Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) TheDragon007 válasza ku-cu (#50) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, azt írják hogy 800*600as videókat is bír... na de kinek van ilyen videója? ;)
Meg amúgyis, a kijelző felbontásától nagyobb videókat felesleges a P3ra tenni, mivel nincs video-kimenete... Ezért az S9 lenne nálam a befutó, mert azon lehet értelme a nagyobb felbontású videóknak - megtudod őket nézni pl. a tévén.

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#52) ^Clown válasza julius666 (#48) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel én is ugyanígy voltam. Egy G3-at akartam venni anno, de valahogy nem volt rá 45K-m. Aztán később összespóroltam egy U3-ra :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#53) raskolnikoff válasza 33as (#42) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem pont ez a párosítás van ;)

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#54) ForRedGlory válasza ku-cu (#44) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg lesz: [link] és [link]

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#55) rudi válasza ^Clown (#39) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Közel ilyen jól.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#56) ku-cu válasza ForRedGlory (#54) üzenetére

ku-cu
(tag)

Köszi!
Eddig az O2-vel szemezgettem, de lehet végül s9 32gb lesz belőle!

Adriatica A8171.5263A férfi karóra eladó! http://hardverapro.hu/apro/adriatica_a8171_5263a_ferfi_amtomata_svajci_karora/hsz_1-50.html

(#57) ForRedGlory válasza ku-cu (#56) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok a 32Gb-s árára hogy mennyi lesz, de szerintem jó pár ezerrel drágább.
Viszont az én fantáziám is megmozgatta az S9, lehet beszerzek egy 8Gb-osat belőle :)

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#58) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Enyhén" túl van árazva szegény, gyk prémium kategóriás ára van, viszont messze nem sorolható ide. Hangzás terén nyújt valamit, ez jogos, de a többi funkció 0.

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#59) TheDragon007 válasza Jhonny06 (#58) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Megosztanád velünk is, hogy mi számít nálad prémium kategóriás lejáccónak?

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#60) xedos

xedos
(PH! addikt)

Ha valaki otthon ezen hallgatja a fotelban a zenét, akkor azt mondom OK!

De az utcán járva, BKV-n, vonaton átlagos autóban szinte mindegy nem???
Legalább is ha a közlekedésre és az utitársakra is tekintettel vagy.
HI-END :-)

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#61) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jaj, beleszerettem ebbe a "szarba"... azért szar, mert kényszerít hogy megkönnyítsem a pénztárcám 60 rugóval :W :D

(#62) TheDragon007 válasza xedos (#60) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Most akkor mi is a probléma azon kívül hogy nem a te pénztárcádhoz mérték? :B

(#63) P.e.t.ya. válasza xedos (#60) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Mért kéne az útitársakra tekintettel lenni?
Füles + hasonló kijelzős kütyü = gutten múví ---->idő meg el is röpült,sok madár meg
azt sem tudja,h mi van a kezedben :))

(#64) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Az a gond, hogy 65k a lejátszó, mellé egy normális füles (pl senn. cx-95) még 15k, és máris 80k egy zenelejátszóért. Én ezt soknak találom. Inkább egy 30-40k-s lejátszó, ami nem ilyen fullextrás, mellé egy jó füles, úgyis tulajdonképp zenét hallgat ezeken az ember. És szerintem a fülhallgató minősége sokkal többet számít hangzásban, mint a lejátszó.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#65) P.e.t.ya. válasza Ijk (#64) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

:B Vagy 40-50k körül egy n95 - iphone :U

[ Szerkesztve ]

(#66) LonGleY válasza Ijk (#64) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Aki költ egy ilyen zenelejátszóra, annak valószínűleg van elképzelése a jó fülesről is, amit még a jobbféle, gyárilag mellékelt helyett is preferálna. Úgy korrekt, ha a jobbféle fülessel feleslegesen nem nyomják meg az amúgy sem alacsony árat, amikor az ígyis-úgyis lecserélésre kerülne. Valamit viszont mégiscsak mellékelnek hozzá, hogy ne olyan legyen, mint az alacsonyabb kategóriás "zenei" Samsung telefonok: megveszed és lőheted az azonnali zenehallgatást, mert még egy nyamvadtabb fülest sem tudnak beledobni a pakkba.

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#67) LonGleY válasza P.e.t.ya. (#65) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Hagyjuk már ezt az n95-özést meg iphone-ozást! Itt minőségi zenehallgatásról van szó, nem holmi ki-mivel-jár-jobban-ebből-a-pénzből megmérettetésről. Nekem is jobban tetszene, ha telefonálni is lehetne vele, de ettől még az arra is alkalmazható zájfón nem lesz jobb a Cowon-nál zenehallgatásra, hangrögzítésre, stb.

