Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gfefe

gfefe
(őstag)

Nagyon helyes....

Toldozzunk foldozzunk rendesen :)

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#2) JohnnyX

JohnnyX
(senior tag)

A dokumentaciot miert nem tudom megnezni? :F

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#3) D.Orion válasza JohnnyX (#2) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Mert nem jó a link? :U

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#4) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nagyon jó hír, mostanában korábban érkeznek a Catalyst-ok. Most nézem, hogy csináltak külön Windows 7-hez is drivert. Megnézem azt is, mert bár egész jól megy a Vistás cucc is, de az Avivo-t nem tudtam felrakni.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#5) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

overdrive xp-n 3870x2-vel nem megy...

cars1dA

(#6) finest válasza ADAM1337 (#5) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól kezdődik. Aszem várok pár napot az első hotfix driverre.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#7) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vajh az RS690M-re epulo X1200 series IGP-khez is faragtak rajta valamit?

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#8) jap

jap
(fanatikus tag)

miért nem tudják már végre megcsinálni, h legalább az új 790gx-es alaplapokon, lekapcsolni a PCI-E videokarit, és dolgozna az alaplapi.
gájforc-nál már megy. ez nekem nagyon hiányzik. :(((
hardveres vagy szoftveres korlát áll az útjába, vagy egyszerűen basznak rá? :F

''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

(#9) tlac válasza jap (#8) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

inkább ne lenne szükség ilyen hibrid megoldásokra
oldják meg, hogy üresjáratban ne fogyasszon többet 10 wattnál...

(#10) v.tom

v.tom
(őstag)

Egész jó ötlet, hogy jelzi, mikor működik a cf. Mondjuk biztos lesznek programok, amik egy kicsit csalnak a dolgon :(

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#11) ADAM1337 válasza v.tom (#10) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Ezt hol találom ha van ilyen, hogy jelzi a cf müködését ?
Mert sehol se láttam eddig. :U

cars1dA

(#12) Ayg0 válasza ADAM1337 (#11) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

Az új CrossFireX szolgáltatás lehetővé teszi a több grafikus processzort birtokló felhasználónak, hogy kiderítsék, mely programok használják ki a CrossFireX rendszer képességeit. Az opció a tálcán megjelenő ATI ikonon keresztül érhető el, mely bekapcsolt állapot esetén elemzi a rendszerben található Radeon chipek kihasználtságát. Ha megjelenik a CrossFireX ábra az OpenGL-es, vagy Direct3D-s API-t használó program futtatása során, akkor a képkockák számítása AFR módban történik. Amennyiben ez nem történik meg, az azt jelenti, hogy a grafikus feldolgozás csak egy grafikus processzorral történik.

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#13) ADAM1337 válasza Ayg0 (#12) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Elvan írva a cikk, vagy félre értelmezhető mivel xp alatt ilyen opció nem létezik. :(
Lehetséges vista alatt van. :U

cars1dA

(#14) CPT.Pirk válasza ADAM1337 (#13) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szeptemberi catalyst óta létezik.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#15) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az új eszközillesztő 3D-s rutinjain is tovább optimalizáltak a programozók, így a Far Cry 2 és a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky játékprogramok gyorsabban futnak majd a Radeon HD 3000 és HD 4000 szériás termékkel, rendelkező felhasználók gépein.

Esetleg a sima 8.10-es drivernél gyorsabb Far Cry 2-ben, de a Far Cry 2 hotfix drivernél nem. Gondolom belerakták a 8.11-be azokat az optimalizációkat.

[ Szerkesztve ]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#16) leviske válasza jap (#8) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Felesleges... Ehhez az alaplapra kéne csatlakoztatnod a monitort a VGA helyett és ez teljesítmény-csökkenéssel járna. A HybridSLI-vel ugyanez a gond...

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#17) ADAM1337 válasza CPT.Pirk (#14) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Én saját tapasztalatomról írok, ebben nincs...
Lehet létezik de ahogy írtam gondolom csak vistán, mivel adatlapodon nem látok cf-re utaló hw-t gondolom megérzés/utána olvasás-al írtad, ami jogos is..
Majd lehet ránézek a vistára hátha. (mondjuk lehet felesleges opció)

cars1dA

(#18) CPT.Pirk válasza ADAM1337 (#17) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Éppen most toltam hybridCF-et XP SP3 alatt. Nem éppen tökéletes, de működik.

Adatlapomra meg nem került még be a 2400XT.

Jah, és windows7 alatt is működik. :K

[ Szerkesztve ]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#19) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

"termékkel, rendelkező felhasználók gépein."

Szerintem az a vessző nem kell oda. ;) - Utolsó előtti sor.

[ Szerkesztve ]

(#20) jap válasza leviske (#16) üzenetére

jap
(fanatikus tag)

lassan kezdek rajönni mindenre

''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

(#21) ADAM1337 válasza CPT.Pirk (#18) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Lehetséges hogy azért mert x2-m van....
nah az overdrive menű ezt írja ki: kép

cars1dA

(#22) CPT.Pirk válasza ADAM1337 (#21) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem értelek. Akkor most mi hiányzik onnan neked?

(#23) ADAM1337 válasza CPT.Pirk (#22) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

a képen.
csak az overdrive menü, mármint néha bevillan.
meg persze a crossfire és ami a játékok közben kiírja mükszik-e a crossfire.
Bár lehet az x2-t nem támogatja ilyen szinten hogy lehetne kapcsolgatni a crossfire-t de azt nem értem, hogy a cf működését miért nem tudom megnézni.( tudom hogy alapból mükődik viszont sok játék alatt szerintem nem.)

cars1dA

(#24) CPT.Pirk válasza ADAM1337 (#23) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az nem ott van. A kártyád hardveres crossfireben működik, ami tudtommal nem játék függő. Egyébkén a tálcán az ikonra kell kattintani, ott pedig az aktív videokártyánál a D3D, OpenGL feliratok alatt van a figyelés bekapcsolása.

Crossfire meg nem fog megjelenni a driverben, mert fizikailag egy kártyaként kezeli a két magot.

(#25) ADAM1337 válasza CPT.Pirk (#24) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Hát akárhogy nézem ilyen menüpont nincs.
Pedig jó lenne látni melyik játék használja ki és melyik nem.
Lehet ez a hardware-s crossfire miatt nem megy ez a menüpont se :U
Kár pedig érdekelt volna.

cars1dA

(#26) CPT.Pirk válasza ADAM1337 (#25) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mivel hw crossfire nem játékfüggő, ezért nincs crossfire opciód, és ezért nincs mit kijelezzen!
Mint írtam, fizikailag 1 kártyát alkot a két mag.

(#27) ADAM1337 válasza CPT.Pirk (#26) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Hát jah igazad van.
Ez az overdrive hiba idegesítő, biztos leszek benne hogy lesz hotfix..

cars1dA

(#28) leviske válasza CPT.Pirk (#18) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Működik a HCF a Win7 alatt újraindítás nélkül? :Y Akkor végülis pletyka volt, hogy a HSLI-t és a HCF-et a MS kilövi az "instabil" teljesítmény miatt?

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#29) CPT.Pirk válasza leviske (#28) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vistás drivert küldtem fel rá, rögtön bekapcsolta. Ellenben gyakori fagyások miatt letöröltem az egészet. Azóta meg láttam, hogy van külön Win7 driver is.

Egyébként Vista alatt folytonos atikmdag hiba van, gyakorta még a boot sem sikerül, mióta 8.11-et felraktam oda. Xp-n stabil, de pl. 3Dm06, CoD5 kifagy, ha be van kapcsolva cf mód.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.