Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elég barátságos árakkal rendelkeznek ezek a termékek, nem csodálkozom, hogy tetszett plecsnit kaptak.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2) stevve válasza venember83 (#1) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bizony, meg is néztem az infopatika oldalán, hogy miért ennyi, de alapból ennyi. Ez a T6 egész tetszetős. Van már iRiver lejátszóm és meg vagyok elégedve vele. :K

PH semleges

(#4) D.Orion válasza stevve (#2) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Anno az első iriver lejátszómat még ajándékba kaptam és az anyaghasználat + színvilág már akkor meggyőzött, a tudásról nem is beszélve. Szerintem is egy nagyon jó márka, zen példányok is tetszetősek. :R

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#5) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

16 rongyert legalabb egy RDS-t beletehettek volna...

alba gu brath

(#6) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó kis lejátszók. A kisebbikkel kiegyeznék, futásnál tényleg nem lenne haszontalan. Ahhoz képest hogy ezek már márkás lejátszók egész jó áruk van.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#7) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

MIndkét lejátszó tetszetős, bár a T5-nél én pár dolgot változtatnék.

1: kupakos csatlakozó: ezt el lehetne már felejteni, vagy megoldani a rögzítést. ha véletlenül elhagyom, randa és koszolódik - nálam ez kizáró szempont lenne, jobb lenne, ha összekötő kábeles (nekem ilyen van, nem para egyáltalán), vagy kitolható lenne a csatlakozó
2: beépített akksi: tudom, hogy ez a trend, értem is a gyártókat, de ha már kivánságműsor, akkor lehetne cserélhető AAA elemes, a lejátszó formája ezt simán megengedi, és két tölthető elemmel hetekig bírja szuflával

Egyébként a negatív kijelzőnek felettébb örülök, jobban is látható, és talán kevesebbet is eszik (de ebben nem vagyok biztos).

A fenti két eltéréssel gyakorlatilag dettó mint az általam használt MPIO ML100, amikor vettem, ugyanez az árkategória is volt. Tapasztalatom szerint zenehallgatásra ennél több nem kell, a videótartalom meg más kategória.

[ Szerkesztve ]

(#8) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

A pici nekem nem tetszik, bár tény, hogy sporthoz az a nyerőbb fomaterv.
A nagyobbik egész jó darabnak néz ki, az ára is meglepően olcsó.

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#9) vjay13

vjay13
(újonc)

Jó kis cuccok, bár szívesen olvasnék egy tesztet az iriver P7-esről is. :K

(#10) ku-cu válasza vjay13 (#9) üzenetére

ku-cu
(tag)

Számból vetted ki a szót, pl:egy iriver P7 vs. cowon O2 összehasonlításnak nagyon örülnék! (talán nem egyedül :) )

szerk: bár ez itt OFF

[ Szerkesztve ]

Adriatica A8171.5263A férfi karóra eladó! http://hardverapro.hu/apro/adriatica_a8171_5263a_ferfi_amtomata_svajci_karora/hsz_1-50.html

(#11) Badman 4ever

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

A kisebbik elég tetszetős, bár való igaz, hogy cserélhető elemekkel még ennél is jobb lehetne. :)

(#12) rudi válasza ku-cu (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Cowon O2-ben nem vagyok biztos, de a P7 szinte tuti, hogy jönni fog.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#13) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is bekéne ruháznom egy újba.T6-os nagyon tetszetős :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#14) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

bocs de ezeknek mi értelme? sony ericsson w350i-m van, kb cakk ugyanúgy néz ki mint a T6, csak a gombok alatt még egy telefon billentyűpanel is van és nem mellesleg lehet vele telefonálni. ki fog +1 cuccot magával rángatni?

(#15) Porcupain válasza zsirfecske (#14) üzenetére

Porcupain
(fanatikus tag)

Aki nem elégszik meg a gagyi telefon minőséggel.....

[ Szerkesztve ]

eladó hardvereim: http://bit.ly/c81IFm

(#16) Kokkantas válasza zsirfecske (#14) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Én meg azt tudnám kérdezni, hogy annak mi értelme, hogy a telefonon hallgatsz zenét? A telefon telefonálásra való semmi többre. Ez az én véleményem. Lehet másnak is véleménye, de engem az nem érdekel. ;]

(#17) Napfénysüti válasza zsirfecske (#14) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért egy minőségibb mp3/mp4 lejátszó a saját műfajában eléggé leveri bármelyik telefont. Bár tény az áruk is lehet durva.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#18) zsirfecske válasza Porcupain (#15) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

azért egy sony ericsson walkman telefon nem hinném hogy gagyi, bár kétségtelen, hogy lehet különbség. raksz rá egy jó fülest és kész. amúgy meg utcára úgyis tök mindegy, onnantól kezdve hogy be is kell hallatszon a környezet zaja, már ha nem akarsz meghalni.

(#19) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tetszik a T5, bár én valami komolyabba fogok beruházni az év vége fele.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#20) Skizz válasza zsirfecske (#18) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

miért lenne utcára tökmindegy, főleg zárt fülessel? fele ennyiért veszel egy akármilyen mp3-at használtan és kenterbe veri az összes zenetelót.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#21) DeFranco válasza zsirfecske (#18) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A zene minőségéről ugyan nem tudok nyilatkozni, de a külön MP3 játékos mellett szól az, hogy:
-nem a telefonod akksiját nyírja ki
-ha zenét hallgatsz, lemerül az akksi, és nem tudsz telefonálni, ha fontos, akkor sem
-kábelezni kell a gépre kötéshez (most ellent mondok magamnak, de ettől még tény)
-nem biztos, hogy a zsebedben hordod a telefonod, lehet, hogy a táskádban tartod pl.

