Állat. Nagyon tetszik. Amúgy meg ajánlom nekik, hogy sok a kedvcsináló videót csináljanak, mert előrendeltem 
[ Szerkesztve ]
gamertag:attila4go Origin:attila4go

Állat. Nagyon tetszik. Amúgy meg ajánlom nekik, hogy sok a kedvcsináló videót csináljanak, mert előrendeltem 
[ Szerkesztve ]
Nagyon állat ![;]](/dl/s/v1.gif)
PSN: HitoshiMaruben || Twitter: Hitoshi_Maruben

Személy szerint nekem nem tetszik (N) de hát kinek ez kinek az
a multkori vidi az jobban tetszett a multis 

Az az uccsó robbanás... am. nem rossz, biztos van hangulata...
"Ha majd kivágtad az utolsó fát, megmérgezted az utolsó folyót, és kifogtad az utolsó halat, rádöbbensz, hogy a pénz nem ehető."
szép, tetszik is, de az hogy bele lő a rakétával, és ép marad az durva. 
Xbox360 Gamertag: Roterhu
Nem rossz, mindig is szerettem az ilyesfajta akciókat. 
De az a géppuska tűz érdekesen néz ki. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: telefon, iPod touch, PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

1.09-nél mit csinál a lelőtt két manus?Csúsznak jégen vagy mi?

...Albán bérgyilkosok,Nürnbergi genyszter! Na haggyámán...

Egész jól néz ki!
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
1:30-nál micsoda gyönyörűségesen robban szét az épület, biztos a fiziksz teszi széppé... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Trolololololol | Steam: thomahu

Micsoda kihívás van benne, néha egy-egy ürge elereszt egyet egy RPG-ből aztán annyi, a másik Apache-ot meg pofán találják de még vígan repked tovább. Elhiszem, hogy a világ egyik legjobb harci helikoptere de ha telibe trafálják RPG-vel a cockpit "üvegjét", azért csak észreveszik. Meg azért ezek a robbanások...
[ Szerkesztve ]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

igen, igen! Szép a grafika, de ezek a robbanások elég csúnyácskák.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!

nem rossz
Battlefield 3 Server: HungarianField Debrecen Civis Server

na igen..
pl a sof2 hasonló helis küldetése után ez elég lightos 

Már nem azért, de ha BF
C2 engine (Frostbite), akkor hol a fenében vannak a lerombolható épületek/falak/akármik? Mert szép a grafika, meg jók az effektek (mégha a robbanások csak sprite-oknak is tűnnek a videó alapján, de ezek nélkül valahogy már nem olyan csábító, hiába a hangulat. Ami innentől izgalmassá teheti, az a single story módja.
A WORD elszáll, az írás megmarad...

Hát ez elég tréé. A heli jobbra lövi ki a rakétákat. Ilyeneket, hogy lehet kitalálni ?
PSN-victoyka, ORIGIN: victoy85,

Ezek után már tuti nem veszem meg.
Még több ilyen videót!

[ Szerkesztve ]

Hát nem egy szimulátor,Árkád.
Olyan játéktermes. 

Az addig ok, de akkor ne hívják Medal of Honor-nak.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Tudjuk hogy elvakult cod fan vagy,nem kell tovább reklámozni. 
Jó lesz ez a játék.Ha mégsem hát akkor max ez van.
New phone number 0620 330 77 10
Az csak a multija alatt van.
Single modnak más a motorja.
Family Guy Online - Closed Beta

Egy RPG-vel (páncéltörő rakéta) kilehet lőni egy tankot, de lepattan egy helikopteről. kemény. A grafika szép, de a játék elég arcade stílusú.
''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

Az nem géppuska, géppuskák általában max 12,7mm-sek pl M2, 20mm vagy az fölött gépágyú, és a vidiben szereplő AH-64 Apache 30mm-set használ. 
A lényeget tekintve tökmind1 minek nevezzük
Láttam már jópár dok. filmet Apache-okról, és az itt látott gépágyú tűz inkább egy Star Wars filmbe illene...
Összességében frankó a hangulat, a zene, ahogy szövegelnek közben, mert persze ahogy kaszálni lehet.
De az nekem is nagyon szemet szúrt, ami itt már többeknek is. Az a gépágyú mint mondtam gáz nagyon. A robbanások szintén. Az meg már külön poén, hogy a házak 3-4 rakéta után is egyben maradnak.
Az egész így olyan illúzióromboló... =/ Megvan a hangulat, szép a táj, akció van, a játékosok reagálnak, folyik az esemény és akkor sárga villogó izéket lő ki magából, meg a rakéta ami csak nagy port kavar de kárt már kevésbé...
Biztos nem egyszerű egy ház rombadőlését / felrobbanását leprogramozni és v.színű erősebb gép is kéne hozzá (na meg fiziX : D ), de ezek nélkül nem olyan hatásos az élmény =/
Ja és a gépágyú se port se törmeléket nem okoz...
Most azon gondolkozom vagy az én igényeim túl nagyok, vagy csak nem véletlenül szúrtak szemet ezek a dolgok (és ahogy olvasom nem csak nekem).
[ Szerkesztve ]
"When you dream, There are no rules"

