Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Bagira01

Bagira01
(PH! kedvence)

Hajrá PH várjuk a tesztet :DD. Lehet tudni róla vmit?(elköv. 2 napban várjuk vagy ne?) Aztán az OC részét rendesen megnézni ám ;)

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#2) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt van sli is:
[link]

(#3) Translator

Translator
(tag)

Az a pöttöm referenciahűtés 110 W-ra... :( Füldugó jár hozzá?

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#4) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Végre, talán itt az új slágerkártya. :C
Kíváncsi vagyok, hogy viszonyul a 8800GTS/GTX-hez.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#5) korner83

korner83
(kvázi-tag)

Atihoz képest leszek kíváncsi.

(#6) EQMontoya válasza Translator (#3) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

arra számitanak, hogy a dx10 game elnyomja a hangját :D

mod: amúgy ha pl a vf900 rámegy, akkor no para.

[ Szerkesztve ]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#7) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Hát ez a firingsquad-os teszt alapján igazi slágerkártya lehet. Elég jól elkalapálja a HD 2900XT-t. :F

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#8) Zolexx

Zolexx
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Várjuk a teszteket! kivi leszek ráá...Vajon mit tud úgy igazából..

Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...

(#9) Elydan

Elydan
(fanatikus tag)

Juhéé! Megjött a leendő karim :DD

(#10) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezalapján Atiék nagyot buktak főleg a 2900GT ugyanaz mint az x1950pro, akkor nem adhatják 35knál drágabban hogy valaki megvegye...

Jah és a 2900pro csak távolról integethet neki pedig 1 árban vannak, a 2900XTről nem is beszélve...

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#11) fabicska

fabicska
(tag)

Karácsonyra meglepem magam egy ilyen 8800GT-vel.
Eddig 8600GTS-t akartam, de most, hogy már láthatóan vannak jelei hogy megjelenik, inkább teljesítményre erősebb karit választok 512 rammal.....
Nagyon várom/várjuk a teszteket!

HAJRÁ GEFORCE!!!!!!

***LG Optimus GT540 - Android 2.1 Black ROM by: Joestone***

(#12) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

:C
Áááá ... mikor jön a teszt??? már nagyon várom :DD :K

[ Módosította: Pompi ]

(#13) Ati007 válasza L4R$()n (#12) üzenetére

Ati007
(őstag)

ez miért kell? :(

Mac Mini (2011)

(#14) L4R$()n válasza Ati007 (#13) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

miért ne? örülök, hogy végre van egy jó kártya, ami még megfizethető, mellesleg ezzel fogom meglepni magam, hamarosan :K

[ Szerkesztve ]

(#15) kicsitomi88 válasza Ati007 (#13) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

milyen procit vegyekbe is volt egy hasonlo birka :W

90 87.5 87.8 87.5

(#16) Ati007 válasza L4R$()n (#14) üzenetére

Ati007
(őstag)

az ok de elhiszük ha nem raksz anyi smileyt akkor is

Mac Mini (2011)

(#17) EQMontoya válasza kicsitomi88 (#15) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

őszi szünet van, otthon van az összes 12 éves pötch, hát ez meg is látszik a fórum szinvonalán :(((

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#18) H.O.D. válasza EQMontoya (#17) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Na, szép az a sorminta...

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#19) fabicska

fabicska
(tag)

vajon mikor kerül a boltok polcaira??
Én 17 éves srác vagyok, és igyekszem kultúráltan írni! :D

(#20) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tud valaki róla, hogy mobil kistesója lesz-e notebookokba? Asztali fronton végre megmozdult az állóvíz, lassan a notiknál is ideje volna, ha a 8700M-et az őt megillető középkategóriának hívnák, és egy 64-128 körüli shaderszámú komolyabb darabot neveznének (+leginább áraznának...) felsőkategóriának :U

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#21) L4R$()n válasza EQMontoya (#17) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

jólvan, elnézést hogy már örülni se szabad, és hogy annyi smile-t raktam, de most ez akkora nagy tragédia ám, hogy oda ne biciklizzek már, de ha akkor nektek úgy jó , nem rakok egy smile-t se, és elnézést kérek, ha valakit felzaklatott volna ez a sok rémisztő smile.

