na, johet a sok fika
megjegyzem, nekem soha semmi bajom nem volt a catakkal, pedig 2600xt ota havonta mindig felrakom az epp aktualist 
[ Szerkesztve ]
üres hp toner: http://href.hu/x/e04c

na, johet a sok fika
megjegyzem, nekem soha semmi bajom nem volt a catakkal, pedig 2600xt ota havonta mindig felrakom az epp aktualist 
[ Szerkesztve ]
üres hp toner: http://href.hu/x/e04c
csatlakozom, nekem sincs semmi bajom a driverekkel, mindig leszedem a legújabbat, mégha nem is változik semmi.
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Rossz indulat on:
Pár nap múlva jön a hotfix ![;]](/dl/s/v1.gif)
Rossz indulat off 
Én a 3D-s támogatásra leszek kiváncsi meg állítólag az opengl-el az előző catanak baja volt... Én felrakom hiszen erre vártam

Azt hittem már soha nem jön ki! 

Szintén, pedig még debian alatt is használom. (najó, ott elég gyenge teljesítményre, de működik)

Hasonló tapasztalataim vannak.
Soha semmilyen bajom nem volt még a Catalystokkal, mindig értetlenül néztem mikor olvastam, hogy ilyen bugos meg olyan szar.
A probléma mentes működéshez szerintem az is kell, hogy egy normálisan konfigurált rendszer legyen, ne összevissza hozzáértés nélkül piszkált, húzott, buherált legyen.
Ja, és ne másszunk a lelkébe mindenféle takarító buherátorokkal, mert az eredményt lehet sokszor látni.
Még soha nem "pucoltam" le a drivert ilyenekkel, mindig a saját eltávolítóját használom.
Minden hónapban felteszem az új Catát
Bár ennek nincs sok értelme 
[ Szerkesztve ]
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház
Nah, szóval akkor nem kell újra raknom, hogy a stabil legyen fenn. Örvendek. 
Az OpenGL ES 2.0 integrálását akkor végül is a 10.8-ban már várhatjuk, vagy csak a 11.1-ben érkezik meg?
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

A 10.6-ossal nekem is voltak kisebb gondjaim (játékok kicsit darabosak voltak), de a 10.7-tel most megszűnt. Mondjuk ffdshow-val még mindig szétesik néhány videó képe, viszont VLC-vel jó (igaz előtte is jó volt VLC-vel).

Én is elmondhatom,semmi bajom sincs az új meghajtóval. ![;]](/dl/s/v1.gif)
SGTab/SGS2

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Valaki akinek 48xx-e van megnézte már Bad Company 2 alatt? ( töltési idő, mikro-akadások, stb)
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Én már ott vagyok... 
SGTab/SGS2

Már a 10.6 alatt is normalizálódott a töltési idő. Az más kérdés, hogy a pálya betöltése után még azért érdemes várni cirka fél percet, hogy tényleg minden a helyén legyen. Mikro-akadásokat pedig sose tapasztaltam, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni.
Feltettem a VLC 1.1.1-et szintén... GPU gyorsítás most sincs szerintem... pontosan annyi a proci terhelés, mint a 10.6 + 1.1.0 kombinációval, a GPU terhelése meg ugyan úgy 0%.
(Win7 x64)
Mindegy végülis, csak azt ígérték menni fog.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Be is kapcsoltad a funkciót a VLC-ben?
Tools -> Preferences and Input & Codecs and tick Use GPU acceleration. Remember to press Save to save VLC settings and restart VLC after that to make sure changes are enabled.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Nekem a mediaplayerben van gpu gyorsítás 5-20% közt ugrál full hd filmeknél...
Amúgy sokat dobott az új driver a Call Of Duty sorozatban is főleg a 6-os ami látványosan jobb lett!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Jaaa 
Aha, így már működik... azthittem alapból be lesz kapcsolva.
(A proci terhelés 16% -> 3%, de a GPU-nál most is 0%-ot ír.)
Sárpac: Más lejátszóval nekem is ment eddig is, csak VLC párti vagyok.
Mindjárt nézek még Prototype-ot, ott a 10.6-tal néha voltak kisebb bugok (ház falán reklámtábla, aztán átvillogott a házfal).
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Igen, az is megjavult 

Bajom nekem sem volt még soha ezekkel,de teljesitménynövekedést nem igazán vettem sosem észre.
Pedig a Fraps mindig megy a sarokban
Az élet szomorú,de legalább a fizetésünk nevetséges!

teljesitménynövekedést nem igazán vettem sosem észre.
Pedig a Fraps mindig megy a sarokban
Majd, ha nem megy a Fraps akkor lesz teljesítménynövekedés 
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

A Powerplay-es gond megoldódott már vagy még mindig esélytelen? (Tehát nem veszi vissza az órajelet ha tuningolja az ember.)

