Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

•Fényképezési módok: P, A, S, M, Auto, Auto+, High-speed mód, Sweep Panorama (2D, 3D), sémák, vaki kikapcsolva

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#2) FEDman

FEDman
(őstag)

Kapott új szenzort, de cserébe elvették a hajtogatható kijelzőt.

(#3) rumos14 válasza FEDman (#2) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem új az, A55-ben is az volt (+A580, D7000, K-5).
hajtogatható kijelző nélkül a LV lófüttyöt sem ér :(

(#4) Mercutio_ válasza rumos14 (#3) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

+ D5100

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#5) FEDman válasza rumos14 (#3) üzenetére

FEDman
(őstag)

Az A33-hoz képest kapott új szenzort. :)

(#6) Pollux66 válasza rumos14 (#3) üzenetére

Pollux66
(kvázi-tag)

+ 600D, 60D
Ja+ vegyen alfát akinek Imre az anyja!

"A borban bölcsesség van, a sörben szabadság, a vízben pedig baktériumok."

(#7) tailor

tailor
(senior tag)

A Sony egyik kézzel ad, a másikkal elvesz... Nagy badarság volt kivenni a dönthető LCD-t, még ha a manapság patikamérleggel adagolt különbségek a tudásszintek/árkategóriák megkülönböztetésére ezt is kívánja. Mind inkább gerjesztik a vágyat a nagyobb/jobb/okosabb/kényelmesebb ---› drágább gépek felé.
Részemről hagyhatnák a francba ezt a 35-öst - legyen egy fasza belépő gép az A55 (vagy 57), és csókolom.

Pollux66: "vegyen alfát akinek Imre az anyja!" Miért is? Az, hogy Neked nem szimpatikusak a Sony gépei, magánügy, indok nélkül fikázni meg...

[ Szerkesztve ]

(#8) eldiablo

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Miért kell a CF kártyákat elhagyni?! :W

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#9) rumos14 válasza Mercutio_ (#4) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ja tényleg. el is feleltettem az új jövevényt.

pollux66: a Canon-okban nem Sony szenzor van.
a másik mondatodra inkább nem is reagálok ;)

[ Szerkesztve ]

(#11) tiszavirág válasza rumos14 (#3) üzenetére

tiszavirág
(tag)

Üdv mindenkinek

Az a35-ben (és a vele egyidőben bejelentett nex-c3 ban ) lévő képérzékelő a felsorolt gépekben lévő szenzornak egy átdolgozott változata. A fejlesztés az energia takarékosságra összpontosult, ami azért nagyon fontos, mert ez magával hozza elvben a kisebb zajszintet és a kedvezőbb termikus tulajdonságoknak köszönhetően valószínűleg kevesebb probléma lesz az érzékelő túlmelegedésével videó közben.

[ Szerkesztve ]

Ami nem kínai, az hamisítvány !

(#12) Pollux66 válasza rumos14 (#9) üzenetére

Pollux66
(kvázi-tag)

Barátom te nagyon el vagy tévedve! Canon Dslr gépbe te az utolsó csavarig gyári alkatrészt találsz...A Nikon licens-elte x évre a Sony senzorát.
Arról az "apró" dologról nem is beszélve h a Canonnak mekkora az objektívparkja a Sonyval szemben.

[ Szerkesztve ]

"A borban bölcsesség van, a sörben szabadság, a vízben pedig baktériumok."

(#13) madgie válasza Pollux66 (#12) üzenetére

madgie
(VIP)

"Canon Dslr gépbe te az utolsó csavarig gyári alkatrészt találsz..."

Aha. Szedj szét egyet, meglepődnél.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#14) Frigetrus válasza Pollux66 (#12) üzenetére

Frigetrus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Miérrt őt osztod le, amikor te írtál hamis állítást azzal, hogy kijelentetted, hogy Canon gépekben Sony szenzor van???
Továbbá, most akkor nem értem a dolgot:
Vagy elrontottál egy írásjelet, vagy totálisan ütöd a szenzoros kijeletésed lényegét, egy olyan mondattal, amiben azt írod, hogy Canon gépben csak Canon alkatrész van?!

(#15) adam014

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

amúgy ez mitől dslr ha nem mozdul meg a tükör? :F

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#16) tailor válasza adam014 (#15) üzenetére

tailor
(senior tag)

Semmitől :) Ez ugyanis DSLT (mint "translucent")

(#17) Mercutio_ válasza Pollux66 (#12) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Várjál, hozok poroltót :DDD

(#18) madgie válasza adam014 (#15) üzenetére

madgie
(VIP)

Nem attól SLR egy fényképező, hogy mozog a főtükör benne.

#16: LOL, a hagyományos felépítésű autofókuszos SLR vázakban is "translucent" a főtükör egy része, pont azért, hogy a mögötte lévő kisebb tükörnek - ami az AF rendszer felé tereli a fényt- legyen miből dolgoznia. Ilyen erővel csak a régi, pentaprizmás, kézi élességállítású fényképezőt hívhatnánk SLR-nek, mégis belefér a pentatükrös, fix főtükrű XY váz is, mert a működési elv ugyanaz.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#19) tailor válasza madgie (#18) üzenetére

tailor
(senior tag)

:R Akkor most én is tanultam valamit.

(#20) madgie válasza tailor (#19) üzenetére

madgie
(VIP)

Mostanában tényleg elég eligazodni a gépeknél, én a mai napig nem tudom, hogy a tükör nélküli, EVF-es keresős Micro 4/3 - Sony - akármi vázakra mi a hivatalos név :) MILC, EVIL, volt már annyi név rájuk, nem tudom, komolyan. Ettől függetlenül évek óta ilyet használok :))

(#21) rumos14 válasza madgie (#20) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

CSC - compact system camera :)

(#22) adam014 válasza madgie (#18) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

[link] Én wikipediából indultam csak ki:)

Most digital single-lens reflex cameras (digital SLR or DSLR) are digital cameras that use a mechanical mirror system and pentaprism to direct light from the lens to an optical viewfinder on the back of the camera.

A tükör ugye itt nem mozog, és elektronikus kereső van benne, nem optikai.

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#23) madgie válasza adam014 (#22) üzenetére

madgie
(VIP)

Hopsz, meg voltam győződve, hogy ezek a Sony-k tudnak az EVF mellett OVF-et is. Ebben az esetben viszont utólag is stornó, elnézést mindenkitől, ez tényleg nem SLR :R

Figyelmesebben utána kéne már olvasni ezeknek, no :(

(#24) Iomega válasza tailor (#7) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Igazad van. :-)

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#25) Iomega válasza Pollux66 (#12) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a te saját szubjektív véleményed. Mindenki azt vesz, amit szeretne, amire van pénze. Nem mindenki ragaszkodik a Canonhoz. Ettől még nem kell f.....i más gyártók által kínált termékeket. Apropó, Én Canon párti vagyok, de most, hogy kijöttek az SLT modellek, elgondolkodtató, hogy miért vegyen az ember ezek után, mindenáron hasonló árfekvésű Canon-t? Nekem a név, ez esetben másodlagos. A Canon felirattal nem vagyok előrébb. Sokkal drágábban meg nem veszek Canon-t, hogy hasonló paraméterekkel rendelkezzen.

A 600d az SLT A55-höz képest, nagyon alul marad, mindenféle tekintetben. Még a 60d-t is veri szerintem. A 60d ára meg már jóval magasabban van mint az A55.
Majd hasonlítsd össze ALAPOSAN, mindkét Canon modellel.

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.