Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kon

Kon
(lelkes újonc)

Hello nemtom hogy elirás e de értelmetlennek tünk a 950 - 901 Mhz tuning. :)

Az erősebb Radeon HD 4890-ek közül az olcsóbb – 56 000 forintos – órajelei az AMD által javasolt 950/975 MHz-en maradtak, de a drágább – 58 500 forintos – verziónál a GPU-t 901 MHz-re húzták fel, viszont az 1 GB GDDR5 memória frekvenciája érintetlen maradt.

[ Szerkesztve ]

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#2) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Asrock ION 330 teszt itt.

(#3) Kendek válasza Kon (#1) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bizony, ott valami nem stimmel.
Árasszanak is minket el jó sok cuccal, minél olcsóbban. Tényleg nagyon kellemes ára van a 4850-nek is már, a hülyének is megéri, jó kártya az. :)

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) nkmedve válasza Kon (#1) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Eredetileg 850 MHz-en megy a 4890, ott a bibi.

(#5) rudi válasza nkmedve (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

javítva

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

Sziasztok. A sis chipsetről tud valaki valamilyen infót adni? Miben jobb, miben rosszabb az intel és amd chipseteknél, megbízhatósága milyen, mennyire érdemes ilyet választani?

(#7) Barney™

Barney™
(fanatikus tag)

Nagyon aranyosak a kis asrock gépek :DDD

My SSD is faster than your HDD

(#8) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Várható teszt az új Asus befutóról? (1008HA) :)

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#9) Stiky válasza twollah (#2) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt írják, hogy WMV9-es HD anyag döcögött helyenként. Én eddig fordítva tapasztaltam a gyengébb konfigokon inkább ment normálisan mint a 720p-s mkv. Érdekes.

TweakTown-os srácok 2,1GHz-ig felrántották :D [link]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#10) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

tetszenek ezek a Gelid ventik, lehet h beszerzek egyet az olcsóbbik fajtából

EVIL IS BACK!

(#11) janos1988

janos1988
(őstag)

En most akarok venni 3 db 12-es ventit, akkor erdemesebb ezekbol venni vagy maradjak a tervezett Noctuaknal?

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#12) Kinder válasza twollah (#2) üzenetére

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ilyet vettem 2 hete, itthon hivatalosan 76500 Ft-ért
Nem olcsó, de pici, keveset fogyaszt, nem olyan halk :( , de a fogyasztásához képest elég erős, még játszani is lehet rajta ( Volvo the Game-t próbáltam ) az 1080p filmek lejátszása mellett.
Nekem bejött. :R :)

(#13) Ste válasza janos1988 (#11) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A speckók alapján kevesebb áramot igényel a motorja, mint a Scythe S-flex széria ventijei, ellenben kevesebb a légszállítása és olyan zajszintje van mint az 1200-es S-Flex-nek

Scythe
800rpm: 8.7dBA - 33.5CFM - 0.10A

1,200rpm - 20.1dBA - 49.0CFM - 0.15A

Gelid:

1000rpm 20,2dBA - 37CFM - 0,08A

talán a motorhangja alacsonyabb, de gondolom nemhiába kerül a gelid annyiba amennyibe

A másik magyar gyártót lenne érdemes megkeresned. Szintén folyadékcsapágyas ventiket gyártanak: Englide a nevük

True Success is Blonde

(#14) devast válasza Stiky (#9) üzenetére

devast
(őstag)

HD anyagot nem "szokás" wmv9-ben kódolni, azért találták ki a h264/avc-t ill a vc1-et. Kicsit off, a tesztben a srácok nem írták, hogy míg pl az ati kártyák elég sok féle videót nem visznek hardveresen, addig nekem személy szerint egy ilyent nem sikerült találnom nvidia-val. Mindenképpen legfrissebb driver, simán viszi l5.1-et, 16 ref frame-el, mindent... nem is hittem először a szememnek.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#15) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Nagyon jó ez az Asrock, ilyesmit keresek, csak a wifi nagyon hiányzik belőle.

Jó az ára is, ezekszerint nemsoká a konkurencia is megjelenik hasonló gépekkel.

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#16) bteebi

bteebi
(senior tag)

"Nem csak az olyan nagyok, mint a Logitech, a Razer vagy a SteelSeries kínálnak játékos billentyűzetet. Itt van például a Revoltek"

Az Revoltec. Az alatta lévő képen is látszik.

Egész jók amúgy ezek az új ASUS laptopok :).

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#17) rudi válasza Gergő_ (#8) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, és minden bizonnyal a 1011-ről is, ami elvileg jön nemsokára a hazai piacra.

(#18) MarioAna

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Az ION platform nem egy rossz megoldás, ha szükségem lenne ilyesmire, tuti erre alapoznék :)) . Az ára is barátságos, de főleg azért, mert ASRock :DDD . Ugyanez ASUS-ban biztos, hogy 100k+ lenne :(( .

