Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Thrawn válasza Zotya84 (#46) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sosem volt ilyen gondom, pedig lassan nem marad már szabad USB portom, mindenen lóg már valami.

Different songs for different moods.

(#52) Zotya84 válasza Thrawn (#51) üzenetére

Zotya84
(tag)

Nekem is már csak elöl van szabadon... Korábban két v három verzió is ezt csinálta úgy 9.10-10.3 között. Hogy melyik hadd ne mondjam meg, nem emlékszem rá, de azt is tudom, hogy mindről volt téma AMD Game fórumon...

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#53) shteer válasza Male (#37) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1db 24"

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#54) shteer válasza Abu85 (#44) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az overdrive-ra este ránézek. én nem mondtam neki h aktiválódjon :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#55) BeLucZ

BeLucZ
(őstag)

Nálam furmarknál megszünt az msaa beállítási lehetősége, 10.6 nál nem volt még semmi gond de a 10.7nél van valami gubanc itt is

[ Szerkesztve ]

(#56) SzlobiG válasza BeLucZ (#55) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Most hogy nézem nálam is.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#57) Zolee11 válasza Sárpac (#42) üzenetére

Zolee11
(senior tag)

Szia.

Ment privi, ránéznél kérlek, köszi!
Elnézést az OFF-ért. :R

no brain, no problem

(#58) Sárpac válasza SzlobiG (#56) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Nálam is!
Nah megint nem csalódtam a catalystos fiúkban. Ezé szalad jobban a cod sorozat!:DDD

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#59) siriq

siriq
(őstag)

Szetneztem 1-2 forumon. Igen szerteagazo problemak vannak az uj driverrel es CCC-vel. Majd jon a kov. kiadas. Hatha alapon.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#60) Sárpac válasza siriq (#59) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Nem csoda, hogy nem jött ki 21.-én. Most már tényleg ideje lenne kirúgni az egész bagázst!!:D

(#61) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

A HSZ-eket elnézve maradok a 10.5nél :)

(#62) eclipse006 válasza mmdms (#29) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nekem még fel sem tűnt,hogy a régebbi játékok lassaban mennek... :U :)

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#63) siriq

siriq
(őstag)

Ha valaki bevallalos akkor: [link]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#64) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bár azt írják több helyen is, hogy csak 4000 és 5000 sorozattal megy a VLC 1.1.1 dxva2, de az eddigi tesztem szerint jól működik hd3200 integrált videóval is Win 7 64bit rendszeren. Úgy tűnik a flash és a vlc esetén is engedték az integrált kártyák képességeit használni. Valaki ki tudná próbálni valamilyen hd3000-es kártyával is (ami nem integrált)?

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#65) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

HD4800-on nézte már valaki? Azon a 10.6 negyedelte a teljesítményt. Ez jobb? Érdemes feltenni, vagy maradjak a 10.5 hotfixen megint?

(#66) Sárpac válasza siriq (#63) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Huhú de jó driver lesz ebből is totally crashed!:C

Egyébként a 10.7, hogy tudott a whql-en átmenni csak azt tudnám!:DDD

[ Szerkesztve ]

(#67) siriq válasza Sárpac (#66) üzenetére

siriq
(őstag)

Tobbszor meg emlitettem a "driver irok" -nak nevezet csapat elkuldeset mashova. Elobb vagy utobb csak tortenik majd valami. Az emberek egy ido utan megfogjak unni.

[ Szerkesztve ]

(#68) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amint látom bajos megint ez a driver, akkor maradok inkább 9.10-nél.... Még...

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#69) robyeger válasza Daffni2 (#6) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

rátapintottál a lényegre: tudomásul kell venni az AMD a catalyst-ot(driver csomagját) mindig az éppen legaktuálisabb windows környezethez írja, legfrissebb windows update, legfrissebb directx, játékok legfrissebb patchel stb... Buhera oprendszerekre, régi alaplapi driverekkel lehet hogy az NV DX10-es vga driver jobb választás...

[ Szerkesztve ]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#70) Raymond válasza Keldor papa (#65) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Komolyan? Meg nem is probaltam jatek alatt ugy igazan (Fuel ment olyan fel orat), csak tegnap raktam fel ment valami nyoszorgott miatta. A 10.1-rol valtottam, ugy latszik nem volt jo huzas? :(

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#71) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Szánalom amit a VLC-sek DXVA fronton művelnek...

Si vis pacem, para bellum.

(#72) Abu85 válasza robyeger (#69) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja XP-hez még mindig a 9.11-et használom. Az új funkciók úgyis csak Win 7-tel működnek. Jó volt az XP, de vége. :(

(#66) Sárpac: Nem nehéz megszerezni a WHQL aláírást. Ott olyan gyári BIOS-os gépeken dolgoznak, ami az alap Windows komponenseket tartalmazza, vagyis semmi 3rd party program, ami befolyásolja a Catalyst működését. Nyilván az AMD is ezekre a helyzetekre teszteli ki a csomagot.

