Sosem volt ilyen gondom, pedig lassan nem marad már szabad USB portom, mindenen lóg már valami.
Different songs for different moods.
Sosem volt ilyen gondom, pedig lassan nem marad már szabad USB portom, mindenen lóg már valami.
Different songs for different moods.

Nekem is már csak elöl van szabadon... Korábban két v három verzió is ezt csinálta úgy 9.10-10.3 között. Hogy melyik hadd ne mondjam meg, nem emlékszem rá, de azt is tudom, hogy mindről volt téma AMD Game fórumon...
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''
1db 24"
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
az overdrive-ra este ránézek. én nem mondtam neki h aktiválódjon 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Nálam furmarknál megszünt az msaa beállítási lehetősége, 10.6 nál nem volt még semmi gond de a 10.7nél van valami gubanc itt is
[ Szerkesztve ]

Most hogy nézem nálam is.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Szia.
Ment privi, ránéznél kérlek, köszi!
Elnézést az OFF-ért. 
no brain, no problem

Nálam is!
Nah megint nem csalódtam a catalystos fiúkban. Ezé szalad jobban a cod sorozat!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Szetneztem 1-2 forumon. Igen szerteagazo problemak vannak az uj driverrel es CCC-vel. Majd jon a kov. kiadas. Hatha alapon.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Nem csoda, hogy nem jött ki 21.-én. Most már tényleg ideje lenne kirúgni az egész bagázst!!

A HSZ-eket elnézve maradok a 10.5nél 
Ez nekem még fel sem tűnt,hogy a régebbi játékok lassaban mennek...

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Ha valaki bevallalos akkor: [link]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
Bár azt írják több helyen is, hogy csak 4000 és 5000 sorozattal megy a VLC 1.1.1 dxva2, de az eddigi tesztem szerint jól működik hd3200 integrált videóval is Win 7 64bit rendszeren. Úgy tűnik a flash és a vlc esetén is engedték az integrált kártyák képességeit használni. Valaki ki tudná próbálni valamilyen hd3000-es kártyával is (ami nem integrált)?
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
HD4800-on nézte már valaki? Azon a 10.6 negyedelte a teljesítményt. Ez jobb? Érdemes feltenni, vagy maradjak a 10.5 hotfixen megint?

Huhú de jó driver lesz ebből is totally crashed!
Egyébként a 10.7, hogy tudott a whql-en átmenni csak azt tudnám!
[ Szerkesztve ]

Tobbszor meg emlitettem a "driver irok" -nak nevezet csapat elkuldeset mashova. Elobb vagy utobb csak tortenik majd valami. Az emberek egy ido utan megfogjak unni.
[ Szerkesztve ]
Amint látom bajos megint ez a driver, akkor maradok inkább 9.10-nél.... Még...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

rátapintottál a lényegre: tudomásul kell venni az AMD a catalyst-ot(driver csomagját) mindig az éppen legaktuálisabb windows környezethez írja, legfrissebb windows update, legfrissebb directx, játékok legfrissebb patchel stb... Buhera oprendszerekre, régi alaplapi driverekkel lehet hogy az NV DX10-es vga driver jobb választás...
[ Szerkesztve ]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
Komolyan? Meg nem is probaltam jatek alatt ugy igazan (Fuel ment olyan fel orat), csak tegnap raktam fel ment valami nyoszorgott miatta. A 10.1-rol valtottam, ugy latszik nem volt jo huzas? 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Szánalom amit a VLC-sek DXVA fronton művelnek...
Si vis pacem, para bellum.
Ja XP-hez még mindig a 9.11-et használom. Az új funkciók úgyis csak Win 7-tel működnek. Jó volt az XP, de vége. 
(#66) Sárpac: Nem nehéz megszerezni a WHQL aláírást. Ott olyan gyári BIOS-os gépeken dolgoznak, ami az alap Windows komponenseket tartalmazza, vagyis semmi 3rd party program, ami befolyásolja a Catalyst működését. Nyilván az AMD is ezekre a helyzetekre teszteli ki a csomagot.
(#55) BeLucZ: Eltűnt a driverből a Furmark profilja. Ez okozhat ilyen problémát. Mondjuk az App profiloknál ott van.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Komolyan. Szaggatott minden. Ha ez ilyen lesz, akkor lehet a következő kártyám egy 384 CUDA-s GTX-460 lesz így.

