900 dollár,bátrak a Fujitsunál 
[ Szerkesztve ]

900 dollár,bátrak a Fujitsunál 
[ Szerkesztve ]

"Az ASRock a BIOS helyett az úgynevezett UEFI-t alkalmazta, ami nem csak esztétikusabb látványt kínál, de támogatja a GUI-t is, vagyis a 3 TB-nál nagyobb merevlemezeket gond nélkül kezeli."
Ez így biztos, hogy értelmes? A középső rész mehetne zárójelbe, vagy gondolatjelek közé, így egy kicsit fura szerintem.
[ Szerkesztve ]
MZ/X

Beindul a fusion gépezete.
Becsület-Tisztesség-Szeretet

Jó lenne, ha ezek az ITX lapok végre normális áron is kaphatóak lennének, nem ilyen 45-50k a'la asus atom+ion-os lapja 
MZ/X
"de támogatja a GUI-t is, vagyis a 3 TB-nál nagyobb merevlemezeket gond nélkül kezeli."
hat a juzer interfesznek olysok koze van a 3 teras hdd-khez 
marakujás kőbányai

mitx lap+cpu+gpu 25k, ~100$, ugyanez nettopban ~500$. csak en erzem aranytalannak? mi van benne tobb, hdd, ram, tap, haz, kijelzo?
benne volt a cikkben, kezdőár 25k körül alakul. azért az több mint baráti... most kis van kint egy boltban 26ért rendelhető, hogy mikorra tudják szállítani más kérdés, de 26-ért már beszerezhető.
egyébként meg a sony lapos is egészen szép és jó árban van... remélem samu és társai azért inkább 400 dodo fele gondolkoznak starton.
[ Szerkesztve ]
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

jaja, jo lesz GPT-nek is...
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Igen olvastam, de ebből szokott az lenne, hogy mire megjelenik valami értelmesebb boltban, már 40k 
MZ/X
Nem igaz, hogy ezeknél a gyártóknál nincs egy olyan ember a brigádban aki olvasná a hírlehozó portálokat, azon belül is a juzerkommenteket, gondolok itt arra, hogy NE RAKJÁ RÁ MÜTYÜRVENTILLÁTORT. 
A kényelmes kis egybecsomagot mindig is meg kellett fizetni.
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Olvassák ők is, de azt is tudják, hogy jelentősen olcsóbb feltenni egy kis szélkereket, mint annak hiányában megnövelt hűtőbordát alkalmazni. Majd az otthoni user átépíti, ha zavarja a visítás. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
Egy ilyen lap (asrock) rammal együtt kb mennyit ehet?
CPT.Pirk: Garivesztés fejében
[ Szerkesztve ]
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
ittenvane pl. egyelőre érhető okokból nem túl telített a piac. de ilyen debütáló árak mellett szerintem záros határidő alatt lennebb fog még ez is kúszni.
(#13) FRENK1988: lap 26k körül memó bele 2*1giga kb 8k újonnan adata ddr3 1333-as. használtban apróban gondolom utóbbi olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]

Hát max a netbook/notebook-oknál van igy.
1,5 éve van meg egy aspire revo3610-es és igaz nincs kijelző, de ha én raktam volna akkor össze ugyanezt a gépet a ph-ról akkor se jöttem volna ki olcsobban. Ráadásul idehaza vettem a kisgépet is.
Egészen biztosan le lehet szedni nyom nélkül a hűtést.Vagy legalább kicsavarozni a bordából a szélkereket, és felrögzíteni egy 5V-n járó 8 v. 12 cm-es ventit.
Nekem sem ez lenne az első eset ilyen manőverre. 
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

Nem tudom, hogy ilyen alacsony fogyasztás mellett (max 18W) egyáltalán hangos-e ez a ventillátor? Az egy dolog, hogy ezek az apró ventillátorok hangosak szoktak lenni, de elvileg alig kéne pörögniük, hogy megfelelő hőmérsékleten tartsák a procit. Lehet, hogy halkabb lenne, mint akármelyik HDD...

Na, előző hozzászólásomban meg sem mertem említeni, hogy a hasonló fogyasztású x86-osok (10+ évvel ezelőtt) még passzívak voltak...

Gyárilag aligha baromi ritkán.
[ Szerkesztve ]
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
Kérdés, hogy foglalkozna-e a sebesség állítás lehetőségével. Ránézésre 3 tűs csati van a lapon, és bár azzal is megoldható a szabályzás, de pl. a fullos asztali lapomból kihagyták ezt a lehetőséget...
MongolZ:
Én régi időkben is ventire emlékszem minden procin kb. P2-től fölfelé. Amúgy egy 1Ghz-es P3-at egy batár nagy bordával még éppen 60-70 fok között lehet tartani full terhelésen.
Goose-T:
Na az már döfi, csak kérdés a felár mértéke.
[ Szerkesztve ]
ASRock E350M1-et már elő is lehet rendelni több helyen. [Argep]
Most már kezdem elhinni, hogy a 25ezer az tényleg 25ezer.
ami valljuk be itthon igencsak meglepő dolog ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nekem inkább az tűnt fel, hogy nem a 2TB-nál nagyobbakat?
Sajnos igazat kell, hogy adjak. 