[ Szerkesztve ]

(#22) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

jóvan akkor annyit mertem csak szólni, hogy T6-ról nekem ez jutott eszembe:

ami vájtfülűek kivételével megfelel bárkinek és nem kell +1 eszközt cipelni :)
nem beszélve hogy mp3 playerrel nem hallod ha csöng a telefon...

(#23) Pxs

Pxs
(tag)

Szépek és jók, de hogy mi lett az iRiverből mostanra :( :(

Anno a legkomolyabb lejátszókat dobták piacra (volt H120-am, H320 és még most is van egy H10)...az első kettőnél szebb hangzást azóta sem hallottam lejátszóból (próbáltam vagy 30 fajtát eddig), gyönyörű és új értelmet ad a megszokott zenéknek.

Nem beszélve a brutálisan gyors (10-20 MByte/sec) USB másolási időről !

Sajnos azok gyártását rég beszüntették, de aki teheti, szerezzen be egyet, én pár hónapja 25 ezerért jutottam egy H320-hoz minden cuccával és perfekt állapotban, az egy álom vétel volt (aztán faszán el is lopták :S ).

Az E100-at pedig kerüljétek el, azt az élettelen, tompa hangzást, amit az produkál (EQ-t lehet állítgatni rajta, csak kb. felesleges)...

Sajnos ez a gyártó is beállt az alsó szegmensbe, olcsó hangchipeket használva. Pedig régen ők voltak az elit.

Keep staying alive...or die trying. But don't you ever try to give up.

(#24) EnginEEr

EnginEEr
(lelkes újonc)

"A két lejátszóhoz semmiféle szoftvert nem kaptunk. Igazából nincs is rájuk szükség. Az irivereknek semmi más nem kell, csak egy szabad USB csatlakozó. Egyszerűen a számítógéphez kell kapcsolni őket, mint egy pendrive-ot, és máris másolhatunk rájuk."

Végre egy normális lejátszó!
Kell :))

Abor-Asör-Apálinka => Asus | AMD | Ati - az utóbbi 2 már egy, de a sör nem válik pálinkává ilyen könnyedén :)

(#25) Atlantis

Atlantis
(VIP)

A T5 nagyon jónak tűnik, leszámítva a tárkapacitást. Miért van az, hogy a T5-höz hasonló, normális méretű lejátszók max. 2, esetleg 4GB-osak? Ha valaki nem akar filmet nézni rajtuk, annak már nem is kellhet a nagy tárhely?

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#26) Xero

Xero
(őstag)

Furcsa hogy anno még képesek voltak Sennheiser fülest mellékelni, most pedig ezt a külsőre is érdekes cuccot adják.
Anno imádtam az ifp590-emet de sajnos a joy annál is elpusztult 3-4 év után. Mégis állítom, hogyha a háttér szolgáltatásokat nem veszem figyelembe akkor bármit lebüntetnek (ipodokat is bőven).

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#27) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó cuccok, az iRiver jó lejátszókat gyárt.

(#28) zeg válasza Skizz (#20) üzenetére

zeg
(senior tag)

Hát...sokáig egy Creative Muvo V100-at használtam Sennheiser MX400 fülessel, ahhoz képest a Nokia E51-em fényévekkel jobb hangminőséget(tisztább, mélyebb) ad a saját fülesével, a diktafon érzékenyebb(és olyan lejátszóprogit teszek rá amilyet akarok akárhány sávos hangszínszabályozóval, és még a divX-ek egy részével is elboldogul a ~400MHz-es proci ellenére). Pedig szvsz nem az öregedő E51 a zenemobilok csúcsa.

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#29) renato válasza Pxs (#23) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

sajnos tényleg elég gáz amit produkálnak. :(
még a felsőkategóriás termékpalettájuk is elég gyenge... Egyszerűen egy középszerű cég lett. az iaudio/cowon jobb ilyen szempontból, bár azok is kiadhatnának már valami sima U2, U3 utódot... :/

(#30) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rosszak, de semmi extra, semmi különleges. Egy irivertől nem ezt várnám el.
Még mindig az U3 a kategória királya :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#31) Porcupain

Porcupain
(fanatikus tag)

Amúgy erős Samsung K3 dizájn....de ettől függetlenül jól néz ki.

"A fülhallgatóhoz szivacs is jár."

Micsoda grátisz... :D

eladó hardvereim: http://bit.ly/c81IFm

(#32) Solten válasza zsirfecske (#14) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"bocs de ezeknek mi értelme? "

Kocogas kozbeni zenehallgatas... De csak akkor ha szeretned hogy ne legyel epp elerheto... :D

alba gu brath

(#33) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

szerintem a mi országunkban ezek eléggé életképtelenek, mindenki zene lejátszól telóval szaladgál.

(#34) fordfairlane válasza lorcsi (#33) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

Pedig nekem is ehhez hasonló lejátszóm van, és kifejezetten örülök, hogy amíg pl. a metrón hallgatom, nem hallom, ha csörög a mobilom. :)

my hovercraft is full of eels

(#35) Teaway

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam totálisan életképtelen: a telót használom FM rádiónak és MP3 lejátszónak is.

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#37) booss

booss
(lelkes újonc)

Szerintem ennyit simán megér, mert nem gagyi lejátszó, és egyesek ugyanennyit adnak a csilivili kínai vackokért.

Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.