Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Mans20

Mans20
(őstag)

Inkább a P45 ös giga lapokat és az új NV ket boncolgassátok.

(#2) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó összefoglaló lett.
Köszönjük :R

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#3) próbakocka

próbakocka
(fanatikus tag)

a cikk jó, és részletes, de

ne haragudjatok, de még mindig nem tudok hinni ezekben a dobozokban. egy hónap múlva jön valami jó kis úk codec, mindenki azzal áll neki tömöríteni. Ezen hogy frissítek arra. Jó esetben adnak csak ki hozzá firmware frissítést, vagy a nagyon elvetemült dobozrajongók, majd otthon megírják. De nem biztosan. Mondjuk 3-4 ilyen codec lejön egy évben, és máris vagy újrakódolom az összes filmet, amit tuti nem teszek meg, vagy veszek egy másik gépet?
az lenne korrekt megoldás, hogy folyamatos codecupdate lenne hozzájuk atomerős hardwarrel, ami a következő 3-4 évben is elbírja az újonnan megjelenő tömörítési eljárásokat. de most nem ez van.

hogy lehet hogy egyik dobozban sincs gbites lan? másoljak rá napokig ? áhh

és egy lényeges kérdés; ha már ott van a nappalimban a fullHD tv, akkor ezeken a vackokon miért nincs bármilyen internetezésre alkalmas szoftver ? nem lenne kurvára logikus, hogy ezen nézzek meg mindent ? mail, időjárás ... nem akarok még egy pc-t bekapcsolni.

szerintem htpc

[ Szerkesztve ]

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#4) Kombat válasza Mans20 (#1) üzenetére

Kombat
(őstag)

Szerintem meg nagyon jó, hogy végre ilyen teszt is van!
Köszönjük!

Régóta tervezem egy ilyen kütyü beszerzését, most talán majd tudok dönteni, ha végigolvasom az írást! :DDD

Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

(#5) durkonorbi

durkonorbi
(fanatikus tag)

Tényleg átfogó a teszt! :) És annak ellenére, hogy tudom, a családokban tényleg általában van a PC-hez értő 1 max. 2 fő, és a többiek, akik csak filmet akarnak nézni a TV-n, vagy a családi fotókat ... és nekik az a jó, ha csak benyomják a power on -t és megy, és akkor is azt mondom: HTPC! Tulajdonképpen egy jó frontenddel nem hiszem, hogy nehézkesebb lehet hozzáférni az állományokhoz, és ami a lényeg: tényleg minden feladatra alkalmas a megfelelő hardver kiválasztásával, ha mégsem, idővel upgradelhető ... és aki ért hozzá, rögtön tudja másra is használni a tv, film és fotok nézegetésén kívül... :)

Amugy nem rossz cuccok ezek, tuti van célközönsége, de szerintem pont nem a számítástechnikához értő emberek .. :D - bár erre utalt talán a cikk írója is .. :D

A dolog pikantériája: a jobb gépek olyan 100 körül vannak, mint pl. a teszt 1. helyzettjei ... én ennek a feléből raktam össze a HTPC-met, úgy hogy nem egy extra dizájnos HTPC házban van, hanem egy normál, igényes, fekete, a nappaliba passzoló fekvő matx házban... ha vennék hozzá egy direkt htpc házat, akkor árban kb. mint a győztes... de persze tudásban máshol lenne ... :)

[ Szerkesztve ]

(#6) Cs_Laci válasza Mans20 (#1) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

ne magadból indulj ki.. Engem pl nagyságrendekkel jobban érdekel ez a téma, mint egy még 2%-kal erősebb alaplap és 5%-kal erősebb VGA :)

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#7) Cs_Laci válasza próbakocka (#3) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Ahogy én láttam a médiacenter az átlagfelhasználókat célozza meg, akinek ha nem megy 2 gombnyomással, akkor kész.

