antecék mindig is okosak voltak, most sincs ez másként 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
antecék mindig is okosak voltak, most sincs ez másként 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Nekem tetszik lehet hogy a 180p után megnézem ezt is, bár akkor el kéne adni a chiftechem 
Plug and Pray...
szép kis házikó... kicsit borsos áron... de végre NINCS rajta semmilyen retinaégető kékled
ez külön jó pont...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Hogy a 4870x2 belefér-e?
Mármint a helyére, mert állítva biztosan.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
Csak nekem tűnik rondának? 
Mondjuk egy gépházat nem nézegetni kell...

persze,h csendesebb
Az új sonatahoz nem adnak már tápot se

Dura lex, sed lex...

Még nem döntöttem el, hogy ez most szép vagy randa 
.::www.megadanceradio.hu::.

Ha ajándékba kapom, szép, ha nekem kellene megvenni randa 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
nem tetszik, ellenben a hátsó pci kártyák fölötti venti hasznos
nekem cca 5 fokot jelent terheletlen állapotban
True Success is Blonde

Pici házikó 
• De hova temetik a túlélőket? •

.::www.megadanceradio.hu::.
Ejjj , mikor lesz nekem ilyen szép drága házam ?
Re:magamnak - Öööö... sosem ?
Szerintem asztal alatt nem sokan nézegetik a gépházukat. A belseje lehetne egy picit tágasabb, meg talán 0,8-as lemez helyett 1 mm-est használhattak volna (bár azt nem tudom, hogy mennyivel csökkenne a rezonancia, illetve a 0,8-as alapból mennyire rezonál). Egyébként korrekt ház.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Ahhoz képest, hogy Antec, ahhoz képest hogy speckón halk Antec, és ahhoz képest hogy már a CM 690-et is 17-18-19 ért vesztegetik, ami nem is hangszigetelt, és biztos jobban porosodik, az ezért elkért 120$ * 200ft/$ = 24000ft szerintem nem is sok érte. A szépség meg relatív, és amint meg lett mondva, az asztal alatt tényleg ritkán látni.
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

a 0,8mm-es acéllemez könnyen berezonál egy normál házban legalább 2 vinyó esetén, ha merevem a fémhez vannak rögzítve a vinyók, de mivel antecék gomírozott rögzítést használnak, és a vinyókat oldalukra döntve helyezeik be, így eléggé valószínűtlet a berezonálás.
akosf: Ugye a szépség relatív, de sztem ez a ház időtálló kinézetű. Senki sem fogja azért megvenni, mert "milyen jól néz ki már" , viszont 3 év múltán sem fogsz ráunni a formályára.

[ Szerkesztve ]

Néhány jó helyre sajtolt bordával kellően merevvé lehet tenni akár a 0,5mm-es lemezt is.
Si vis pacem, para bellum.
Köszi az infókat 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Engem megkövezhettek, de nekem nem tetszik. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
De szép lesz, amikor a giga-mega csendes házikóban csapágyas lesz a hátsó - első ránézésre nem cserélhető - PCI venti.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0
Egész pofás, de ennyiért azért akad jobb is szerintem.
UpTheBruce!
Nekem se nagyon teccik, kár hogy ajtós.. Ára se épp olcsó, bár az Antec = minőség ez tény. Milyen hasonló házakat tudsz ami jobb ilyen áron?
Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html