Meg is milyen 3rd party? Ami nalam fut: msn, M security essentials, power strip(mert a ccc vel nem lehet beallitani a felbontashoz a megfelelo hz-t), desktop weather es alaplapi hagkarihoz az audio manager. Nem egyszer volt mar problemam az ati driverevel.(amugy linux nal is van problema az uj 10.7-el) Persze futtatom meg az FF-t.
A CCC-t fel sem rakom. Egy ideig fel sem birtam rakni(allandoan mom.exe hibat produkalt). Ezekutan mar meg sem kiserlem felrakni.
Robyeger: azokat mindig frissitem te is tudod. Mar aznap fent van a legfrisseb amint kijon.
[ Szerkesztve ]

Nem úgy értettem.
Még támogatja az XP-t a microsoft, kifejezetten a Windows(vagy Microsoft) update használatára céloztam. Ott is az egyéni választható szekciókban a .Net Framework javításaira és újabb verzióinak telepítésére gondolok .
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
Például a Power strip, az hatással van a megjelenítőre, hiszen azokat a beállításokat buherálja, amihez a Catalyst is hozzáfér.
Hogy várod el, hogy jól működjön, ha a drivernek nincs vezérlése? A CCC-t nem viccből írják meg. Ha nem akarod használni használj ATT-t. Azért szedik szét a csomagot, hogy nem kötelező a CCC-t használni, de feltételezik, hogy valamilyen vezérlést azért telepít a felhasználó.
(driver leírásából: Caution: The ATI Catalyst™ software driver and the ATI Catalyst™ Control Center can be downloaded independently of each other. However, for maximum stability and performance AMD recommends that both components be updated from the same ATI Catalyst™ release.)
A Linuxhoz inkább open source drivert használj. Az jobb a gyári csomagnál.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
WinXP-re a 9.11-es jobb, mint a 10.4-es? Quake 3 hibátlan 9.11-el? 
The Stars Were Mine!

Hát ez érdekes mert én felraktam a legújabb app profilet is!
Fogalmam sincs, hogy hibátlan-e. XP-n már nem játszom, de márciusban még semmi problémám nem volt a driverrel. Azóta minden játékkal Win 7-re költöztem.
(#78) BeLucZ: Valami változott a Furmark körül. A profil biztos nem ugyanaz. Talán kivették a fojtást, mert a HD 5000-nek már nincs erre szüksége.
[ Szerkesztve ]

Ha nem hasznalok PS-t akkor viszont marad a 60hz. Azert te sem gondolod, hogy azon fogom hasznalni. A CCC-vel pedig lehetetlen beallitani. (NV-vel nem volt ilyen bajom).
[ Szerkesztve ]
Persze, mivel a Microsoft a WDDM 1.0-tól nem definiálja a 60 Hz-nél magasabb frissítési frekvenciákat. Ezt DX10-11-ben működő programban egyénileg kell definiálni a fejlesztőnek. Ezért alkalmaz a Catalyst két opciót a frissítési frekvenciára 60 és 120 Hz. Utóbbi egy kiterjesztés.
A registeryben tudod manuálisan átírni a frissítést, ezt csinálja a PowerStrip is:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectDraw]
"ForceRefreshRate"= dword:00000055
Note dword value of 55 = 85 hz
Change dword value to 4b for 75 hz
Change dword value to 3c for 60 hz
Change dword value to 64 for 100 hz
Persze DX10 és 11 alatt ez a beállítás hatástalan lesz, mert az API nem támogatja a globális paramétert. Nem is ajánlott 60 Hz-nél magasabb paramétert beállítani Vista és Win 7 alatt. Az XP ezt a tulajdonságot megörökölte a Catalysttól, így ott nem technikai akadálya van a frissítés fixálásának. Egyszerűen a Catalyst Win 7-re van tervezve, így XP miatt nem építenek bele funkciót.
[ Szerkesztve ]

