Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nahát, Atom okostelókban? Elsőre viccesnek tűnt. Nettopok piacán azért simán életképes lesz a dolog.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#2) .mf

.mf
(PH! addikt)

Ez jó: talán lejjebb viszi az árakat, és talán végre lesznek normális chipsetek (pontosabban mellé integrált vezérlők a SoC lapkán) Atomhoz, méghozzá akár normális áron :U

(#3) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Meg ezzel is lefoglalja a TSMC kapacitását, ha nagyobb árat kínál mint az AMD a chippek gyártására. Legalább is én eltudom képzelni stratégiai döntésként, hogy ha a jelenlegi szerződések lejárnak AMD-TSMC között, akkor már nem tud annyit besegíteni az AMD-nek. Ami ugye az Intelnek jó. Én legalább is el tudom képzelni ezt az Intelről, az eddigi tevékenységei után...

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#4) zed1983

zed1983
(őstag)

Intel hír, nahát ;]

[ Szerkesztve ]

(#5) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Saját elért eredményeik szerint a Windows vagy Linux operációs rendszereket futtató beágyazott rendszerek piacából 1 milliárd dollár értékű szeletet hasítanak ki, ami a Data Corp szerint 2015 végére 15 milliárd dollár értékű lesz.

Ez kemény :Y

Kezd iPon szint lenni...

(#6) .mf válasza Puma K (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Kicsit merész, de nem elírás: a beágyazott rendszerekben a RISC dominál, az x86 csak egy kis töredéke a piacnak -- a kicsiből lehet nagyot nőni.

(#7) Khan13 válasza Maestrohun (#3) üzenetére

Khan13
(fanatikus tag)

Ez már kicsit összeesküvés elmélet. Amúgy AMD-nek ott lesz a Foundry, amivel talán a TSMC-től is jobban jön ki anyagilag.

Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

(#8) kariad

kariad
(senior tag)

Akkor édemes oda befektetni! :K

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.