Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) kapcsandika

kapcsandika
(senior tag)

Wehehe torrent szerver otthon :)

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#2) Atis707 válasza kapcsandika (#1) üzenetére

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Simán. Hűtőnek álcázzák majd. :DDD

(#3) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz, sok funkciot kapott, de nem lesz ocso az biztos :( . Engem a a micro hifikre emlekesztett csak hangfal nelkul. :P

powerd by mango, no more droid

(#4) .mf

.mf
(PH! addikt)

A hátán "Expansion slot" -- ha jól sejtem, egy mITX Atom alaplap van benne...

(#5) juliabrilke válasza .mf (#4) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Azt hittem, csak én nem olvastam, hogy pontosan mi is lesz benne. :B

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#6) kaik_holi

kaik_holi
(kvázi-tag)

Ffffuuuuu de durván néz ki....tetszetős.... :C :K

ÜDV. ITT KAIK21 ÖCSÉM KORHÁZBAN VAN 2 NAPONTA OLVASOM AZ ÜZIKET, HA BÁRMIBEN TUDOK SEGÍTENI ITT VAGYOK ÍRJATOK NYUGODTAN ....mAximum mInimal....

(#7) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annyi biztos, hogy igen modern a külseje. Majd veszek egyet és a nappaliba rakom, hogy mindenki megcsodálhassa. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#8) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sok jót kapott, az ára is lehetne tesco akciós :)

True Success is Blonde

(#9) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hasznos kis szerkezet,tetszik :C valami info az árról?

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#10) Symbio

Symbio
(senior tag)

Szép is, okos is, csak az ára is ehhez lesz mérve.

(#11) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

megtetszettek ezek a kis szerkentyű bizgentyűk:Deltudnék képzelni 1 itthon nem a gépembe lenne sok winyó hanem csak ott simán a sarokba bárki bármikor elérhetne mindent tiszta zsír lenne.

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#12) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Azert arra kivancsi lennek, hogy egy egymagos atom hogyan tud 1080p-t streamelni, vagy hogy mekkora sebesseggel tud adatszerverkent uzemelni. Gyanitom hogy alig tobb mint 100mbit/s lesz az foleg ha tobb helyrol is toltenek. Frankok ezek a cuccok, de nalam egy 933mhzes P3-as pont jo 100mbit kihasznalasara, es nem hiszem hogy egy sima atom lenyegesen gyorsabb volna nala. Szamitasaim szerint akkor lesz igazan csabito egy ilyen cucc, ha egy alacsony fogyasztasu c2d v athlon2 lenne benne. Az mar kiszolgalna 30-40 akar 50 MB-os savszelt es streamelhetne 1080p-t.

Persze egy 24/7 cuccnal azert a fogyasztas marhara nem mindegy, emiatt mindenkeppen pluszpont az Atomos rendszernek, de akar CULV SU9400-ban is lehetne gondolkozni, esetleg ketmagos Athlon Neo. Ez elobbi asszem 5W v. 8W es legalabb 4x erosebb az egymagos Atomnal.

[ Szerkesztve ]

(#13) .mf válasza marcias (#12) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Hol írták, hogy ez nagyvállalati fájlszerver / komoly webszerver? :N
Szerintem egy egyszerű házi júzernek bőven elegendő egy Atom is. Ha "csak" 100Mbps-ot bírna (erősen kétlem, nálam router-fájlszerver 266MHz ARM procija 3-5MBps, azaz 24-40Mbps-ot bír), már az is bőven elegendő 1080p-hez.

ULV SU9400, mint minden ULV kétmagos, 10W TDP-s; és nem csak 4x drágább az egymagos Atomnál.

[ Szerkesztve ]

(#14) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Pont ugy néz ki mint egy sörhütő! :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#15) Alex91 válasza marcias (#12) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ez eleg eros lesz. 45-50 MB/s-el lehet irni, es 100 MB/s folott olvasni rola, ha a QNAP atomos cuccaibol indulunk ki. De az ara is magas lesz ennek megfeleloen.

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#16) HookR válasza .mf (#4) üzenetére

HookR
(senior tag)

A csatlakozók méretéből ítélve még mini-ITX alaplap sem fér bele. Talán, ha maga a ház van 170mm széles.

Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

(#17) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon megvagyok elégedve a NAS termékekkel :) Nekem van egy NAS külső vinyóm és nagyon jó

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#18) HookR válasza 14adam (#17) üzenetére

HookR
(senior tag)

"NAS - A betűszó a Network Attached Storage, azaz a hálózatra csatolt tároló rövidítése."

Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

(#19) 14adam válasza HookR (#18) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Külső vinyó tartómon van egy lancsatlakozó is,meg egy usb is.

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#20) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Jó dolog ez, de az árára kíváncsi lennék. Valószínű nem olcsó mulatság.

(#21) marcias válasza Alex91 (#15) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ha ez tényleg így van, akkor ide nekem egyet!

.mf: Az egy dolog, de a streamhez proci is kell. Itt nem a hálózati sávszélesség lesz kevés.

[ Szerkesztve ]

(#22) Scalpel válasza 14adam (#17) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Nagyon megvagyok elégedve a NAS termékekkel

Ez a mondatot nem az igazi, és a Kolléga is arra gondolt, hogy a NAS egy termékkategória, nem egy gyártó, és amely kategóriába mind több és több cég készít terméket. Magával a termékkategóriával való megelégedettséged nem értelmezhető. Ha a saját NAS kategóriába tartozó eszközöddel vagy elégedett, azt nem így kell leírni...

[ Szerkesztve ]

(#23) .mf válasza marcias (#21) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Éppen ezt mondom: a router 266MHz-es ARM procijával a routolás és a wifi-kapcsolat mellett el tudja látni azt a feladatot, hogy a hozzá kapcsolt, NAS-ként üzemelő lemezről SD és azalatti felbontású filmet nézzek wifi-n kapcsolódva (akár még 720p is menne, ha nem lenne olyan gyenge a jelerősség, mire a szobámba ér). Egy Atom pedig jóval erősebb ennél.

(#24) dabadab válasza .mf (#23) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azert egy film 0,1 - 1 MB/s-et vinni nem az a tul nagy kihivas am :)

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#25) canniball válasza Ste (#8) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"...az ára is lehetne tesco akciós"
Ha már a külső amúgy is olyan... ;]

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#26) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Simpatikusak a Thecus NAS megoldásai, de jobban örülnék, ha a 4 meghajtós változatokat adnák ennyiért.

Aki hülye, haljon meg!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.