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#68) TheDragon007 válasza LonGleY (#67) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

A zaj-fón egy telefon. De csak zajfon ehhez a készülékhez képest ;]

(#69) P.e.t.ya. válasza LonGleY (#67) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

És mi ez a minőségi zenehallgatás? Talán igénytelen az általam említett 2 cucc? :U :DDD

(#70) TheDragon007 válasza P.e.t.ya. (#69) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Az arcocskák használatából arra következtetek, hogy ironizálsz és szerinted is igénytelen a két említett cucc - legalábbis zenehallgatás szempontjából, persze szigorúan a cowon s9hez mérve :K

(#71) P.e.t.ya. válasza TheDragon007 (#70) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet én vagyok akkor túl tapasztalatlan...vagy botfülű. Nem ironizáltam ,csak sztem
elég korrektül szól a nokia(persze nem gyári fülessel...az egy vicc :) )

(#72) TheDragon007 válasza P.e.t.ya. (#71) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze nyilván elfogadhatóan szól egy felsőkategóriás telefon (csakúgy, mint bármely másik telefon), de már többen leírták, hogy a cowon cuccai még jobban szólnak. Ha neked ez nem ér meg plusz pénzt egy ilyen kütyüre, az a te dolgod...

(#73) P.e.t.ya. válasza TheDragon007 (#72) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszer ha kezem közé kerül egy ilyen akkor betesztelem.
Addig tényleg nem mondok róla semmit. Puding próbája is az evés :D

(#74) renato

renato
(fanatikus tag)

Hát nem tudom, okés a teszt, de nagyon sokat kellett rá várni, valamint nemtudom hol volt a 40 órás lejátszás... tudtommal ez sokkal több.
lásd: [link] 55 óra audió, 11 óra videó. Mindenhol ezt látom... Az infopatika meg hol a régi infót adja meg hol az újat... ajh... :(
Mindegy; jó cucc, a teszttől viszont nem dobtam hanyatt azért magam... de legalább van és néha egész jó dolgokra linkelget, mutat rá, szal 7/10 :D
Ha lesz fölös zsém (most nincs, lehet beszerzek egy ilyet.)

(#75) TheDragon007 válasza renato (#74) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

az az 55 + 11 óra nem a laboratóriumi körülményekhez mért élettartamot mutatja? :D

(#76) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ennyi penzert kicsit draga.

(#77) Thrawn válasza TheDragon007 (#75) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Test Conditions:
- Video : Xvid, 480x272, 24fps, CBR, LCD Brightness (Level : 4)
- Audio : MP3, 128kbps CBR, Volume 15

Test Conditions: MP3, 128kbps, EQ Normal, Volume 15, Display Always Off, Bluetooth Off, Switch Hold, Bundle earphones

Battery performance tested under optimal conditions by manufacturer.

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods.

(#78) TheDragon007 válasza Thrawn (#77) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Tehát? Kérlek magyarázd el hogy akkor most 40 vagy 55 óra a tényleges lejátszási idő...

(#79) Thrawn válasza TheDragon007 (#78) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

55 óra zenehallgatás vagy 11 óra videózás.

(#80) TheDragon007 válasza Thrawn (#79) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Huhhh. Köszi. Ez sajnos még szimpatikusabbá teszi a lejáccót :O , tényleg kő-cowon-nemmarad. Ugyanis én még a 40 órát is elég soknak találtam...

(#81) Vamp

Vamp
(senior tag)
LOGOUT blog

Hasonló tudású, de gyengébb anyagminőségű lejátszók vannak az ebayen, durván 11E forintért...

(#82) TheDragon007 válasza Vamp (#81) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Linket de azonnal, és már rendelek is egyet!
(Feltéve hogy tényleg csak az anyagminőségük gyengébb - de tartok tőle hogy nem csak ezen csúszna el a dolog :DDD )

(#83) renato válasza TheDragon007 (#75) üzenetére

renato
(fanatikus tag)

Hát lehet az 55 óra laboros eredmény, de akkor is az a hivatalos. Régen volt 40 óra még a cowon weblapján is (megjelenés előtt), aztán hirtelen emeltek rajta, gondolom optimalizálás ment végbe.
Csak szóval legyen kinn a cikkben a javított, hivatalos (!!) adat. Mert az már rég 55/11 óra.
Amúgy mondhatni, hogy nem oszt szoroz, de azért nekem igenis számít a szám. :)

Nah mindegy, Ezt a lejátszót az mp3 lejátszók topicban már kiveséztük páran. Így nekem itt ennyi volt. :) De szvsz nem bánja meg aki ilyet vesz :DD

(#84) Vamp válasza TheDragon007 (#82) üzenetére

Vamp
(senior tag)
LOGOUT blog

Link, itt keresgélhetsz, vagy lapozz tovább. Amik flashet is tudnak, azok 20 körül itt vannak Angliából, minden tartozékkal. Ha kicsit keresgélsz még, lesz HK-i is, le lehet dumálni az eladóval, hogy ezt meg ezt nem kéred, és vállalod, hogy vámolják, akkor ilyen 16-17ből itt van a cucc. Ebből a shipping 3-4 ezer (mindegy, hogy az árba van beépítve, vagy külön).
Persze nincs line in (kinek kell?), viszont moddolható a szoftver jó eséllyel. Ez ha jól tudom mind rockchipes.

