Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Egyre több gyártónál lehet látni manapság ezt a retesz mentes megoldásokat a kijelző rögzítésnél. :U
Valahogy fura, hogy a kijelzőt elkezded lehajtani és szó szerint összecsukja magát.
Nálam vannak olyan helyzetek amikor a kijelző a géphez képest igen kis szögben áll, mert úgy használom adott helyzetben, ezeket meg nem lehet sajna.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) Stiky válasza Devid_81 (#1) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Nehogy azt hidd. A retesz nélküli Toshiba A300-asnál 4-5cm (ami már bőven a használhatatlan állapot) távolságból rántja csak össze a fedlapot az aljával.

Egy zöldet elfogadnék. Nagyon tuti. :D

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#3) origamihl

origamihl
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Abból okulva, hogy itthon egy sima cerkás inspiront adnak majdnem 140k ért, mi a büdös életbe nem fogjuk ezt 649 dodó környékén megkapni.

POFÁTLANSÁG

(#4) Romvr válasza Devid_81 (#1) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

No igen, mikor előszőr megláttam ezt a megoldást néztem nagyokat Én is szállítottam már laptopot az épület egyik végéből a másikba hogy 5 centi híján volt csak lecsukva és így nem tette még be magát alvó/kikapcsolt/készenléti állapotba, mégis kis helyen is elfért.

De ennél az újnál is meg lehet ezt oldani egy gyufás doboz közbe iktatásával. :DDD

Amúgy meg tetszetős a gép kinézete. Vagy tényleg jól néz ki vagy csak jó fotósok dolgoznak a megfelelő helyen. ;]

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#5) makro

makro
(fanatikus tag)

hello kitty téma nincs is !? :DDD

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

(#6) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Nagyon szimpatikus, kár, hogy nálunk ez sem ennyit fog kóstálni. :(
Nekem a zárszerkezettel sem lenne gondom. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#7) Szemjuel válasza Romvr (#4) üzenetére

Szemjuel
(kvázi-tag)

de miért nem kapcsoljátok ki a vinfosban, hogy lecsukásnál alvás legyen.. van arra külön gomb a legtöbb laptopon sztem :)

(#8) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem ciciózik a Dell, a hóm júzer modelljeit egységesen áttolja 16:9-re.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#9) Devid_81 válasza Szemjuel (#7) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nekem nem a kikapcsolás illetve alvó állapottal van gondom én az ilyet azonnal kikapcsolom win telepítés után, hanem inkább azzal, hogy kb 10cmre nyitott DELL 1525 összecsukja magát egy jól sikerült pillanatban.
Tudom ez csak szőrszálhasogatás, de nálam pl kiverte a biztosítékot párszor.
De a gyufásdoboz-tech tetszik :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#10) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Hmmm, jol nez ki. Lehet ez lesz a kov notim, bar akkor kell vegyek uj hutot ala mert ez max 15,4re van ja meg uj taskat is. :((

powerd by mango, no more droid

(#11) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

4570.... :(
Nem rossz, de lehetne 46xx inkább, és akkor még meg is várnám talán...

(#12) Romvr válasza Szemjuel (#7) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert ha lecsukom akkor tegye magát alvó állapotba és ne szívja le az aksit ha úgysem használom. És nem fogom minden felkapom-és-átruccanok-a-főnökhöz hadművelet előtt átállítani az energia gazdálkodást, hogy ne aludjon ha összehajtom. Főleg hogy egy Korlátozott Felhasználó nem is tud vele babrálni. De a folyosón menet arra a 2-3 percre míg eljutok A pontból B pontba különben se alukáljon (mikor én dolgozok :DDD ). Teccik tudni, vannak itt elvek. ;]

Chiller: Választható lesz bele, talán majd lehet 46xx-ast is kérni. Bár egy C2D mellé már inkább egy nVidia... :U

[ Szerkesztve ]

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#13) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

milyen üdítő, tetszetős színek... azonban egy intel-nvidia párosnak én is jobban örülnék :U

azonban nem értem mennyi létjogosultsága van az 5.1-nek egy laptopban??

[ Szerkesztve ]

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#14) rudi válasza Romvr (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A legtöbb notin van külön sleep és külön hibernáló kombó is, szóval a becsukom a fedeletről lazán le is lehet venni a funkciót, és akkor nincs szívás. Mondjuk a ki/bekapcsolóra is lehet akár hibernálást tenni a sleepen meg maradhat a sleep, kikapcsolni meg elég ha a start menüből lehet. Egy notit úgyis fölösleges hibernálásnál jobban kikapcsolni.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#15) BloodRay válasza Romvr (#4) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Én Windemen sincs zárszerkezet, de 1-2cm-ig simán le lehet hajtani a fedelét nem csukódik be. Nem olyan rossz ez a megoldás mint amilyennek tűnik. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#16) pollai

pollai
(senior tag)

Eddig Studio 1537-ben gondolkodtam, de lehet megvárom ezt. Vajon mikor érhet ide? Az árral kapcsolatban nincsenek illúzióim... :(
Még egy kérdés: a 4570 hol van a 3450-hez képest?

(#17) Chiller válasza pollai (#16) üzenetére

Chiller
(fanatikus tag)

40 helyett 80 shader egység van benne.
Hallotnak a csók kb.
notebookcheck

(#18) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

A dell studio 16" szvsz kategóriákkal szebb.

(L) Atiradeonika (L)

(#19) pollai válasza X Factor (#18) üzenetére

pollai
(senior tag)

és soksoksok kategóriával drágább :)

egy példa: [link]

(#20) Gergo88 válasza pollai (#16) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

ha megnézed a ranglistát amit Chiller linkelt, ott elviekben a 4570 a 9600M felett van, a 3450 meg a 9200 alatt. ez azért elég durva szerintem

én megrendeltem az enyémet 4570-essel, ha megjön akkor többet fogok tudni, de nem tom meddig tart mert Dell hivatalos honlapról rendeltem, kanadában, és elvileg még az összeszerelésig sem jutottak el 1 hét alatt. érdekes...

[ Szerkesztve ]

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#21) pollai válasza Gergo88 (#20) üzenetére

pollai
(senior tag)

Ha megvan írhatnál a tapasztalatokról. Meg a rendelés menetéről is. Én mindig is tartottam a külföldről való rendeléstől. Főleg a garancia meg a magyar billentyűzet miatt... bár mindkettő megoldható.

(#22) Gergo88 válasza pollai (#21) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

ja hát én is kanadában élek, szal helyben rendeltem a dolgot ;) amúgy nem biztos hogy mernék ilyet

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#23) pollai válasza Gergo88 (#22) üzenetére

pollai
(senior tag)

Ja, úgy más :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.