(#19) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Ez az Asrock nettop nagyon tetszetős, kár, hogy asrock..
Ennyire azért sznob vagyok.
Meg elég vastagnak is tűnik a többihez képest :F

(#20) Dolby

Dolby
(fanatikus tag)

4730 megjelenése vajon befolyásolni fogja a 4670esek árát? vagy ne reménykedjek ilyesmiben az amúgy is jól árazott amd vga-k terén? :-D

- Nyugalom, a hosszú élet ritka! -

(#21) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ASRock Nettop IOn bizony bestbuy!

A 4850 pedig nagyon jó vétel :)

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#22) BiP válasza ^Clown (#21) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Durva, majdnem kijön 2 4850 egy 4890 árából.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#23) Gergő_ válasza rudi (#17) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Ez biztosan 1011?Nem a 1101 Seashell?Vagy esetleg Dell mini 1011?
Elnézést, ha én tévedek...

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#24) MarioAna válasza ^Clown (#21) üzenetére

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahhoz képest, hogy én 2008. augusztusában vettem 30k-ért a Gainward HD4850-em (refhűtős), elég jól tartotta az árát (tudom kellett hozzá a válság is :( )
Most szerintem ezzel az árcsökkentéssel a 4850 BestBuy megint :DD .

(#25) ^Clown válasza MarioAna (#24) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, aki tavaly nyáron bevásárolt, az nagyon jó vételt csinált.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#26) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

A WD boxnak mik a hiányosságai pl. egy klasszikus htpc-hez, vagy az Asrock nettop+valami htpc frontend-hez képest?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#27) Alex91 válasza Mercutio_ (#26) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

1. Csak film lejatszasra jo. Nem fogsz netezni (nincs is ugye rajta halozati csati), jatszani rajta.
2. Ha kijon valami ujabb kodolas, amit aztan felkapnak, akkor azt nem valoszinu, hogy tamogatni tudja, fogja.
3. Mondjuk nem kotsz ra PC-s 5.1-es hangrendszert.
4. Nem tud optikai lemezt lejatszani.

Amugy jelenleg talan a legolcsobb fullHD-s lejatszo, ami arahoz kepest sokat tud. (30k a lejatszo+30k-bol van egy 1 TB-os kulso HDD.)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#28) Mercutio_ válasza Alex91 (#27) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Kösz az infót:R
Kár, hogy nem oldották meg az usb-s külső ODD-k kezelését, gondolom image file-t se tud kezelni?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#29) milanscs

milanscs
(fanatikus tag)

Én tegnap rendeltem 3db 120mm-es Silet ventit.
Majd kiderül hogyan muzsikálnak... :P
Itt picit több infót is megtudhattok a Gelid ventillátorokról.

[ Szerkesztve ]

Il Milan In Vetta All'Olimpo!!! Campioni D'Europa!!!

(#30) snezenyek válasza Alex91 (#27) üzenetére

snezenyek
(újonc)

A WDTV "csak" zenejátszásra is kiváló - OGG, FLAC, MP3 mennek. - APE-t nem tud. Fényképeket is lehet nézegetni, ha szgép nincs a közelben (nagymama meglátogatása..., a cucc kb. 30 dkg). Működik külső merevlemezzel vagy USB kulcsokkal (2 db lika van). DVD-ről ISO-ba kimásolt anyagot is viszi, menük nehézkesek, nincs fejezetközti ugrálás. Rendszeresen frissítik a firmwaret, ha kijön új kódolás, vsz. hamar támogatni fogja. Van SPDF kimenete - pl. az 5.1 hangrendszert is kiszolgálja. Nem lehet vele internetezni. Kisfogyasztású, hangtalan. Egyszerű menüzet, távirányító. Megéri az árát.

(#31) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

cuki az az asrock gép:) elviselném otthon

(#32) mgzsolt válasza rudi (#17) üzenetére

mgzsolt
(fanatikus tag)

volt már tesztelve ez a SiS chipset itt PH!-n? egy hasonló - persze chipsetet leszámítva - felszereltségű laptoppal való összehasonlítást szívesen megnéznék ;)

[ Szerkesztve ]

working as designed

(#33) Alex91 válasza snezenyek (#30) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Jo, ezzel en is tisztaban vagyok :). Neki mondd, ne nekem!

Mar ma sem visz mindent, es a jovoben elkepzelheto, hogy meg tobb film fel fog akadni. (Mondom, ha kitalalnak valami mas tomoritesi eljarast, akkor elkepzelheto, hogy par ev mulva nem fog sok mindent vinni, bar addigra az ember valoszinuleg lecsereli egy masik lejatszora.)

Nem azt mondtam, hogy nem tud 5.1-et, hanem, hogy a PC-s 5.1-es rendszerek tobbseget nem lehet rakotni. Es a DTS hangsavok kezelesevel is vannak gondok.

Ettol fuggetlenul valoban megeri az arat :)!

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#34) szab.tam válasza snezenyek (#30) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alex 91 úgy értette, hogy nincs rajta 5.1 analóg kimenet, (3*jack), így a pc-s aktív hangfalak nagy részét nem lehet közvetlenül rákötni. egy htpc-nél, (normálisabb nettop-nál is), igen.

tényleg nagyon aranyos az asrock kis gépe. de én elképzelhetetlennek tartom, hogy ne én rakjam össze a szám íze szerint a gépet.

annak viszont nagyon jó, aki a szereléshez, tervezéshez semmit sem konyít. csak miután hazaviszi, kicsit hangos lesz, mert occsó venti van benne, (mint ahogy írta feljebb valaki), meg kicsit ilyen, kicsit olyan.... - és kompomisszum hegyek, amik majd idővel, a használat során derülnek ki.

továbbra is inkább 100-ért összerakom magamnak. és pio-t teszek bele, scyte-ot, és seasonic-ot. nem 1-2 évig tartó másod osztályú összetevőket. (táp, venti, stb...)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#35) Godefroy válasza Mercutio_ (#26) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Hiányossága pl a felíratok kezelésében nem ismeri az ékezeteket.
ISO-t nem kezel rendesen.
Hálózatról nem tud lejátszani.
Nem tud felvenni Tv adást.
Ilyesmik.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#36) rudi válasza Gergő_ (#23) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elnézést, tényleg 1101.

(#37) csirkés11 válasza Kon (#1) üzenetére

csirkés11
(tag)

Hello, ezt én is észrevettem, mosolyogtam is rajta nagyon:D

Telefonszámom, adatlapomon is megtalálható: 06-70/572-36-13

(#38) devast válasza Alex91 (#27) üzenetére

devast
(őstag)

Kicsit off, de nem tudod wdtv viszi-e az animált softsub-okat?

(#39) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Az Asrock géphez valahogy lehet wifi támogatást bűvölni?
Valami USB-s kütyü nincs erre a célra?
Kiválóan megfelelne mindenre ami kell, főleg az ion miatt jobb a többinél, de wifi kéne bele.

(#40) szab.tam válasza CsíkosMókus (#39) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

usb-s wifi antenna? persze hogy van. ezért sem értettem feljebb, hogy valaki ennek a hiányán aggódott...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#41) Barney™ válasza szab.tam (#40) üzenetére

Barney™
(fanatikus tag)

Csak azok elég gyengécskén fogják a jelet, biztos ezen aggódtak ..

My SSD is faster than your HDD

(#42) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az az AsRock nettop nekem nagyon tetszik. :) Én pl. egyáltalán nem tartom rosszabbak semmilyen fronton, mint pl. a Gigabyte vagy az Asus.
Mindig belövi magát abba az ársávba ahová való, és nincs ezzel semmi baj.
Pl. most szeretnék majd építeni egy HTPC-ét, ami valószínű AMD platform lesz. Eddig AsRock alaplapon kívül még egyik más gyártó lapja sem jöhetett számításba, se árban, se tudásban. :U

Az utóbbi 1-2 évben elég sokat tett az asztalra, és én nem sorolnám minden esetben a "legalja" kategóriába. :N Azt is megmerem kockáztatni, hogy alaplap fronton lassan az MSI-vel verseng. :K

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#43) rudi válasza CsíkosMókus (#39) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A belsejében van egy szabas USB tűsor, akár arra is rá lehet gyártani egy USB-s Wi-Fi adapert, így nem fog kilógni a gépből. Egyébként szerintem is a wi-fi hiánya a legnagyobb hátránya a gépnek.

(#44) devast válasza rudi (#43) üzenetére

devast
(őstag)

Már miért lenne a wifi hiány olyan nagy probléma? Többen említették előttem, fogsz egy usb-s wifi dongle-t, bedugod oszt csókolom. Szerintem ez a legkevesebb...

(#45) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

"Ezek két csoportra oszlanak, Gamerre és Silentre. "

Gamer ventilátor, hát beszarok... :DDD :(((

(#46) cizoe válasza cizoe (#45) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Gamer fénymásoló nincs?

(#47) JanR

JanR
(őstag)

Az a piros lakktáska:DDD

www.oaziscomputer.hu

(#48) rudi válasza cizoe (#46) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Végülis azt lehet mondani, hogy van :) A Samsung csinált fekete, csillogós, kék LED világítású lézernyomtatót és multi gépet is, csak nem jutott eszükbe gamernek nevezni, hanem beérték ML-1630-cal és SCX-4500-nel.

(#49) rudi válasza devast (#44) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az is elég kevés, hogy az alaplapra forrasszák.

(#50) cizoe válasza rudi (#48) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

jájjjistenem :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.