marad a 60hz. Azert te sem gondolod, hogy azon fogom hasznalni.
Miért, CRT monitorod van?
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház
Habár én ATT-t használok de egyenlőre nem rakom fel ezt a drivert sem mert jelenleg tökéletes minden nem szeretnék belebarmolni a rendszerbe 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
mire gondolsz?
Ha arra gondolsz, hogy a 2000 és 3000 sorozattal (kivéve hd3200 integrált) nem megy a gyorsítás az sajnos a dxva2 miatt lehet. Ugyanígy nem megy a flash 10.1-gyel sem és ha jól emlékszem a win media player sem gyorsít a hd3650 kártyámmal.
Nekem az fáj, hogy az 1.1.x sorozatban elcseszték a win változat dvb-t csatornaváltás részét és az udp streaminget.
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Feltételezem, hogy nem. Én másik program (FlightGear) miatt várom már a hibajavítást, valószínűleg ugyanaz a probléma. Az utolsó használható verzió a 10.4 volt, sajnos a 10.7-ben sem javították.
A nyílt forrású linuxos driver szépen alakul (hála az AMD-nek is), előbb-utóbb valóban helyettesíteni tudja majd a catalystot. De egyelőre sajnos sokkal lassabb 3D-ben.
Jester

valaki xp alatt 48xx karival próbálta borderlands-et?
TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.vivalaresistance.hu/

De sokan tölthetik, mert alig akar lejönni. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
Értem, látom, hogy ez a progi is teljesen OpenGL alapú, ezek szerint a 10.5 óta valamiért nem jól megy az OpenGL. Akkor marad a 10.4, kösz infót! 
The Stars Were Mine!

4870 X2-t GTX 460-ra cserélni, ezt nem gondoltad komolyan
Nekem amúgy nincs gondom a Catalystekkel, csak annyi, h egyik Stalkerben sem működik a V-sync még mindig 
[ Szerkesztve ]
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

D3D Overdrive sztem megoldja a problémád.

Nemtom mire gondolsz pontosan, de pill mindjárt írok Steamen 
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu
Ez is az új WDDM felület fícsörje a 60 Hz-cel egyetemben. Szerencsére ez kijátszható.

Te felraktad az 5970 hez? Ha igen, mik a tapasztalataid?
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
Meguntam már, meg kell a DX11 az őszi játékáradatra.
Akkora DX11-es játékáradatot azért ne várj. 

Ja fel még tegnap BC2-be nem tűnt valami jónak, de majd most letesztelem jobban többet játszok vele azt írok, hogy beszaggat-e, vagy kilépked-e mert ha igen akkor teszem vissza a 10.5 hotfixet.
Keldor: Csak nehogy megbánd azt a GTX460-at neked csak sli-re lenne értelme arra váltani x2-röl.
[ Szerkesztve ]

Ja, csak a flash pl. simán ment a 9.11-gyel, amit gyorsan észre is vettek az AMD-s srácok és a következő release-ben tiltották is gyorsan, hogy vegyél csak 4xxx-es kártyát. Ja, én meg cseréljem a négy hónapos Thinkpad-et a balfaszságuk miatt... Kismillió fórumon anyáznak a 34xx/36xx mobility radeon-os felhasználók, bugriport vagy ezerszer elküldve általam is, javítás na az nincs. Hát ennyit erről miért szidják az emberek a Catalyst-et...
(Egyszerűen annyit csináltak, hogy a flash felé tiltják ezeken a kártyákon a video gyorsítási funkciót, nesze neked hülye fogyasztó, vegyél újabbat...)
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
Az Adobe dönt a támogatott kártyákról. Az AMD csak a drivert biztosítja a döntés értelmében. Persze nyilván nem volt ellenére, hogy az UVD 2 felületet támogatja csak az Adobe.
[ Szerkesztve ]

Megy is vissza a 10.5hotfix. 
Kb 5 percenként bc2-be elkezd szaggatni a játék, majd abba hagyja és megint kezdi hát nekem ez nem kell.
Vagyis ez azt jelenti, hogy a 9.11-es Catalyst-tal megy a hardveres gyorsítás Flash-nél akár a HD 2000 és 3000 szériánál is?
Csak azért kérdem, mert elméletileg az nem lehetséges, de ezt (is) le lehet szűrni a hozzászólásból.
[ Szerkesztve ]
The Stars Were Mine!