Ez a Cowon modell itthon irreálisan drága, egy 20ast biztosan tisztán eltesz a bolt (igen, a költségeken kívül).

[ Szerkesztve ]

(#85) Thrawn válasza renato (#83) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak szóval legyen kinn a cikkben a javított, hivatalos (!!) adat.

Eleve így került fel :F :U

(#86) Robixxx

Robixxx
(lelkes újonc)

Remek kis készülék

(#87) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem semmi, amit kibír karcolás nélkül a kijelzője.

Szikét, kulcsot, villát és hasonló dolgokat vetettek be hogy összekarcolják, sikertelenül... :Y :C :R

[ Szerkesztve ]

(#88) JBaptista

JBaptista
(újonc)

Sziasztok, hát kezemben a lejátszó, biztos elfogult vagyok :D Eddig SE C902-vel hallgattam bluetooth-os fülessel a számokat (Sennheiser MM200) és hát mit mondjak. Ég és föld nem elég kifejező szerintem :) Aki megveszi nem fog csalódni az biztos!

(#89) ponti_ak válasza ^Clown (#1) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Huhh, köszi, ezt csak most láttam.. meglepett, s egyben megtisztelőnek is érzem. :) kb.fél évig távol/read-only-ban voltam, és a Cowon-lázam is alábbhagyott (pontosabban az old-school HDD-s verziók felé vettem az irányt), de.. ..ahogy elnézegetem, egyre jobban tetszik ez az S9, főleg a titán verzió.. :))

(#90) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Nah, megtapicskoltam ma ezt a kis S9-es drágát az Infopatikában.

Jó. És szép. A titanium black verziót bontottuk ki, ami a valóságban oldalt inkább szürkés árnyalatú, nem pedig ilyen/ennyire barnás mint a hivatalos képeken látható.. /forrás: Cowonglobal/ Ettől függetlenül nagyon dzsesszes, sőt. :))

Ami (számomra) a/z egyik leg/fontos/abb: a kezelés! Zsebben is (legalábbis szövetnadrágban!*) nagyon jól vezérelhető, okosan van kitalálva. A Play/Pause könnyen kitapintható a készülés alján, nem túl érzékeny, s a többi gomb is abszolút rendben van.
A hangminőség a szokásos "vacak" :D, ahogy a Cowon-tól megszoktam, bár ezt az egy db demo Jack Lee- féle 128 kbps sálálálálá alapján nehéz megítélni (Sennheiser cx55-tel próbáltam, amit közvetlenül a G3-ból húztam ki).
A GUI elég gyors, és persze adja magát, az EQ-hoz pl nem kell "órákig" nyomogatni a menüt, szinte minden fontos menüpont elérhető 1, max 2 pöttyentéssel. A 26-féle előre beállított hangképpel eljátszottam egy darabig, aztán pedig nem vettem meg (32gb-os nincs, és a legtutibb a Digitális TV-vevős verzió lenne, Wi-Fi-vel (ha lenne, de ugye nincs), s egyelőre erre is inkább csak csorgattam a nyálam. Jelzem, a kijelző bírja azt is. :D)
Remélem, hogy az idő vasfoga megrágja kicsit az árát, és akkor.. hm, talán meglepem magam egyel..

* ..hozzám hasonló öltönyös fajankók előnyben, farmergatyás teszt legközelebb..

[ Szerkesztve ]

(#91) attika89 válasza ponti_ak (#90) üzenetére

attika89
(senior tag)

Van 32 GB-os csak nem itthon :O
ebayen van pár 32 GB-os 289 dollártól.
Én még erőssen gondolkodom, hogy a 2év gari miatt inkább maradjak a magyar 16GB-osnál, vagy merjem bevállalni az ebay, paypal dolgokat

Sony Xperia S \,,/

(#92) vili13 válasza ponti_ak (#90) üzenetére

vili13
(őstag)

Nekem egész más véleményem lett, amikor ilyet tapiztam valami MM-ban...
Csúnya, görbe az egész, a vékonyított végei elég gyengének és sérülékenynek tűnnek. Kézbe venni elég műanyagos érzés, valahogy nincs meg a súlya a méretéhez képest. Szvsz sokkal kisebb, vékonyabb és laposabb is lehetne, ha a részeg designer nem hagyja el az egyenes vonalzóját. A kezelőszervek pont rossz végén vannak a fülhallgató kimenethez képest, a play/pause bütyök elég bizarr képződmény, az usb takarófedele meg egyenesen szánalmas. Minden pozitívuma ellenére ilyet biztosan nem vennék.

