Csupán a legfontosabb dolog maradt ki a cikkből, a chipkészlet. Amúgy ki lehet találni.
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

Csupán a legfontosabb dolog maradt ki a cikkből, a chipkészlet. Amúgy ki lehet találni.
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

hejj, elég komolyan összekapta magát a biostar (már amit látok belőle)
ez nem is lehet olcsójános lap..

Tetszik a lekerekített sarok, nem emlékszem, hogy láttam volna már ilyet. 

TH55 XE. 
Inti: régen se voltak rosszak a Biostar lapok, már 965-ös korszakból is nagyon jókat lehetett róluk hallani (alacsonyabb árak ellenére tuningban elég jól helytálltak), csak külföldön is ritkák, idehaza pedig főleg.
Pedig jóideje ez már alap... (ha jól rémlik, akkor az Abit kezdte el, de már mindenki átvette)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Az evga tanulhat. 
Tetszetős darab.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Ugyanerre gondoltam én is. 
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Pofás cucc, a sarkai tényleg egész jók! Nem értem, hogy másik gyártó miért nem veszi át ezt, vagy trükközik egy picit a sarkokkal. Lehetne dobni a vizuális élményen egy kicsit...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Egyre jobban tetszenek a micro-ATX -es lapok. És szerintem egy átlagfelhasználónak bőven elég az 1 db 16x Pciex foglalat. Remélem a minőség mellé nem ragasztanak megfizetetlen árcédulát.
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

A tegnapi hírben szerepelt evga alaplap ehhez képest csak frizbizésre jó 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Maximus 2 Formulának is kerekített a sarka, ezt tanusíthatom.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Nagyon tetszetős alaplap, de egy normális világban minden lapnak ilyen alkatrészekből kéne készülnie.
Az ára biztos el lesz szálva a chip-set és a köré épülő "finomságok" miatt. Kétlem, hogy ezt az árat ellensúlyozni tudja majd az mATX-re jellemző kisebb ár.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
én kb 1hónapja fogadtam meg, hogy soha többet matx lapot
tudom, hogy sz@r a házam, mert nem szellőzik normálisan, de akkor is a levegő iszonyúan meg tud szorulni a tuner+vga+vinyó környékén... ráadásul ott a chipset is, ami hajlamos a melegedésre... én inkább maradok mostantól a normál méretnél... ráadásul ezen a kicsi lapkán már szép 2x4tűs tápcsati van, tuning mellett léghűtésnél csak úgy izzik szerintem a cucc...
ui: ezeket leszámítva tetszetős darab... 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

na igen a cikkben nem említik a csipszet mivoltát, bár aki egy szemernyit is érthozzá az tudja hogy I5 alá jelenleg csak P55 van 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
És H55, amibe ki lehet használni az integrált grafikás procit.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

kis aranyos

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

vkinek van infója, hogy ez végre támogatja-e szimultán a 2 digitális képkimenetet?
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

ahogy visszaemlékszem, olyan 3 éve legalább, az összes alaplapnak lekerekített a sarka... nem tudom, ti milyen alaplapokat vesztek...

Ld #5:
- ott van a nevében, hogy H55;
- a képen még jól látszanak is a videó kimenetek, miközben a P55-nek se IGP-je nincs, se az IGP-s procikat nem kelezi;
- harmadjára pedig a végén ott van, hogy az i3-asok indulásával jelenik meg...
"aki egy szemernyit is érthozzá"
[ Szerkesztve ]

Kérdése kövi hogy most az 1366os foglalatot el is felejti az intel vagy csak most csak a kis szériákra koncentrál jobban? (Nem nagyon volt más hír vagy csak nekem kerülte el a figyelmem..)
| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |

P55 IGP-s procikat kezelni fogja, csak benne az IGP-t nem.

Bizti jók lesznek, és szépek is!
Nekem is Biostar om van és szépen muzsikál a lapocska 
[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.
Szerintem olyan hányós a színösszeállítás, de az alrendezés korrekt.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
Nahelért a biostar-hoz is az UD3 széria.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

A betonba is kössél bele, légyszi ![;]](/dl/s/v1.gif)

amúgy meg honnan tudják hogy megbízható? 5évig tesztelték? 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Én csak szóltam, mert kurvára nem mindegy.

Jól néz ki és minőségi. 
Csak mennyi lesz az ára? 

Ausztriában már listán van 95 Euro-ért...

Hát ja. ...De mire ide ér?