Hangzatos, bár egyik javítás sem értintett igazán ill. talán a víruskeresős.
Miért az egyéb hardverekhez került a hír?
Soirée...

Hangzatos, bár egyik javítás sem értintett igazán ill. talán a víruskeresős.
Soirée...
A PH-n többnyire nem tudjuk az ilyen híreket más kategóriába pakolni, így marad az egyéb hw...
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

hát csak pach-eljék 1000-el mert lassan én is váltani akarok már. 
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

létezik még olyan frissítés, amit a windows update nem ajánl fel, de érdemes feltenni?
A vér nem válik VAZZE!™
Érdekes, bár mostanában ez a divat. Előbb töltsük le, és csak azután kerül az Update-re.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Ezeknél a patcheknél újabban az "ami működik, azt ne javítsd meg!" állásponton van az MS, ennél is azt írják, hogy ha nem tapasztalsz problémát, egyelőre ne tedd fel. A biztonsági frissítésekkel nyilván más a helyzet, azokat többségében azonnal tolják fel a WU-ra...
üdv
R.

nekem jelenleg csak problémáim vannak a vistával, szóval felraknék mindent 
A vér nem válik VAZZE!™
"megszűnhetnek az áthidalási időszak során esetlegesen jelentkező stabilitási problémák"
Talán fáradt vagyok, és azért nem esik le, de valaki magyarázza el, hogy honnan tudja a Vista, mikor van áthidalási időszak.
Pl. az én szünetmentesem jó minőségű, de a tápegység hátsóján kívül nincs más összeköttetésben a géppel.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Nyilván ennek lesz valami köze az energiatakarékos beállításokhoz, ficsőrökhöz, és mint olyan csak akkor befolyásol bármit is, ha az OS tud róla, hogy éppen akkuról megy a gép, azaz van kommunikáció az UPS és a PC közt. Gondolom én. 
üdv
R.

ha telepítve van mondjuk a PowerChute, vagy egyéb UPS-vezérlő alkalmazás, akkor tud róla.
amúgy bocs a belepofiért, de van még több is.
Sent from my Windows Phone
amúgy bocs a belepofiért, de van még több is.
Láttam, csak a hardverkompatibilitás szempontjából ezek voltak a (számunkra) lényegesek. A többiről majd ír az it.news, ha akar... 
üdv
R.