(#93) attika89 válasza ponti_ak (#90) üzenetére

attika89
(senior tag)

Amugy Infopatikánál lehet olyat, hogy bemész és kibontanak egyet csak, hogy megtapicskold? :Y
Sok helyen még ránézni sem lehet semmire, csak ha megveszed :(((

Sony Xperia S \,,/

(#94) ponti_ak válasza vili13 (#92) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Nem tudom, nekem elég masszívnak tűnt az egész. Nem strapálom a cuccaimat, de ennek ellenére a D2-t pl eléggé féltettem, dmég úgy is hogy vigyáztam rá. Ennél nem volt ilyen érzésem (még akkor is, ha nem a sajátomat nyomkodtam a boltban...). A formája nekem tetszik, és vékonyabbat, kisebbet, könnyebbet sem igényelnék. A gombok jó oldalon vannak, a kezem pl. a zsebem aljáig ér le, így szó pont szerint kézre áll. Szvsz.
Bizarr a bütyök? Hmm. Lehet, de láttam már rondábbat is.

@attika89. a 'paitka jó hely, segítőkész kollégákkal. A Korner Audio-ban is ki lehet próbálni bármelyik készleten lévő terméket, és nincs vételi kötelezettség.
Egyébként pedig csak illedelmesen kérni kell, és általában máshol is rendesek szerintem (.. tudom, naiv vagyok). Persze az is számít egy kicsit, ha nem először vásárol az üzletben az ember. :)

[ Szerkesztve ]

(#96) vili13 válasza ponti_ak (#94) üzenetére

vili13
(őstag)

Ha leesik, akkor valószínűleg az egyik sarkára esik, azok meg tényleg elég vékonyak. Nekem pont a D2 tűnik sokkal masszívabbnak, bár nyilván azt sem szívesen dobálnám.
Bővebb szövetnadrágban meg talán nem gond, ha a zseb aljáig kell nyúlni, de szűk farmerzsebben ezt szvsz nehezebb kivitelezni. Persze elég szélesek a gombok, valószínűleg zseben keresztül is kivitelezhető a kezelésük, de ezzel együtt sem tűnik a lehető legpraktikusabbnak.
Mondjuk én a króm/fekete verziót láttam csak, és azon elég furcsa volt a csillogó pici play bütyök a többi nagy, széles gomb mellett. Egyszerűen aránytalanul kicsinek tűnt ahhoz képest, hogy talán a leggyakrabban használt kezelőszerv.

(#97) BenJoe válasza ponti_ak (#95) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Remek, már rengetegen hiányolták. :C

Egyébként öcsém most megy USÁba, és az ottani címére rendelnék Amazonról egy refurbished lejátszót (bér ezen még gondolkodok, de szinte csak jót olvastam a refurbished darabokról), viszont lenne egy kérdésem. $262 a lejátszó (32 GB, lehet hogy csak 16-ost veszek), és erre jön még rá a "tax", ami gondolom ÁFA. Ez különböző államokban eltérő lehet? Mekkora elektronikai kütyükre? Csak mert ha ez +40 USD, az problémát jelentene... :S

A segítő válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.:
BenJoe

Now we're the ones who help to set the sun...

(#98) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Üdv!

Itt egy Ringke Silicon Case, a Cowon S9-hez... .. a külföldi S9 fórum szerint ez a legjobb szilikon-S9-tok.. kár hogy szállítással együtt 32$ az ára.. Azért lehet hogy majd beruházok egyre..

ponti

(#99) ponti_ak válasza ponti_ak (#98) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

MOD:
Ha valakit esetleg érdekel a dolog a közeljövőben, az jelezze nekem (itt, vagy priviben), és ha megfelezzük a pk-t, jobban járunk..

Egy tok ára 2 db esetén így (17$*2+15$=49$/2=) már csak 24,5$ lenne, ami erős (185 Ft/USD) árfolyam mellett kb.4500 Ft (32$ ~ 5,8-6k helyett), háromnál már csak 22 (4k), négynél meg már csak 20,85 (3,8k).. :))

ponti

(#100) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Megjött. :C

Szép, gyors, okos (2.3-as fw egyelőre), csak még üres.. zenék filmek fel, aztán majd írok...

ponti

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.