(#22) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megmondom őszintén, 40-45k körül nagyon szívesen vennék ilyen 8800GT kártyát. Lehet, hogy a 256MB verzió ilyesmi árú lesz...

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#23) MZsoltee válasza kicsitomi88 (#15) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah, de szerintem nem értette meg amit mondtunk neki :D Megveszi a drága lapot és vesz bele 2 su@r vgat drágán :D

Arra gondoltam, hogy majd jövő nyáron veszek valamit az x1950GT helyett olyan 40-45k ért és azt hittem majd a ati 29*0** lesz, de szerintem valami 8800GT lesz ebből :D

Yutani: Nem szabad ebből 256MBosat venni kevés lesz az már a shadereknek...

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#24) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát lehet hogy csak a kisördög beszél belőlem, de ha tényleg ilyen jó teljesítményt nyújt az árához képest, akkor valszeg ezen változtatni fognak. Ha tényleg megközelíti a GTX teljesítményét (Oké, a memók nem), akkor valószínűleg még módosulni fognak ezek az árak.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#25) Loha válasza Yutani (#22) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

De a 256MB-os verzióval nem fog menni high-on a Crysis ;]

Vistaboy: Vagy a GTX-et nagyon megerősítik.

[ Szerkesztve ]

(#26) EQMontoya válasza L4R$()n (#21) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen, felzaklatott, most épp a földön törtem ki dührohamban, mint Orbán 2006 májusában :D Csupán nem világos, hogy miért kell 50 smiley-t betolni 1 postba... de részemről téma off.

(#27) Muréna

Muréna
(őstag)

Szép kis kari, na meg a hír se rossz :)
várjuk a tesztet :R

[ Szerkesztve ]

Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

(#28) arpi6k válasza Loha (#25) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Az majd a kövi generáción fog jól futni.:)

Intel & ATI

(#29) Yutani válasza Muréna (#27) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem is cikk, csak hír... ;) Várd csak meg a cikket! :R

(#30) Zso2

Zso2
(őstag)

Szép is jó is , kell -e még valami? Nem , ehez még teszt sem kell.
Lehet annélkül is selyteni a helyét.
Úgy látom (már írtam a proci topikba is) , hogy amd kutyaszoritóba került :
NVidia :W amd :W INTEL

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#31) Muréna válasza Yutani (#29) üzenetére

Muréna
(őstag)

elnézést no, má meg vagyok keveredve :DDD
várom már nagyon :)

Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

(#32) Yutani válasza Vistaboy (#24) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem, hogy nem lesz drágább. Miért is? Olcsóbban gyártható, olcsóbban adható. Aztán ne félj, jön az Nvidiától valami erősebb is 65nm-en, ami a 8800GTX/Ultra utódja lesz... Olyan órajelekkel meg felépítélssel, hogy a Crysis elsírja magát, mert nem tud lépést tartani a hardver diktálta sebességgel... :DDD

(#33) Vistaboy válasza Loha (#25) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor meg az Ultra kerül veszélybe... :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#34) Drizzt válasza Vistaboy (#24) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem módosulnak, csak szépen lassan majd lefelé...

(#35) Elrood válasza Loha (#25) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Vagy a jelenlegi G8x magos GTX gyártását befejezik, és jön egy G9x magos, erősebb GTX.

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#36) Vistaboy válasza Yutani (#32) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát erre csak azt tudom mondani hogy legyen igazad. :D

Bár azért nem fogja elsírni magát a Crysis sem Very High-on 1600x1200-ban, még egy ilyen kártyával sem, arra mérget vehetsz. :( Maximum a kártya fog sírni... :DDD

(#37) Drizzt válasza Vistaboy (#36) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az enyémen szép kis 5-7 fps van 1680-ban...

