nem csúnya, de gondolom csak a fotókon ilyen szép selyemfényű, élőben pedig vetekszik egy velencei tükörrel
A vér nem válik VAZZE!™

nem csúnya, de gondolom csak a fotókon ilyen szép selyemfényű, élőben pedig vetekszik egy velencei tükörrel
A vér nem válik VAZZE!™
én azt várom, hogy 15,4 collosra növekedjen a nettopok kijelzője és legyen bennük DVD-író meg kétmagos Processzor. Ja és Vista. 
Egyébként meg az Aspire a legszebb és a BestBuy is egyszerre. Go Acer!
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
pofás kis dög, elfogadnám... 
talán képeken a legpofásabb netbook...
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
A nettopoknak eddig nem volt kijelzőjük, de jönnek az LCD htuljába építettek Asustól, MSI-től, meg a többiektől is. DVD-író és kétmagos CPU szokott bennük lenni - a nettopokban 
Szerintem az Aspire One kapcsán az Eee PC 1000H-hoz és Windhez képest egy évvel rövidebb gari, az Eee PC-hez képest lényegesen rövidebb akkus üzemidő, és a fura gombos touchpad nem érik meg azt a 10k-val alacsonyabb árat, szóval nem BestBuy, a legszebb meg vagy az IdeaPad S10e (tán best buy is, fene tudja) vagy az Eee PC S101, vagy majd az Eee PC 1002H. Szerintem!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Azért a HP Mini 1000 sem éppen sz@r. Csak kár, hogy nem lehet kapni 
A vér nem válik VAZZE!™
ja, igaz. Netbookot akartam írni.
80k környékén nem nagyon kapsz másik értelmes Netbookot, szóval fenntartom hogy jelenleg ez a BestBuy. (Az más kérdés hogy én ilyen gyenge hardverrel nem veszek gépet.)
Régóta agyalok azon hogy ugye az XP elvileg nem támogatja a többmagos processzorokat. Az Atomot viszont nem adják Vistával (legalábbis az egymagosat nem). Tehát a kétmagos Atomokon Vista vagy Linux lesz?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Jaja, az is jó kis cucc! Meg a Dell Mini, de ugye abból sem sűrűn jut nekünk. Majd ha lesz MacNetBook, abból talán jut ide is.
Szerintem a jelenlegi helyzetben nem szürkében Aspire One sem nagyon van 80k körül. Az az ár 200 Ft alatti dollárnál született, most meg közelíti a 230 Ft-t.
Ezt a többmagosos dolgot meg jó alaposan gondold át, ha lehet 

Hogy mit nem támogat?

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
Asus-al kapcsolatban sajnos kikívánkozik belőlem a nemrég olvasott kihelző repedés, amit nem hajlandóak gariban javíttatni, cseréltetni. Ha ezzel együtt jár a 2éves garancia, akkor inkább maradjon az 1év!
A lenovo kijelzője pedig csak 1024x576. Én is meglepődtem amikor olvastam, majd élőben láttam.
True Success is Blonde
Dizájn szép, hardver szerintem teljesen rendben.
Zajos, lassú HDD helyett egy 64-es SSD-t bele, XP helyett Vistát és a McAffe ISS-t meg tartsák meg maguknak (az árát meg én). 
Egy év gar. mondjuk szerényke.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Igaz is, kijelzőrepedés! Akkor 1000H-t inkább ne, vagy csak nagyon óvatosan. A szintén 1000-es házban lévő, de 9"-os 904H-val már előjött ez a kijelzőelpattanás? A Lenovo meg tényleg lelopott az egyébként is kevés 600 sorból még 24-et, ami eléggé hiányzik is. Meg kattog a tapipad gombja, meg a kívülről szép, de ujjelnyomatmágnes bordónak fehér a bele. Azért nekem tetszett, sokkal szebb mint az 1000H vagy alap Wind meg a többiek. Kár, hogy feketében nem láttam élőben.

