. Úgy egy 8 ezres kártyával megspékelve jó kis (már valamennyire szórakozásra is alkalmas) gép lett volna belőle, de így :(
Valszeg azért nem raknak, mert komolyabb alaplapi feszszabályzót kellett volna rá építeni.

[ Szerkesztve ]

(#27) D1Rect válasza nyunyu (#21) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja, jó... :))

Milyennapvan?

(#28) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Netes gépbe bőven elég!

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#29) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na és ez már tud akkorát durrani mint csernodil, hisz ebben már van két atom is? :F

Family Guy Online - Closed Beta

(#30) zed1983 válasza Enton (#29) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nem ez nem durran, ez csendesen pusztít :DDD

(#31) eziskamu válasza Enton (#29) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

CsernoBil , amúgy hivatalosan:
ukrán: Чорно́биль, orosz: Черно́быль

[ Szerkesztve ]

(#32) jenei92

jenei92
(senior tag)

Ezt pár hónappal ezelőtt már piacra kellet volna dobni..
Én már az ION-ra várok nagyon :D :D

(#33) Killing válasza zed1983 (#30) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD
Csernobilban sok atom volt.Sokkal több...

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#34) nyunyu válasza Komplikato (#23) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Sima D201GLY-n meg 1.6GHz-n jaro regi Netburst alapu CeleronD volt, utodjara (D201GLY2) viszont viszont mar Core2 alapu Celeron, amit "csak" 1.2-on jarattak.

Persze igy is gyorsabb volt, mint a regi Celeron 1.6-on...

Meg az is megfigyelheto, hogy a GLY2-re feleakkora procihuto kerult, mint az elodjere.

[ Szerkesztve ]

(#35) kingabo

kingabo
(őstag)

Háááát csak fél évet késett. :DDD
Ami jó, hogy a déli híd is kapott egy bordát és nem kampós lefogatói vannak a bordáknak, talán így könnyebben cserélhetőek.
Ami rossz - ezt már Nyunyu is írta- se giga lan, se s-videó kimenet. (a soros párhuzamos portot sem sok helyen használják szerintem)

(#36) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A GMA950-et kikukázhatnák már igazán. Nem tudom miért erőltetik, főleg Dual Atom-hoz. :F

(#37) Sir Psycho válasza nyunyu (#34) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

Nálam GLY2-őn a cpu kicsit meghúzva elég kellemesen elvitt egypár 720p-s filmet.

Már csak az a kérdés, hogy ebben a lapban működésre lehet-e a fogni egy PCI videokártyát (gondolok itt a GF6200-tól daz újabbakig). :U

[ Szerkesztve ]

(#38) kingabo válasza Sir Psycho (#37) üzenetére

kingabo
(őstag)

"Már csak az a kérdés, hogy ebben a lapban működésre lehet-e a fogni egy PCI videokártyát (gondolok itt a GF6200-tól daz újabbakig)."

Először be kéne tudni szerezni... :W A legjobb amit találtam egy ati 9250 volt, az működik az intel 2magos atomjában.

(#39) beencee válasza nyunyu (#34) üzenetére

beencee
(őstag)

Pontosan: Intel Celeron 220, 1200MHz (9x133), Conroe-L mag, A1 stepping

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#40) Sir Psycho válasza kingabo (#38) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

Nekem van 2 is. :P GLY-ba egy hd2400pro és egy gf6200 sem ment :(((

(#41) Godefroy válasza nyunyu (#20) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Nekünk nagyon bejöttek a D201GLY2-k és az elödje is.
Emlékezetem szerint mindkettő 1.2 es, de lehet hogy tévedek.
Netezésre, word excel, oktatás ideális és kb brutto 55-60 bol volt géped.

A végén már 9.900 Ft volt netto az ára, sajnálom az atom mizéria miatt leállították egyértelmüen jobb volt mint a 230 as atom, de az ár miatt szerintem ár/teljesítményben felveszi a versenyt a 330 asokkal is.

(#42) kingabo válasza Sir Psycho (#40) üzenetére

kingabo
(őstag)

De jó Neked! Ha nem negyedévente járnék Kövesdre elkérném az egyiket egy probára, hátha a 2magos atomban műxik

(#43) nap

nap
(őstag)

MiniITX lapot csak akkor eri meg venni, ha az ember valami orultseget akar kezdeni vele. Pl beepiteni egy barbibababa.

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#44) core2 válasza eziskamu (#31) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

elírta... :D :U

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#45) core2 válasza nap (#43) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Vagy router házba :)

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#46) Sir Psycho válasza kingabo (#42) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

Állok elébe, szólj mikor jösz :)

(#47) kingabo válasza nap (#43) üzenetére

kingabo
(őstag)

Itthon örültnek meg idiótának tartanak mióta mondtam, hogy egy xbox360 házába akarom beépíteni a gépem. :DDD De ez a MiniITX méret tökéletes bele. (már csak idő kéne, hogy a beköltözéshez)
@ Sir Psycho: dobtam privit.

[ Szerkesztve ]

(#48) dezz válasza kingabo (#35) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A cikk ipari célokat emleget, és ott kicsit lassabban követik a divatot, magyarán nem sokat változott a soros és párhuzamos (ezutóbbi aránya alacsonyabb) portok használata. Az USB támogatása körülményesebb, és a csatlakozó sem éppen ipari környezetbe való.

kingabo: Csak nem RRoD-os lett, lejárt garival vagy hack után? :)

[ Szerkesztve ]

(#49) kingabo válasza dezz (#48) üzenetére

kingabo
(őstag)

Nyunyu egy másik topicban mesélt, hogy ipari célra Neki még mindig jól jönnek a com portok, de nekem inkább a nagy, sokat fogyasztó gép helyett kéne egy kicsi könnyen mozgatható netezős, videó nézős gép. (egyedül a hdmi hiányzik ehhez, amit egy 9250-el sikerült "pótolni")
Nem RRoD-s, itt ph-n vettem egy döglött dobozt, szó szerint se kép se hang (se RRoD, se venti felpörgés, ha lesz pénzem megprobálom megcsináltatni), de a háza az egész jó állapotban van, csak még nem volt időm barkácsolni. Bár most hogy jön az Ion....

(#50) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem az érdekelne, hogy miért nem hagyják ki a mostani alaplapokból már az ősrégi nyomtató és com portot, hiszen azt már szinte semmilyen eszköz nem használja.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.