Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

antecék mindig is okosak voltak, most sincs ez másként :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#2) Iginotus

Iginotus
(őstag)

Nekem tetszik lehet hogy a 180p után megnézem ezt is, bár akkor el kéne adni a chiftechem :D

Plug and Pray...

(#3) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szép kis házikó... kicsit borsos áron... de végre NINCS rajta semmilyen retinaégető kékled :) ez külön jó pont...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) H.O.D.

H.O.D.
(senior tag)

Hogy a 4870x2 belefér-e? :DD Mármint a helyére, mert állítva biztosan.

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#5) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak nekem tűnik rondának? :U
Mondjuk egy gépházat nem nézegetni kell...

(#6) Tonyo

Tonyo
(őstag)

persze,h csendesebb :DD Az új sonatahoz nem adnak már tápot se :)) :D

Dura lex, sed lex...

(#7) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Még nem döntöttem el, hogy ez most szép vagy randa :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) moha bácsi válasza Devid_81 (#7) üzenetére

moha bácsi
(senior tag)

Ha ajándékba kapom, szép, ha nekem kellene megvenni randa :DDD

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#9) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tetszik, ellenben a hátsó pci kártyák fölötti venti hasznos
nekem cca 5 fokot jelent terheletlen állapotban

True Success is Blonde

(#10) syC

syC
(PH! addikt)

Pici házikó :(

• De hova temetik a túlélőket? •

(#11) Devid_81 válasza moha bácsi (#8) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

:C :C

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Ejjj , mikor lesz nekem ilyen szép drága házam ?
Re:magamnak - Öööö... sosem ? :D

(#13) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem asztal alatt nem sokan nézegetik a gépházukat. A belseje lehetne egy picit tágasabb, meg talán 0,8-as lemez helyett 1 mm-est használhattak volna (bár azt nem tudom, hogy mennyivel csökkenne a rezonancia, illetve a 0,8-as alapból mennyire rezonál). Egyébként korrekt ház.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#14) Wyll

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Ahhoz képest, hogy Antec, ahhoz képest hogy speckón halk Antec, és ahhoz képest hogy már a CM 690-et is 17-18-19 ért vesztegetik, ami nem is hangszigetelt, és biztos jobban porosodik, az ezért elkért 120$ * 200ft/$ = 24000ft szerintem nem is sok érte. A szépség meg relatív, és amint meg lett mondva, az asztal alatt tényleg ritkán látni.

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#15) Loha válasza Metalfan (#13) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

a 0,8mm-es acéllemez könnyen berezonál egy normál házban legalább 2 vinyó esetén, ha merevem a fémhez vannak rögzítve a vinyók, de mivel antecék gomírozott rögzítést használnak, és a vinyókat oldalukra döntve helyezeik be, így eléggé valószínűtlet a berezonálás.

akosf: Ugye a szépség relatív, de sztem ez a ház időtálló kinézetű. Senki sem fogja azért megvenni, mert "milyen jól néz ki már" , viszont 3 év múltán sem fogsz ráunni a formályára. ;] :D

[ Szerkesztve ]

(#16) daa-raa válasza Metalfan (#13) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Néhány jó helyre sajtolt bordával kellően merevvé lehet tenni akár a 0,5mm-es lemezt is.

Si vis pacem, para bellum.

(#17) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi az infókat :R

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#18) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem megkövezhettek, de nekem nem tetszik. :(

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#19) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

De szép lesz, amikor a giga-mega csendes házikóban csapágyas lesz a hátsó - első ránézésre nem cserélhető - PCI venti.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#20) BemApo válasza sanzi89 (#19) üzenetére

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

Egész pofás, de ennyiért azért akad jobb is szerintem.

UpTheBruce!

(#21) Cyberslider válasza BemApo (#20) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem se nagyon teccik, kár hogy ajtós.. Ára se épp olcsó, bár az Antec = minőség ez tény. Milyen hasonló házakat tudsz ami jobb ilyen áron?

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

(#22) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Elég low-end lett szegény a Sonata II után. És még csak nem is elég mély.

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.