ennyiért már jobb monitort is kapni (akár márkán belül is...)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Monitorok » [Re:] Megérkezett a Dell S2330MX, a vállalat eddigi legvékonyabb kijelzőjeHozzászólások
Van olyan felhasználási terület, ahol fontos hogy ilyen vékony legyen a monitor? Vannak dolgok, amiknél jó ha vékony valami, pl tablet, notebook, mobil, de a monitornál mit számít, hogy 3 vagy 1 centi vastag? Nem is látom, ha használom, az is biztos hogy elfér bárhol...ez valami e-peen dolog lehet.
TN Dell? Hmmm... köszönöm, ennyiért nem.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Entryy
(fanatikus tag)
Nem szóltam, csalóka a középső kép.
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
Felőlem aztán 5cm vastag is lehet, normális ember az ilyet szemből nézi...

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

old_artist
(PH! addikt)
Üdv!
"Az sRGB színskála 98%-os lefedésére (NTSC 72%)" - no, ez megint egy parasztvakítás! 
ui.: Rhino666 ... bocs, új hozzászólás akart lenni!
[ Szerkesztve ]
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

The world outside can burn in flames.
szerintem nincs... főleg ahova a tn is elég a betekintési szögekkel.
azt értem hogy a kávát próbálják egyes szegmensekbe csökkenteni hogy videofalazzanak. az is értem hogy esetenként a fogyasztás is szempont. de hogy a vastagság? ne legyen crt, de azért ez már kezd nevetséges lenni. főleg delltől
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Mice_007
(kvázi-tag)
mekkora ötlet egy ilyen kecses vékony monitorra a csatlakozókat úgy tervezni, hogy merőlegesen álljon ki belőle ha be van dugva pár kábel.... az ilyet lefele fordítva kéne akkor már, vagy a talpba vagy tudomisén.
AIDA64.com
A talp miatt elegendő a hely. Hiába keskeny a monitor, széles helyet foglal el az asztalon.

zola8van8
(tag)
Szerintem egy boltban ( pl. ruha ), ahol kint van az asztalon és látod, ott jól nézhet ki egy vékony monitor.
Bár általános felhasználáskor tényleg szemből nézek és tök mindegy milyen vastag 
[ Szerkesztve ]
A házon belüli IPS paneles meg olcsóbb. Szerintem nem kérdés, melyik a jobb vétel..
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

Helmoras
(fanatikus tag)
Jópofa ez az egyre vékonyabbat mindenből... az anorexia is divatba jött.. :S
Addig amíg a stabilitáshoz arányait tekintve ekkora otromba talp kell semmit nem ér az hogy vékony :S
www.betonmenedzser.hu /// transzportbeton eladás, szállítás, teljes körű ügyintézés /// Budapesten és környékén.

foxxmotor
(kvázi-tag)
Szerintem pofás kis darab. De persze fölöslegesen ilyen vékony. Szerintem elég szűk az a felhasználási terület, ahol ez számítana.
az anorexia is divatba jött
Mindíg is divatban volt. 
Hát még a borz.....

Mice_007
(kvázi-tag)
nem az a fő gond, hogy kevés a hely vagy sem... hanem az, hogy ronda, hogy a monitor hátuljából meredezik a kábel, pedig az ilyesmi dizájnos dolognak (vékony meg wow faktor) pont az lenne a lényege, hogy minden irányból jól nézzen ki, és ne bontsa meg az összhatást egy meredező dugó meg kábel mindenféle takarás meg rejtegetés nélkül, elég magasan ráadásul.... ha meg be van dugva a monitor a sarokba, nem látszódik semmi a hátuljából akkor meg nem tökmindegy, hogy mennyire vékony?
AIDA64.com

AssAssynn
(senior tag)
Kit érdekel, hogy milyen vékony....
Olcsó IPS paneles monitort a népnek!
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)
Ha a mérnökök jól tervezték meg a kijelző magasságát akkor nincs szükség a magasság állításra.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Gorath
(kvázi-tag)
Az hagyján, hogy az állványán alig lehet valamit állítani, de ráadásul falra vagy monitorkorra se lehet rögzíteni... Pedig a gagyi állványokra a monitorkar nagyon jó megoldás.
''Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad...''
egyetértek, aki 250 dollárért tn+filmes 23 colos dell monitort vesz az vagy bolond, vagy nem tud az UltraSharp U2311H-ről. olcsóbb, normál állvány és eIPS. a vékonyság meg a LEGUTOLSÓ szempont 

Mackósajt
(senior tag)
Ez akkor lenne igaz, ha minden ember egyforma magas lenne, és egyforma magas széken ülne, egyforma magas asztalok előtt.
Persze mindíg csak az IPS panel, csak az a gáz, hogy nem mindenkinek van szüksége arra, van akinek a 2ms válaszidő sokkal fontosabb mint a színek stb..
Hát még a borz.....

El Kebir
(senior tag)
"2ms válaszidő sokkal fontosabb mint a színek"
akkor neked egy fekete-fehér crt-t ajánlanák...
gyorsabb mint a 2ms gtg lcd...a színek meg úgyse számítanak... 
Szerintem 100-ból 99 "gémernek" mindegy, hogy 2-5-8ms gtg válaszidejű a monitor, viszont fordított arányban gondolják úgy, hogy pont nekik számít az a pár ms különbség.
Ellenben egy tn és egy ips monitor képe mindenki által látható különbségű. Nem kell hozzá profi fotósnak lenni.
TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...
"akkor neked egy fekete-fehér crt-t ajánlanák... "
Én a magyar helyesírás szabályai című könyvet ajánlom. 
Szerintem paneltől függetlenül hulladék az összes. Amint lesz időm, megcsinálom a kábelt a jó öreg G520-hoz és belövöm a dinamikus konvergenciát, aztán repül az elcédé. 
Hát még a borz.....

El Kebir
(senior tag)
ehh, övön aluli ütés...a gyenge pontra célozva...

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

kolynet
(újonc)
beteg 1 monitor. bár msot hogy ultra slim vagy nem lényeg h full hd meg LEDes legyen azt cső.
Ne haragudj ha illetlen vagyok néha, születési rendellenességem!

NogeOne
(tag)
Hát ha én oldalról nézném a monitorom akkor ilyet vennék,de mivel előröl nézem ezért ennyi pénzért jobb kategóriás is belefér... a másik meg hogy tn. 
...Fábián Norbert. Privátra amint tudok írok is :)

Wyco
(tag)
Cuki...de...Sosem értem hogy mert csak FullHD monitorokat hoz ki a Dell 23 colon, akkor, amikor már rég kijottek a 2309W -vel ami 2048x1152 px. Ráadásul az is csak vmi 300 dollár (volt két éve amikor vettem).
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20120528: Kenti hétvége sok fotóval]