(#38) Vistaboy válasza Drizzt (#34) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Neked is legyen igazad. Pont most akarok úgyis VGA-t venni, jó lenne ha a GTX-nek lejjebb menne az ára. Bár ha tényleg megközelíti a GT a GTX-et, akkor lehet hogy inkább ilyet fogok venni. Bár egy kicsit aggaszt az a vékony hűtő, remélem hogy nincs porszívó hangja. :(

[ Szerkesztve ]

(#39) fabicska

fabicska
(tag)

nekem Crysis alatt egy kis geforce 6200-on stabil 20 fps-em van, de persze minden very very low-ra állítva:D

[ Szerkesztve ]

(#40) Elrood válasza Vistaboy (#36) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem elég lesz a 1280x1024 high is :K

Hírben 60nm van írva, nem 65 nanós a mag?

[ Szerkesztve ]

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#41) Vistaboy válasza Elrood (#40) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát, reméljük hogy a PH!-s tesztben benne lesz a Crysis Demó is. :R

Itt el fog dőlni hogy melyik kártya mit tud. :DDD

(#42) Drizzt válasza Vistaboy (#38) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én arról beszélek, hogy a Gt-t nem fogják felárazni, s tényleg majdnem olyan erős, mint Gtx, sőt pl.: 3dmark05 alatt gyorsabb is. De 60-tól olcsóbb kéne hogy legyen, nagyker nettó ára alapján.
A gtx, gts gyártása valószínűleg csenedesen lassan leáll, ha egyáltalán megy még.

[ Szerkesztve ]

(#43) ansell

ansell
(tag)

"Elsőkét az NVIDIA-tól kapja meg a játékosközösség a modern játékokhoz elég erős, megfizethető árú videokártyát."

persze! és a 2900PRO mi volt? :W

Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

(#44) fLeSs válasza Vistaboy (#41) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Csak azért nincs teszt, mert még nem jött meg a 8800 GT, a többi teszteredménnyel már régen elkészültünk. :( Ez Mo...

[ Szerkesztve ]

(#45) Vistaboy válasza Drizzt (#42) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát amennyiben tényleg ilyen olcsó lesz a GT, akkor tényleg lejjebb kell engednie a GTX árából is az NV-nek, ha azt akarják hogy valaki azokat vegye a GT helyett.
Amennyiben tényleg befejezik a gyártást, akkor még egy okkal több hogy így tegyenek. Majd jön a módosított utód, emelt órajelekkel és az új technológiával.

(#46) Keldor papa válasza fLeSs (#44) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pedig már van az országban. Mind1, nem gond, inkább egyszerre legyen G92 és RV670 teszt, mint külön-külön! :R

(#47) TeeJay válasza fLeSs (#44) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

a hírben az van írva hogy 60nm-en gyártják
biztos hogy 60 az és nem 65nm? :B

"A G92 másik fontos újdonsága, hogy 60 nm-es csíkszélességgel készül, így kisebb (110 watt körüli) a fogyasztása, és jobban is tuningolható, mint a 90 nm-es (körülbelül 150 wattot fogyasztó)"

[ Szerkesztve ]

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#48) Komplikato válasza ansell (#43) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Drágább és lasabb, de legalább már nem is gyártják/forgalmazzák?

Close the World ..... Open the Next!

(#49) Vistaboy válasza fLeSs (#44) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Rendben. Csak a Crysis Demó (Legalábbis számomra) a legjobb benchmark idáig. Kíváncsi vagyok a kártyák teljesítményére. Bár az engine közel nincs még jól optimalizálva, kiindulási alapnak megfelel.

(#50) munky válasza Komplikato (#48) üzenetére

munky
(őstag)

minél volt lassabb? mert sztem a 8800 GT-nél gyorsabb egy HD 2900 Pro.

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.