Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na erre én is cserélnék ha jó árban lenne,de még mindig nem értem miért kényszer szülte? :F

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#2) Prof

Prof
(senior tag)

Akkor ez kb. 5830 déjavu ,abból se gyártottak sokat.

(#3) Sondi1986

Sondi1986
(tag)

Na ebből se kerül Magyarországra! :(((

(#4) T-bag

T-bag
(kvázi-tag)

Nem ma lesz a 7000M széria paper launch ?

(#5) Youri válasza aram01 (#1) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Mert nem terveztek ilyen terméket, de a FirePro kártyákhoz gyártott, selejtes/gyengébb Cayman csipeket így el lehet adni.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#6) aram01 válasza Youri (#5) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oké gondoltam hogy a sz@r csipeket s elkell majd sózni valami "jó" néven csak nem értem mire a pörgés?Ezt szerintem egy vékony réteg venné csak.Vagy valamit lezsíroztak a Jézuskával? :F

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#7) pschio

pschio
(őstag)

ez egy teljesen felesleges kártya

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#8) Gyuri27 válasza pschio (#7) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Majd az ár eldönti.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#9) Youri válasza aram01 (#6) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Gondolom a nagy pörgés a negyedévnek szól:) A kínai piacon egy ilyen meg belefér a termékpalettába. Mondjuk marhára nem örülök, hogy a 6970/6950-et már nem gyártják, mert így is baromi drága még...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#10) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

6950 és 70 között? és6930 a nee?Szép marketingfogás.

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#11) Youri válasza Kiki18 (#10) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

"Az AMD újdonsága a Radeon HD 6870, valamint a HD 6950 közé ékelődhet be"

[ Szerkesztve ]

(#12) Angel1981 válasza Prof (#2) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Jaja! Olyasmi! :K

(#13) T_Stark válasza Kiki18 (#10) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Ilyet hol olvastál?
A HD6870 és HD6950 között lesz.
Én viszont azt nem értem, hogy azt írjátok az ellenfele a GTX560 lesz. Az hogy lehet, mikor annál még a HD6870 is erősebb pár százalékkal? Nem az 560Ti lenne az ellenfél?

(#14) aram01 válasza T_Stark (#13) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak az lehetne,szerintem is

(#15) jim_raynor70 válasza Gyuri27 (#8) üzenetére

jim_raynor70
(fanatikus tag)

The new Radeon HD 6930 is expected to be priced around $180. Ha a mai arfolyammal szamolom (euroval), akkor 55 rugo jon ki nalam. Az mennyire donto?

(#4) T-bag: december 9. [link], [link].

[ Szerkesztve ]

(#16) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

brutál olcsón még akár érdekelne egy ilyen herélt cayman, de mire ez ideér (ha ideér egyáltalán) már jönnek a hd7000-esek.

T_Stark: szerintem ez a GF110-el szerelt 560Ti ellen fog menni.

[ Szerkesztve ]

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#17) Z10N válasza Prof (#2) üzenetére

Z10N
(fanatikus tag)

Viszont szerencsere nincs annyira megcsonkitva se SPU se ROP teren, a fogyasztas ugye 225W max, valoszinuleg magasan fogjak tartani, hogy minden selejtest el tudjanak adni, viszont ha 175W-tal beeri es jo aron lesz, akkor meg akar "best buy" is lehet. Illetve a magasabb fesz miatt a tuning se kizart, na meg az unlock @6950. HD4k/5k/6k VLIW5-rol meg talan erdemes is valtani, ha a HD7k magas aron kezd. Karacsonyig kiderul :)

ui: A paperlaunch-ot en is varom, arrol mi hir? Nem is neztem meg.

EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

(#18) FireKeeper válasza Z10N (#17) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az unlockra itt kevés esélyt látok, elvégre is már egy ideje gyártásban a cayman, gondolom összegyűlt elég selejt a launch-ra.