Egy jó HTPC-t megtervezni, kábelezni, összerakni, telepíteni nagyon nagy szaktudást / utánajárást követel meg. Ha zajos, nem jó. Ha macerás, nem jó. Ha nem néz ki jól, nem jó.

Ezek a médiacenterek egy átmenetet adnak, gyárilag fejlesztett célhardverek. DE ha te tudsz építeni egy HTPC-t az akár jobb is lehet ezeknél, de sosem fogja azt a kényelmet nyújtani, mint egy médiacenter.. Cserébe rugalmasabb és milliószor konfigurálhatóbb / időtállób.

[ Szerkesztve ]

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#8) durkonorbi válasza Cs_Laci (#7) üzenetére

durkonorbi
(fanatikus tag)

Így van .... :D

(#9) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a táblázat nagyon komoly! :)) :C :R

ha valaki vásárolni akar, egy ilyet listát összeszedni, szinte lehetetlen... köszönjük! :R

igaz, én állítom, hogy 100-120-ból összerakható egy jó htpc, minőségi alapanyagokból. tv, dvd író, és hdd, amiket nem kell külön megvenni, mint a legtöbb médialejátszóhoz. (így drágítva azokat) igaz, így egy nagyobb dobozunk van, de szerintem jobb, mint a kicsihez mindenféle madzagokon, (usb), csatlakozó külső bityók.

és sokkal szélesebb a fehasználási kör. és nem vagyok kiszolgáltatva a gyártónak, mikor ad valami frissítést, egy esetlegesen hibásan átgondolt valamire.

én is mielőtt megépítettem a htpc-met, egy ilyenen gondolkoztam, de egyszerűen nem éri meg. szerintem.

htpc-m

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#10) 33as

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem már régóta megvan a Popcorn Hour NMT A-100-as ethernet médialejátszóm.
És megvagyok elégedve vele, bár néha csinál megmagyarázhatatlan dolgokat. :)

próbakocka: A codec problémával igazad lehet idővel, bár az x264-be szerintem még sokáig tömöríteni fognak.

durkonorbi:

"de szerintem pont nem a számítástechnikához értő emberek - bár erre utalt talán a cikk írója is"

Ez marhaság szerintem én azért nem vagyok annyira hülye a számtech-hez ;] és nekem is van.

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#11) szab.tam válasza Cs_Laci (#7) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nincs így!

egy péntek reggel kitaláltam, szombat este már be volt üzemelve. és halk, csak jó, scythe ventiket kell belerakni....

és egy rádiós egér + bill, -> még kényelmes is....

annyiban igazad van, ha valaki nem ért hozzá, az már az alkatrészek összeválogatásánál elvérzik. de ha meg tud kérni valakit, akkor ő is jobban jár.

egy hónapja megy 24/7-ben (mint letöltőgép is), és gyakorlatilag semmilyen utólagos konfigurálást nem igényelt.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#12) G. Dealer

G. Dealer
(tag)

És ha egy HTPC-je van valakinek és egy jó kezelőegységre vágyik, akkor :

GENIUS LUXMATE 810 MEDIA CENTER VEZÉRLŐ

http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=G.+Dealer&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#13) Daneeka válasza G. Dealer (#12) üzenetére

Daneeka
(senior tag)

Vazze most elképzeltem a fílinget, hogy ölemben ez, tévéállványon meg egy hangtalan, pc-re távolról sem emlékeztető doboz, az lcd-n meg megy a net fullHD-ban.

(#14) durkonorbi válasza 33as (#10) üzenetére

durkonorbi
(fanatikus tag)

Ez marhaság szerintem én azért nem vagyok annyira hülye a számtech-hez és nekem is van.

Bocs, igazad van : megkövetek mindenkit, aki ért a számítástechnikához, és ilyenje van ... :K Pontosítva a megfogalmazást, leginkább azok az emberek járnak jól egy ilyen eszközzel, akiknek nincs lehetőségük (pénz, szakértelem hiánya) vagy igényük (hiszen ez valóban egyszerűbb, és kényelmesebb lehet, és sokan nem is használnák ki a htpc nyújtotta plussz lehetőségeket) arra, hogy összerakjanak egy bonyolultabb HTPC-t ...

(#15) whiz válasza Mans20 (#1) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hál' istennek a számítástechnika nem csak annyiból áll, hogy P45 meg NV... :W

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#16) 33as válasza Daneeka (#13) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, én rosszul vagyok ha a fotelből kell neteznem a tesómnál.
De ízlések és pofonok. :)

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#17) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Az XBOX 360 hálózaton, PC-re kötve alkalmas Media Center Extender-nek. Ez annyit tesz, hogy a Media Center felületét kiteszi a konzol a megjelenítőre, de az valójában a gépen fut, a háttérben. A gép tárhelyét, tunerét, stb. használja. A Linksys-nek is van hasonló megoldása. Egy DVD-s és egy lejátszó nélküli változata is. Ezek Wifin is tudnak kommunikálni. Mindegyik eszköz megbirkózik az összes tartalommal (az MC és a kodekek révén, akár feliratok is). Igaz, a Linksys termékei grafikailag lassan bánnak az MC-vel, de szerencsére a sokkal olcsóbb XBOX 360-nal nincs ilyen probléma.

(#18) 33as válasza durkonorbi (#14) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jahh.... nálam az asszony mondogatta , hogy nem hajlandó a PC (HTPC) -nek a boot idejét kivárni, és amikor megjött a Popcorn akkor kiderült hogy a boot ideje egyenlö a PC idejével. ;]

(#19) Kombat

Kombat
(őstag)

Kár, hogy a fogyasztási adatok kimaradtak a táblázatból!

Én leginkább, csak zene hallgatásra szeretnék ilyet használni, mert sokkal kevesebbet fogyast, mint egy HTPC, de egy asztali DVD-től többet vagy kevesebbet?

Az is érdekelne, hogy van ezekben kikapcsolás időzítés?

Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

(#20) engusz válasza 33as (#18) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ki az, aki nem alvó módba tesz le egy HTPC-t? És miért?

(#21) durkonorbi válasza engusz (#20) üzenetére

durkonorbi
(fanatikus tag)

Hááát... én sem alvóba teszem ... :) nálam ez spec helyzet, azért, mert van egy érdekes anomália a gépen .. a távirányító (ami a tv tunerhez van, én azt használom, mert tudja ki/be kapcsolni a PC-t, mellette meg ugyis wireless bill és egér van) alvóból nem képes visszakapcsolni a gépet, csak teljesen kikapcsolt állapotból... :F sőt a billentyűzet felkeltő gombja sem megy ezen körülmények között, szóval ha elaltatom a rendszert, akkor csak a hardveres bekapcs gomb segít .. :( persze lehet szét kellene nézni a beállítások között, de elsőre nem láttam semmi okosat... :C

[ Szerkesztve ]

(#22) engusz válasza durkonorbi (#21) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nálam az USB-re kötött Microsoft távirányító csak alvó módból tudja felkelteni a gépet. S3-as módban, ahol csak a memória kap áramot. (Szerencsére Vista már hibrid alvó módot alkalmaz, ami kikapcsolás előtt lepakolja a memória tartalmát a merevlemezre. Ez 2 Gb-nál és RAID tömb esetén 10-15 mp. Természetesen a folyamat közben már rég kikapcsolt a megjelenítő.)

(#23) AND1

AND1
(őstag)

Na szóval akkor nekem melyikre lenne szükségem, ill. melyik lenne nekem a legjobb választás ha...

- akarok egy next-gen konzolt
- lesz plazma tv-m
- akarok vmi tárhelyet ahová pakolhatom a képeket, videókat a wifi-n lévő laptopomról és onnan bármikor lejátszhatom a plazmán, ill. hallgathatom a házimozin/hifin.

Már annyira össze vagyok kavarodva h nem tudok kiigazodni ezen.

hm?

Egy régi PH-s.

(#24) engusz válasza AND1 (#23) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Stream Content from Your PC Through Your Game System
A notebook helyén lehet egy asztali gép is.

(#25) beteg

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

nekem van egy Dvico Tvix M-5100SH -m. Ez már a második, az elsőt visszavittem garba, mert az ISO ban lévő dvd ket, de az mkv-ket is úgy tudja csak lejátszani, hogy közben 4x 5x megáll, lefagy, majd 8-10 másodperc után indul el újra a film.
a második készülék ugyan ilyen.
elkezdtem htpc-t összerakni :) de nem lett kész, mert nincs megoldás arra, hogy távirányítóval ki tudjam választani egy listából az ISO dvd filmet, amit persze le is játszik! azért ez elég lol.

a cikknek nagyon örülök, mert így talán lesz itt vki, aki tud megoldást a problémámra!??
thx

(#26) szab.tam válasza beteg (#25) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a htpc-hez a rádiós egér miért nem jó? akár a combodon huzogatva kijelölsz bármit.
ha pedig ez sem jó, akkor a logitech mutogatós egere:

mx air

[ Szerkesztve ]

(#27) rudi válasza beteg (#25) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egeret helyettesítő iMON távirányító? Félelmetes, hogy a 13-14k-s Atomos miniITX konfigok mire képesek és ez még nem a jó kis HD-t játszó Poulsbo északi híd...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#28) dabadab válasza szab.tam (#26) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"a htpc-hez a rádiós egér miért nem jó?"

Igazabol HTPC-hez a taviranyiton kivul barmi mas beviteli egyseg gaz.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#29) beteg válasza szab.tam (#26) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

5 db távirányítót vettem hozzá, mert baromi nagy nehezen találtam linuxo média felületet, ami lejátsza az iso-t, viszont egyik távot sem ismeri.
ja, azt nem mondtam: jó lenne egy mádia center felület, hogy ne kelljen az ágyból távirányítós egérrel kergetni a daemontools ikonját :)

(#30) beteg válasza rudi (#27) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

megvettem! :)
eladó! :)

(#31) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Ha minden igaz, akkor a Popcorn ismeri a HFS+ fajlrendszert is... (Mac-eseknek fontos lehet :)! )

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#32) szab.tam válasza beteg (#30) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D

[ Szerkesztve ]

(#33) Daneeka

Daneeka
(senior tag)

A cikk után utánanéztem mire lehet még játékon kívül használni a X360-at és meg vagyok lepődve. Utoljára mikor néztem (kb. 2 éve :D) még maximum dvd-t játszott meg begrabbelte az audió cd-imet azt ennyi. Most meg megnéztem a linket a cikkben, azt látom megy a durvulás :D Zenét streameli mp3 lejátszómról pedig nem is iPod, most írok neki egy dvd-t tele mindenféle formátumú videóval meg zenével, majd írom mi megy neki.

(#34) G. Dealer válasza Daneeka (#13) üzenetére

G. Dealer
(tag)

nekem így van otthon, asus pundit telitömve, 82cm samsung és egy ilyen bill.

KÉRDÉS MINDENKIHEZ :

S3-ban van a biosban beállítva a sleep-elés, Vista Home premium-nál lerakom sleepbe és kb 15 másodperc múlva visszajön.
hiába állítom be az energiasémánál hogy x perc után álljon le winyó, vagy bármit...

ha valaki otthon van a sleep dolgokban, küldjön egy privit please!

mert ha beállítok a MediaCenterben egy filmet és letenném sleepbe, akkor fasza lenne, de így mennie kell a gépnek órákat is a felvétel elött.

http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=G.+Dealer&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#35) engusz válasza G. Dealer (#34) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ezzel kapcsolatban olvasnivaló mindenkinek itt és itt.

(#36) waverider

waverider
(senior tag)

Novatron Iamm NTD38HD
egy ilyen gyönyörűség :R mellé, hogy lehet egy ilyen videoton kinézetű ormótlan távrángatót mellékelni? :W
borzalom, már elnézést, szvsz.

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#37) Daneeka válasza Daneeka (#33) üzenetére

Daneeka
(senior tag)

Na teszt megvolt, nem cipeltem le a LCD-hez ezért felbontásról nem tudok nyilatkozni.
Csak két film volt a többi direkt ilyen AMV, meg fragmovie, hogy mindenféle szabálytalan kódolással találkozzon a box.

Versenyzők:

.mp4 H.264 25fps 1024x768 br:2500kbps Fail
.mp4 H.264 25fps 640x480 br:2600kbps Fail
.mkv Meg sem jelenítette őket a playlisten Fail
.wmv WMV3 25fps 1280x720 br:6500kbps Pass
.avi XVID 29,97fps 800x450 br:3500kbps Pass
.mp4 H.264 24fps 640x360 br:3000kbps Pass
.avi XVID 30fps 640x480 br:3300kbps Pass
.wmv WMV3 25fps 720x576 br:4000kbps Pass
.xvid Dvd film xvidben, nem vártam ki GSpot-otPass
.wmv WMV3 30fps 1280x720 br:3100kbps Pass
.avi Xvid 25fps 1280x768 br:3600kbps Pass
.wmv WMV3 30fps 1280x720 br:6200kbps Pass

Amit le bírt játszani (azaz Pass :) ) az azt is jelent, hogy bele lehet tekerni, meg gyorsítani.

[ Szerkesztve ]

(#38) g.zsolt

g.zsolt
(újonc)

A Netgear EVA8000 terméke nem szerepel a tesztben, pedig év díjazott is volt a hálózati médialejátszóknál. Külföldi tesztekben megverte az Apple TV-t. Nekem az van vagy fél éve, és szerintem nehéz utolérni. Kezelhetőségben és dizájnban legalábbis. Nekem hifi rack-em van otthon (ahová ő beleillik), viszont ezek a kütyük elég furán néznének ki...

Előtte egy Popcorn Hour-t próbáltam, mivel valahol nagyon dicsérték. Hát azt jobb elfelejteni...

(#39) beteg válasza g.zsolt (#38) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

volt netgear eva8000-em. kb 1 7végét, aztán sírva dobtam el, mert: :)
ugye nincs benne vinyó. külső megoldást lehet, mondjuk usb-s vinyó. na ez még nem is lenne baj, csakhogy minden egyes bekapcsolásnál végig indexeli a külső vinyót, ami 700gigánál már 14 perc!! :DDD :DDD :DDD
és ok, ne legyek már annyira "igényes", gondoltam, legfeljebb majd bekapcsolva hagyom, de azon kívűl, hogy néha azért új tartalmat is kéne rá másolni, (siccc), szeret a készülék lefagyni!! sokkal több mindent nem játszik le, mint a dvico és ezt nemes egyszerűséggel úgy jelzi, hogy lefagy.. vagyis gyakorlatilag kettő napig mást sem nézet rajta szegény kis családom, mint az indexelést.
amíg élek nem felejtem el. köszönöm emese

(#40) 33as válasza g.zsolt (#38) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Előtte egy Popcorn Hour-t próbáltam, mivel valahol nagyon dicsérték. Hát azt jobb elfelejteni"

Ez marhaság nekem egész flottul működik, csak egy kicsit törődni kellett vele. ;]

[ Szerkesztve ]

(#41) Alex91 válasza 33as (#40) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ar/teljesitmeny viszonya eleg jonak tunik. Bar a Novatron Iamm NTD38HD szep kis masina :).