"akkor sárga villogó izéket lő ki magából.."
Biztos vmit elb*sztak a gép felfegyverzésénél és az összes lövedék nyomjelzős lett. 
De nem csak neked szúrnak ezek szemet és nem vagy egyedül, de ne feledd ez a játék elsősorban amcsiknak készül: link 
[ Szerkesztve ]

Szerintem az Airborne féle nyúló emberek után kellemes kis játék lesz ez.
Nem inkább MW2 engine-t akartál írni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
T eddig még nem fejlesztett saját engine-t, úgy tudom most sem teszik meg...szóval kár bc2 szintű rombolást várni, hiszen mw2 messze van ettől... 
Mellesleg a graf sztem gyenge.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Pofás kis videó.
Samsung S8600 Wave 3@KK5 (Bada 2.0)

Hé! Most nem is mondtam hogy a COD jobb! 
Ez nem rossz, sőttttt . 
SGSII - HUAWEI S7 SLIM
hááát. nah...hmm. 
remélem az lesz a mentségük, hogy médium grafon nyomták... 
" Chuck Norris pórázon vezeti az áramot! " - = Origin(BF3/RUN): Gabbers_Unite = -

Ennek mi köze is van a CoD-okhoz?
Dany007: Szétrobbanó épületekhez nem kell fiziksz, a HL2EP2 sem használ ilyesmit, mégis igencsak rombolódnak egyes dolgok benne.
Egyébként a video, főleg a fegyverek viselkedése eléggé kiábrándító...
Si vis pacem, para bellum.
Mé hívják ezt Medal of Honornak?
Ennyiből a Fuel of War is lehetett volna Medal of Honor rész.
Nem hinném hogy a video alapján csak akkor keltene nagyobb érdeklődést ha ottlenne h MOH. Igaz akkor nem találtam volna ide 
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
ez naggggyon s**r
XFire/BF:BC2Nick: Okoskaaa-=HuN=- "-A valóságban is sok a textúra, és nagyok a mapok. :DDD" Akos96 kommentje zH. BC2-es bejegyzésére.

De miért? 

Szép, Szép, de ez miben tér el a BF? Miért kell az EA-nek két külön brand ugyanarra?
HL2EP2-t még nem próbáltam. A fizikszet meg a szépen széthulló törmelékre értettem 
De amúgy ja, a lényegben egyetértünk 
"When you dream, There are no rules"

miért? mert komoly gép kell hozzá,és ha már nincs jobb fikázni nem? 
remélem novemberre kész lesz az enyém,és nyomhatom majd ezt is fullhádébe ![;]](/dl/s/v1.gif)
addig is jó lenne ha majd írnál hogy milyen 
Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

Mert jól jön dupla bevétel. 
Nem ingyé csinálják ezeket! Gondolhatod mi a cél. 

Csak az zavar, hogy nem bírnak leszakadni erről az arabos-sivatagos vonalról. A WW2-es nácis, európás sokkal jobban bejött.

Milyen acéltestű emberek ezek, hogy a rakétáktól nem szakadnak ezer fele.
Egy régi játék,a SOF még mindig űbereli ezeket.
MAgyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.
Csak annyi, hogy a videót végnéztem (hang nélkül) és teljesen meg voltam róla győzödve, hogy ez az új cod...

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

A fickó 3.04 körül vajon hova lett?:-)
Teleportált! 

Fasza gém lesz az tuti, nem kérdés, hogy meg is lesz majd.
addig is remélem majd kezdenek vmit azzal az M230-as gépágyúval, mert a lövések szerintem nem sikerültek. Bár az még csak haggyán volna, mert ráfognám nyomjelzősre(persze nemtommé az lenne, mer nem éjszaka van, de egy 30-as tól még el is menne), de a lövedék becsapódások szerintem csapnivalóak. Ja, és mégvalami. Látom sikerült a H.A.W.X. játékból ellopni, hogy itt is úgy meg van tömve rakétákkal a gép, hogy úgy néz ki mint egy tűpárna. 260-nál is több Hydra?
na de kéééreeem... 
[ Szerkesztve ]
I would make him suffer, I would make him beg, I would make him scream. But most importantly: I would make him pay!
hátez.......nnnnnnnnagyon állat 
[ Szerkesztve ]
minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

es multiban is lesz majd heli?
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
mert....
XFire/BF:BC2Nick: Okoskaaa-=HuN=- "-A valóságban is sok a textúra, és nagyok a mapok. :DDD" Akos96 kommentje zH. BC2-es bejegyzésére.
Ez ám a határozott vélemény.