Ilyesmi már régen létezik. Notebooknak vagy laptopnak nevezik. Ahogy teccik! 
[ Szerkesztve ]
Nem csúnya, de inkább Lenovo Ideapad kellene. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Egy SSD-t szívesebben elnéznék benne, mondjuk az árát nem annyira.
Aspire Two?
Szép.
alba gu brath
szép ez is, bár az egyik oldalon elég sivár az a 2 usb...
[ Szerkesztve ]
Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2
az amilo mininek csökkent drasztikusan az ára(70k), de még mindig s9e nyerő 80ért
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Design ötös! A többit meglátjuk...
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Meg mindig "pici" a kijelzo felbontasa.
Jo lenne ha kijonne egy 1024x768as felbontasu verzio is.
a vicc az, hogy csak az európai lenovo kijelzők 576 magasak. mindenhol máshol 600 pixel a magassága
a legdurvább, hogy indítás után mindig azt a win üzenetet látod: a képernyő felbontása túl alacsony
a csúszkát lehetne feljebb húzni (2 állása van), no de a panel hibája miatt mégsem lehet.
a legzavaróbb, hogy a régi 800x600as programokat a kijelző miatt nem is hajalndó futtatni!
régi számlázó progiknak lőttek
True Success is Blonde

ez tényleg nagy baromság, amikor 1024x600 a sztandard 
A vér nem válik VAZZE!™
nem feltétlenül, létezik rá megoldás ,viszont tapasztalatot nem olvastam még róla
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Megérkezett? 
Inkább csak elviekben érkezett meg, vagy tudni már hogy forgalmazza e valaki itthon?

még mindig szép,ár?
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

Nyekem tetszik!! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Szamomra a 9 colos verzio is tokeletesen megfelel. Csak a Bluetooth hianyzik belole neha. Es szep. Nagyon
Tenyleg fura volt elsore a touchpad melletti gombkiosztas. De egyaltalan nem zavaro, mert a jobb gombot ritkan hasznalom, a bal gombot meg elintezem tapicskolva. Van benne korkoros szkroll, ami nagyon-nagyon hasznos. Ja es valamennyire multitouch, mivel nagyitasra, kicsinyitesre lehet ugy hasznalni mint pl az iPhone-t.
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

Az alsó nekem nagyon-nagyon...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Pont emiatt nem vettem meg decemberben, mert még a 600-assal is csak nagy kompromisszumokkal tudnék együtt élni, hát ha még abból is lecsípnek.
milyen lenne 10"-ba bezsúfolva egy wsxga+
(I____\==OOOO==/ ____I)
A bestbuy azért erős. Úgyan ez a gép az MSI wind 10" kijelzővel 5-10 ezressel olcsobb mint a nála kisebb kijelzővel szerelt 8.9-es acer aspire one, akkor a 10"-os mennyivel lesz nála drágább?????
Az XP támogatja a több magot. Ha van XP-d és több magos a procid akkor a feladatkezelőben jobb klikk valamelyik futó szálon és az affinitás beállításánál lehet látni. Az más kérdés hogy az alkalmazások legalább 80-90 százaléka még mindig inkább 1magra van optimalizálva.
Azért kerülnek a nagyobb gépek csak vistával eladásra, mert számomra érthetetlenül a microsoft olyan szerződést kötött az OEM gyártókkal, hogy a többmagosokra már nem tehetnek XP-t, a kisebb vasakra meg nem igazán jó ötlet a vista, így maradt az XP. Ezzel a vista eladását akarja nővelni több kevesebb sikerrel.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)
Nálunk a cégnél van 2 db MSI U100 wind is, de a 10" kijelző nekem nagyon kicsi, talán a 12 már elég lenne. Olyan mintha 1 játékszer lenne, bár a minőségével nincs gond.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

Egyértelműen Best Buy, szebb lett a 8.9-esnél és ráadásul _olcsóbb_ nála (Amerikában a 8.9-es 380$ pl. az Amazonon, az új 350$). Kijavították a bővíthetőséget (nem kell szétszedni a gépet vincsibővítéshez), kevesebbet fogyasztó új kijelzőt kapott, 6 cellás akkuval jön a legtöbb verzió és elölgombolós lett a tapipad. Állítólag márciusban jön Európába a Linux+16GB SSD változat, abból tuti veszek egyet. Az Acer jól nyomul az olcsó notebookokkal, nem csoda, hogy gyorsan nő a piaci részesedésük mindenhol.
Még mindig az MSI Wind a bestbuy szerintem 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo