Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) vottokar

vottokar
(fanatikus tag)

Én a rózsaszín hellokittis szériát megvárom. :)
De most komolyan! Mi ezeknek az igazi értelme. HTPC? Mert azon kívül sok nem hiszem, hogy van. :( Az energiafogyasztása gondolom max pár wattal kisebb, mint egy normál kártyának, de a passzív hűtés miatt csak rizikósan lehet meghajtani.
De nem morgok...

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#2) Daveedka

Daveedka
(tag)

4670 jó lehet HTPC-ben

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmm, jönnek itt a grín VGA-k ezerrel.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem egy tápzabáló egyik sem, de még kisebb fogyasztás? :DDD

[ Szerkesztve ]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#5) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 4670 tetszetős, ára viszont érdekelne.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#6) smkb

smkb
(senior tag)

Aha... azt a HD4670-est HTPC-be... 3 slot hely kell neki legalább de mégtöbb hogy szellőzzön is... PCI-E-s mini itx lapokat ellehet ezzel felejteni:

(#7) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a 4670 SCS3 egész jól hangzik. Azoknak tökéletes lehet, akik nem értenek és nem is akarnak érteni a bios modhoz, vagy a Catalyst modhoz.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#8) schwartz

schwartz
(őstag)

64bit DDR2. Nice. Ilyet veszek. CF-be.

[ Szerkesztve ]

Fuck yourself Jay Wilson

(#9) antikomcsi válasza schwartz (#8) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Kárpótoljon a mennyiség, ami akár 1 giga is lehet. ;]

(#10) TexT-BoY válasza vottokar (#1) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vannak olyanok akik a környezetvédelmet komolyan gondolják, és ugyancsak rengeteg ember nem huzza a karit, viszont egyre több ember mutat hajlandóságot a passziv illetve halk hütési megoldások alkalmazására, szerintem nagyon jo kezdeményezés ez a power colortol, nemtudom a számok mit mutatnak mennyit lehet sporolni, de ha azt vesszük hogy nekem 14.000Ft-al csokkent a villanyszámlám miután asztali gépről egy korrekt laptopra váltottam, szerintem elég meggyőző, ezzel a VGA-val sporolj csak 500at , már megérte ezt választanod.

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#11) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Úgy érzem, hogy a környezetvédelem eme formájában nem fogok részt venni. :N

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#12) Ricco_hun válasza schwartz (#8) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Ez azért övön aluli volt. Mégis mit vársz a low-end kategóriában?

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#13) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már ezek is kezdik :(

(#14) vottokar válasza TexT-BoY (#10) üzenetére

vottokar
(fanatikus tag)

Semmi gond, csak én már egy kicsit (így lassan a negyedik X-nél) szkeptikus vagyok. A cégek nagy része a környezetvédelmet csak az aktuális "divathullám" miatt tekinti "fontosnak". Plusz bőröket húznak csak le a rókáról.
Drasztikus feszültségcsökkentés (GPU, memo) nélkül jelentős teljesítményfelvétel csökkentést nem hiszem, hogy el tudnának érni. Azt, meg hogy ezekre a kártyákra válogatott GPU-kat raknának. hmm... De fenntartom akkor is, hogy ezek a kártyák teljesítményfelvételben elenyésző különbséget produkálhatnak az ugyanilyen chipes (nem agyonfeszelt, széthúzott) hasonló kártyákhoz.
Nekem sincs semmi húzva az asztali gépemben (mondjuk nem is igazán segítene már rajta.. :B ) Az esetek nagy többségében notit használok (már a munkám miatt is, de itthol szintén) Tudom, hogy mennyit jelent a fogyasztásban.
Nem a "zöld" termékek létével van a bajom (pl. az 5400-es winyók visszatérésének egyenesen örülök), hanem a green szó körül mostanában kialakult "felhajtással. :(

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#15) D1Rect válasza schwartz (#8) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi van már a 9500Gt nem is jó? :P

A hírhez visszatérve: Ha jó áron adják a passzív 4670-et akkor jó kis kari lehet az. :K

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#16) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

4670-esnek azért van egy szíp hűtője... rádobni egy 12-es ventit és egy 4850/70-est is hidegre rakna!

(#17) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

érdekes... soha nem értettem igazán a "vérszegény kártya megszabdalt membusszal, de jósok rammal" kombináció erejét... talán azért, mert nincs is? htpc-be elmennének, csak hát amit többen is mondtak: nem lesz hely mellette szellőzni... inkább valami értelmesebb hőcsöves passzív borda kellene rá, megtámogatva valami korrekt ventivel, ami kiviszi a meleget a házból... az úgy rendben lenne... ramból is 256/512 fölé menni szerintem idiótaság... aki komolyabb játékokkal is játszani akar htpc-vel, ne ilyen kártyákban gondolkozzon...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#18) jambiyya válasza mephi666 (#17) üzenetére

jambiyya
(fanatikus tag)

A powercolor passzív szériája nagyon jól sikerült, a gigabyte-féle passzív megoldásokat simán állva hagyja.
Az én 3870-m szőrösfánkkal megállt 69 foknál.
Ha tehetem, a köv. kártyám is powercolor passzív lesz, a 4770 SCS3 nagyon tetszene, de mire újítok, addigra már dx11-est lesz érdemes venni.
Abban egyetértek, hogy ilyet htpc-be rakni nem jó ötlet, talán a kisebbet.

(#19) Skizz válasza Ricco_hun (#12) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért írta, mert low-end GeForce híreknél páran fiázták a 64 bitet. nna, mindenki boldog.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#20) mcs

mcs
(senior tag)

Ennek már megint olyan marketing szaga van.
1 gigás 4670, nem kicsit visszábbvett memória órajellel. Egyrészt mi a picsának 1 giga, másrészt mi a picsának ilyen őrült nagy borda? Mint ahogy említették előttem, bőven elég lenne egy rendes hőcsöves megoldás, na meg 512es memória is, ami referencia órajelen menne. Alig fogyasztana többet, főleg, hogy van Powerplay.

[ Szerkesztve ]

(#21) zsolt320i válasza Daveedka (#2) üzenetére

zsolt320i
(fanatikus tag)

ezt csak megerősíteni tudom, igaz nekem egy passzív 4670 van a shappire-től, de nagyon elégedett vagyok vele, még játékra is jó!

Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!

(#22) ^Clown válasza antikomcsi (#9) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt majd a Sparkle megcsinálja :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#23) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Passzív 4670 alacsony fogyasztással... miért nem jött ez akkor, amikor én vettem? :O

PH semleges

(#24) zsolt320i válasza stevve (#23) üzenetére

zsolt320i
(fanatikus tag)

januártól már van, én valamikor februárban vettem, és sapphire sokkal jobb sztem ettől...

Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!

(#25) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mezei 4670 + Ac S2 is ugyanitt van és csak 2 helyet foglal

True Success is Blonde

(#26) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a HTPC-be szánt 4670 elfoglal vagy 3 slotot. :Y Sok HTPC-ben nincs is ekkora hely. :N Nálam is csak 1 slotos passzív kártya fért el.

(#27) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Jaj ennyi felesleges GPU maradt :DDD szórják ki őket rendesen, "green" néven.
Amúgy valakinek tuti jó, de én már nem vennék ebből a szériából.

(#28) Dyno válasza Ricco_hun (#12) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hátha már multkor a Geforce Low-end káryáit is fikázta, akkor ezeket is fikázni kell, mert ugyebár itt már elmaradtak azok a hsz.-ek hoyg ezzel ki akar játszani....64bit :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.