(#55) BeLucZ: Eltűnt a driverből a Furmark profilja. Ez okozhat ilyen problémát. Mondjuk az App profiloknál ott van.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#73) Keldor papa válasza Raymond (#70) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Komolyan. Szaggatott minden. Ha ez ilyen lesz, akkor lehet a következő kártyám egy 384 CUDA-s GTX-460 lesz így.

(#74) siriq válasza Abu85 (#72) üzenetére

siriq
(őstag)

Meg is milyen 3rd party? Ami nalam fut: msn, M security essentials, power strip(mert a ccc vel nem lehet beallitani a felbontashoz a megfelelo hz-t), desktop weather es alaplapi hagkarihoz az audio manager. Nem egyszer volt mar problemam az ati driverevel.(amugy linux nal is van problema az uj 10.7-el) Persze futtatom meg az FF-t.

A CCC-t fel sem rakom. Egy ideig fel sem birtam rakni(allandoan mom.exe hibat produkalt). Ezekutan mar meg sem kiserlem felrakni.

Robyeger: azokat mindig frissitem te is tudod. Mar aznap fent van a legfrisseb amint kijon.

[ Szerkesztve ]

(#75) robyeger válasza Abu85 (#72) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

Nem úgy értettem. :) Még támogatja az XP-t a microsoft, kifejezetten a Windows(vagy Microsoft) update használatára céloztam. Ott is az egyéni választható szekciókban a .Net Framework javításaira és újabb verzióinak telepítésére gondolok .

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#76) Abu85 válasza siriq (#74) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Például a Power strip, az hatással van a megjelenítőre, hiszen azokat a beállításokat buherálja, amihez a Catalyst is hozzáfér.

Hogy várod el, hogy jól működjön, ha a drivernek nincs vezérlése? A CCC-t nem viccből írják meg. Ha nem akarod használni használj ATT-t. Azért szedik szét a csomagot, hogy nem kötelező a CCC-t használni, de feltételezik, hogy valamilyen vezérlést azért telepít a felhasználó.
(driver leírásából: Caution: The ATI Catalyst™ software driver and the ATI Catalyst™ Control Center can be downloaded independently of each other. However, for maximum stability and performance AMD recommends that both components be updated from the same ATI Catalyst™ release.)

A Linuxhoz inkább open source drivert használj. Az jobb a gyári csomagnál.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#77) huskydog17 válasza Abu85 (#72) üzenetére

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

WinXP-re a 9.11-es jobb, mint a 10.4-es? Quake 3 hibátlan 9.11-el? :)

The Stars Were Mine!

(#78) BeLucZ válasza Abu85 (#72) üzenetére

BeLucZ
(őstag)

Hát ez érdekes mert én felraktam a legújabb app profilet is!

(#79) Abu85 válasza huskydog17 (#77) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fogalmam sincs, hogy hibátlan-e. XP-n már nem játszom, de márciusban még semmi problémám nem volt a driverrel. Azóta minden játékkal Win 7-re költöztem.

(#78) BeLucZ: Valami változott a Furmark körül. A profil biztos nem ugyanaz. Talán kivették a fojtást, mert a HD 5000-nek már nincs erre szüksége.

[ Szerkesztve ]

(#80) siriq válasza Abu85 (#76) üzenetére

siriq
(őstag)

Ha nem hasznalok PS-t akkor viszont marad a 60hz. Azert te sem gondolod, hogy azon fogom hasznalni. A CCC-vel pedig lehetetlen beallitani. (NV-vel nem volt ilyen bajom).

[ Szerkesztve ]

(#81) Abu85 válasza siriq (#80) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze, mivel a Microsoft a WDDM 1.0-tól nem definiálja a 60 Hz-nél magasabb frissítési frekvenciákat. Ezt DX10-11-ben működő programban egyénileg kell definiálni a fejlesztőnek. Ezért alkalmaz a Catalyst két opciót a frissítési frekvenciára 60 és 120 Hz. Utóbbi egy kiterjesztés.

A registeryben tudod manuálisan átírni a frissítést, ezt csinálja a PowerStrip is:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectDraw]
"ForceRefreshRate"= dword:00000055

Note dword value of 55 = 85 hz
Change dword value to 4b for 75 hz
Change dword value to 3c for 60 hz
Change dword value to 64 for 100 hz

Persze DX10 és 11 alatt ez a beállítás hatástalan lesz, mert az API nem támogatja a globális paramétert. Nem is ajánlott 60 Hz-nél magasabb paramétert beállítani Vista és Win 7 alatt. Az XP ezt a tulajdonságot megörökölte a Catalysttól, így ott nem technikai akadálya van a frissítés fixálásának. Egyszerűen a Catalyst Win 7-re van tervezve, így XP miatt nem építenek bele funkciót.

[ Szerkesztve ]

(#82) Daffni2 válasza siriq (#80) üzenetére

Daffni2
(őstag)

marad a 60hz. Azert te sem gondolod, hogy azon fogom hasznalni.

Miért, CRT monitorod van?

CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

(#83) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Habár én ATT-t használok de egyenlőre nem rakom fel ezt a drivert sem mert jelenleg tökéletes minden nem szeretnék belebarmolni a rendszerbe :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#84) azbest válasza daa-raa (#71) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mire gondolsz?

Ha arra gondolsz, hogy a 2000 és 3000 sorozattal (kivéve hd3200 integrált) nem megy a gyorsítás az sajnos a dxva2 miatt lehet. Ugyanígy nem megy a flash 10.1-gyel sem és ha jól emlékszem a win media player sem gyorsít a hd3650 kártyámmal.

Nekem az fáj, hogy az 1.1.x sorozatban elcseszték a win változat dvb-t csatornaváltás részét és az udp streaminget.

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#85) Jester01 válasza huskydog17 (#34) üzenetére

Jester01
(PH! addikt)

Feltételezem, hogy nem. Én másik program (FlightGear) miatt várom már a hibajavítást, valószínűleg ugyanaz a probléma. Az utolsó használható verzió a 10.4 volt, sajnos a 10.7-ben sem javították.

A nyílt forrású linuxos driver szépen alakul (hála az AMD-nek is), előbb-utóbb valóban helyettesíteni tudja majd a catalystot. De egyelőre sajnos sokkal lassabb 3D-ben.

Jester

(#86) Debilon

Debilon
(őstag)

valaki xp alatt 48xx karival próbálta borderlands-et?

TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.vivalaresistance.hu/

(#87) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

De sokan tölthetik, mert alig akar lejönni. :)

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#88) huskydog17 válasza Jester01 (#85) üzenetére

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Értem, látom, hogy ez a progi is teljesen OpenGL alapú, ezek szerint a 10.5 óta valamiért nem jól megy az OpenGL. Akkor marad a 10.4, kösz infót! :)

The Stars Were Mine!

(#89) Scholes9 válasza Keldor papa (#73) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

4870 X2-t GTX 460-ra cserélni, ezt nem gondoltad komolyan :) Nekem amúgy nincs gondom a Catalystekkel, csak annyi, h egyik Stalkerben sem működik a V-sync még mindig :U

[ Szerkesztve ]

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#90) SzlobiG válasza Scholes9 (#89) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

D3D Overdrive sztem megoldja a problémád.

(#91) Scholes9 válasza SzlobiG (#90) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Nemtom mire gondolsz pontosan, de pill mindjárt írok Steamen :)

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#92) Abu85 válasza Scholes9 (#89) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez is az új WDDM felület fícsörje a 60 Hz-cel egyetemben. Szerencsére ez kijátszható.

(#93) AMATŐR válasza SzlobiG (#90) üzenetére

AMATŐR
(őstag)

Te felraktad az 5970 hez? Ha igen, mik a tapasztalataid?

Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

(#94) Keldor papa válasza Scholes9 (#89) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Meguntam már, meg kell a DX11 az őszi játékáradatra.:D

(#95) Abu85 válasza Keldor papa (#94) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkora DX11-es játékáradatot azért ne várj. :D

(#96) SzlobiG válasza AMATŐR (#93) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ja fel még tegnap BC2-be nem tűnt valami jónak, de majd most letesztelem jobban többet játszok vele azt írok, hogy beszaggat-e, vagy kilépked-e mert ha igen akkor teszem vissza a 10.5 hotfixet.

Keldor: Csak nehogy megbánd azt a GTX460-at neked csak sli-re lenne értelme arra váltani x2-röl.

[ Szerkesztve ]

(#97) MaUser válasza azbest (#84) üzenetére

MaUser
(őstag)

Ja, csak a flash pl. simán ment a 9.11-gyel, amit gyorsan észre is vettek az AMD-s srácok és a következő release-ben tiltották is gyorsan, hogy vegyél csak 4xxx-es kártyát. Ja, én meg cseréljem a négy hónapos Thinkpad-et a balfaszságuk miatt... Kismillió fórumon anyáznak a 34xx/36xx mobility radeon-os felhasználók, bugriport vagy ezerszer elküldve általam is, javítás na az nincs. Hát ennyit erről miért szidják az emberek a Catalyst-et...

(Egyszerűen annyit csináltak, hogy a flash felé tiltják ezeken a kártyákon a video gyorsítási funkciót, nesze neked hülye fogyasztó, vegyél újabbat...)

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#98) Abu85 válasza MaUser (#97) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az Adobe dönt a támogatott kártyákról. Az AMD csak a drivert biztosítja a döntés értelmében. Persze nyilván nem volt ellenére, hogy az UVD 2 felületet támogatja csak az Adobe.

[ Szerkesztve ]

(#99) SzlobiG válasza SzlobiG (#96) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Megy is vissza a 10.5hotfix. :R

Kb 5 percenként bc2-be elkezd szaggatni a játék, majd abba hagyja és megint kezdi hát nekem ez nem kell.

(#100) huskydog17 válasza MaUser (#97) üzenetére

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Vagyis ez azt jelenti, hogy a 9.11-es Catalyst-tal megy a hardveres gyorsítás Flash-nél akár a HD 2000 és 3000 szériánál is?
Csak azért kérdem, mert elméletileg az nem lehetséges, de ezt (is) le lehet szűrni a hozzászólásból.

[ Szerkesztve ]

The Stars Were Mine!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.