Nem nem nincs is benne szoftveres powerplay csak a hardver állítgatja.
Mivel ez szándékos módosítás, így sosem fog visszakerülni a régi. Ha az Overdrive-on keresztül tuningolsz, akkor az kizárja a legalsó órajelkaput. Ugyanakkor csak így érhető el a maximális stabilitás. Használhatsz más tuningprogramot is, aminek a stabilitásáért nem felel az AMD.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Én csak notinál szívtam catalyst-tal, de ott is inkább a gyártó (Asus) miatt. Az omegadriver vagy a mobility modder viszont mindent megold. 
[ Szerkesztve ]
"Játékra notebookot venni olyan, mint országúti kerékpárversenyre BMX-et!"

Ok. És van még valamilyen program ami az órajelet és a ventivezérlést tudja kezelni atitoolson kívül?
MSI Afterburner
Nekem sincs semmi gondom az újakkal, igaz az picit idegesítő, hogy a régi játékok egyre lassabban mennek az uj meghajtókkal, de ez így van az nvidiás diverekkel is.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Valaki kiprobalta hogy az Overscan beallitasokat menti mar vagy meg mindig visszadobja defaultra Stanby/Sleep-bol valo visszatereskor es felbontas/frissites valtasakor? Ezt meg a 10.3-ban b@sztak el anno.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Arra leszek kíváncsi, hogy valaha kijavul-e az a probléma, ami nálam áll fenn (netes nézelődés alapján sok sorstársnál is)
win7 64bit, teljesen stabil a rendszer, de játékok közben (kizárólag játék közben valamiért, tehát furmarkkal nem lehet előidézni), kifagy a kártya valamiért. Elsötétül a kép, néha a win7 újra tudja indítani a drivert néhány másodperc múlva, néha csak a reset segít...
Sajnos utánaolvasás alapján azt sem sikerült kideríteni, hogy hardveres vagy szoftveres gond, és mivel elég nehezen lehet előidézni (mondom kizárólag játékban, néha napokig nem, néha már fél óra után), garis csere valszeg esélytelen 
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
én nem tuningolok. nekem miért tűnt el a legalsó órajelkapu?
10.3-ról váltottam
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Valaki lenne oly kedves utánanézni, hogy a Quake 3 normálisan fut-e a 10.7-el? A 10.5-ön és a 10.6-ossal rémes textúrahibák vannak.
Engem a VLC-s rész nem hat meg, mivel sose használom, mert egy sokkal fejlettebb lejátszót használok helyette, mivel a VLC DXVA támogatása egy rossz vicc.
The Stars Were Mine!
Komolyan már le sem merem tölteni, annyit szívtam mostanában mire végre jó lett megint. De ha húzom a vga-mat még mindíg fennál mw2-ben az hogy a teljesítmény csökken
Szóval marad a 10.5!

Tápod milyen van alatta?
Esetleg két monitor van rákötve? Nálam legalábbis azért nincs a legkisebb tempó.

Ez jó a Sapphire kártyához is vagy csak marketing, hogy MSI a progi?
na necsináld! akkor lehet hogy mégis fel kell hogy toljam...

Nálam a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat az ami látványosabban jobban fut vele...
[ Szerkesztve ]

Ez esetbe én is felrakom 

Tényleg simábban szalad de nem gyorsabb!
régebbi játékoknál is van ilyesmi tapasztalatod?
♥ prelude
Például két monitort használsz, vagy aktív az Overdrive az alapbeállítás mellett.
(#38) F_Zolee: Nem csak MSI kártyával működik. Bár úgy tudom, hogy a feszültséget nem minden terméken engedi emelni.
[ Szerkesztve ]

DXVA is el van ****ódva a 10.3 óta kb. Mondjuk csak SD videóknál jön elő. 10.7-ben se jó... nem is értem miért várom, hogy kijavítsák... 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Nekem a SouthBridge drivere b@szakszik megint. Újraindítás után megint eltűnt az összes USB eszközöm, így maradt a távoli asztal a 10.6 visszatelepítéséhez, mivel már semmim sincs PS/2-vel... W7 x64
Másnál is?
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

nálam ugyanez volt 10.6-nál, telepítő újrafuttatása után megjavult minden (addig meg PS/2-es billentyűzet szekrény aljáról
)
Végülis akkor tényleg semmi baj nincs a driverekkel. 

Akkor este újrapróbálom, de valóban az a lényeg, ha nincs benne hiba...
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''