Wehehe torrent szerver otthon 
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

Wehehe torrent szerver otthon 
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Simán. Hűtőnek álcázzák majd. 
Nem rossz, sok funkciot kapott, de nem lesz ocso az biztos
. Engem a a micro hifikre emlekesztett csak hangfal nelkul. 
powerd by mango, no more droid

A hátán "Expansion slot" -- ha jól sejtem, egy mITX Atom alaplap van benne...

Azt hittem, csak én nem olvastam, hogy pontosan mi is lesz benne. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Ffffuuuuu de durván néz ki....tetszetős....

ÜDV. ITT KAIK21 ÖCSÉM KORHÁZBAN VAN 2 NAPONTA OLVASOM AZ ÜZIKET, HA BÁRMIBEN TUDOK SEGÍTENI ITT VAGYOK ÍRJATOK NYUGODTAN ....mAximum mInimal....
Annyi biztos, hogy igen modern a külseje. Majd veszek egyet és a nappaliba rakom, hogy mindenki megcsodálhassa.
<-ƘƘ-> Rendszerment
sok jót kapott, az ára is lehetne tesco akciós 
True Success is Blonde
hasznos kis szerkezet,tetszik
valami info az árról?
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Szép is, okos is, csak az ára is ehhez lesz mérve.

megtetszettek ezek a kis szerkentyű bizgentyűk
eltudnék képzelni 1 itthon nem a gépembe lenne sok winyó hanem csak ott simán a sarokba bárki bármikor elérhetne mindent tiszta zsír lenne.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
Azert arra kivancsi lennek, hogy egy egymagos atom hogyan tud 1080p-t streamelni, vagy hogy mekkora sebesseggel tud adatszerverkent uzemelni. Gyanitom hogy alig tobb mint 100mbit/s lesz az foleg ha tobb helyrol is toltenek. Frankok ezek a cuccok, de nalam egy 933mhzes P3-as pont jo 100mbit kihasznalasara, es nem hiszem hogy egy sima atom lenyegesen gyorsabb volna nala. Szamitasaim szerint akkor lesz igazan csabito egy ilyen cucc, ha egy alacsony fogyasztasu c2d v athlon2 lenne benne. Az mar kiszolgalna 30-40 akar 50 MB-os savszelt es streamelhetne 1080p-t.
Persze egy 24/7 cuccnal azert a fogyasztas marhara nem mindegy, emiatt mindenkeppen pluszpont az Atomos rendszernek, de akar CULV SU9400-ban is lehetne gondolkozni, esetleg ketmagos Athlon Neo. Ez elobbi asszem 5W v. 8W es legalabb 4x erosebb az egymagos Atomnal.
[ Szerkesztve ]

Hol írták, hogy ez nagyvállalati fájlszerver / komoly webszerver?
Szerintem egy egyszerű házi júzernek bőven elegendő egy Atom is. Ha "csak" 100Mbps-ot bírna (erősen kétlem, nálam router-fájlszerver 266MHz ARM procija 3-5MBps, azaz 24-40Mbps-ot bír), már az is bőven elegendő 1080p-hez.
ULV SU9400, mint minden ULV kétmagos, 10W TDP-s; és nem csak 4x drágább az egymagos Atomnál.
[ Szerkesztve ]

Pont ugy néz ki mint egy sörhütő! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Ez eleg eros lesz. 45-50 MB/s-el lehet irni, es 100 MB/s folott olvasni rola, ha a QNAP atomos cuccaibol indulunk ki. De az ara is magas lesz ennek megfeleloen.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

A csatlakozók méretéből ítélve még mini-ITX alaplap sem fér bele. Talán, ha maga a ház van 170mm széles.
Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil
Nagyon megvagyok elégedve a NAS termékekkel
Nekem van egy NAS külső vinyóm és nagyon jó
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

"NAS - A betűszó a Network Attached Storage, azaz a hálózatra csatolt tároló rövidítése."
Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil
Külső vinyó tartómon van egy lancsatlakozó is,meg egy usb is.
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Jó dolog ez, de az árára kíváncsi lennék. Valószínű nem olcsó mulatság.
Ha ez tényleg így van, akkor ide nekem egyet!
.mf: Az egy dolog, de a streamhez proci is kell. Itt nem a hálózati sávszélesség lesz kevés.
[ Szerkesztve ]

Nagyon megvagyok elégedve a NAS termékekkel
Ez a mondatot nem az igazi, és a Kolléga is arra gondolt, hogy a NAS egy termékkategória, nem egy gyártó, és amely kategóriába mind több és több cég készít terméket. Magával a termékkategóriával való megelégedettséged nem értelmezhető. Ha a saját NAS kategóriába tartozó eszközöddel vagy elégedett, azt nem így kell leírni...
[ Szerkesztve ]

Éppen ezt mondom: a router 266MHz-es ARM procijával a routolás és a wifi-kapcsolat mellett el tudja látni azt a feladatot, hogy a hozzá kapcsolt, NAS-ként üzemelő lemezről SD és azalatti felbontású filmet nézzek wifi-n kapcsolódva (akár még 720p is menne, ha nem lenne olyan gyenge a jelerősség, mire a szobámba ér). Egy Atom pedig jóval erősebb ennél.
Azert egy film 0,1 - 1 MB/s-et vinni nem az a tul nagy kihivas am 
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.
"...az ára is lehetne tesco akciós"
Ha már a külső amúgy is olyan... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif