Izgalmas lesz a március...

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Jaj ne... Olyan ne legyen mint az egy, mert az a név megszégyenítése...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

kapeti07
(senior tag)
A MOH-nak a 2-ik világháborúban kell játszódnia. Ez az Afgán hadszíntér meg maradjon a Battlefield szériának.
Vissza a II VH-hoz!
DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db
én is ennek örülnék..
sőt a bf is visszamehetne kicsit a 2. vh-ba 
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
2. világháborut nem szereti a nép, modern harctér most menő. Ugyan ez igaz scifi fps re is azok sem népszerűek sajnos.
Szerintem közepes lett a Medal Of Honor nem volt rossz. Multi sem de valamiért mégsem volt jó..
Note 2 ?

Gude
(senior tag)
Részemről OK a 2. világháború 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

gybazsi
(senior tag)
Pár éve az volt a baja mindenkinek, hogy szinte mindenki 2. vh-s FPS-eket csinált. Akkoriban már kicsit én is untam a témát, de mára viszont szerintem átestek a ló túloldalára.
Úgyhogy én is örülnék neki, hogyha legalább a MoH visszatérne oda.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

KAMELOT
(őstag)
Hát remélem valamit csináltak ezzel a játékkal! 
Grafikailag ,játszhatóságilag és a játék hosszúsága is katasztrófa volt. Kicsit rövidre sikeredett a játék.
Trailerekben minden szép.......amikor meg odaülsz akkor szembesülsz ,hogy a game KUKA!!!!
MW3-ban is vannak bugok.....pl. megjelenik előtted az ellenfél a semmiből
vagy egyszerűen átjön a falon fel az emeletre.....vagy ami mégjobb fal mögött vagyok és átlőnek 
(#5) AS: valami sci-fi FPS igázán jöhetne már.
[ Szerkesztve ]
[(8R,9S,10R,13S,14S,17S)-10,13-dimethyl-3-oxo-1,2,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] undecanoate

WongFeiHong
(fanatikus tag)
Az előző nekem kegyetlenül bejött akárhogy fikázzák. Jó a graf nem egy Crysis volt de korrekt kis lövölde lett nagyszerü hangzással. Várom a 2.részt. 
Amúgy mindig mindenkinek az aktuális játékokkal van gondja de ha pl pc-re ki se jött volna az előző MoH akkor meg azért ment volna a sirás. Ha most kijönne vmi 2.világháborús game akkor meg az lenne hogy lerágott csont stb stb
[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok halhatatlan csak nem tudom hogy kell meghalni"
PST-Pacific Standard Time?
Ha igen akkor ez hajnali 4 óra lesz ugye?
Xbox Gamertag: oriic

zoltanz
(PH! kedvence)
Én szeretem 2 világháborús témákat, csak már nagyon egykaptafára megy, pl járműasználat lehetne több is ezekben.
BF1942 szerű nem lineáris játékmenetű próbálkozás is tetszene (az sem baj ha a multisokra hajaz). 
[ Szerkesztve ]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

GegeWarrior
(senior tag)
Akkor ez most a bejelentés bejelentése volt? 
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

BotaN
(senior tag)
Istenem én már most odaadnám érte a pénzt ha bejelentenék hogy a 2. VH környékén játszódik majd, és megkapja a Frostbite 2-es motort.

Youri
(PH! addikt)
azért a MoH:AA hatás után megcsömörlödtek az emberek a "mármegint egy WWII fps"-ek láttán... persze lassan ez lehet az orosz v. arab cuccok után is. Mondjuk elnéznék egy napóleoni időkben játszódó fps-t 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

hahakocka
(kvázi-tag)
Youtube-ra raktam fel videotesztet kommentárral. S pont előjöttek a drágalátos bugok is sőt volt egy olyan nem sokkal később is hogy nem tudtam tovább menni mert ugyan meghalt mindenki de a testük nem tűnt el ami addig mindig eltűnt és ezért nem ment tovább a szkript ne nyílt ki kapu. 
Tényleg a megszégyenítése a 2002-es pc-s Medal of Honor szuper volt forradalmi az fps-ek közt akkor még és a Return to Castle Wolfenstien is jól hozta megújítva a Wolfi3D feelinget 2001-ben még a 2004-es japán hadszínteres Medal of Honor is elment meg a 2008as Wolfenstein folytatás.
De 2010-ben ez a förmedvény amit alkotott. Szkriptelt COD-os rövid kampány tele tonnányi buggal és hülyeséggel.