(#19) Abu85 válasza T_Stark (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az előzetes ára 200 dollár. Ezzel annyiba kerül, mint a GeForce GTX 560.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#20) Z10N válasza FireKeeper (#18) üzenetére

Z10N
(fanatikus tag)

Jogos. Viszont a 6950/6970 gyartas leallt, csak FirePro-k kartyaknak gyartanak tovabbra is Cayman-t, szoval meg lehetseges, ha csak nem lezerrel elintezik a dolgot. A 6930 megfeleloje FirePro vonalon a V7900.

FirePro V7900:
cfg: 1280:80:32
gpu: 725MHz
mem: 1250MHz
tdp: 150W

Azt sem latom kizartnak, hogy a HD7k szeria vegen latunk majd egy 7930-t is ugyanezekkel a specifikaciokkal 28nm-en :DDD

(#21) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nofene, megint egy ilyen 'szörnyszülött'?

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#22) zed1983

zed1983
(őstag)

Na erre kíváncsi leszek :U

(#23) FireKeeper válasza Z10N (#20) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy 7930 engem kifejezetten érdekelne. nem kell az a brutális teljesítmény, de az architektúra igen :K

(#24) Shing

Shing
(kvázi-tag)

Magyarul lesz vagy 65k. :C

(#25) Z10N válasza FireKeeper (#23) üzenetére

Z10N
(fanatikus tag)

Uhm, elirtam 7830 akart lenni :DDD. Viszont a 7930 GCN-nel sem lenne rossz.

(#26) FireKeeper válasza Z10N (#25) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyilván attól függ, milyen selejtaránnyal dolgozik majd a TSMC 28nm-es node-ja.

(#27) Z10N válasza FireKeeper (#26) üzenetére

Z10N
(fanatikus tag)

Hidd el lesz boven selejt a 2048 SPU-bol ;)

(#28) x_o_n válasza Prof (#2) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

én is pont erre gondoltam,valószinüleg azért pár db eljut hazánkba..de az árával biztosan gond lesz

:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

(#29) McSpy

McSpy
(kvázi-tag)

Hát jön a kari,és valamit villantani kell,no meg a selejtet is el kéne adni,az ára nem is volna rossz,ha a 200$ volna itthon a végfelhasználói ár,és a dollár 180-190 forint környékén lenne,mivel nekem asus 5870 van nekem nem érné meg váltani,mert egy kis gyári 17%-s tuningal beéri a 6950-t,de ha ilyen rossz lessz a forint akkor is ha jön a 7000-s széria,akkor aszthiszem azt is kihagyom

(#30) XtremLor

XtremLor
(senior tag)

egyik héten az nvidia a másikon az amd jön ezzel a selejt kiszórassál, viszont ezek már jóval barátibb árazást kaptak mint a 560 felújított gf110 változata ami közelebb van a 300$-hoz

"Legen...Wait for it...Dary"

(#31) goodboy007

goodboy007
(tag)

50k-ért jó vétel lenne, ha bírja a tuningot. Amúgy nem, de valószínűbb, hogy mégis 55-60k környékén jön, mivel ott nincs kártyája az AMD-nek, 45-50-ért meg ott a HD6870

There is a thin line between what is good and what is evil.

(#32) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó áron jó lehet. :K

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#33) T_Stark válasza goodboy007 (#31) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Szerintem is annyi körül lesz ez itthon. Biztos nem fogják a HD6870 árán adni, vagy az alatt.

(#34) lenox

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Ez most hogy van? Az amd ad gpu-kat, hogy gyartsanak belole kartyat, de a gyartok azt mondjak, hogy mar leallitottuk a 6950/70 gyartasat. Oke, de akkor gyartsatok 6930-at. Ja, ok... Szoval az eddig nem gyartott 6930-at meg tudjak gyartani, de a mar gyartott 6950-et meg nem?