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#42) Biomokus

Biomokus
(kvázi-tag)

Nagyon jó lett a cikk! Eddig nem is nagyon hallottam még ezekről a kütyükről. Köszi!

Nem, tündérke! A kívánság, az kívánság! Úgyhogy fogd csak meg szépen a bokádat!

(#43) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

A cikk nagyon jó lett. Gratula hozzá.
A táblázat kimerítő.

Nekem nincs ugyan ilyen kütyüm de szemezgettem már én is velük.
Aztán érvek - ellenérvek felsorakoztatása után úgy döntöttem,hogy még most hanyagolom a dolgot mert a jelenlegi pc-m tökéletesen elboldogul filmel ,zenével,játékkal is mindezt úgy ,hogy a TV-től 60 cm-re van a gép.Az asszony ha filmet akar nézni akkor csak átdobom a képet ...ő nézi én megk közben böngészek vagy bármi más nekem fontos dolgot elvégzek a gépen.
Pici fiam is van aki előszeretettel nyomkodja a gombokat s az íróasztalra is felmászott a gép mellé.....de a pc-t nem bántotta :D...szerencsémre.
Még kicsi így az ő szobájában nincs is TV.....még.

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#44) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

mkv lejácást még mindig csak érdekesség ként mutatják azt veszem észre

(#45) Dam6

Dam6
(újonc)

Az a durva, hogy ez az értékelés már 10 napja letölthető attól a cégtől, aki a saját kínálatát biztosította a teszthez... [link]
Ha legalább megvárták volna a Prohardveres megjelenést, akkor nem lenne egyértelmű, hogy ők csinálták a saját cuccaik reklámjaként (bár biztosan fizettek is természetesen érte), ahogy ezt a weboldalukon már hetekkel korábban be is jelentették, hogy készül. Saját, komolytalan értékelési szempontjaik alapján teljesen fals képet kaphatunk az aktuális kínálatról és képességekről. Illetve ahogy látom, az volt a cél, hogy fogyjon a raktárkészlet az eladhatatlan cuccokból...
Aki lejátszót akar venni, feltétlenül járjon jobban utána, és látni fogja, hogy az itt megjelent márkák nagyobb részét sehol a világon nem igazán jegyzik. Szerencsére van már Google és nem nehéz akár magyar oldalakon és használhatóbb és objektív infókat találni.

(#46) 1010 válasza Dam6 (#45) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

ha ilyen van leglább azt írjátok ki hogy fizetett hírdetés

mert valóban elég hiányos teszt volt és ez megtévesztő

(#47) Icewind

Icewind
(fanatikus tag)

köszönöm ezt a cikket, szükség volt már egy ilyenre :R
én is a közeljövőben szeretnék ilyesmit beszerezni, remek segítség lesz ez a kis írás :C

[ Szerkesztve ]

(#48) shtml válasza Dam6 (#45) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a cikk eszterencs saját írása, akkor a máshonnan átvett táblázat és a hozzá tartozó kísérő szöveg forrását meg kellett volna jelölnie, ezt megkívánja a sajtóetika. A forrásmegjelölést nem helyettesíti a cikk végén álló "Ez a cikk nem jöhetett volna létre a multimediaplayers.eu stábjának segítsége nélkül." szöveg.

Ha szponzorált cikkről van szó, akkor viszont ezt a tényt egyértelműen jelezni kellett volna. Az ui. vastagon etikátlan, hogy egy szponzorált cikket független tesztként prezentálunk a nagyérdeműnek.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#49) Nyugdíjas válasza engusz (#20) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Környezetkímél?;)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#50) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

előbb-utóbb jön a család, és ha sikerült az élet, akkor a lakás, családi ház. Már nem csak egy szobára kell koncentrálni, hanem nappalira, hálószobákra, a feleség és a porontyok eltérő igényeire – örülhetünk, ha nem rajzfilmeket kell néznünk egész este, és most nem a South Parkra gondolunk.

ezt kb mintha csigi írta volna....

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.