Torry
(PH! addikt)
Az airborne-t meg senki sem említi, épp pár napja játszottam ki, iszonyat rövid, viszont a lean-elést nagyon jól eltalálták benne.
Egyébként logo-ból kiindulva nem 2.vh-s lesz.
[ Szerkesztve ]
Úgy látom elég sokan lájkolnák a 2. VH-t. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]

KAMELOT
(őstag)
papa...ez nem az FB....Az FB ovisoknak meg dedósoknak van! Ez itt a PH! itt nem lájkolunk.
Max dicsérünk vagy fikázunk!!!!
[(8R,9S,10R,13S,14S,17S)-10,13-dimethyl-3-oxo-1,2,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] undecanoate

BotaN
(senior tag)
Emlékszem, összegörnyedve vártam hogy megjöjjön a 8800GTS-en, és maxon tolhassam az Airborn-t, aztán az első pályán olyan fél órát töltöttem el azzal, hogy néztem milyen szépen csillan a víz az utcaköveken. Az a játék és jó nagy ugrás volt akkoriban, legalább is így emlékszem rá, habár az tény hogy a cím maga elég hányatott sorsú, pedig régen volt presztízse, főleg hardcore multis körökben.
Úgy érzem a hsz-emből nem jött át a szarkazmus. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]
Mikor csinál valaki első világháborús játékot? 
The pain is my best friend.

zoltanz
(PH! kedvence)
Igazából mindegy első vagy 2.
Mindenki tudta az első után, hogy jön a következő csak idő kérdése volt...
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
Egyáltalán nem mindegy. Akkor került bevetésre először a tank, bombázás repülőből(persze kezdetleges módon), mustárgáz stb. A második vh. már lerágott csont elég régóta, meg se tudom számolni, hogy hány fps és rts van belőle.
"Mindenki tudta az első után, hogy jön a következő csak idő kérdése volt..."
Te tudod, mivel tanultad történelemből, hogy fegyverkeztek már a 30-as években a németek. A későbbi "szövetségesek" egyáltalán nem akartak háborúzni, ennek is rengeteg oka volt.

MageRG
(kvázi-tag)
És miből állna a játékmenet?
tiszt: Katonák, háromra megrohamozzuk a géppuskafészket! 1...2...3!
katonák: Rohaaam!
géppuska: ratatata
katonák: nyekk- ááá - visszavonulás!
tiszt: Holnap újra megpróbáljuk!
"De uraim, egy banánköztársaság elnöke miért is ne lehetne egy majom? A kompetenciája megvan hozzá."
Jogos, de attól még, hogy a háború nagy része lövészárokharc volt, lehetne kitalálni dolgokat, nem kell ennyire beszűkűlt látásmóddal rendelkezni.

GeryFlash
(fanatikus tag)
a kisebb bugokon+elcseszett multi (kevés map, hála a dicenak, állítom hogy direkt cseszték el, nehogy már alázza a bc2t) kívül miért volt rossz a moh? maga a single rohadt jó, ut3 mociból még senki nem hozott ki ennyit, nekem magyon tetszett... csak az ea volt rohadék hogy a multit a dicenak adta, hogy a destruction 2.0 modult nem kapták meg (a singleben) és azt sem értem hogy mennyibe fájt volna elnevezni a játékot... a kiadásig moh: operation anaconda volt, tudnám minek vették le
Akik odaírják a hirdetéseikhez, hogy okoskodó kommentet nem kér, azoknak a 98%-a bolti ár felett szeretné elpasszolni a cuccosát.... Persze Te abban a 2%-ban vagy:)