(#35) Abu85 válasza lenox (#34) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az AMD mondta a gyártóknak, hogy álljanak le, mert nem fogják tudni eladni a termékeket a HD 7900-as termékek januári érkezésével. Gondolom a HD 6950/6970 árcsökkentése nem jöhet szóba, mivel az a teljes termékskálára hatással lenne, amit az AMD nem akar. Ezért jön egy olcsóbb, de lassabb verzió. Alkalmazkodva a termékskálához és az AMD igényeihez. Majd ha nem lesz rá szükség, akkor le lehet váltani a HD 7800-zal. Amíg ez megérkezik, addig a HD 6930 célszerű. A HD 6950-ből meg van készlet, így az is kitart úgy négy hónapig. A HD 6970-ből valszeg pár hetes készlet van. De az lényegtelen, mert a HD 7950 olyan áron lesz.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#36) Találtgyerek

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Nem lesz ez rossz,akkor kb az 5870 szintjét hozza.

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#37) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Crossfire fanoknak jó befektetés 2 ilyen kártya.

Fringe addict.

(#38) aram01 válasza Találtgyerek (#36) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

60 körül? nem is hangzana rosszul

(#39) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Szerintem ez ilyen "gazdaságos" kártya az AMD-nek: "Maradék" firepro-nak szánt selejtes Cayman-ek korlátozott darabszámban. Valszeg azért kínában adják el, mert kevés is van/lesz belőlük, meg közel is van, nem kell messzire utaztatni (TAIWAN SemiConductor :DDD ) vagyis kisebb a költség. Kínában meg csak megveszi már valaki azt a pár selejtet abból az 1.4Milliárdból kínaiból :)

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#40) Találtgyerek válasza aram01 (#38) üzenetére

Találtgyerek
(fanatikus tag)

A mai viszonyok mellett biztos nem. :W

(#41) Zso2 válasza aram01 (#1) üzenetére

Zso2
(őstag)

Pedig ezek a 30-as végűek nem jó Fogyasztás\teljesítmény bajnokok , és az áruk sem volt jó viszonyban a teljesítményükkel... heréltek és mégis annyit fogyasztottak mint a nagyok ala 5830 [link]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#42) - = Zk = - válasza Találtgyerek (#36) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ne bolondozz. már mennék és venném is megfele:C..
a Kelet mindíg is érdekeltek egy cseppnyit, hát most it az alkalom, hogy... :C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#43) aram01 válasza Zso2 (#41) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor teljesítményben nem de fogyasztásban olyanok mint a nagyok? így már nem olyan szimpi

(#44) Zso2 válasza aram01 (#43) üzenetére

Zso2
(őstag)

Ha idle esetleg nem is,de terhelve megjön az étvágya ugyanúgy mint a nagyoknak,legalább is az eddigieket látva, ugyanúgy kibukik a sok tranzisztor miatt a fogyasztás.

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#45) - = Zk = - válasza Zso2 (#44) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha hozza az 5870 teljesítményét, néhány százalékkal kevesebb fogyi mellett, akkor bőven vevő lennék rá! :K

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#46) aram01 válasza Zso2 (#44) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem is bánom már hogy mi nemkapunk belőle

- = Zk = -: az csak feltételezés hogy hozza

[ Szerkesztve ]

(#47) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Aki 60e ft-ért kártyát vesz => annak az új játékok miatt kell => az új játékok drágák => nem számít a villanyszámla.... Mondom ezt én egy GTX 580-al... :DDD

Fringe addict.

(#48) - = Zk = - válasza aram01 (#46) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért írtam én is a mondat elejére, hogy "ha..".
én lájkolnám, ha így lenne.

(#49) Találtgyerek válasza aram01 (#46) üzenetére

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Szerintem az is csak feltételezés,hogy a fogyasztást is "hozza". :))

(#50) Boxi88 válasza Sondi1986 (#3) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Szerintem nem is baj! Jöjjön inkább a 7xxx-es széria.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.