Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Szuper ! Tovább bővül a színes notik kínálata , véget vetve az egyenezüst és a fekete (gyászhuszár) színeknek . Nekem az MSI MegaBook -ok is bejöttek :)
Na jó , a Dell-nél futott még a háziegér szürke is :DDD

(#2) OkosTibiKing válasza spirit007 (#1) üzenetére

OkosTibiKing
(tag)

sztem ép feketében vagy ezüstben szép jopár :)
bár a kékek sem rosszak

Okos Vok.

(#3) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

15.4"... Mintha nem lenne igy is oriasi valasztek ebben a kategoriaban.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) Dassler

Dassler
(őstag)

Azért azt a milkatehénlilát hanyagolhatnák. Bár biztos van, aki megveszi. T-mobil rózsaszínben nincs :F

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#5) venember83 válasza Dassler (#4) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magentara gondoltal, nem? :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#6) hunnylander

hunnylander
(őstag)

Az a lila marhajó! :U

Pedig annyi szép szín van, ami megfelelne egy notebooknak, de pont ez nincs közöttük. A legvilágosabb modell színe meg tetszene, hát nem pont az a virágmintás. Gratulálok Dell! :O

www.HunnyF1.com

(#7) Mice_007

Mice_007
(kvázi-tag)

Hol lehet itthon normális választékból szemezgetni Dell gépek közül? Esetleg rendelni? Sajna az amerikai lehetőségek (teljesen egyedi config) mögött ahogy nézem eléggé le vagyunk maradva ;)

üdv

AIDA64.com

(#8) Dassler válasza Mice_007 (#7) üzenetére

Dassler
(őstag)

Valszeg azért, mert über nagy tolongás lenne, hogy egyedi notikat vagyenek az emberek. Túl kicsi felvevő piac, ráadásul baromira árérzékeny. Egyszóval nem lenne rá akkora kereslet, hogy megérje.
Sztem a notebook.hu-nál van kiállítva 1-2 darab biztosan, vagy a Westendben a Dell márkaboltban.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#9) Dassler válasza venember83 (#5) üzenetére

Dassler
(őstag)

Ha neked úgy jobb, akkor igen :)

(#10) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A 15xx széria Multibay rendszerű? Gondolom nem, de hátha van valaki, aki megspórol nekem 2-3 perc utánajárást. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#11) Kovács84

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Már csak Hello Kitty-s kellene és akkor teljes lenne a paletta :DDD A viccet félretéve, ez a design nekem jobban bejön mint a sima színes széria az pedig külön jó pont, hogy vékonyodnak a Dell gépei, eddig azért hanyagoltam őket, mert túl vaskosak voltak.

(#12) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

A fekete dejóóóó :Y :DD :C :C :C

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#13) Dassler válasza Kovács84 (#11) üzenetére

Dassler
(őstag)

Csak azért? :))

(#14) Kovács84

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen, és már van is róla teszt.. Ez a sorozat jó kis szériája lesz a Dellnek.

[ Szerkesztve ]

(#15) Dassler válasza Kovács84 (#14) üzenetére

Dassler
(őstag)

nekem is lassan csereérett a noti, úgyhogy bízok benne, hogy tényleg jó sorozat

(#16) petyus_ válasza Dassler (#15) üzenetére

petyus_
(fanatikus tag)

Nem tudja valaki, nálunk kb mikor lesz kapható?
Egy 1520-at szeretnk venni, de ha rövid időn belül megjelenik nálunk, akkor még várok kicsit....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.