Nem rossz, tízé' veszel hozzá házat táppal, hétér' két giga ramot oszt mehet a hátépécé buli. Lehet eladó lesz a WD TV Live-om? 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Nekem a 386-osom volt az utolsó gépem, ami passzívan ment, igaz akkor még borda sem kellett. Ha jól emlékszem, már a 486-osoknál is 66MHz-től felfele mindegyikre kellett ventilátor. Egyébként meg hiába fogyasztottak ugyanannyit passzív hűtéssel, a mostani processzoroknak sokkal kisebb területen kell leadni a termelt hőt, és egy borda venti nélkül nem mindig vezeti elég gyorsan el a hőt hidegebb területekre.
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html
Nem irigyellek elég nehéz lesz majd eladni. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hát ami valóban 18 watt környékén zabált, pl Pentium 200MMX az már biza aktív hűtést kapott emlékeim szerint 
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

Akkor megy a másik szobába streamelni 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Igen, 2.1TB, de on-the-fly javítják, mindjárt eljutnak eddig és jó lesz ez is 
MZ/X

Nagyon jónak hangik az ár/érték aránya. Idehaza el tudnék képzelni egy kis HTPC-t. Lássuk majd az árakat. Az a plusz 4 tűs táp csati minek kell rá pluszban?
'A világon csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.'' Albert Einstein
Ha leadva a diplomám..eladom a notebookom s egy iylenre cserélem majd...
Én már csak a Dell ultravékony notebook-okat hiányolom a kínálatból. Elvileg ők is építeni fognak Brazos alapú gépeket.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
nekem a 2 vezetékes EVGA GT430-as is vezérli a fordulatot
(#14) blackrulz: áramból mennyit fogyaszthat.
Az árakat nagyjából tudom
[ Szerkesztve ]
Az nagyon jó, de továbbra is attól függ, hogy beépítik-e azt a képességet.

Hülyén nézel ki egy rózsaszin cuccal szerintem. 
A cucc maga ütösnek tünik, nem is kicsit.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
persze, de sztem egy ilyen butaság lenne kihagyni.

Kíváncsiságból megnézném, hogy a Zacate grafikai teljesítménye melyik régi csúcskártyával van egy szinten 

AsRock alaplap ezzel az árazással több, mint vonzó.
Már csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett azt a PCI-E -t x16-ra hegeszteni? 
Sony-nál ahogy nézem megmutatják, hogy lassan kukába való lesz az Intel Atom. Ha az üzemidőt ki tudják tolni 10órára, akkor Intel Atom bizony mehet a süllyesztőbe.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Szerintem csendesebb megoldás lett volna ha két hűtőborda egy magasságban van, (vagy alacsonyabban is akár a jelenleginél) és akkor mehetett volna rá egy kisebb fordulatszámon üzemelő nagyobb szélkerék.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Azért bátrak mert ez Lifebook nem Amilo 
Nálam egy C1320 (2005-2006) vendégeskedett pár hónapot, de azon már annyian átmentek mint az országúton. Csóváltam is a fejem milyen lötyögős a zsanér, erre nemrég megnéztem egy gyakran használt 1. tulajos DELL E6500-at és ott is, hiába volt fémből a háza. Mondom viszonylag hoppácska.
Ezek alapján kicsit inkább Thinkpad párti vagyok. Ha jól össze van rakva, akkor felőlem legyen 960 USD ezzel a konfiggal.
Szerintem, jó ha árulnak alacsonyabb felszereltséggel is jól összerakott gépet.
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
Kb egy ~x1650xt vagy 2600pro mittudomén (plusz dx11+ UVD3+ opencl + webgl +dc5). bár ezek sose voltak csúcsvgak.
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai

Forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

asrock megint dobbantott,csak tartsa meg ezt a jóhírnevét!

régi, tesztplatformos
a friss alaplapokról szeretnék látni fogyasztástesztet

Jelenlegiekhez mérve a HD4200 IGP és a Mobility Radeon HD4330 közt van. Ezeket megnézve már lehet következtetni mi felelne meg neki régiek közül.

Jöhetne már valami teszt
A végén még megbánom hogy nem vártam a gyerek gépvásárlásával J&WG41+E5500.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Azért nem volna utolsó, ha meg is lehetne őket vásárolni 
I did nothing, the pavement was his enemy!