Ez királyság! Leteszem a TV elé és alig látszik ki! Hozzám vághatjátok, úgyse nyertem semmit a múltkori játékon...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Ez királyság! Leteszem a TV elé és alig látszik ki! Hozzám vághatjátok, úgyse nyertem semmit a múltkori játékon...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Vonzo. Kisebb helyet foglalnak, mint egy asztali Blu-ray lejatszo es tobb csatlakozojuk is van, az SPDIF nalam mervado, gondolom nem csak 2 csatornat tud, mint a legtobb alaplapi, vagy ami a TV-kben van.

Tuti kimegy a sokpontegy a digitális kimeneten, sőt, általában az ilyen pici izéken csak azon keresztül lesz Dolby/DTS-ed. Egyébként szerintem elvezérelné ezt a WD TV-m távja, mivel 100%-ra ugyanígy fest az is 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
És vajon milyen proci van bennünk
A honlapon nem találtam róla infót
. Egy teszt nagyon zsír lenne 
[ Szerkesztve ]
UpTheBruce!
10/100-as ethernet? Vajon mennyivel kerülne többe, ha gigabites LAN lenne benne...?
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
Jó kicsi tévéd van ![;]](/dl/s/v1.gif)

1GB-s ethernet luxus lenne hálózati média lejátszóba?
szerintem alap kéne, hogy legyen.

Felesleges. Ahoz, hogy pár Youtube videót megnéz az ember arra bőven elég ez is. Ha meg filmezik az ember, akkor meg külső winyóról nézem úgy is. Egy eSATA-s rackel 50-60MB-al tudok másolni, nem hinném, hogy hálókártyán keresztül szenvednék egy 15-20GB-os filmel!

Vagy halozaton keresztul NAS-rol...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
miért szenvednél?
belogolsz a hálózatodba, rákattintasz a filmre, és nézed.
ha 20 gigás filmeket szeretsz nézni, akkor már lehet, hogy kell a gigabites kártya.
ha csak sima 720p/1080p, akkor viszi a 10/100 is.
úgy látszik ez csak engem érdekelt 
UpTheBruce!

felesleges a gigabites LAN. a 100Mbps-t se éri el a bitrate. másolgatni akarsz ezzel a NAS-ról az eSATA-n csatlakoztatott HDD-re vagy mi?
"a távirányító pedig alap tartozék mindkettőhöz."
óóóóó, hogy oda ne rohanjak.
"opcionálisan Wi-Fi adapter is rendelhető hozzá"
hihetetlen, hogy ez 2010-ben nem alap. a franc rángassa keresztül az UTP kábelt a szobán. 

Ahogy látom még egy Realtek csipes egy Sigma.
Kinek hiányzik még?
Egyik sem tud DTS-HD-t átengedni.
Jó az a gigabit lan. Blu-Ray "iso"-hoz sem felesleges.

Mert akinek félmillás hangszettje meg negyedmillás erősítője van (csak hogy meghallja a DTS és a DTS-HD köti különbséget) ilyen vackokat vesz, nem mondjuk egy Dune-t, nem? 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Nem rossz. Lassan ideje lenne venni egy ilyet.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

Ha kell a wifi, akkor szerintem et a nyerő: Asus O!Play Air. Egész tisztességes kütyü. Mellé a 30k-s ár is baráti.
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.