Szia, köszi!
Nekem /még/ van 14% helyem (6-7 film, a többi zene és fotó).
Egy gyors leírás, 1 napos nyomkodás után:
Kivitelezés, külső: minőségi anyagok, nem csúszós, nam kopogós, szerintem a barna hátlappal és a titán oldallal kimondottan exkluzív (a színe megy a barna és a szürke öltönönyömhöz is..
) A súlya is pont jó, nem túl nehéz, nem túl könnyű. A gombok kézre állnak, miközben szépen belefeksz' a tenyérbe. Nem tudok németül, de egyszóval: ergonomische. Hosszú ujjaim vannak, így a gombokat inkább a második ujjpercemmel nyomkodom, szóval szerintem apróbb kezűeknek (hölgyek) is kényelmes lehet, a kezelőszervek ujjheggyel elérhetőek (este teszteltetem a nejemmel, akinek kimondottal aprócska praclijai vannak... Note: ..első nap egyszerűen még tudtam odaadni neki..
).
Kezelhetőség: Adja magát. Fiatal hölgyismerősöm kezébe adva 5 mp alatt használta probléma nélküld, csak a Hold babrált ki vele 1x.. 
A menüvel meg vagyok elégedve, de a Lejátszás vezérlését és a Custom menüt még tanulom (pl. egyelőre nem tudom, hogy kell leszedni az asztalra felrakott elemeket.. ma belepillantok a manual-ba, asszem'.. A G senzor-t is szoknom kell még, és nem is a legjobb (néha nem reagál hiába forgatom), de elmegy, meg amúgy se fogom rázogatni, mert az szerintem gagyi...
A gombok jók, kellően érzékenyek, és zsebben, bringára is fain a cucc. @bwoay: szerintem akár még kesztyűben is.!
A Play gomb kicsit nehezen jár, de azt alig használtam még (talán mert folyamatosan megy, tegnap óta..), leginkább csak a long-press-szel, a főmenü eléréséhez.
A touch-screen nagy ritkán nem veszi a lapot (a Menü gomb csöppet kicsi nekem a sarokban), de lehet hogy ez (is) user error.. Egy multitouch viszont jó lenne rá azért (..meg még egy TV-vevő.. me wi-fi.. na jó, befejezem..
)..
Adatátvitel: 3500-6000k-val ette az anyagokat, mérettől és forrástól függően, ami szvsz elég, tekintve hogy nem kell gyakran cserélgetni rajta a cuccokat. A Bluetooth-szal még küzdök, mert a 3310-es Nokiámmal felismerték ugyan egymást, de összekapcsolni már nem sikerült őket. A Sony hifimet pedig fel sem ismerte (pedig azzal simán összekapcsol a Nokiám).
Hangzás: első blikkre a hangzása majdnem Cowon X5 szintű. De egyelőre még próbálgatom csak, főleg a cx350-nel (nekem a "BBE Headphone" EQ vált be hozzá eddig leginkább, meg a "Rock"). Tetszik, hogy sok-sok Preset (előre beállított hangkép) van, és nem nekem kell órákig állítgatni mindent..
Így inkább előbb, mint utóbb, egyszóval gyorsan! találok valami nekem tetszőt (szeretek hangolászni, nah). De később, ha lesz kedvem/időm, biztosan behangolok majd párat a User1-4 fiókókba is.
A hangerő több mint elég. (@bwoay: ha egyszer végre eljutok hozzád, kölcsönkérem majd a HD595-öt, kiváncsi lennék rá azzal is..
) A rádióra nem hat az EQ, de ez nekem nem annyira fontos, a fenti fülessel pont elég jó így is, sőt..
Kijelző: a színek brilliánsak* és tényleg nagyon "mélyek", a kép tűéles, a felbontás elég ekkora kijelzőre szvsz. pedig még a fólia is rajta van. Napfényben is jól látható a képe, habár kissé felhős égbolt volt ma reggel, szóval verőfényben lehet hogy picit kevés lenne a max (6-os) fényerő az Amoled-en... Röviden összefoglalva: szép, éles szögből is jól látható, kellően nagy filmnézéshez (akár hosszabbakhoz) is, bár ezt még nem próbáltam, de majd....
* Erről OFF-ban egy rövid sztori: a tesóm barátnője tegnap bölény-csordának titulált rajta egy, a mezőn álló ménest (távolban álló lovak csoportja), amit még régebben fotóztam.. a lány szerintem erősen rövidlátó még szemüvegben is, vagy csak a védőfólia-buborékok zavarták meg, de az is lehet hogy csak viccelődött, mert végül aztán csak megtalálta a zoom-ot..
)
Filmek: a rápakolt 7 filmből 1-et nem evett meg (Transformers blue-ray rip), ez szerintem egész jó arány. Talán a 2.41-gyes firmware-rel az is menni fog. Az a legjobb, hogy, hogy csak ráhúzom az avikat, és kész.
A lejátszás teljesen akadásmentes, a feliratok is jól látszanak. Nincs mit ragozni, ez is jó.
Rádió: a vétel eddig ebben a legjobb, amit Cowon-ban hallottam (M3, i5, X5, G3, U3, D2). Az automata kereső 18 Bp-i adó fogott be (6-ot duplán).
Utility: a szöveg-olvasó működik, jó zoom és a sokféle háttér. Az alap játék bugyuta, a rajzolgató felesleges, a számológép jó hogy van, de nem fontos. Majd lesz rá még pár alkalmazás, szerintem egy térképet dobok majd rá (meg BKV/MÁV menetrendeket is talán), az mindig jól jön..
"Dióhéjban" kb. ennyi lenne így elsőre, ha lesz még valami érdemleges, megírom.
Köszi a figyelmet,
jó danolózást mindenkinek.
üdv: ponti