Nah, megtapicskoltam ma ezt a kis S9-es drágát az Infopatikában.
Jó. És szép. A titanium black verziót bontottuk ki, ami a valóságban oldalt inkább szürkés árnyalatú, nem pedig ilyen/ennyire barnás mint a hivatalos képeken látható.. /forrás: Cowonglobal/ Ettől függetlenül nagyon dzsesszes, sőt. 
Ami (számomra) a/z egyik leg/fontos/abb: a kezelés! Zsebben is (legalábbis szövetnadrágban!*) nagyon jól vezérelhető, okosan van kitalálva. A Play/Pause könnyen kitapintható a készülés alján, nem túl érzékeny, s a többi gomb is abszolút rendben van.
A hangminőség a szokásos "vacak"
, ahogy a Cowon-tól megszoktam, bár ezt az egy db demo Jack Lee- féle 128 kbps sálálálálá alapján nehéz megítélni (Sennheiser cx55-tel próbáltam, amit közvetlenül a G3-ból húztam ki).
A GUI elég gyors, és persze adja magát, az EQ-hoz pl nem kell "órákig" nyomogatni a menüt, szinte minden fontos menüpont elérhető 1, max 2 pöttyentéssel. A 26-féle előre beállított hangképpel eljátszottam egy darabig, aztán pedig nem vettem meg (32gb-os nincs, és a legtutibb a Digitális TV-vevős verzió lenne, Wi-Fi-vel (ha lenne, de ugye nincs), s egyelőre erre is inkább csak csorgattam a nyálam. Jelzem, a kijelző bírja azt is.
)
Remélem, hogy az idő vasfoga megrágja kicsit az árát, és akkor.. hm, talán meglepem magam egyel..
* ..hozzám hasonló öltönyös fajankók előnyben, farmergatyás teszt legközelebb..
[ Szerkesztve ]